Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky …
omlouvám se že jsem nedala vědět, ale před chvilkou jsem dojela dom …
na UTZ vše v pořádku, malý má okolo 4 kg,průtoky v pořádku a celkově se mu daří moc moc moc dobře …
Tak vás jdu dočíst co je novýho …
Ody aha, tak to jo, no mě ten můj prohlíží pořádně, až moc si myslím
a příjemné to tedy vůůůbec není ![]()
Já taky koka naštěstí nemám, jsem se divila, první věco co nemám pozitivní v tomhle těhu ![]()
Až jsem se divila a krev na protilátky už mi nebraly, naštěstí, už jsem se toho hrozila, nebyly nijak strašný…
Mojí mamce voda nepraskla, tak jsem zvědavá na sebe, já s tím prostě nepočítám, tak snad se nepřepočítám a nebudeme mít v posteli bazén ![]()
No jo Miri, prostě se mu u tebe líbí a já tě tipovala na další rodičku ![]()
A jinak je to teda pořádnej cvalíček, to už by docela mohl chtít jít ven, teda to je ale lumpik…
holky tehulky, vy jste jeste schopne odchlupovani????teda…ja, ostuda…od prichodu z porodnici jsem zarostla
na nohou uz muzu delat snad culiky…no neni cas…
Gabu, chudinka…take trpi…no ted' jak jsi psala o tom slunku, tak presne takova myslenka mne napadla dneska na prochazce, jeste ze je venku tak hezky, ze tu unavu nejak kompenzuje..
Fram, MHD k porodu, no nevim nevim, ono asi jak se ti to rozbehne…ja jsem pocitila prvni krec v brichu, sla jsem na zachod a ze zachodu uz jsem se nezvedla, volala jsem sestricku…a na porodni sal uz me vezli.
Angu já taky nechápu co se to se mnou děje, poslední týden mám pořád na něco chuť, pořád chodím a něco ďobu, strašný, to jsem za celý těhu neměla, ale nejde to udržet, musím si koupit nějaký ovoce, nebo ze mě opravdu za chvíli bude koulička
dneska jsem vybílila celou lednici a dobrůtky okolo, budeme muset na nákup ![]()
Já nevím, jestli je to nějak dědičné, ael myslím, že ne, protože s Jarkem mi rupla, a s Vendy mi jí bodli až před porodem! Takže každý porod jiný!
Na mě zase jdou trochu smutky, když vás tak čtu, co vaše mamky při porodu, a co vám radí, a jak to s vámi jistě prožívají to těhotenství.
To mi hrozně chybí! Asi bych to chtěla trochu zdílet.
Takové ty řeči: To budeš mít po mě........... já to měla tak a tak........ a podobně. ![]()
Miri, maly rozhodl ze se u tebe zustane do predskolaka
4kg…sila
Rosi odchlupuju poctivě každý týden před kontrolou, a už jsem si to nacvičila, takže i ve vaně žiletkou a v pohodě
Nedělá mi to žádný problém, až se sama divím, teď asi vezmu po delší době nohy, oni mi tam vůbec nerostou chlupy,co jsem těhu
vůbec to nechápu..
A s těma culíkama si mě pobavila ![]()
Zítra se těším na kadeřnici, konečně budu mít zase vlasy jako člověk, teda doufám ![]()
Jdu se na chvilku natáhnout, před chvílí jsem se zvedla ze židle a málem se mi ty kyčle rozjely
hrůza
Taky si tak trochu myslím, že ta voda není dedičná, ale pořád to jde nějak mimo mě či co, to se asi budu pěkně divit…
Jinak Ody moje mamka je mladá, je jí 43 a opravdu to nějak neprožívá, až mi to je někdy líto, že ne.. třeba to u ní ještě přijde, nebo to nedává najevo nevím
uvidím až se malá narodí, ale zatím u ní nic nepozoruju…
Ty si o mamku přišla? Myslím, že si to někdy psala ale nepamatuji si
to je mi líto, přeci jen mamka je mamka
![]()
Miri - teda ty jsi ještě v celku? Ti Berani si vážně dělají co chtějí!
4 kg? Pěkný cvalda! Hele, ale té mojí kamarádce říkali taky 4 kg a malá měla 3,6 kg. ![]()
Gabu - teda to máš teda veselo co? Jen se drž holka! Bude líp.
On si Fandík zvykne. Jarek byl na Vendy taky hodný a sladký a kočár nikomu nepučil, ani podívat se do kočáru nikdo nesměl, ale projevovalo se hned žárlení v tom že najednou přestal poslouchat v určitých chvilkách, samo v těch kdy se to nemíň hodilo.
Rosi - culíky?
![]()
Oli, stěny jsou světle žluté a ty „kousky“ budou oranžové - na piksle je napsané, že je to meruňková…
Ody, já jsem chtěla zase mýt nádobí a koupelnu a taky mi to nevyšlo
No co už… Dnes jsem měla nějakou kreativní náladu, tak se přece nebudu zatěžovat nějakými nízkými domácími pracemi ![]()
Holky, já to snad budu muset říct doma, že vás vaši mužové nenechají nic dělat! My jsme ještě nedávno spolu přenášeli komodu ![]()
Fram, ty jdeš ještě uklízet tak na noc? ![]()
Jinak u nás (teda podle mamky to můžu akorát brát) plodovka neodtéká, vybodla jsem se teda i na to protipovodňové zařízení - tak snad se taky nepřepočítám ![]()
Miri, to už je teda pořádný kousek, to už by mohl jít i ven, co?
Luci, no já jsem nakoupila aspoň jabka a hrušky, protože nutellu furt nemůžu, to by dopadlo
A na odchlupování každý týden kašlu, dr. se má zajímat o obsah, ne o obal ![]()
Ody, to je škoda, že to tvoje maminka s tebou nemůže prožívat, moje mamka to měla taky tak - její maminka umřela, když jí bylo asi 17, tak jí to bylo asi taky líto - nevím, nikdy jsme o tom nemluvily… Akorát když jsme teď něco řešily, tak říkala, že vůbec neví, jak to měla, protože se jí na to nikdy neptala… ![]()
Holky omlouvám se ale nějak nemám sílu dočíst těch x stránek, jen jsem zaregistrovala že Peťula si dala tréningově do porodky, tak Péťko ať příště je to naostro …
Ody semnou se nic neděje, už jsem zničená, doopravdy, já se snad nedočkám, a jen doufám že se s tou váhou sekli … ![]()
Luci, mojí mamce je 46 a prožívá to celkem dost - asi je to indi vindi
Je fakt, že její nejlepší kamarádka už má dvě vnučky, teď se kolegyni v práci narodila vnučka… Tak už se na to těší.
Akorát si teď vzala do hlavy, že bude našemu synkovi říkat Franto (po dědovi - jejím taťkovi), ať se bude jmenovat, jak chce
(nic proti Fandíkům, teda…) Tak jsem jí řekla, ať si pořídí Frantu sama
No, snad si dělala srandu…
Miri šak jak dlouho ještě tě nechají? Ještě tak max. týden, ne?
Ach jo, budu se muset jít asi natáhnout, už mi jaksi tuhnou záda
Tak zatím, snad ještě pozděj nakuknu…
Luci - té mojí mimině j bude 45 let
m je jako moje vlastní, ale v těchto citových věcech nějak nic moc, jak píšeš. Ani zvláštní nadšení z oznámení těhoteství atd.
Ale babičku dělá ráda! Halvně s Vendy jsou jedna ruka!
Je moc hodná!
Angu - No nám maminka zemřela, když mě bylo 6 a ségře 9 let. Měla leukémii.
![]()
Nic proboha neumývejte a neuklízejte, já si pak připadám jak lenora! Kdyby jste viděli tu kuchyň.
![]()
Asi jí teda půjdu uklidit no! ![]()
Holky, nejsem si jistá ale asi mi odešla , nebo pomalu odchází hlenová zátka.......... odpoledne jsem měla cosi podezdřelého na toaleťáku a teď ve wc. Je to ale bez špinění, jen jakoby čirá želatina. Výtoky mám celé těhu a tohle vypadalo úplně jinak, jak rosol.
(promiňte podrobnosti)
I když čekám 3 dítě, nevím. U dětí jsem měla zátku s trochou špinění. ![]()
Tak fakt nevím! Promiňte detailní popis, ale komu jinému to prozradit, že?
![]()