Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
u nás taky obě nejmladší spinkají,ale já na všechny aktivity dlabu,domácnost neuteče,dneska nás pohostila čína z vedlejší vesnice,zítra snad i něco společně s drahým uděláme,pracuje ještě zbytek týdne z domova,takže v pondělí to teprve začne.Dneska jenom peru.
Ema žárlí jako blázen,k Žofii se chová moc hezky,ale nás komanduje,zřejmě,aby se ujistila o svém místě v rodině a my tedy poslušně kmitáme,ale budeme to už muset trošinku korigovat.Dneska už jsem trvala na některých věcech,vždy když kojim se taky dožaduje mlíka z flašky,no,příští týden bude asi zajímavý,ale s tím jsem musela počítat.
![]()
Až se Ema probudí valim na zahradu a třeba stihnu i cosik posekat trávy(jestli rozjedu sekačku po zimě),ta mrcha zelená zase bují a bují…
![]()
Ahojda holky, tak jsem se sem konečně dostala, byla jsem s kámoškou na kafíčku, koupila nějaký velikonoce pro děti a teď jsem se chvilku vyhřívala na sluníčku a zase se mi chce spát ![]()
Na rodinu jsem hodila dnešní pupík, doufám, že příští týden to už bude miminko, no uvidíme, ještě jednu fotku pupíku možná a pak už to chci mít za sebou
![]()
Ellen, tak že by malej chtěl ven, docela bych i věřila, že jo
tak držím pěstičky, ať se to rozjede, já už bych to taky docela brala…
Když chodím tak mě strašně štípe vevnitř na čípku, už od včera, hrůza, je to strašně nepříjemný ![]()
Holky co jste porodily úplně vám ten elán závidím, mě se nechce poslední dobou nic a ke všemu se nutím, myslela jsem, že upeču velikonočního berana, ale prdím na to, normálně jsem ho koupila
vůbec se mi nechce se s tím patlat, o víkendu upeču jen buchtu s želé navrch a kašlu na to… ale 3 dny vaření přede mnou, to mě zabije ![]()
U nás teda taky neprší a ani to na to nevypadá, ale trochu by mohlo zkropit, až to rychleji všechno roste, hlásí zase krásně na víkend, tak aspoň něco pozitivního
Bude opíkačka ![]()
Elli, no přesně, 2 dcl rybího tuku vyženou leccos ![]()
U nás je teda nádherně, na déšť to nevypadá, takže paráda…
A já se jdu pochlubit ![]()
Přebalovák
http://rodina.cz/…g_5609_1.jpg
http://rodina.cz/…g_5611_1.jpg
Postýlka
Mezi postýlkou a mojí postelí bude ještě cca 20cm mezera, ale drahý si brání zuby nehty každý den, kdy se ještě nemusí posunout s PC blíž ke zdi
Takže počítám, že to bude realizovat, jak budu v porodnici…
http://rodina.cz/…g_5612_1.jpg
Celkový pohled
http://rodina.cz/…g_5614_1.jpg
Moje výrobky v detailu ![]()
Kapsář
http://rodina.cz/…g_5610_1.jpg
Dečka
Ty oranžové „skvrny“, to je právě to, co jsem malovala, takže žádná hrůza… ![]()
Teda Angu, Ty jsi šikula, fakt nádherný
Všechno
Už jen ten prcek chybí ![]()
Ody,gratulace k Peťulovi,ať vám dělá jen samou radost
Holky,už buďte solidární a nepředbíhejte a nechte konečně porodit Miriu
Já jsem minule přenášela 9 dní a vím,že je to otrava a nekonečně se to vleče ![]()
Angua:jsi šikula,vypadá to moc hezky a vesele letně.A máte moc hezkou postýlku,jen v ní zatím něco chybí nebo spíš někdo ![]()
Díky moc za pochvaly, přesně to jsem si říkala - už jen ten nájemník do toho chybí ![]()
Bobi, 9 dní, to musel být opruz
Miri má myslím dnes 7. den? A Oli 6.? No snad se holky brzo rozrodí…
U nás se veškeré porodní náznaky dneska stoply - jak to včera vypadalo, že se to blíží, tak dneska nic - ani procházkou jsem tomu nepomohla a do kopce vyběhla (hahaha) skoro jako laň (asi tak 60 letá)
No když by časem bylo nejhůř, tak vyzkouším ten rybí tuk ![]()
Teda Angu ty jsi šikulka, fakt moc krásný a barvičky veselý, jsi fakt šikulka a ta malba taky nemá chybu, fakt paráda ![]()
Ještě fakt jen Samík a je to ![]()
Já bych to taky Miri moc přála a věřím, že to musí být otrava, pro mě to už je někdy dlouhý teď ![]()
Já jsem zase vytuhla na gauči
hrůza se mnou…
Hlavně jsou nejlepší řeči typu:co ty tu ještě děláš a tak co,pořád nic?To je opravdu na místě,když pupek před sebou netlačím div na káře a zeptat se-ještě nic? ![]()
Taky jsem myslela,že prcka dnes vychodím 3-hodinovým trajdáním po obchodech,ale nic ![]()
Zítra zase kontrola a monitor,tak zkusím zabojovat u dr.,aby to bylo do termínu,že nechci přenášet a mít zase zkaženou plodovku,radši ať to vyvolají nebo mě říznou ![]()
teda,Angu,ty jsi takova sikula!!no ja te fakt obdivuju.Kez bych ja umela aspon neco z toho udelat. Jeeee, a postylka, ta co se mi strasne libila.............
