Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, omlouvam se ze vam sem lezu, ale PetraX rikala ze sem obcas chodi a mate ji v seznamku, pred chvili mi prisla zprava, ze dnes pred pul sestou se jim narodila Alzbetka… (jinak jeste vcera odpoledne psala ze na KO nic, pristi KO za tyden a jake ma plany na dnesek, tak to asi bylo rychly
)
Hanucha ze zari 07
Jéé Angu s tím pivem to je supr nápad! Můžu se opičit že jo? Tomu mýmu koupím octový brambůrky, ten pivo nepije
Ale jinak se to určitě ujme víc jak čokoláda a vajca ![]()
Suvi, to víš, že můžeš
Octové brambůrky neznám
Zas mám nějakou mezeru ![]()
Hanucha - díky za zprávu a gratulace mamince ![]()
Ty jo další miminko, moc gratuluju Pétě a Hanucho díky za info …
No semnou se to možná někam hnulo, paní doktorka mi řekla že bych příští týden ve středu mohla jít na příjem a vyvolání, tak jsem se toho chytila jak tonoucí stébla trávy …
Uvidím co mi pan doktor řekne v pátek, kéž bych mohla jít už o víkendu …
Stanuško holky jsou krásný …
A na velikonoce letos z vysoka … obarvím 4 vejce a Metasovi koupím dobrůtky a je to, nemám na nic náladu …
Jo a viděla jsem na Bulovce Rosinku, bohužel já byla v autě a nemohla jsem vyběhnout, ale s tím kočárkem ji to moc moc moc slušelo a je štíhlá jak prouteček …
Angu, z Tebe teče něco do zelena? Já teda nevím, jak je to u lidí a o plodovce toho moc nevím, ale vím, že když jsme měli štěňata a z fenky tekla voda do zelena, tak jsme jeli okamžitě k doktorovi, asi bych si pro jistotu zavolala do porodky, jestli je to normální.. Jinak s tím přijímáním a plínama, raději bych byla bez přijímání ![]()
Miri, naprosto Ti rozumím.. Je to na bednu.. Držím palce, ať jde Kuba dřív, než vyvolávaně.
Petře gratuluji k Alžbětce. Díky Hani za info.
Stanu, krásný fotečky! Po kom je tak tmavovlasá?
Moc to holkám sluší.
Tygří, malý je krásný.
Velikonoce a vajíčka. Tak já na to letos ale prdím z vysoka! A nějaké perníčky? Tak to už vůbec ne ![]()
Amber, proboha neděs mě
Ona to není voda, naopak, když jde něco vodnatého, tak je to čiré, ale tak 1× denně tam nějaký lehoulince nazelenalý hlen je (doufám, že to někomu nevadí, takový popis…) Asi se na to teda přeptám na KO, ale myslím, že to nic nebude… Myslela jsem třeba na toho koka, jestli by to nemohlo být tím, že tam bydlí ![]()
Angu, já nevím, nevyznám se v tom, ale jít ze mě něco zeleného, asi bych zvedla telefon a zeptala se.. Ale sama víš, jak moc to je.. Nechci Tě děsit.. ![]()
Jo, a koukala jsem na fotky na dubňátkách a zjistila jsem, že mi šeredně uteklo, že se Nicky vdala? Zrovna když jsem byla v porodnici a těch milion stránek jsem nedočítala.. Dodatečně velká gratulace
Fotky jsou moooc pěkný ![]()
Našla jsem toto http://www.porodnice.cz/node/39982 je to sice zrovna taková zmatená odpověď, ale tím kokem by to asi být mohlo… Asi vydržím do té KO nebo přinejhorším půjdu už zítra, to by se taky nic nestalo…
Tak jsem to teda nevydržela a zavolala k mojemu gyndrovi - prej by to mohla být i hlenová zátka
Tak se mám prý zítra zastavit… No to jsem teda zvědavá ![]()
Angu to je dobře, že si tam zavolala, taky bych asi pro jistotu brnkla a poptala se, tak to snad opravdu bude zátka ![]()
Stani tvoje holčičky jsou sladký, nádhera, jsou strašně roztomilý ![]()
Moc gratuluji Péťe k holčičce, hodně zdravíčka
![]()
Miri no vidíš to, tak jako tak se to už blíží, a třeba to nebude ani potřeba, moc bych ti to přála ![]()
Já za chvilku pádím do města ke kadeřnici tak zatím pááá ![]()
Luci, ty máš dneska vlastně tu holičku, tak si to užij, ať ti udělá nějaký čupr sestřih ![]()
Jo, já jsem nakonec taky ráda, že jsem tam volala, hlavně vím, že se nemusím vzrušovat, kdyby něco hrozilo, tak by mi řekl, ať přijdu hned… No, hlavně to valím domalovat, protože jinak to bude dodělávat drahý a bude nepříčetný
![]()
No jo, teď jsem mu to psala a odepsal „ty brďo, honem maluj“ ![]()
Ahojky,
Gratulace PetřeX k Alžbetce!!! ![]()
Stanuško - teeeeda holky jsou senzační! Konečně tři princezny pohormadě, že?
Žofinka je kouzelná!!! ![]()
Miri - budu na tebe myslet! Ať se malý umoudří a konečně vykoukne ven! Musí to být těžké! Drž se holka!
Angu - no tak to jsem zvědavá co ti řekne dr. ! Dobře že jsi zavolala! Maluj!!! ![]()
Já půjdu zase zaplnit přebalovák!!! Zatím co jsem byla u dr na monitoru tak drahý dovezl konečně přebalovák, tak se dnes bude zaplňovat komoda! Jupíííííííí! Budu mít zase u nás ve skříni dost místa! ![]()
Na KO vše v pořádku, přibrala jsem 2 kg za týden!
Celkem tedy 8 kg! To vás doufám potěší, že ve finále kynu.
![]()
Monitor taky ok! Doktor se smál jakej je malej divoch, že tolik pohybů na záznamu vídí málo kdy.
![]()
Na KO zase za týden! ![]()
Ahoj holky, tady vám zprostředkovávám ze snažilek fotku Matyáška od PetryZ:
Jééééééééééééé, šmudlíček!
Ten je kráááásný!!!
![]()
Já budu muset pro děti, to bude zase peklo ta cesta! Ale je tam krásně! ![]()