Poradna duly
Jana Čurdová
Ellen,držím pěstičky,aby už konečně bylo líp..Je mi tě strašně líto ![]()
Ale ty určitě teď nepotřebuješ slyšet nějaké lítostivé slova,ale spíše povzbuzující-tak promiň!!! ![]()
Přeji,aby jsi to už měla za sebou a určitě ti miminko až se narodí, ty všechny bolesti vynahradí ![]()
No na hlavní cestu bych se s tím taky bála pustit - my tu máme ještě takovou úzkou, že je to tam o hubu i normálně, ne tak s dětským vozíčkem… To já myslela pěkně po cyklostezce nebo někde po silnici 2. třídy ![]()
Ten vozík, co mají pro toho pejska je jeden z těch levnějších, co jsem uvažovala pro prcka - blbé je, že není odpružený, to je dost na houby. Ty Croozery myslím jsou - aspoň ty novější určitě…
Já jsem to zapomněla poslat, tak už je to úplně „out“ ![]()
Peti, vítej doma - no muselo to být hrozné, 5 min. strachu - hlavně že všecko dobře dopadlo!
Ellenn - máš to teda šílené, ale ono to skončí, neboj! Hlavně vydržet! ![]()
Mě normálně dneska všecko štve, to je děs
No, vlastně to začlo už včera… Jak není něco po mojem, tak mě to tak rozladí, že mám zkaženou náladu na půl dne, hrůza
![]()
Amber…ano,to je hlavní.....vše dobře dopadlo.
Prcek sosá jako blázen,dnes jsme šli domů už s porodní váhou,tak mu chutná............. ![]()
Fotečky dodám asi zítra ![]()
Tak já čekám na manžela, jel se poprvé projet na kole, ale už má zpoždění, už bych chtěla začít topit a opíkat
asi začnu pomalu sama a roztopím oheň ![]()
Ellen co ti řekly v nemocnici když si odjížděla? Kdy máš jako přijet atd..Třeba se už začínáš otvírat, to přeci není normální,takovou dobu bolesti a nic, nechcete pro jistotu tam zajet jestli se neotvíráš? Moc držím pěstičky, ať už je to ono a ty máš prcka brzy v náručí ![]()
U mě celý den nic ale zase mě začlo štípat na tom čípku, hlavně při chůzi, to chodím jak blázen
Máte to někdo? Už aby bylo úterý a dr. mě shlédnul ![]()
Holky…pořád se ns něj chodím koukat a ještě ted se rozbrečím,když ho vidím a z porodnice jsme psala miláčkovi,že mu strašně moc děkuju za to,že ho máme.................
No už zase brečím................
Jen ta euforie když se narodil se nějak nedostavila,jak všude říkají…,spíš úleva,že je v pořádku,já že to mám za sebou...........
a pak to postupně vše přišlo,když mi ho donesli,pak když se poprvé přisál a pak když jsem si ho položila k sobě do postele a prostě jsem věděla,že je můj a vyšel ze mě...........
no končím..............bulím jako blázen a nevidím písmenka ![]()
Luci,já mám to samé…Někdy je to vážně ostrá bolest!!!
A taky když ležím a chci se třeba přetočit na druhou stranu nebo jen zvednout z gauče,tak mě strašně bolí s prominutím „pička“
Tak jakoby byla ztuhlá nebo co…
No nerozumím tomu,ale vážně to bolíí
![]()
Peti,to je strašně moc krásný… ![]()
Já už teď píšu miláčkovi,že mu za všechno moc děkuji,a že jsem moc šťastná,že ho mám,atd…Co potom až budu mít berušku u sebe,to ty hormony se mnou budou mávat ještě víc
To ho pak asi „sežeru“ láskou
![]()
Ale je to fááákt moc pěkný jak píšeš ![]()
Luci, občas to štípání mám taky, hlavně když chodím… Tak mi to nějak přijde, jak když se to tam otvírá nebo co…
Já vám tak závidím ty pozitivní hormony, já jsem tak brutálně negativní…
Teď se tu cpu 3bitem a mračím se jak kakabus… Asi půjdu drahému nažehlit pásky na ty prkna, co si nechal nařezat jako police, ať jsem aspoň užitečná, když už se mnou nic není… ![]()
Angu,j jsem dneska sežrala dva 3bity a bolí mě zub jak kráva
Budu muset navštívit paní zubařku…
Ale nevím kdy,v úterý jdu na KO a pak na monitor a tak jedině až ve středu…no snad do té doby neporodím ![]()
Byli jste všichni na KO u zubaře…Prý je v těhu prohlídka povinná…Já ještě nebyla
Tak snad to nevadí,když to nestihnu tento týden!!! ![]()
Tak negativní náladu jsem chytla taky, jsem naštvaná, je někde bůh ví kde, těším se na opíkačku a nic, 2× jsem chtěla roztopit a vždy to zhaslo, tak jsem se rozbrečela a sedím doma, jsem naštvaná
, nemůžu se k tomu ohnout, jsem fakt nemožná
![]()
Jsem ráda, že to štípání nemám sama,doufám, že se to co nejdřív rozjede
a nebudu tady strašit ještě celý příští týden ![]()
Peti moc moc ti to přeju, užívej si maminko, zasloužíš si to
![]()
Já jsem snědla celý lentilky
a jsem tak nakrknutá, že bych se normálně najedla a vyprdla se na celý opíkání ![]()
Holky, tomu neuvěříte, ten úplněk teda zamával i s Evičkou, takže se 9.4.2009 ve 21:15 podívali na svět Honzík 2118g a Martínek 2112g ve 33+3 týdnu - toť info od zpravodaje Ody, ta v té porodnici zvládá prostě všechno ![]()
Jééééééééé Evinko,moc moc gratuluju
a jen radost a štěstí s prckama