opravdu, nema to chybu,ja byt' Samikem, tak uz kvuli te nadhere, co na nej ceka, uz bych se rvala ven ![]()
Luci, díky… Já jsem taky dneska odpo málem vytuhla - podruhé za den, ale nějak mě to pak přešlo
![]()
Bobi, jo tak to přesně slýchám teď furt - a to ještě ani nepřenáším… Na „co ty tu ještě děláš“ odpovídám, že mám ještě do termínu čas a bráchově holce jsem včera na otázku „ještě nic?“ odpověděla, jestli tu snad vidí nějaké děti…
Tak se všichni smáli
Naše mamka mi zas dneska volala, jak jsme byli na té procházce, kde jsme, jestli nejsme v porodnici - no hlavně, že jsme tam měli auto - tak jsem se jí ptala, jestli myslí, že jsme šli pěšky
Jak to tak čtu, tak jsem ráda, že se lidi z mých lehce ironických poznámek neurážejí ![]()
Drahý chtěl dneska volat kamarádce, která má termín 20. a mimo jiné se jí chtěl zeptat, jestli už neporodila - no to jsem ho teda musela varovat, ať to nedělá!
No, stejně mu to nevzala, tak třeba rodila ![]()
Jé, to mám ale veselých historek
Už toho nechám ![]()
Bobi, jestlis měla minule špatnou plodovku, tak bych taky měla obavu a přenášet nechtěla… I když ono to asi nijak spolu nesouvisí nebo není větší šance, že se to bude opakovat, ne?
Rosi, kuju…
Já jsem mu to říkala, jak to tam má krásné a že má tak strašně moc šikovnou maminku
, ale akorát mě za to zboxoval ručičkou
Možná tleskal ![]()
Tak to se mě zatím ještě nikdo neptá, a doufám, že ani nebude, ty otázky jsou fakt strašný, a opravdu, když ty lidi vidí pupana, že se zeptají,že? ![]()
U mě tak nějak všichni vědí termín, ale děsím se toho pak po termínu, to bude asi horší ![]()
Dneska mě ta kamarádka řekla, že si myslí,že přenášet nebudu
je to PA a když jsem jí řekla nález atd. tak to tipovala v termínu, chytám se toho jako tonoucí stébla a doufám, že se nesplete ![]()
Bobi, tak to bych taky tvrdě trvala na vyvolání, když se ti to stalo už jednou, tak radši jo, já myslím, že Kačkač měla taky v minulým těhu problémy, tak teď jí prý přenášet nenechají, nedej se
A ty stále nic? A co na kontrolách, jak to vypadá? Ježiš teď to čtu, že jdeš zítra, taky jsem měla jít, ale jdu až po velikonocích
tak zítra podej info ![]()
No nic skočím do vany a vyžehlím povlečení, včera jsem už na něj neměla sílu ![]()
Všechny co chodí ještě pěšky obdivuju, já bych to nedala, ale třeba za týden to budu taky využívat jako vypuzovací prostředek, už plánuju hru na honěnou s dětma na zahradě ![]()