Poradna duly
Jana Čurdová
Oli, obrovská gratulace k prckovi!!! ![]()
No jo, to je fakt, že z těch pravidelných diskutérek už moc nezbývá… To už bude raz dva hotovo
To všecko pořešíme během příštího týdne, ne? ![]()
Teda, dívám se, že kluci od Rosinky a holčičky od Ibri budou mít příští týden už měsíc, to je něco…
teeeda, tady se to najednou rozrodilo!
holky, vsem vam mooc gratuluju!!
a teda pokud si muzu vybrat, ja bych s rozenim jeste dva tydny pockala..
![]()
![]()
to je pravda.. a doufam, ze i mala si da nacas a nebude jineho nazoru.. ![]()
Olivo-moc gratuluju k Honzíkovi. Je to pořádný kus chlapa,to si moc malých věciček neužijete. ![]()
Holky,Vám všem a vašim rodinám a miminkům přeji krásné Velikonoce a hezky si je užijte ![]()
pááááá dnes už nebudu a zítra nevím ještě
![]()
Ahoj,
včera byl Žofii týden a já jsem zatížená na koupání tak dvě fotky z koupání:
a z dneška na zahradě:
Uf,jsem to tu zahltila,zítra přinese Emě zajíc kolo,tak se těšim,doufám,že nám počasí vydrží.
Krásné Velikonoce!!!!!
Amber-tušim jsi se ptala,co na novorozeneckou vyrážku,u Apolináře radili černý čaj a nebo hypermagan(ten ale jen na tělíčko).
Ahoj,
Všem novým maminkám moc gratuluju a omlouvám se, že nestíhám popřát každé zvlášť
. Ale prostě nestíhám.
Amber: mě dr. radila na takové jako suché tvářičky dávat mateřské mléko. Tak jestli by to nepomohlo. Rozhodně se tím nic nezkazí ![]()
Daneček je většinou hodný, ale takhle v podvečer ho trápí ty prdíky. Včera řval tak, že jsem se z toho rozbrečela taky ![]()
Stanusko: krásné fotky ![]()
Stani, super fotky… Jak tam Ema drsně levituje na plotě, ta je dobrá… Jak se tam dostala? ![]()
Hezké Velikonoce všem!!! http://www.celysvet.cz/…e/s11285.gif
Na mě už soused mával jalovcem, tak jsem mu řekla, že nebudu doma, ale prý chodí už o půl šesté
No k nám se asi nedozvoní…
![]()
Ahoj holky zlaté,
tak jsem doma!!!
Jsem strašně unavená tak jsme celý den prospali, všichni tři jsem spali skoro 5 a půl hodiny celé odpoledne
Teď se kluci válejí v posteli abych vám mohla napsat!
Všem děkuju za mílé gratulace ![]()
Až mi bude líp tak napíšu víc a pročtu si vás. ......... V pordce to bylo hrozné jsem totál nevyspaná,t ak musím nabrat síly!
![]()
Stani fotečky nádherný a princezny jsou jak jinak kouzelný a taky mě zaujala Ema visící na plotě ![]()
Ody vítám zpět, holka odpočiň si a pak nám písni, co porod atd. to víš mi čekatelky jsme zvědavý
a v porodnici ti to teda sluší, paráda, ani není poznat, že jsi rodila ![]()
Stanu, krásný fotky! Ten kyblík se mi fakt líbí
A černý čaj? No vidíš to, tak to třeba zkusím, ale musím říct, že dneska je ta vyrážka o moc lepší, tak uvidíme, co to udělá dál..
Aleesho, díky za tip s mateřským mlékem. Taky zní zajímavě. Zkusím namíchat čaj s mlékem a použiju
Ne, dělám si srandu, uvidíme, co z toho zabere. Ale teď to snad zmizí samo.
Ody, vítej doma, tak konečně jste se dočkali a budeš mít klid
Já si v porodce taky užila neklidu, buď tam lezly a otravovaly sestry, nebo řvaly děti spolubydlících.. No doma je to úplně o něčem jiném.
Taky přeju krásný velikonoce, ať jsou ušetřeny vaše zadnice
Moje mamka už se těší, jak za rok vezme Radimka a půjdou spolu na koledu ![]()
Holky, absolutne nic nestiham, zase mi kluci rvou…ted' uz i venku v kocarku
jsem totalne na dne..
Evicka mi poslala fotku kluku, tak jsem ji dala na rodinu, jsou uz velci!!a vypadaji stejne )sranda.Akorat maji brutalne na telickach napsano „A“ a „B“..teda…jak kuratka…