Poradna duly
Jana Čurdová
A jak jen v rychlosti přelétávám ----- GRATULACE EVIČCE K DVOJNÁSOBNÉMU ŠTĚSTÍ!!!!
Elli - taky jsem na malého furt civěla (teda když mi ho dali). A prcek? My nebyli větší, takže velká gratulace a aspoň si užijete velikost 50 ![]()
Angu ono se to asi s oblečkama jen zdálo, hodně mám velikost 62 s 56 mám minumum, takže zahrnovat budeme taky
a 56 když tak v průběhu dokoupím, šatičky jo to mám, jen asi k tomu koupím punčocháčky a je to, ono to nějak dopadne ![]()
Jinak jsme asi v tomhle stejný, taky mi to zatím přijde jako sci-fi, že ze mě vyleze živý človíček ![]()
Jinak osušek mám dost, asi 3 plínkový a pak s kapuckou asi 2, takže to jsem vybavená ![]()
Včera jsem ještě objednávala lahvičku na čaj i s termoobalama a náhradní savičky, a houpací lehátko, nakonec mě manžel přehlasoval a budeme mít fisher price, co se tady objednávalo, tak snad budeme spokojený
ale já věřím, že jo, minimálně aby byla naše princezna spokojená.
Už jsem si přinesla autosedačku od babičky, chci se s ní trošku naučit manipulovat, já jí zatím ani nedám do auta, nevím jak na to, ale na to přijdeme s manželem společnýma silama ![]()
holky, zdravim vas!tady jsou zpravy od Evicky a fotky slibila,ze posle,ale ma toho ted' hodne…
Evicka psala, ze se uci na pokoji chodit,ma jeste v sobe spoustu hadicek po cisari,ze otoky stale ma a ze prcky ji nenosi,takze chudak musi odstrikavat,jestli jsem spravne pochopila, tak na pokoji a rukou
a ze ji vubec nikdo neprisel poradit, co s laktaci…takze chudak zase to vyzira…
u nas to vypada s obleckami tak, ze jak mile jsem koupila 50 dupacky 2× za 317 kc /obyc)tak zacinaji nam byt male ![]()
Angu, v porodnici jsme utírali do normální látkové plíny, takže ta osuška stačí
A čůrací jsou ti kluci teda furt! A v porodnici se mi dokonce při utírání po koupání do té osuško-plíny vykadil! Ta mimina jsou samé překvapení
Jinak je to buclík, do jídla ho fakt nutit nemusím, spíš se vzteká, když mi to dlouho trvá
A břicho má furt nafouklý jak žába, nestihne vytrávit a už chce další
A prdíky naštěstí odchází v pohodě samy. Začne pít a už to jede ![]()
Holky maminky, mám na vás dotaz, malý se mi osypal na čele a kolem nosu, vyhýbám se ovoci, jako je hrozno, jahody, citrusy, v podstatě jím akorát banány. Teda kromě jogurtů, to bych asi taky neměla, co? Jen jsme dostali od doktorky kapičky Vigantol a Kanavit a hned druhý den se objevilo to osypání. Máte s tím taky problémy? Co s tím? Nechat být?
Jinak jsme dneska stříhali nehtíky! Ještě že jsou jako z papíru
Už se pěkně škrabal ![]()
Ahoj holky, tak je to tady. Píše Oli, konečně se dočkali - v 11:44 se Honzík narodil, má 4250g a 52cm. Čím později, tím větší mimina
Chlubí se šťastní rodiče Jirka a Olča ![]()
Péťo mco vás vítám doma, a jsem moc ráda, že to dopadlo tak dobře určitě jsi si užila
Lucinko jj já myslela cyklostezky, to je pohodička, mě spíš vadí jak jezdí lidi s tímhle tady po těch úzkejch silničkách blbě tu projedou dvě auta vedle sebe, ale stejně tu jezděj rychle no a mezitím lidi s těmi vozíky a s mimiskama…
Ellen na podbřišek, tam kde máš ty bolesti, já si to dávala i na záda, a fakt to bylo lepší, jen ten pytlík byl látkovej, zašitej..no držím palečky ať už to máš rychle za sebou ![]()
Tak čtu, že už to Ellen nepotřebuje
Obrovská gratulace ![]()
Zuzu o zubech mi ani nemluv, já byla na preventivní, pak znoiva, protože mi bolela celá tvář, i rentgen mi dr dělalal a nic tam nikde nemám
teď už týden mi vždy mezi 10-11 večer začne šíleně bolet, někdy přejde, někdy si musím vzt paralen, protože je to k nevydržení a nikdo neví co to je ![]()
Evi tobě i tvým mrňouskům vše nej a hlavně zdravíčko pro všechny!!!
Olivo moc a moc gratuluju, hodně zdravíčka a štěstíčka do dalšího života prckovi ![]()
Tak už je to tady! Oliva porodila pořádnýho Velikonočního beránka
Honzík váží 4250g a měří 52cm. Narodil se ve třičvrtě na 12 a rodil se čelní polohou, tak se tam prej na chviličku zasek, ale prej to Olča zvládla krásně! Oba sou v pořádku. Zatim sem mluvila jen s manželem a čekam, až zavolá i Olča
Tak koukam, že si to Olča pojistila, kdybych neměla přístup na net, tak sem tu s křížkem po funuse…
Ale hlavně, že to víte ![]()
Tak zbytku přeju rychlý porody a zdravý miminka!
Díky Maju, to víš, máme tady domluvené zpravodaje, jeden je právě v porodce, já jsem záložní, Olča mi napsala
Nebo možná spíš manžel ![]()
Olinko vše nej malýmu i tobě nakonec to čekání stálo za to ![]()
A holky teda Honzík to je kus ![]()
Angu já to počítala a cca 9 lidí ještě zbývá, co mají porod před sebou včetně mě, těch co sem chodí více čí méně často, takže maminky už určitě převažují
![]()
Amber malej je rozkošenej, ty faldíčky na ručičkách a jak spinká, no budulínek ![]()
Rosi Evičku moc moc pozdravuj, choudě ona nemá klid ani po porodu, tak snad otoky brzy splasknou a ona bude mít i prcky u sebe a pak šup domů ![]()
OLI MOC MOC GRATULUJU K MIMÍSKOVI
Tak ještě pár maminek,co sem chpdí pravidelně a jsme komplet ![]()
Jo ještě k nástřihu…nastřižená nejsem…ale trošku jsem tam dole pochroumaná-byla jsem potrhaná,tak dr.šil…ale málo…