duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
7.4.09 16:44

Miri, no to není možné, abys ho takovým úklidem nevyhnala ven :lol: Skalku nemáte? :lol:

Fram, 2 kg, to snad ani není možné… 8O No aspoň budeš fešná štíhlá mamina :wink:

U nás prý čekají týden po termínu, tak uvidíme, jestli z toho něco bude… Drahý mi teď říkal, že všude v práci řekl, že budem rodit tak za týden až dva, tak prý co mu to dělám, že bude vypadat nemožně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 16:50

Bohužel skalku nemáme … :lol:

Fram jo jo Dvořák je skvělej, chodím k němu od nějakýho 30tt, prostě fakt proti němu nemůžu říct půl slova …
A ty 2 kg jsou jako fakt extrém, tak jako mých 25 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.4.09 16:50

angu, m. je na baculky.. aby si pak nenarazil jinou babu.. :lol:
no a stihla moc nebudu, ja byla loni opleskana kvuli hormonum, pres leto mi kvuli nim hmotnost hezky poskocila hore.. :?

jo, m. taky vsude rozhlasuje, ze rodime nejpozdeji tyden po velikonocich.. a to mam termin az 30.4. uz se desim, az budou vsichni volat a ptat se, jestli jako uuuz… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 16:57

Ted mi poslala známá služby v tomhle týdnu jedné PA, se kterou bych ráda rodila (ale záleží jak to vyjde), tak jsem Matýskovi říkala, aby se podle toho laskavě zařídil :-).

Ale čím dál tím víc si tipuju, že ještě příští týden tu budu s váma vykecávat vcelku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 17:04

Fram, to určitě néééé, musíš ho doma pořádně zapřáhnout :lol:

Teď mi volal kamarád, že by potřebovali doma vymalovat koupelku, jestli mám čas :lol: Že prý se smál, když slyšel, že doma maluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 17:12

Suvi, třeba si Matýsek udělá čas podle té PA :lol: Když jsem byla na exkurzi na sále, tak tam byla taky jedna taková mladá, moc příjemná… Jsem zvědavá, jestli je jich tam takových aspoň většina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
7.4.09 17:57

Tak jsem zpátky, Matyášek je pěkňoučkej, a řekla bych, že celý taťka :wink: aspoň tedy podle fotek :D

Angu to jsi teda šikula, že si to takhle zvládla, já jsem nemotora :lol: taky bych klidně využila tvých služeb, škoda, že jsi tak daleko :D

U holičky dobrý, melírky dobarvený a o dost zkrácený, tak se mi to teď bude krásně upravovat, jsem spokojená, akorát kadeřnice mě neviděla od 16tt a teď na mě, že jsem pěkná koule, a jestli nečekám dvojčata :( no připadala jsem si hrozně, a že prý jsem už podobná mamce, mamka je silná :? ach jo, mě to strašně deptá a už fakt to chci mít za sebou, ale já mám narozdíl od vás ještě 14 dní, a to v tom lepším případě 8) :lol:

Miri to je dobře, že si to bez nás nemohla vydržet, vždyť by ti bylo smutno, no jsem zvědavá na sebe, to čekání a přenášení je fakt otrava, ale aspoň stihnete celkovou očistu bytu, to taky není k zahození :wink:

Fram 2 kila jo? No já budu mít co dělat do léta abych těch svých 22kilo shodila, protože jinak chodím nahá v létě, nebudu mít co na sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.4.09 18:00

Ahoj,
Miri,to je fajn že už nedepkaříš…já vím,mně to přenášení taky leze na mozek a přepadají mě různý nálady(a to přenáším teprve 3dny),tak vydrž(ono nám ani nic jinýho nezbývá)…teď máš naklizeno,tak by to snad mohl Kubík vzít na vědomí a vykouknout ven :wink: :lol:
Amber,je krásný když ti zůstaly po porodu nahoře jen 4kilča…no a Fram,2kila???To je skoro neuvěřitelný,trošku ti závidím :wink: Ody 8kilo,to je taky paráda… :wink: Holky já teď pořád jen něco mlsám…asi abych si zlepšila náladu…váha teď stojí,ale to nechápu,protože to co předvádim poslední 3neděle,to už je normálně prasárna :oops: :oops: :oops:
Na KO nic nového,kontrakce už se zaznamenávají,ale nepravidelně a slabé, jinak nic,myslela jsem si že mi udělají třeba Hamiltona a nic,další ko v pátek,ale holky stejně mám z toho dobrej pocit,byli strašně příjemní a úplně jsem tam ztratila strach z porodu.Jedna Rusanda tam rodila vedle na sále a chudinka hekala a všichni na ní byli milí a přitom tam byl strašněj šrumec,od rána prý jeden porod za druhým,současně snad sedm rodících :roll: …doufám že taky budu mít štěstí na dobrou PA a doktora…tak bych Ti Suviku přála,abys měla štěstí a trefila se do služeb té PA co si ji přeješ mít u porodu…
jééé to zase píšu román…
Péťi malej je krásnej,všechna mimča jsou krásný…no už aby jsme toho našeho taky měli u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.4.09 18:04

Luci tak to budeš fešanda v porodnici…v létě to s kilama budu mít asi hodně podobně jako ty,prostě se nedá nic dělat…a ta kadeřnice je tedy hloupá,když tě takhle přivítala… :evil: některým lidem nerozumim…
Angu,bude fotka pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 18:13

No já jsem teda na sebe v létě taky zvědavá - já jsem nemohla na sebe sehnat kraťasy, když jsem měla 65 kg - ani XL mi nebylo… V Praze, kde jsem myslela, že koupím, jsem se tak už vztekla, že to není možné, aby tam byli všichni tak hubení… Ale tam nemůžu kalhoty koupit nikdy - většinou rifle končí na velikosti 28, což je takový lepší koncentrák - aspoň v obchodech, kde jsem byla (většinou OC Nový Smíchov nebo Václavák :lol:)

No, tak jsem zvědavá, co budu asi tak nosit… :roll:

Oli, fotka bude, zítra koupím háčky na pověšení kapsáře a blejsknu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 18:16

Jo Luci, některý lidi jsou fakt taktní teda! :evil: Nic si z ní nedělej, však to shodíš, uvidíš, malá bude potřebovat vycucat z tebe všechno, to si piš! :wink: , to půjde dolů samo…

Olivo, Miri, já stejně těm prckům věřím, že nejsou blbí a vyberou si ten správnej čas na to, kdy vykouknout ven :wink: . Ten od Miri bude určitě na pořádek, čeká, až to tam vyšpíglujete :wink: .

Jdu čistit troubu. Použila jsem vlhčený ubrousky na dětskou prdelku a leskne se to jak psí kulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 18:38

Suvi a nebo je to správný chlap, vidí, že se uklízí, tak se k tomu nehrne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 18:45

Tyjo a dětské ubrousky na troubu - to by mě nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.4.09 19:27

Jo holky taky jsem na sebe zvědavá v létě, protože jsem fakt nechutně obtloustlá … :roll: asi budu muset najít nějakej obchod s většíma velikostma, protože obchody typu Kenvelo, Orsay, a podobný, tak tam asi letos nepokoupím … :lol: :lol: :lol:

My čistíme ty koberce, je to bomba, už bude hotovej pokojíček Matýskův a zítra mu vyházím hračky, když není doma … :lol:

Oli je to opruz, o tom mi chvilku povídej, ale fakt s tím nic neuděláme …
A kdy by si eventualně měla jít na vyvolání ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.09 19:50

Miri, tak je to aspoň k něčemu dobré, to přenášení, doma vám to prokoukne :lol:

Jo jo, myslím, že to bylo Kenvelo, kde jsem chytla tu totální depku :lol: Ale zajímavé je, že ve Zlíně v Kenvelu rifle koupím - asi se tu počítá s robustnějšíma valašskýma postavama, než v Praze :lol:

Já jdu zkusit horkou vanu, jestli to byla zátka, tak se třeba „něco“ stane :lol: Jestli ne, tak se mi aspoň podaří odmočit tu barvu, co mám určitě ještě někde na sobě a nevím o ní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí