duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5264
12.4.09 11:38

A jak jen v rychlosti přelétávám ----- GRATULACE EVIČCE K DVOJNÁSOBNÉMU ŠTĚSTÍ!!!!

Elli - taky jsem na malého furt civěla (teda když mi ho dali). A prcek? My nebyli větší, takže velká gratulace a aspoň si užijete velikost 50 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.4.09 11:42

Angu ono se to asi s oblečkama jen zdálo, hodně mám velikost 62 s 56 mám minumum, takže zahrnovat budeme taky 8) a 56 když tak v průběhu dokoupím, šatičky jo to mám, jen asi k tomu koupím punčocháčky a je to, ono to nějak dopadne :wink:
Jinak jsme asi v tomhle stejný, taky mi to zatím přijde jako sci-fi, že ze mě vyleze živý človíček :D

Jinak osušek mám dost, asi 3 plínkový a pak s kapuckou asi 2, takže to jsem vybavená :lol:
Včera jsem ještě objednávala lahvičku na čaj i s termoobalama a náhradní savičky, a houpací lehátko, nakonec mě manžel přehlasoval a budeme mít fisher price, co se tady objednávalo, tak snad budeme spokojený :wink: :D ale já věřím, že jo, minimálně aby byla naše princezna spokojená.

Už jsem si přinesla autosedačku od babičky, chci se s ní trošku naučit manipulovat, já jí zatím ani nedám do auta, nevím jak na to, ale na to přijdeme s manželem společnýma silama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.4.09 11:46

holky, zdravim vas!tady jsou zpravy od Evicky a fotky slibila,ze posle,ale ma toho ted' hodne…
Evicka psala, ze se uci na pokoji chodit,ma jeste v sobe spoustu hadicek po cisari,ze otoky stale ma a ze prcky ji nenosi,takze chudak musi odstrikavat,jestli jsem spravne pochopila, tak na pokoji a rukou 8O a ze ji vubec nikdo neprisel poradit, co s laktaci…takze chudak zase to vyzira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.4.09 11:47

u nas to vypada s obleckami tak, ze jak mile jsem koupila 50 dupacky 2× za 317 kc /obyc)tak zacinaji nam byt male :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.4.09 12:31

Angu, v porodnici jsme utírali do normální látkové plíny, takže ta osuška stačí :) A čůrací jsou ti kluci teda furt! A v porodnici se mi dokonce při utírání po koupání do té osuško-plíny vykadil! Ta mimina jsou samé překvapení :) Jinak je to buclík, do jídla ho fakt nutit nemusím, spíš se vzteká, když mi to dlouho trvá :) A břicho má furt nafouklý jak žába, nestihne vytrávit a už chce další :D A prdíky naštěstí odchází v pohodě samy. Začne pít a už to jede :)

Holky maminky, mám na vás dotaz, malý se mi osypal na čele a kolem nosu, vyhýbám se ovoci, jako je hrozno, jahody, citrusy, v podstatě jím akorát banány. Teda kromě jogurtů, to bych asi taky neměla, co? Jen jsme dostali od doktorky kapičky Vigantol a Kanavit a hned druhý den se objevilo to osypání. Máte s tím taky problémy? Co s tím? Nechat být?

Jinak jsme dneska stříhali nehtíky! Ještě že jsou jako z papíru :) Už se pěkně škrabal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.4.09 13:01

Ahoj holky, tak je to tady. Píše Oli, konečně se dočkali - v 11:44 se Honzík narodil, má 4250g a 52cm. Čím později, tím větší mimina :) Chlubí se šťastní rodiče Jirka a Olča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
12.4.09 13:05

Péťo mco vás vítám doma, a jsem moc ráda, že to dopadlo tak dobře určitě jsi si užila

Lucinko jj já myslela cyklostezky, to je pohodička, mě spíš vadí jak jezdí lidi s tímhle tady po těch úzkejch silničkách blbě tu projedou dvě auta vedle sebe, ale stejně tu jezděj rychle no a mezitím lidi s těmi vozíky a s mimiskama…

Ellen na podbřišek, tam kde máš ty bolesti, já si to dávala i na záda, a fakt to bylo lepší, jen ten pytlík byl látkovej, zašitej..no držím palečky ať už to máš rychle za sebou :wink:
Tak čtu, že už to Ellen nepotřebuje :lol: :lol: Obrovská gratulace :lol:

Zuzu o zubech mi ani nemluv, já byla na preventivní, pak znoiva, protože mi bolela celá tvář, i rentgen mi dr dělalal a nic tam nikde nemám :-( teď už týden mi vždy mezi 10-11 večer začne šíleně bolet, někdy přejde, někdy si musím vzt paralen, protože je to k nevydržení a nikdo neví co to je :-(

Evi tobě i tvým mrňouskům vše nej a hlavně zdravíčko pro všechny!!!

:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
12.4.09 13:07

Olivo moc a moc gratuluju, hodně zdravíčka a štěstíčka do dalšího života prckovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
12.4.09 13:09

Tak už je to tady! Oliva porodila pořádnýho Velikonočního beránka :lol: Honzík váží 4250g a měří 52cm. Narodil se ve třičvrtě na 12 a rodil se čelní polohou, tak se tam prej na chviličku zasek, ale prej to Olča zvládla krásně! Oba sou v pořádku. Zatim sem mluvila jen s manželem a čekam, až zavolá i Olča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
12.4.09 13:12

Tak koukam, že si to Olča pojistila, kdybych neměla přístup na net, tak sem tu s křížkem po funuse… :D Ale hlavně, že to víte :wink:

Tak zbytku přeju rychlý porody a zdravý miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.4.09 13:19

Díky Maju, to víš, máme tady domluvené zpravodaje, jeden je právě v porodce, já jsem záložní, Olča mi napsala :) Nebo možná spíš manžel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.4.09 13:57

Olinko vše nej malýmu i tobě nakonec to čekání stálo za to :wink:
A holky teda Honzík to je kus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.4.09 14:01

Angu já to počítala a cca 9 lidí ještě zbývá, co mají porod před sebou včetně mě, těch co sem chodí více čí méně často, takže maminky už určitě převažují 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.4.09 14:03

Amber malej je rozkošenej, ty faldíčky na ručičkách a jak spinká, no budulínek :wink:

Rosi Evičku moc moc pozdravuj, choudě ona nemá klid ani po porodu, tak snad otoky brzy splasknou a ona bude mít i prcky u sebe a pak šup domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
12.4.09 14:17

OLI MOC MOC GRATULUJU K MIMÍSKOVI

Tak ještě pár maminek,co sem chpdí pravidelně a jsme komplet :lol:

Jo ještě k nástřihu…nastřižená nejsem…ale trošku jsem tam dole pochroumaná-byla jsem potrhaná,tak dr.šil…ale málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí