duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
10.4.09 18:21

Angu,drahý má narozky až 3.5.,takže určitě se mu to nesplní…ale u nás si každý říká datum porodu…Sestra od drahého by chtěla aby to bylo 17.4. na narozeniny jejího přítele,taťka a přítel od kamarádky by chtěli,aby to bylo taky toho 24.4. taťka má svátek a kamoš narozky…
Jim se to řekne,ale kdo tomá ještě tak dlouho vydržet?! 8O :)
Já bych se nezlobila,kdyby to bylo klidně i dneska… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
10.4.09 18:23

Amber díky, pošli mi prosím telefon přes SZ, já ho nemám, mám jen na Ody…
Teď mi volali termín, kdy se nám dítě narodí .. ježíš to je divný… 16.4. Mám tam být den předem chjo

Holky jinak dík za podporu, prostě je to takový divný no, já se šíleně těšila po tý bolesti na tu úlevu a hlavně na to mímo v náruči. Když to půjde tak jsem rozhodnutá pro epi, přeci jen bych asi byla po celkový mimo a chtěla bych si to vychutnat aspoň takhle, ale nevím, jestli to zvládnu, jestli se jim tam nerozbrečím :lol: :lol:

Oli to špinění po HH je normální, kdyby to přešlo v krvácení tak mazej do porodky, a nesmí to špinění být nazelenalý…

Anguo tak z těch dotazů už jsem taky na palici, fakt všichni dělaj, jako by jsme si tam to dítě zašpuntovaly schválně, jen aby se mohli ptát… no tak teď budu říkat příští týden ve čtvrtek :roll:

Jo jinak minulý týden v sobotu mi odešla hlenová zátka, a furt porod nikde, tak jen aby jste si nemyslely, že je pak vyhráno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 18:29

Nicky, máš v SZ moje číslo :) A neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 18:30

Nicky,tak to máte stejný termín jako já… :) Tak přeji aby to dopadlo dobře…
Njn,už se to krátí,už za 6dní budeš mít berušku u sebe…Ty máš alespoň jistotu,že když tonebude dřív,tak toho 16.4.tutově :) Naší „pipině“ se ven nechce,tak kdo ví,kdy ji budu mít u sebe já 8O :)

takže moc štěstíčka Nicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 18:36

Luci, loupat to právě nejde, neměla jsem to umývat, ale nechat zaschnout vrstvu… No co, tak to časem opadá, do smrti to tam mít snad nebudu :roll: :lol:

Zuzu, no 3.5., to už by bylo trochu moc, ne? :lol:

Nicky, přesně… :roll: U nás to ale nějak nikdo nechápe, že mi to vadí, snažila jsem se jim to vysvětlit a mamka na to, že když by se mě neptali vůbec, tak by mi to taky vadilo a že jí se taky každý ptá a nevadí jí to :roll: Ale drahý mě hezky utěšoval, když jsem kvůli tomu asi hodinu brečela :roll: No říkám, den blbec :?
Tak aspoň teď můžeš říkat datum, to máš dobré :wink: Já si začínám myslet, že to v klidu doklepu ještě do té další KO - ať jsem otevřená pro prst nebo ne… :roll:

Aspoň mě teď potěšila švagrová, že nám koupí knížku na fotky a zápisky o miminku, tu ještě nemáme, na tu se budu těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 18:41

Angu jo to je až příliš… :) Však už mě drahý upozorňoval,že příští rok musím otěhotnět o měsíc později,aby to vyšlo na ten květen :D BLÁZEN :D :D :D

A s těma dotazama mě taky deptají…Sami vědí,že už bych to měla nejraději za sebou a každý koho opotkám,tak :"ty jsi jako ještě celá jo?! 8O "
Jak kdybych já za to mohla… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 18:42

A já jsem někde četla,že tě nechají přenášet jen 7-10dní,pak vyvolávají porod…Tak snad mi ho nebudou vyvolávat :? a navíc prý prvorodičky rodí většinou později než v termínu…Tak jsem zvědavá.. 8O
Ale do příštího čtvrtka ještě času dost :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 18:46

Holky, já jsem tak ráda, že to máte podobně! Už jsem si připadala trochu jak blázen, když to doma všem přišlo divné, že mě to štve, když oni mají přece jenom starost a vyjadřují zájem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 18:49

Nám říkali na kurzu, že u nás nechávají tak ten týden… A můj dr. říkal, že když by nic, tak to příští čtvrtek (2 dny po termínu) nějak pořešíme - tak nevím, jestli myslel Hamiltona nebo se domluvíme na nějakém vyvolání nebo co… Radši bych teda, aby to přišlo samo, ale když to jinak nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 18:53

Angu,tak toho 16.4.mám termín i já :D a na tvůj termín jdu na KO a monitor :) třeba budeme rodit stejně :)
Jo a chtěla jsem se zeptat…pořád čtu,že jste hodily fotky na rodinu,tak bych se na ně chtěla mrknout…jak se tam dostanu,atd…??? 8O teda pokud to není nijak tajné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 19:03

Tý jo Nicky, pozitivní je, že víš když, a to je fajn ne? Kdybych tak já věděla datum, ale to neví nikdo :roll:
Zuzu já mám termín 6 dní po tobě, tý jo vy budete mít mimi v náručí a já pořád nic, už bych to taky klidně brala dnes, vůbec by mě to nevadilo :D

Holky mě ty dotazy štvou taky, a bude hůř, počítám s tím, že začnou přitvrzovat a příští týden se bude ptát víc a víc lidí :roll: a to teprve budu nervózní :(

Na další kontrole se asi dr. taky zeptám, jak dlouho mě nechá přenášet, teda jak dlouho po termínu mě nechá ještě chodit, on by mě zase určitě řekl, že to přenášení není :roll:

Jinak s těma termínama už jsem to sem psala,u mě si taky každý tipuje, nebo mi rovnou říká, jaký by byl nejlepší atd. jako bych to uměla ovlivnit, mě osobně by se líbilo toho 22.4. kdy mám ten termín, ale v podstatě mi to je fuk, hlavně ať to zvládnu a malá taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 19:06

Zuzu poslala jsem ti ty registrační údaje SZ, mohla sis říct už dávno, akorát nevím, jak se tam vkládá tvé jméno, to dělala vždy Ody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 19:13

jo Luci,díky…už koukám :)
Já bych taky nejraději chtěla vědět kdy přesně ta beruška vyleze :) Ale tak necháme se překvapit,no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.4.09 19:16

Jéje,zase se urodilo něco málo miminek :D Miri a Kačkač velká gratulace k mimišům,ať se jim na světě líbí
Nicky:císaře se neboj a alespoň víš,kdy to bude,jak se nachystat a dodělat potřebné :)
Na dnešní kontrole žádná změna,čípek se prý k ničemu nemá a ruka gyn.málem po loket vevnitř a prý-hlavička v nedohlednu :D
Před chvílí jsme dorazili z hřiště-to je vám taková dřina,sedět celé odpol.na sluníčku,popíjet Latté,požírat medovník a tlachat s kámoškama :D ,až si z toho budu muset jít odpočinout :)
Kdoví co chudinka Ellena,jestli to má už za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 19:25

Ahojda, přepísávám sms od Ellen:

„Tak jsem zpět doma, bez prcka, unavená jak býk. Po šikovném napíchnutím kanyly se mi udělalo, tak zle, že všechno skončilo. Bolesti jen po 30 minutách, otevřená stále jen na 1cm, tak jsem si vymluvila odjezd domů.“

Ještě psala, že nemá sílu na net, jde si odpočnout, pak se určitě ozve, a všechny vás moc zdraví, chouďátko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí