Poradna duly
Jana Čurdová
Tak asi dobré ranko nebo co
Dneska jsem totiž nespavec - přecpala jsem se večer a teď to mám ![]()
Ody, vítej zpátky doma!!! Moc vám to s Peťkem sluší… ![]()
Rosi, asi to chce vydržet! Věčně řvát nebudou… Když mě měla moje mamka, tak vozila kočár se dvěma kamarádka - ta jedna měla kluka, který řval furt - prý už to pak ani neřešila, prostě řval vždy a všude
Časem ho to přešlo (kdy nevím) a pak už byl v pohodě… Když jsem si s ním pak někdy hrála, tak to byl normální kluk
Blbé je, že jsou ještě ke všemu dva… Tak hlavně vydrž!!! ![]()
Evičky kluci jsou nádherní!!! Až na ty hadičky zase, to je hrůza
A co to tam má proboha ten jeden za „pyramidu“ na hlavičce? To je nějaká ta kapačka? To A a B je drsné, připomínají mi nějaké ty pajduláky z Byl jednou jeden život
No aspoň je nevymění… A ty víš, Rosi, kdo je kdo? A je Honzík a B Martínek?
Angu já se od šesti zase převaluju v posteli, to je peklo, měla jsem pak už přeleželý oba boky, hrůza
tak už jsem vylezla, to nemá smysl…
Rosinko teda ty tvý kluci ti dávají, ale asi fakt se musí vydržet, ale že už brečí i v kočárku?? Že by tak moc trápily ty prdíky, nebo prostě chtějí, abyste o nich pořádně věděly ![]()
Kluci od Evičky jsou pořádný, teda aspoň tedy tak vypadají, já jsem zvědavá, jak je budou rozeznávat, když budou vlastně stejný, ale mamina je snad rozpozná
a kolik mají vlásků, a to označení je zvláštní, že jim nedaly spíš náramky nebo tak, no ta hadička v tý hlavičce je strašidelná, fuj ![]()
Krásný velikonoce ![]()
Ody tak vítejte doma, Péťa je úžasnej ![]()
Staní ty fotky jsou úžasný, Žofinka vypadá už jako velká holka v tom kbelíku ![]()
Honzík a Martínek jsou nádherný človíčkové, tak hlavně ať dobře prospívají a ať už nemusejí mít ty hadičky
Rosi musíš mít už nervy jak špagáty, tak se holka hlavně drž a zkus taky občas odpočívat
Angu ty máš zítra termín
a já za 9 dní, ježiš, to je tak málo, já si to ani neuvědomuju, ono to fakt tak strašně uteklo
![]()
Třeba přeci jen Samik chce vidět to kino
…
U nás to ještě všechno chrní a ani to nevypadá, že by se tomu mýmu chtělo vstávat, přitom je zase tak krásně ![]()
Nicky tobě se to taky blíží a dozvíš co bude Lukrécie, viď? Já jsem taky zvědavá… a jak se cítíš? Jestli ses už psychicky smířila s císařem
Ty už jdeš ve čtvrtek, že?
Lucinko blíží jak blázen, vlastně už za 3 dny
a já zjišťuju, že mám ještě strašně moc práce co musím tady udělat, ale vůbec se mi do toho nechce.
No a ještě jsem se s tím tak nějak nesmířila, taky ani nemám odvahu pořád zavolat Amber ![]()
A co to vlastně bude je fakt snad jediná věc, na kterou se těším, prostě takový jediný překvápko co mi zbývá, když už ten datum se ví
![]()
tak jsem konečně napravila absenci fotek pokojíčku a koupelny, je to na rodině a přidala jsem pár foteček ze soboty z oslavy narozek ![]()
malá ukázka ![]()
http://rodina.cz/…38tt_3_1.jpg
Nicky!!uz konecne vypadas poradnou tehulinkou, to ja znameni, ze se to blizi
a mate naaaaaaaaaaadhernou koupelnu, uplne jsem si predstavila jak se tam hezky umyva s takovym vuhledem, ja bych normalne tam i zila
a vybaveni pro prcka je take suprove
takze vse pripravene, neboj zbytek dodelas potom, hlavne aby to nejdulezitejsi bylo hotove, a to urcite mas.
Holky, kluky od Evicky nerozeznam, a nevim ktery je ktrey…ale tusim, ze Honzik je A, Martinek je B, ale treba se pletu..
Hadicky, to nic neni, hlavne, ze kluci dychaji sami, pres hadici maji mlicko a jeste neco..Vladik take mel takovou „vyzdobu“ na hlavicce..
ANgu, kdyz rvou i v kocaru (a to se musi slyset…ten rev..to je fakt, jako by jim nekdo ublizoval..a jde slyset snad na cele sidliste..), tak se na me vsichni otaceji a cuci…co jsem za mamu…ze nemuzu uklidnit svoje deti…
Ahoj holky, tak se hlásím taky z domu
. Koukám, že už se to docela rozejelo. U mě to byla teda přepadovka, koukala jsem pěkně na drát a nemohla tomu věřit, že už je to tady. Praskla mi v noci voda, ráno začli porod vyvolávat, protože já jsem byla jak kdyby mi nic nebylo, po poledni se namelj narodil.
První den porodu je nekrásnější den v mým životě, porod se dal zvládnout.
Další dyn v porodce hrůza, děs, hormony nahoru dolů, malej neměl co baštit, zežloutnul, má trošku nakřivo nožičku, takže budem muset cvičit, bulela jsem tam jak malá. Teď doma je to trošku lepší, ale začínám si připadat jak on, lehnu si, když si spí, že usnu a mám stejný tiky jak on (takový ty úlekový reflexy
). Zatím pro nás bude rozhodující, jestli bude přibývat, jinak budu muset dokrmovat.
A má už dudel, chudák malej, já jsem to nevydržela, to jediný ho trochu uspí, jinak je jak špona a řve jak malej pavián
.
Ale je náš…když spí, je jak andílek…
Holky, myslím na vás, co vás to čeká, Angu, Lucinko a ostatní…
Jinak jsem zmatená jak Goro před Tokiem…včera jsem dala vyvařit dudel a zapomněla jsem do kastrólu nalít vodu
…fakt že jo
.
Budu se snažit občas nakouknout, uvidím.
Angu zaregistrovala jsem tu tvou malůvku v pokojíčku, je překrásná!!!!
Držte se holky, vy co jste už doma a vy co máte rodit se naopak rozsypte ![]()
Zkusím hodit fotku do galerky, jestli se povede a jestli to stihnu než zas začne opičinec -:)
Nicky no jo už jen 3 dny, ale je to super, už budeš mít prcka u sebe, já už bych si to taky přála mít za sebou ![]()
Jinak musím pochválit, jak skvěle vypadáš, moc ti to sluší a pupíček máš maličkatej a jsi hubeňoučká, já jsem jak golem proti tobě ![]()
Koupelna je nádherná, takovou jsem fakt ještě neviděla, to musí být super koupání a pokojík je rozkošnej včetně doplňků, no nemá chybu, a to obložený všude dřevem to je můj sen, ale asi se mi nikdy nesplní ![]()
Suvi ahoj, vítám tě doma, Matýsek je nádhernej a ty tvářičky, vy máte všichni krásný miminka, taky jak jinak
![]()
Ten dudlík mě rozesmál
no hlavně, že jinak se nic vážnýho nestalo a ty jsi ho tam nepřipekla ![]()
Já bych si tak moc přála, aby tohle co byl ten víkend byl poslední bez mimi a příští už bych jí chtěla chovat v náručí, ale nevím, pořád mi nic není
i když mě uklidňuje Suvi, že tobě taky nic nebylo a najednou šup a malej je na světě ![]()
Krásné velikonoční pondělí
Gratulace Evičce(kluci jsou skvěle vlasatí),Ellen(tak druhý pokus se podařil
) a Olivě(pěkný kousek chlapa),ať se jim daří.
Nicky:moc hezké fotky ![]()
Suvi,malej je krásnej ![]()
Tak co,budeme mít i nějaké velikonoční miminko?
Mě bylo včera dost zle,jedna kontrakce,ale pomalu celodenní,zvracení,tak jsem myslela,že by třeba…Ale dneska už nic
,ale do půlnoci je ještě času dost
,moji chlapi mají dnes svátek,tak že bych jim nadělila dáreček
?
Rosi nojo, už to je i vidět a lidi říkaj konečně, že sem tak v pátým
![]()
Koupelna je fakt úžasná, taky se koupu přes den, abych si toho výhledu užila ![]()
Lucinko dřevěnej máme úplně celej barák, takže si toho užívám všude, a je to fakt paráda, jsem moc ráda, že jsme to takhle koupili a jak říká moje drahá polovička, aspoň nemusíme malovat
![]()
Tak jsem zjistila, že nemám vypraný pleny, takže jsem právě pověsila 30 plen a jsem z toho opěkně hotová, to sem zvědavá na to žehlení ![]()
Suvíku vítej doma, a hlavně to chce klííííd, to víš, zmatek k těm prvním dnům patří, tak se hlavně nenech rozhodit a nožičku rozcvičíte určo raz dva neboj ![]()
Luci neboj, šák už se taky dočkáš, přeci jen máš ještě chvilinku čas a v bříšku je fakt zatím mímu líp, já si taky říkám, že sem to ještě měla vydržet do příštího týdne, ale když už měli volno…
Ahoj Suvi, vítej doma, ty hormony a porodka, to je normálka
Já tam jeden den brečela, druhý se smála, pak mi vyskočil tlak a teplota..
Doma je doma. A dudlík? Taky používáme
A to vyvaření mě taky pobavilo, však si užijeme asi všechny nějaký karamboly
My jsme včera zase předváděli, jak umíme kakat, byl tu dědeček, tak aby z toho něco měl. Pokadili jsme 3 pleny po sobě, až ta čtvrtá zůstala v pohodě, dneska mě počural.. No paráda
Ale venku je tak krásně, tak co nám chybí ![]()
Angu a Lucinko, však už se to blíží řádně, třeba se už taky konečně dočkáte..
Nicky, neboj a klidně volej
Jsem si říkala, že si asi nechceš kazit velikonoce, ale fakt se není čeho bát, je to okamžik a pak už se to jenom hojí
Byla to moje první operace v životě a přežila jsem, a to je co říct, protože jsem posera totální
Hysterka ještě k tomu, všeho se bojím, sestřičky ze mě byly už vydřený, ale jsem ráda, že to bylo jak to bylo ![]()
Jo, taky mi psala Olča, že je Honzík naprosto úžasnej, že se na sebe furt dívají, no prožívá si nejkrásnější okamžiky v životě
Moooc zdraví všechny emaminky, holky co to mají před sebou se mají držet, odměna je sladká
Fotky snad prý dodá manžel večer. Tak se necháme překvapit ![]()
Ahoj všem,
gratulace novým miminkům, ať krásně rostou!!! Omlouvám se, ale nestíhám už konkrétně, kdo porodil, tak jsem to vzala jedním vrzem. Dočetla jsem jen poslední tři stránky, zbytek mi děti nedovolí…
Stani, krásné fotky, Žofka je hrozně podobná Emě a v tom kýblu vypadá fakt spokojeně, asi ho též pořídím. A hrozně mě rozesmála fotka, jak si Davídek čte na klouzajdě a v pozadí Ema visí na plotě. Doma máme též Fandu horolezce, pořád ho z toho plotu sundávám… ![]()
Ad dudlík, to se máte, mě ho Kačka nechce vzít, cpu jí ho horem dolem a mám smolíka…
Nicky, krásná koupelna, hned bych se ti tam naložila… A pokojík též kouzelný, jste s Angu obě moc šikovné, smekám. A postřehla jsem správně, že máš plánovaného císaře za tři dny???? Tak držím palce, ať to vše dobře dopadne a máš brzo svoje překvápko u sebe.
Jinak čekám jak na smilování, až si Kačka zařídí nějaký režim dne a hlavně noci, je to pokaždé jinak, jediná moje jistota je kojení v noci každé dvě hodiny
. A pak také to, že Káťa se vzbudí okolo páté ráno, v půl šesté ji tak nějak uspím a v šest už mě budí Fandík, že je vyspáno a chce si hrát… Jsem tak trochu ve spánkovém deficitu, moc by mi pomohlo, kdyby Fanda spal aspoň do sedmi, ale to se asi už nedočkám…
Suviku, hormony jsou fakt sviňa, já už se tak těším, až skončí šestinedělí, právě kvůli těm hormonům. Připadám si taky jak na horské dráze, každá blbost mě hned rozbrečí, třeba že Fanda udělal sám bábovičku nebo že manžel odchází do práce
A spolehlivě mě rozbrečí,když Fanda zlobí.
Víc asi nestihnu napsat, Kačka se kroutí, musím ji vzít dřív, než vzbudí Fandíka, ten reaguje na každé její zakňourání, ještě si chudák nezvykl.