duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
8.4.09 14:39

Angu mě už předběhlo mamin, že si myslím že ještě ty a Ody to zmáknete a taky bych si tipla Oli … :roll:

Luci neboj čekám na tebe … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 14:44

No ale Oli by nárok měla taky, náhodou… :wink:

Mně ta děloha podle KTG moc teda nepracuje - asi je zdechlá :lol: Tak uvidíme, dr. mi dovolil jet i s drahým v pondělí na šmigrust - když to bude autem, tak prý kdyžtak do porodnice dojedem v pohodě :lol:

Miri, no na Lucinku snad až čekat nebudeš! Dyť příští středu nejpozděj nastupuješ! Tak žádné chmurné řeči :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 14:47

Miri na 100% porodíš dřív než já :lol: já vím, že to není moc velká útěcha, ale přeci, neboj, dřív nebo později ven musí :D :D a zítra už je čtvrtek a v pátek ti řeknou co a jak a třeba tím uklízením toho Kubíka fakt vypudíš, moc moc ti to přeju, přenášející maminku vždycky lituju, je to k zbláznění :roll: :roll:
A třeba to vyplutí bude dřív než v ten pátek, to nikdo neví :wink:

Já jsem taky otevřená pro prst, aspoň tak nějak to pan dr. řikal, tak jsem zvědavá na tu další KO, i když ono tohle fakt nic neznamená, z hodiny na hodinu se to může změnit, no jsem ráda, že tu zatím nejsem sama 8) :lol: a mám si s kým pokecat, ale Miri tebe bych radši viděla v tý porodnici :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:47

Angu zrovna na monitoru nic mít nemusíš, ale tohle se mění z minuty na minutu …
No třeba ta dnešní bouřka, co hlásí nebo zítřejší úplněk …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 14:49

Miri když budu přenášet já, tak si tady budu povídat sama se sebou na začátku května a vy budete drandit s kočárkama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:51

Luci věř že s tebou ráda pokecám … ale ty přenášet nebudeš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:51

Teda určitě všichni tady budeme s tebou … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:52

Ody tak co ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 14:57

Holky, tak dost, žádné dlouhé přenášení! :lol:

Luci, neboj, já tu určitě chodit budu… Kromě toho holky, co rodily dřív budou už mít třeba za 14 dní větší mimča, budou mít systém a třeba i trošku víc času, tak se to tak nějak postupně utřepe… Šak ostatní diskuze taky neskončily porodem miminek, tak proč by měla ta naše… :wink:

Jo, Ody, jak jsi na tom? Kdy má dorazit ta mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.4.09 15:01

Jejkote, to si taky tipuju, že dneska Ody bude mít u sebe miminko :-).

Holky klid, já mám pořád CS O, nic víc nevyčtu, na monitoru naprosto žádný kontrakce, takže já taky ještě nerodím. Na KO jdu zítra, v:,–(ím se, že to bude to stejný. Včera teda, jak jsem umývala ty okna, tak se asi prcek nějak sesul ještě víc, protože teď jsem byla se psem a chodím jak idiot. Malej mě tlačí na tu kost dole a je to někdy dost hnus! Tak se šourám jak důchodce. Včera jsem potkala zas tu babu s čoklem, co se nesnáší s mojím, místo aby obešla ona mě, tak jsem ji musela obejít já…fakt zážitek. Ona je totiž úplně debilní, ta ženská…nu co už.

XMerrsy ahoj, však teď už to máš za sebou a malej Tobík určitě dělá radost :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
8.4.09 15:02

Mamka už je na cestě ........ už mi odchází ta zátka i strochou čerstné krve :(
Jdu povolat drahého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 15:03

Dneska bude miminko :potlesk: Ody držím pěstičky, ať to vše v pohodě proběhne a ty se raduješ z malýho :wink:

Holky děkuju za povzbuzení :D jsem ráda, že tu nezůstanu sama :lol:

Jdu pověsit prádlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 15:04

Suvi, a kdo tady hlásal, že se umýváním oken posunují mimča do porodních cest? :wink: :lol:

Já jsem taky dneska šla jak idiot - s tím břichem se valím sama o sobě + nějaké bolesti dole + lehké bolesti zad a kyčle + jsem vytáhla baleríny, které mi okamžitě udělaly na obou patách puchýře :roll: To musel být pohled :lol:

Ody, volej, volej a mazejte! Držím všecky palce, i Samík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.4.09 15:06

Jo jo, no právě Angu :wink: . Teď už by na to pán měl nárok, tak jsem se na to vrhla :lol: . Ale říkám, zítra tam (u dr.) stejně zas nic nebude, to už známe :wink:

Ody budem na tebe myslet!!!! A hlavně napiš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 15:10

Suvi, jo ták, to byla cílená akce… Tak to jo :lol: Třeba zítra překvapí…

Ody, tak jsem tě teda dala, že jsi na cestě :wink: A hlavně piš a informuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí