Poradna duly
Jana Čurdová
Angu mě už předběhlo mamin, že si myslím že ještě ty a Ody to zmáknete a taky bych si tipla Oli … ![]()
Luci neboj čekám na tebe … ![]()
No ale Oli by nárok měla taky, náhodou… ![]()
Mně ta děloha podle KTG moc teda nepracuje - asi je zdechlá
Tak uvidíme, dr. mi dovolil jet i s drahým v pondělí na šmigrust - když to bude autem, tak prý kdyžtak do porodnice dojedem v pohodě ![]()
Miri, no na Lucinku snad až čekat nebudeš! Dyť příští středu nejpozděj nastupuješ! Tak žádné chmurné řeči
![]()
Miri na 100% porodíš dřív než já
já vím, že to není moc velká útěcha, ale přeci, neboj, dřív nebo později ven musí
a zítra už je čtvrtek a v pátek ti řeknou co a jak a třeba tím uklízením toho Kubíka fakt vypudíš, moc moc ti to přeju, přenášející maminku vždycky lituju, je to k zbláznění
![]()
A třeba to vyplutí bude dřív než v ten pátek, to nikdo neví ![]()
Já jsem taky otevřená pro prst, aspoň tak nějak to pan dr. řikal, tak jsem zvědavá na tu další KO, i když ono tohle fakt nic neznamená, z hodiny na hodinu se to může změnit, no jsem ráda, že tu zatím nejsem sama
a mám si s kým pokecat, ale Miri tebe bych radši viděla v tý porodnici
![]()
Angu zrovna na monitoru nic mít nemusíš, ale tohle se mění z minuty na minutu …
No třeba ta dnešní bouřka, co hlásí nebo zítřejší úplněk …
Miri když budu přenášet já, tak si tady budu povídat sama se sebou na začátku května a vy budete drandit s kočárkama
![]()
Holky, tak dost, žádné dlouhé přenášení! ![]()
Luci, neboj, já tu určitě chodit budu… Kromě toho holky, co rodily dřív budou už mít třeba za 14 dní větší mimča, budou mít systém a třeba i trošku víc času, tak se to tak nějak postupně utřepe… Šak ostatní diskuze taky neskončily porodem miminek, tak proč by měla ta naše… ![]()
Jo, Ody, jak jsi na tom? Kdy má dorazit ta mamka?
Jejkote, to si taky tipuju, že dneska Ody bude mít u sebe miminko
.
Holky klid, já mám pořád CS O, nic víc nevyčtu, na monitoru naprosto žádný kontrakce, takže já taky ještě nerodím. Na KO jdu zítra, v:,–(ím se, že to bude to stejný. Včera teda, jak jsem umývala ty okna, tak se asi prcek nějak sesul ještě víc, protože teď jsem byla se psem a chodím jak idiot. Malej mě tlačí na tu kost dole a je to někdy dost hnus! Tak se šourám jak důchodce. Včera jsem potkala zas tu babu s čoklem, co se nesnáší s mojím, místo aby obešla ona mě, tak jsem ji musela obejít já…fakt zážitek. Ona je totiž úplně debilní, ta ženská…nu co už.
XMerrsy ahoj, však teď už to máš za sebou a malej Tobík určitě dělá radost
.
Mamka už je na cestě ........ už mi odchází ta zátka i strochou čerstné krve ![]()
Jdu povolat drahého.
Dneska bude miminko
Ody držím pěstičky, ať to vše v pohodě proběhne a ty se raduješ z malýho ![]()
Holky děkuju za povzbuzení
jsem ráda, že tu nezůstanu sama ![]()
Jdu pověsit prádlo ![]()
Suvi, a kdo tady hlásal, že se umýváním oken posunují mimča do porodních cest?
![]()
Já jsem taky dneska šla jak idiot - s tím břichem se valím sama o sobě + nějaké bolesti dole + lehké bolesti zad a kyčle + jsem vytáhla baleríny, které mi okamžitě udělaly na obou patách puchýře
To musel být pohled ![]()
Ody, volej, volej a mazejte! Držím všecky palce, i Samík ![]()
Jo jo, no právě Angu
. Teď už by na to pán měl nárok, tak jsem se na to vrhla
. Ale říkám, zítra tam (u dr.) stejně zas nic nebude, to už známe ![]()
Ody budem na tebe myslet!!!! A hlavně napiš!
Suvi, jo ták, to byla cílená akce… Tak to jo
Třeba zítra překvapí…
Ody, tak jsem tě teda dala, že jsi na cestě
A hlavně piš a informuj…