Poradna duly
Jana Čurdová
Luci,je fakt,že jsem se u toho žehlení kroutila jak žížala a nevěděla jak si stoupnout.Teď se vrhnu ještě na pár pidi věciček-samozřejmě jsem v Tescu neodolala a přikoupila nějaké tepláčky,mikču a něco na léto ![]()
Po Ordinaci se vrhnu na úklid koupelny a třeba prcka popoženu ![]()
Bobi tak to jsi teda super žena, já večer jsem bez energie, a jedině dopoledne jsem schopná něco dělat ![]()
Takže večer, že bych něco dělala, to fakt nehrozí ![]()
Jinak mám taky umytý okna a nic, takže u mě to nezabralo
ale já ještě tak nepospíchám, klidně ještě týden vydržím ![]()
Suviku-teda,to je překvapení!Moc gratuluju k Matýskovi!!!!
Zahradu jsem posekala,byl to záhul,po zimě stávkuje pojezd,takže jsem sekačku hezky tlačila,ale je to na zahrádce mnohem hezčí.mám z toho radost.
Miri-myslím na tebe a držim palce,ať je Jakub venku raz dva. ![]()
Suvi, no to teda čumím
A fakt jí ty okna zabraly, to je sranda
Hrozně moc moc gratuluju k batohu zn. Mates ![]()
Bobi, mně prsa nekontroloval nikdo nikdy v životě, ani na normální gyn. prohlídce ne. Ten můj doktor to asi nedělá nebo co, páč to nedělal ani nikomu, koho znám… ![]()
Hele, Elli, kam mi utíkáš? My máme rodit spolu!
Miri sice rodí, ale u nás ticho po pěšině ![]()
A Miri jede, taky paráda, moc jí to přeju… Tak se zdá, že úplněk zabírá ![]()
Bobi, no to máš pravdu s tím pondělkem - a u nás ještě frčí jalovce, ty jsou horší než tatary. Ale Elli by měla být v poho, v Irsku se snad na Velikonoce nikdo nemlátí… ![]()
No to by mě zajímalo, na co pak člověk na ty KO chodí, když mu nic nekontrolujou
To mohli zrovna říct - když budete mít nějaké problémy, tak přijďte, ne? ![]()
Taky jsem dneska malinko žehlila, naštěstí jen pár věcí… Jinak okna už mám taky umyté, ach jo
Budu muset pak na:,–(it nějaký plán B ![]()
P.S.: Děkuji všem, co jsem ještě neděkovala za pochvaly, i návštěvnicím… To jsem se hezky svezla na Suvikově porodu - pochválilo mě víc lidí
![]()
Anguo-jsem zapomněla,opravdu mi spadla brada na tím,jak jsi šikovná,to bude mít Samík spaní a přebalování… ![]()
A tady pár fotek z dneška.
Stani, díky moc… Celkem hledím, že už vám tolik roste tráva, u nás teprve začíná…
Žofinka je nádherná - a v kyblíčku vypadá strašně moc spokojeně…
To je sranda, jak jsou ty dudlíky oproti těm novorozencům obrovské ![]()
Holky, tomu neuvěříte, psala jsem Kačce, jak je na tom, že Miri jede do porodnice a přišla mi odpověď, že je na příjmu, že má šílený bolesti! Tak kdo další? ![]()
Stani, Žofka je krásná
A jak jí to sluší v tom kyblíčku ![]()
Teda ten úplněk bude asi opravdu fungovat
tak holkám držím pěstičky, ať to mají rychle za sebou a uzlíčky u sebe ![]()
Stani to je taková krásná princezna malinká, já už chci taky!!!! To je takovej drobíšek a Ema jak pomáhá ![]()
Takže zítra určitě zase nedospím a budu pospíchat na net a očekávat samé dobré zprávy, a nové miminka
Tak kdo bude první
??
Šmankote, nám v tom seznámku po tom dnešním úplňku nikdo nezbude! Myslím v té horní části… ![]()
Jak se tak dívám, tak když nepočítám Andy, o které nic nevíme a Oli, která beztak rodí, protože tu celý den nebyla
, tak už jsme s Elli na řadě… A to bylo přede mnou tolik lidí
![]()
Ahoj holky,
já mám dneska absťák jako blázen,včera se nám zaviroval počítač a teprve dnes večer to manžel znovu nainstaloval,musel překopat celej systém(já tomu nerozumim),no tak teď už zase fungujeme,hurááá ![]()
OBR GRATULACE ODY I SUVIKOVI k miminkům…holky to jsou fofry,miminka se rodí jako na běžícim pásu…prostě nádhera ![]()
Miri už se snad konečně taky dočká,no a Kačka je na příjmu…jo úplněk dělá divy
Držím palečky ![]()
Jinak my nic,včera to vypadalo nadějně,na procházce jsem si musela dvakrát sednout a měla jsem docela silný bolesti,ale večer jsem ulehla do postele na bok a bylo po bolestech(a navíc jsem měla docela debilní nápad uvařit k obědu čočkovku a tak mi bylo odpoledne možná zle i po ní
)každopádně dnes pohoda,ale od rána jsem měla blblou náladu…nějak to na mně padlo,tak jsem si vzpomněla na Miri,že taky měla pátý den přenášení krizi…Holky ale teď je mi zase líp a když koukám jak se to tu rozrodilo,tak to by bylo,aby se ten náš lumpík taky co nejdřív nerozhoupal k nějaký akci…none?
Zítra ráno jedeme na kontrolu,jsem zvědavá co nám řeknou…
Angu…jsi fakt šikulka a máte moc veselou ložnici…moc se mi líbí
Stáni holčičky jsou nádherý…mají moc hezký oči,nezapřou že jsou to sestry
Porod jsi měla fakt asi super,ale zase na druhou stranu počtvrtý v životě…to by bylo nespravedlivý kdybys trpěla dlouho ![]()
Merssi,ty sis to asi vybrala…ale jak píšeš,člověk zapomene…hlavně že jste oba s Tadeáškem v pořádku ![]()
Určitě jsem chtěla ještě na něco reagovat,ale dočítala jsem toho docela dost,tak se mi to teď motá všechno dohromady…
![]()
Jo,ještě jsem Vás holky chtěla poprosit,neposlala byste mi některá SZ s čísly na Vás,kdybysme náhodou jeli,abych Vám mohla dát vědět…já to nechala takhle na poslední chvíli,jak to mám ve zvyku…asi jsem podvědomně tušila že budu přenášet ![]()
Jdu do spát,jsem dnes nějaká utahaná,přeji vám hezký večer a zítra ahoj
Hihi Angu…já jsem si říkala že už si budete myslet že rodím…no a zradila nás technika ![]()
Oli, poslala jsem Ti SZ, třeba ten úplněk zabere i na Tebe
Držím pěsti ![]()
Angu, Lucinko, Miri je v porodnici, co vám brání?
Beztak už se Terezka dere, ne? Jak jsi psala Luci, že Tě tlačí.. Tak šup s ní ven
Jinak od holek novinky zatím nejsou, bylo by hezké, kdyby měli děti stejné datum narození
Ještě by to stihli k Suvikovi ![]()
No jo, Oli, přenašečka a ten úplněk…
Tak ještě nejsem na řadě
Holt ty stroje někdy stávkujou…
Poslala jsem ti SZ s těma číslama, jak posílala Ody - akorát teď bude asi lepší napsat Amber ![]()
Amber, nemůžeme přece předběhnout Oli… Pořádek musí být
A u nás to teda nevypadá dnes vůbec - sice mi začlo trošku tvrdnout břicho a trošku mě pobolívá, ale oproti včerejšku je to nudařina
![]()
A vůbec, já se tu teď zabývám patchworkem (pouze teoreticky, teda), tak ať jde rodit dneska někdo jiný
![]()