duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
9.4.09 21:08

Luci,je fakt,že jsem se u toho žehlení kroutila jak žížala a nevěděla jak si stoupnout.Teď se vrhnu ještě na pár pidi věciček-samozřejmě jsem v Tescu neodolala a přikoupila nějaké tepláčky,mikču a něco na léto :D
Po Ordinaci se vrhnu na úklid koupelny a třeba prcka popoženu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 21:21

Bobi tak to jsi teda super žena, já večer jsem bez energie, a jedině dopoledne jsem schopná něco dělat :D
Takže večer, že bych něco dělala, to fakt nehrozí :lol:

Jinak mám taky umytý okna a nic, takže u mě to nezabralo :D ale já ještě tak nepospíchám, klidně ještě týden vydržím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.4.09 21:25

Suviku-teda,to je překvapení!Moc gratuluju k Matýskovi!!!!

Zahradu jsem posekala,byl to záhul,po zimě stávkuje pojezd,takže jsem sekačku hezky tlačila,ale je to na zahrádce mnohem hezčí.mám z toho radost.

Miri-myslím na tebe a držim palce,ať je Jakub venku raz dva. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 21:36

Suvi, no to teda čumím 8O A fakt jí ty okna zabraly, to je sranda :lol: Hrozně moc moc gratuluju k batohu zn. Mates :lol:

Bobi, mně prsa nekontroloval nikdo nikdy v životě, ani na normální gyn. prohlídce ne. Ten můj doktor to asi nedělá nebo co, páč to nedělal ani nikomu, koho znám… :roll:

Hele, Elli, kam mi utíkáš? My máme rodit spolu! :lol: Miri sice rodí, ale u nás ticho po pěšině :lol:

A Miri jede, taky paráda, moc jí to přeju… Tak se zdá, že úplněk zabírá :wink:

Bobi, no to máš pravdu s tím pondělkem - a u nás ještě frčí jalovce, ty jsou horší než tatary. Ale Elli by měla být v poho, v Irsku se snad na Velikonoce nikdo nemlátí… :lol:

No to by mě zajímalo, na co pak člověk na ty KO chodí, když mu nic nekontrolujou :roll: To mohli zrovna říct - když budete mít nějaké problémy, tak přijďte, ne? :lol:

Taky jsem dneska malinko žehlila, naštěstí jen pár věcí… Jinak okna už mám taky umyté, ach jo :roll: :lol: Budu muset pak na:,–(it nějaký plán B :lol:

P.S.: Děkuji všem, co jsem ještě neděkovala za pochvaly, i návštěvnicím… To jsem se hezky svezla na Suvikově porodu - pochválilo mě víc lidí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.4.09 21:37

Anguo-jsem zapomněla,opravdu mi spadla brada na tím,jak jsi šikovná,to bude mít Samík spaní a přebalování… :wink:

A tady pár fotek z dneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 21:43

Stani, díky moc… Celkem hledím, že už vám tolik roste tráva, u nás teprve začíná…

Žofinka je nádherná - a v kyblíčku vypadá strašně moc spokojeně…

To je sranda, jak jsou ty dudlíky oproti těm novorozencům obrovské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.4.09 21:54

Holky, tomu neuvěříte, psala jsem Kačce, jak je na tom, že Miri jede do porodnice a přišla mi odpověď, že je na příjmu, že má šílený bolesti! Tak kdo další? :)

Stani, Žofka je krásná :) A jak jí to sluší v tom kyblíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 21:58

Teda ten úplněk bude asi opravdu fungovat 8O tak holkám držím pěstičky, ať to mají rychle za sebou a uzlíčky u sebe :wink:

Stani to je taková krásná princezna malinká, já už chci taky!!!! To je takovej drobíšek a Ema jak pomáhá :wink:

Takže zítra určitě zase nedospím a budu pospíchat na net a očekávat samé dobré zprávy, a nové miminka :D Tak kdo bude první :wink: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 22:21

Šmankote, nám v tom seznámku po tom dnešním úplňku nikdo nezbude! Myslím v té horní části… :lol:

Jak se tak dívám, tak když nepočítám Andy, o které nic nevíme a Oli, která beztak rodí, protože tu celý den nebyla :lol:, tak už jsme s Elli na řadě… A to bylo přede mnou tolik lidí 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.4.09 22:24

Ahoj holky,
já mám dneska absťák jako blázen,včera se nám zaviroval počítač a teprve dnes večer to manžel znovu nainstaloval,musel překopat celej systém(já tomu nerozumim),no tak teď už zase fungujeme,hurááá :lol:

OBR GRATULACE ODY I SUVIKOVI k miminkům…holky to jsou fofry,miminka se rodí jako na běžícim pásu…prostě nádhera :D
Miri už se snad konečně taky dočká,no a Kačka je na příjmu…jo úplněk dělá divy :wink: Držím palečky :)

Jinak my nic,včera to vypadalo nadějně,na procházce jsem si musela dvakrát sednout a měla jsem docela silný bolesti,ale večer jsem ulehla do postele na bok a bylo po bolestech(a navíc jsem měla docela debilní nápad uvařit k obědu čočkovku a tak mi bylo odpoledne možná zle i po ní :lol: :lol: :lol: )každopádně dnes pohoda,ale od rána jsem měla blblou náladu…nějak to na mně padlo,tak jsem si vzpomněla na Miri,že taky měla pátý den přenášení krizi…Holky ale teď je mi zase líp a když koukám jak se to tu rozrodilo,tak to by bylo,aby se ten náš lumpík taky co nejdřív nerozhoupal k nějaký akci…none? :) Zítra ráno jedeme na kontrolu,jsem zvědavá co nám řeknou…
Angu…jsi fakt šikulka a máte moc veselou ložnici…moc se mi líbí
Stáni holčičky jsou nádherý…mají moc hezký oči,nezapřou že jsou to sestry :wink:Porod jsi měla fakt asi super,ale zase na druhou stranu počtvrtý v životě…to by bylo nespravedlivý kdybys trpěla dlouho :)
Merssi,ty sis to asi vybrala…ale jak píšeš,člověk zapomene…hlavně že jste oba s Tadeáškem v pořádku :wink:
Určitě jsem chtěla ještě na něco reagovat,ale dočítala jsem toho docela dost,tak se mi to teď motá všechno dohromady… :oops: :oops: :oops:
Jo,ještě jsem Vás holky chtěla poprosit,neposlala byste mi některá SZ s čísly na Vás,kdybysme náhodou jeli,abych Vám mohla dát vědět…já to nechala takhle na poslední chvíli,jak to mám ve zvyku…asi jsem podvědomně tušila že budu přenášet :wink:
Jdu do spát,jsem dnes nějaká utahaná,přeji vám hezký večer a zítra ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.4.09 22:26

Hihi Angu…já jsem si říkala že už si budete myslet že rodím…no a zradila nás technika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.4.09 22:30

Oli, poslala jsem Ti SZ, třeba ten úplněk zabere i na Tebe :) Držím pěsti :)

Angu, Lucinko, Miri je v porodnici, co vám brání? :) Beztak už se Terezka dere, ne? Jak jsi psala Luci, že Tě tlačí.. Tak šup s ní ven :) Jinak od holek novinky zatím nejsou, bylo by hezké, kdyby měli děti stejné datum narození :) Ještě by to stihli k Suvikovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 22:32

No jo, Oli, přenašečka a ten úplněk… :roll: :lol: Tak ještě nejsem na řadě :lol: Holt ty stroje někdy stávkujou…

Poslala jsem ti SZ s těma číslama, jak posílala Ody - akorát teď bude asi lepší napsat Amber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 22:35

Amber, nemůžeme přece předběhnout Oli… Pořádek musí být :lol: A u nás to teda nevypadá dnes vůbec - sice mi začlo trošku tvrdnout břicho a trošku mě pobolívá, ale oproti včerejšku je to nudařina :roll: :lol:

A vůbec, já se tu teď zabývám patchworkem (pouze teoreticky, teda), tak ať jde rodit dneska někdo jiný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.4.09 22:36

No do půlnoci bys to stejně asi už nestíhala :D Tak hold zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie