Poradna duly
Jana Čurdová
No to víš, kdyby ti teď praskla voda a vypadl ti net, tak mám nejčerstvější info … ![]()
Tak to ano! Nebo začneš rodit taky a budou holky bez info!
Takže mi taky napiš, kdyby se u tebe něco dělo. ![]()
Já ti napíšu kontorlní sms, jestli jsem si to dobře zapasala! Pak mi jí sem jen potvrď! Kuji! ![]()
Hezky jste si to holky rozhodly
tak hlavně neroďte současně
to by byla sranda, ale co stát se může všechno..
Holky mě se to ale fakt jenom nezdá, na mě ty lidi fakt hrozně koukají, jak kdyby nikdy neviděly těhotnou a já dnes jen v tríču, paráda ![]()
tak jsme si to s Ody vyříkali … ![]()
jejda všechno mě dneska ukrutně bolí … záda teda extrémně …
![]()
a taky dneska po dlouhýdobě pociťuju poslíky, to je asi dobře …
Luci na mě taky lidi čumí jak na exota a hlavně když se snažím vylést z auta, z poza volantu, to čumí jak blázni … ![]()
Stani, ted jsem se podivala na fotky tvych holek
jsou uzasne!!!!!
jo a diky za „povzbuzeni“ s odkazem na sestircat
to ani nechci vedet, co to je ![]()
Miri, Ody, jestli budete rodit, klidně pište, já nespím ![]()
Právě mě malý posral a počural
Ti chlapi.. Nejdřív jsem sundala plínu, tak si pokadil záda, body a podložku, zvedla jsem ho a jelo to nanovo, na moje triko, i čurání.. Je to možný? A taťka, než aby pomohl uklízet tu spoušť, tak s výkřikem že to je smrad zbaběle utekl ![]()
Lucinko, nic si z toho nedělej, některý lidi jsou fakt neomalený.. Mě každý říkal, že jsem pořádná, že malého pěkně živím, a teď vím, že to byla hlavně voda, když mi zůstaly 4 kg nahoře a jsem v obličeji o dost menší. Však až porodíš, děloha se rychle zavine a bude to zase dobrý a v poho oblíkneš svoje kalhoty vel. 29 ![]()
Jo, ani nevím, jestli jsem vám psala, že jak jsem byla v porodce, jedna holčina si nechala donést svoje kalhoty, co nosila před těhu, že v nich jako půjde domů, a ono nic
Prý se jí tak rozšířila pánev, že je prostě neoblíkla. Takže to jistily tepláky. No já nic jiného ani nezkoušela ![]()
Angu, pro větší velikosti se nesmí na Václavák, ani na Smíchov, to chce vzít něco okrajovějšího, Chodov, Letňany..
V centru to jde na dračku
Já se svojí big velikostí nakupuju jeansy zá:,–(ně u vietnamců.. ti mě nezklamou, ti počítají i s velrybí velikostí ![]()
Luci, to já si ode dneška dávám vanu u našich, mají větší
Do té naší už se skoro nevejdu
A to zírání se ti nezdá, na mě taky zírají - naposledy, když jsem se před Kaufem soukala za volant ![]()
Miri, to oni šmírujou, jestli už jsi porodila, mě se taky sousedi ptají furt - mamka dneska nesla sousedce slepici, co se jí k nám zaběhla a ta už myslela, že jí nese nějaké novinky
![]()
Ody, přinejhorším napiš mě - na mě číslo, myslím, máš ![]()
Amber, vidíš, a hovínka kojených dětí že prej nesmrdí - tos měla hrdému taťkovi říct
A já si říkala, kde ti Pražáci nakupujou, že nemůžou být všichni tak mrňaví
Když já jsem chodila do školy v Jinonicích, strýc bydlí kousek od Smíchovského nádraží a nebo jsme s kámoškou braly nákupy poblíž hlaváku, když byl čas na vlak - okrajové části bysme časově nezvládly ![]()
Ahoj holčiny, celý den jsem prospala po té své vyčerpávající noci - bolesti až do čtyř do rána, usnula jsem před pátou a spala do 4 do odpoledne, pak dorazila návštěvka (známí se vrátili z dovolené z čr a přivezli mi deset ranních rohlíků - to byla božská mana!!! po třech měsících zase ochutnat pravý český rohlík!!
), pak jsem šila drahému noční košili (furt chce něco pohodlnýho na spaní) a lepila Matesovi do přebalovacího koutku konečně už nabarvené ozdoby a postavičky z kukuřičné hmoty, které jsem dělala už před týdnem a nebyla jsem s to je dodělat. ![]()
Peťuli Z i Peťuli X velké blahopřání k prckům!!! Tak to u Pěťule evidentně plodovka byla…
No, však nám to všechno popíše, jakmile se vrátí ![]()
Rosinka Ten link na šesterčata byl jen odkazem do galerie na fotky šesterčat.
Měli to asi docela složité, pobavil mě tam jejich speciální stůl na krmení divé zvěře ![]()
Líbí se mi, jak řešíte oblečení - nevím jak po porodu, ale jediné, do čeho se teď vejdu, jsou pánské domácí kalhoty velikosti XXL
A pak ještě těhotenské kalhoty, ale už je mám hodně na těsno.
To očumování lidma vám moc nezávidím, tady to nehrozí. Ženské na ulicii jsou totiž buď s několika dětmi, nebo těhotné
Jiné tu snad ani nejsou. Asi ne nadarmo je irsko první v pořadí co do porodnosti
Takže tady jsou všichni na spoustu těhotných velrybích velikostí zvyklí ![]()
Angu Ty jsi vážně nezmar co se tvoření týká
Včera jak jsem nemohla spát, narazila jsem tu na Tvůj nick i ve spoustě diskusí o různých tvořivých aktivitách, tak mi už bylo jasné, že nevydržíš chvilku v klidu ![]()
Amber S tím popisem akce čůrání a hovínka jsi mě fakt pobavila. Především pak reakce tatínka. Myslím že u nás to bude naprosto stejné. už teď je mi jasné, že k přebalování drahou polovičku asi jen tak nedokopu… ![]()
Stanuško ty Tvoje holčiny jsou nádherný!! Až skoro lituju, že budeme mít kluka a ne holku… No, snad příště ![]()
Ahoj,
Gratuluju Petrám k mimískům!
Amber: ten popis přebalování je přesnej
. Já na to pořád nadávám. Zlatý holčičky ![]()
To je jasný, že pár dní po porodu člověk svoje kalhoty neoblíkne. To se ani nestihla zavinout děloha. . Já mám dvoje oblíbené těsné džíny, tak doufám, že mi ještě někdy budou ![]()
Dobrý ráno maminky,
já včera zase usnula snad v devět…spim nádherně…ale už chci rodit a ne spát!!!Počkejte,pak tu za 14dní budu psát,že chci spát a ne vstávat k prckovi,no jo,není to se mnou jednoduchý… ![]()
Miri já vlastně nevím do kdy mě nechají přenášet,ale myslím si že max.10dní,to se asi dozvím v pátek na kontrole,já se na nic neptala.Ani na toho Hamiltona,vždycky mě napadnou dotazy až když volám manželovi co je novýho
Jen mi je líto,jestli budu přenášet těch 10dní,tak se vrátíme z porodnice domů a manžel půjde po měsíci volna do práce…a to bych nechtěla,je děsně natěšenej že tu bude s náma,teď má měsíc volno kvůli těm zkouškám a 20.4.je dělá a hned následující víkend celej slouží,tak by mi to bylo líto…no ale neuděláme nic,snad si Honzík alespoň do konce týdne pospíší a vím že některé z vás jsou na tom mnohem hůřže už prostě víte že s váma mužskej doma nebude…já jsem prostě děsnej závislák ![]()
Ody,tak že by?Já pořád nevím co to hlenová zátka je(tím mám na mysli,že mi nic neodešlo) a jediný co cítím jsou ty slabý kontrakce,ale to jsou vlastně poslíčci a ty můžu mít klidně měsíc před porodem…tak nevim.Ody,kdybyste jeli,držím palečky ať je vše bez problémů,rychlé a co nejmíň bolestivé ![]()
Amber…koukám,manžel je taky hrdina,co?
![]()
Rosinko,teda výlet MHD s dvojčátkovym kočárem,to musel být opravdu zážitek.Mně stačilo když jsem jela takhle v Plzni se ségrou tramvají a lidi stojí,všichni tě vidí ale i tak musela ségra zařvat POZOR KOČÁREK,aby jí milostivě uvolnili místo pro kočár…je to tak že všichni stojí,vidí tě,ale koukají jakoby někam jinam,aby náhodou nemuseli šoupnout zadkem ![]()
Elli tomu věřím že ti chybí český rohlíčky…možná jsi to tu už psala a já si toho nevšimla…jak dlouho už žiješ v Irsku?
