Poradna duly
Jana Čurdová
Miri, no to není možné, abys ho takovým úklidem nevyhnala ven
Skalku nemáte? ![]()
Fram, 2 kg, to snad ani není možné…
No aspoň budeš fešná štíhlá mamina ![]()
U nás prý čekají týden po termínu, tak uvidíme, jestli z toho něco bude… Drahý mi teď říkal, že všude v práci řekl, že budem rodit tak za týden až dva, tak prý co mu to dělám, že bude vypadat nemožně
![]()
Bohužel skalku nemáme … ![]()
Fram jo jo Dvořák je skvělej, chodím k němu od nějakýho 30tt, prostě fakt proti němu nemůžu říct půl slova …
A ty 2 kg jsou jako fakt extrém, tak jako mých 25 kg ![]()
angu, m. je na baculky.. aby si pak nenarazil jinou babu.. ![]()
no a stihla moc nebudu, ja byla loni opleskana kvuli hormonum, pres leto mi kvuli nim hmotnost hezky poskocila hore.. ![]()
jo, m. taky vsude rozhlasuje, ze rodime nejpozdeji tyden po velikonocich.. a to mam termin az 30.4. uz se desim, az budou vsichni volat a ptat se, jestli jako uuuz… ![]()
Ted mi poslala známá služby v tomhle týdnu jedné PA, se kterou bych ráda rodila (ale záleží jak to vyjde), tak jsem Matýskovi říkala, aby se podle toho laskavě zařídil
.
Ale čím dál tím víc si tipuju, že ještě příští týden tu budu s váma vykecávat vcelku
.
Fram, to určitě néééé, musíš ho doma pořádně zapřáhnout ![]()
Teď mi volal kamarád, že by potřebovali doma vymalovat koupelku, jestli mám čas
Že prý se smál, když slyšel, že doma maluju ![]()
Suvi, třeba si Matýsek udělá čas podle té PA
Když jsem byla na exkurzi na sále, tak tam byla taky jedna taková mladá, moc příjemná… Jsem zvědavá, jestli je jich tam takových aspoň většina…
Tak jsem zpátky, Matyášek je pěkňoučkej, a řekla bych, že celý taťka
aspoň tedy podle fotek ![]()
Angu to jsi teda šikula, že si to takhle zvládla, já jsem nemotora
taky bych klidně využila tvých služeb, škoda, že jsi tak daleko ![]()
U holičky dobrý, melírky dobarvený a o dost zkrácený, tak se mi to teď bude krásně upravovat, jsem spokojená, akorát kadeřnice mě neviděla od 16tt a teď na mě, že jsem pěkná koule, a jestli nečekám dvojčata
no připadala jsem si hrozně, a že prý jsem už podobná mamce, mamka je silná
ach jo, mě to strašně deptá a už fakt to chci mít za sebou, ale já mám narozdíl od vás ještě 14 dní, a to v tom lepším případě
![]()
Miri to je dobře, že si to bez nás nemohla vydržet, vždyť by ti bylo smutno, no jsem zvědavá na sebe, to čekání a přenášení je fakt otrava, ale aspoň stihnete celkovou očistu bytu, to taky není k zahození ![]()
Fram 2 kila jo? No já budu mít co dělat do léta abych těch svých 22kilo shodila, protože jinak chodím nahá v létě, nebudu mít co na sebe ![]()
Ahoj,
Miri,to je fajn že už nedepkaříš…já vím,mně to přenášení taky leze na mozek a přepadají mě různý nálady(a to přenáším teprve 3dny),tak vydrž(ono nám ani nic jinýho nezbývá)…teď máš naklizeno,tak by to snad mohl Kubík vzít na vědomí a vykouknout ven
![]()
Amber,je krásný když ti zůstaly po porodu nahoře jen 4kilča…no a Fram,2kila???To je skoro neuvěřitelný,trošku ti závidím
Ody 8kilo,to je taky paráda…