Lucinko ty ses zase nudila,viď?Zase máš jiný obrázek…
Holky tak Evči je mi líto,ale snad se paní rozpovídá a bude jim to tam společně víc utíkat,někdy si říkám,zlatý moje přenášení a nekomplikovaný těhotenství,když vím,že pro jiné je to vlastně velký trápení(i když s vytouženýma miminkama na závěr)…jo a jak jste tady psali že všichni koukaj na vaše pupíčky…tak já to taky vnímam,ale strašně si to užívam…a musim říct,že chlapi jsou strašně milí,kolikrát milejší než ženský(u kterých mě to překvapuje,protože ví jaký to kdysi asi bylo a jsou zaprdlý) no a chlapi ti mě pouští třeba u pokladny a tak…já se sice sotva valím,ale připadám si nádherně a vím že se mi po tom bříšku bude stýskat,no,ale užila jsem si ho dost…tak Honzíku šup šup už ať jsi venku
![]()
Dobré ránko, tak já jsem zase ranní ptáče, hlavně jsem nemohla dospat, myslela jsem, že tu budou nějaké novinky od Ody a ono ne ![]()
Já teď ke konci taky hodně zadržuju vodu, ale kolik to ví bůh a to co je zbytek jsou tukový zásoby to vidím dost dobře
takže doufám, že kojením a péči o malou to dostanu co nejdřív dolů, aspoň tak abych se do nějakých kalhot narvala a nemusela nosit těhu..
Moje 29 zůstanou ještě asi chvilku ve skříni
ale děsím se toho léta, no snad vyhrabu nějakou pružnou sukni ![]()
Angu s tou vanou mě to taky napadlo, taky má mamča větší vanu a to o dost, tak za týden ji asi prubnu, včera jsem skákala na míči
![]()
Tak já na pokakaný plínky jsem zvědavá, to bude něco, budu si muset zvyknout, tohle všechno po psech atd. uklízel manžel, mě se z toho zvedá žaludek… ale bude to moje dítě, tak je to jiný
a manžel se na všechno těší, až bude koupat, přebalovat, vozit kočár atd. no je mu už dost let a první dítě, tak se nemůže dočkat,ale je to strašně krásný ![]()
Oli no jo, přestalo se mi to líbit, ale po porodu měním znova ![]()
Já si bříško taky užívám, to je na mě to nejkrásnější a jsem na něj pyšná, mě právě nepřijde obr, tak se divím, že na mě všichni tak civí a je pravda, že víc ženský, chlapy se nějak neodváží zírat ![]()
Oli odkud vůbec jsi? Nějak si nemůžu vůbec vzpomenout? Taky Praha?
Jo jinak jsem taky závislák na manželovi, jsme zvyklý být hodně spolu, a když ne, tak aspoň vím, že je doma, ale v garáži a něco kutí
já budu taky ráda, že bude po porodu chvilku s náma, bude to určitě příjemnější a budeme na to 2
Teď jsem teda větší, je mi líto, že má odpolední a že grilovačky nemůžeme trávit spolu, jsem hrozná ![]()
Ale taky mám někdy nálady, že ráda vypadnu a nechci ho vidět,ale to je normální
![]()
No nic jdu se nasnídat, tady ještě opravdu nikdo není
![]()
Ahoj, taky načumuju, co Ody
. asi ještě nic že? I když to asi už dlouho trvat nebude
.
Olivo já mám zkušenost úplně opačnou, když už mě někdo pustí v šalině sednout, tak ženský, chlapi jen blbě čumí a dělají, že mě nevidí. Naštěstí si sednout až tak nepotřebuju, spíš to někdy dost háže, tak mám lepší pocit, že nespadnu. A že by mě někdo pustil ve frontě? Cha chá?
![]()
Manžel včera přišel s tím, že by si asi měl o porodu něco přečíst, že o tom nic neví, jak to probíhá atd. blázínek, ale když chce, tak mu dnes vrazím knížku a třeba se o něčem poučí, ono ho všechno strašně zajímá a začíná být nervózní, že neví co ho čeká ![]()
Mě teda ve frontě nikdo nepouští, tomu se taky musím smát ![]()