Holky já teď pořád jen něco mlsám…asi abych si zlepšila náladu…váha teď stojí,ale to nechápu,protože to co předvádim poslední 3neděle,to už je normálně prasárna
…
Na KO nic nového,kontrakce už se zaznamenávají,ale nepravidelně a slabé, jinak nic,myslela jsem si že mi udělají třeba Hamiltona a nic,další ko v pátek,ale holky stejně mám z toho dobrej pocit,byli strašně příjemní a úplně jsem tam ztratila strach z porodu.Jedna Rusanda tam rodila vedle na sále a chudinka hekala a všichni na ní byli milí a přitom tam byl strašněj šrumec,od rána prý jeden porod za druhým,současně snad sedm rodících
…doufám že taky budu mít štěstí na dobrou PA a doktora…tak bych Ti Suviku přála,abys měla štěstí a trefila se do služeb té PA co si ji přeješ mít u porodu…
jééé to zase píšu román…
Péťi malej je krásnej,všechna mimča jsou krásný…no už aby jsme toho našeho taky měli u sebe…
Luci tak to budeš fešanda v porodnici…v létě to s kilama budu mít asi hodně podobně jako ty,prostě se nedá nic dělat…a ta kadeřnice je tedy hloupá,když tě takhle přivítala…
některým lidem nerozumim…
Angu,bude fotka pokojíčku?
No já jsem teda na sebe v létě taky zvědavá - já jsem nemohla na sebe sehnat kraťasy, když jsem měla 65 kg - ani XL mi nebylo… V Praze, kde jsem myslela, že koupím, jsem se tak už vztekla, že to není možné, aby tam byli všichni tak hubení… Ale tam nemůžu kalhoty koupit nikdy - většinou rifle končí na velikosti 28, což je takový lepší koncentrák - aspoň v obchodech, kde jsem byla (většinou OC Nový Smíchov nebo Václavák
)
No, tak jsem zvědavá, co budu asi tak nosit… ![]()
Oli, fotka bude, zítra koupím háčky na pověšení kapsáře a blejsknu to…
Jo Luci, některý lidi jsou fakt taktní teda!
Nic si z ní nedělej, však to shodíš, uvidíš, malá bude potřebovat vycucat z tebe všechno, to si piš!
, to půjde dolů samo…
Olivo, Miri, já stejně těm prckům věřím, že nejsou blbí a vyberou si ten správnej čas na to, kdy vykouknout ven
. Ten od Miri bude určitě na pořádek, čeká, až to tam vyšpíglujete
.
Jdu čistit troubu. Použila jsem vlhčený ubrousky na dětskou prdelku a leskne se to jak psí kulky ![]()
Suvi a nebo je to správný chlap, vidí, že se uklízí, tak se k tomu nehrne ![]()
Jo holky taky jsem na sebe zvědavá v létě, protože jsem fakt nechutně obtloustlá …
asi budu muset najít nějakej obchod s většíma velikostma, protože obchody typu Kenvelo, Orsay, a podobný, tak tam asi letos nepokoupím …
![]()
My čistíme ty koberce, je to bomba, už bude hotovej pokojíček Matýskův a zítra mu vyházím hračky, když není doma … ![]()
Oli je to opruz, o tom mi chvilku povídej, ale fakt s tím nic neuděláme …
A kdy by si eventualně měla jít na vyvolání ???
Miri, tak je to aspoň k něčemu dobré, to přenášení, doma vám to prokoukne ![]()
Jo jo, myslím, že to bylo Kenvelo, kde jsem chytla tu totální depku
Ale zajímavé je, že ve Zlíně v Kenvelu rifle koupím - asi se tu počítá s robustnějšíma valašskýma postavama, než v Praze ![]()
Já jdu zkusit horkou vanu, jestli to byla zátka, tak se třeba „něco“ stane
Jestli ne, tak se mi aspoň podaří odmočit tu barvu, co mám určitě ještě někde na sobě a nevím o ní
![]()