Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsme zpátky ze šmigrustu, já už jsem i vyspinkaná, páč nás to oba zmohlo - mají to ti chlapi těžké…
![]()
Luci, jo jo, už zítra, taky jsme to všude tak říkali, když tam byli nějací cizí lidi - jako „a kdy to čekáte?“ „zítra“
A všichni kulili oči
Ale teda zatím to nevypadá, i když ono to vypadat nemusí a je to raz dva
Třeba fakt zvládnem i to kino - jsem zvědavá, jestli dočkám KO ve čtvrtek… ![]()
Nicky, úžasné, úplně všecko… Obdivovala jsem ten „pult“ (sory, nevím, jak to nazvat
) v koupelně - já si teď nemám ani kde položit věci, když se chci malovat, takže toto je naprosto božíííí
A fakt máš malé bříško a vypadáš moc dobře - to je supr… I když dneska mě potěšila nějaká drahého teta (nebo prateta nebo tak), když říká - „a vy čekáte malé?“
Ale ona už má asi cosi přes 80 ![]()
Rosi, já vím, ta mamčina kámoška to měla taky tak, řval v kočáře a všude - třeba jela z města (min. 20 minut cesty) a on řval celou dobu - taky se po ní lidi dívali, co je to za matku, ale ona jak věděla, že nic nepomáhá, tak měla svědomí čisté a jenom drsně houpala kočárem, malý nadskakoval (to prý trošičku pomáhalo
) a bylo jí totálně fuk, co si o ní kdo myslí… A to jsme malé město… Takže kašli na lidi, stačí že tě vyčerpávají kluci, ještě kdybys měla řešit, co si myslí kdejaká babka, která ví beztak prd
![]()
Suvi, vítej doma… A dík za pochvalu malůvky
A Matýsek je moc krásný… Dívala jsem se, jestli jsou si s bratrancem podobní, ale moc asi ne, co?
Gabu, tak ať máte brzo ten režim
Vidím, že maminky s jedním stíhají jakž takž docházet, ale se dvěma už to není moc sranda… ![]()
Co se týče dudlíků, mám nakonec 3 - různé druhy (Mam, co jsem koupila, Nuk z Prenatal Boxu a klasickou kytičku, co drahý vyhrál na stužkovacím večírku), tak jsem zvědavá, jestli nějaký bude chtít…
Včera jsem se ptala drahého, jestli mu taky přijde divné, že pojedeme do porodnice a já tam budu rodit a tak (protože mě do přijde jako strašně divná představa) a říkal, že mu to teda přijde divné dost - tak jsem ráda, že v tom nebudu sama… Ale zase s náma asi bude sranda, když budem oba tak vykulení
![]()
Gabu, chudak, ty bys opravdu te nejak rezim potrebovala…tak drzim palce.
Co se tyce dudliku, tak ja take cpu horem dolem, funguje to chvili jen u Vladika…
Angu, to rvani venku v kocarku me hodne neprijemne prekvapilo a rozhodilo, stalo se to poprve a byla jsem saMa, za chvili asi obrnim kvuli vsemu a opravdu resit nebudu nic
![]()
Gabu díky moc za držení palečků ![]()
Koukám, že se ti hezky dětičy co se spánku týče doplňují, tak ať se co nejdřív sesynchronizují ![]()
Anguo nazvala jsi to správně, je to pult, mám na něj podložku na přebalování, ta je ještě zabalená
a přesně kvůli odkládacímu prostoru jsem si jí vydupala
Zdravím diskusní kroužek, na přání Olči jsem uložil pár fotek z porodnice do fotoalba. Jinak je u nás vše v pořádku Olča i Honzík se mají dobře a pozdravují. Když bude vše v pořádku tak by mohli být už ve středu doma a Olča by se určitě hned ozvala s novými zážitky.
Jirka
No jo Nicky, dneska jsem se dívala na rodinu na váš domeček, to je fakt paráda! Ta koupelna.. Za tu by se nestyděli ani v Hiltonu! Fakt super
A postýlka a celkové vybavení pro malé, to je nádhera.. Až si říkám, že jsem šílený dřevo, co nekoupím, to nemám ![]()
Dneska měl malý problémy s prdíky a dostali jsme nějaký polštářek plněný peckama z třešní, tak jsme to dali nahřát do mikrovlnky a malý hned usnul, tak to pomáhá na to bříško, kdo by to řekl
Já o tom slyšela, ale nevěděla jsem, kde to koupit, tak to přišlo formou daru od kolegů z práce
Vřele doporučuju, kdo to ještě nemá nebo nezná. Neměla jsem k tomu důvěru, ale je to fakt úžasný.
Maminky dvou dětí musí být totálně vyšťavený! Vůbec se nedivím. Já mám zlatý dítě, ale unavená jsem někdy taky..
Natož dvojčátka, nebo pak Fanouškové
A o Stanušce ani nemluvím, s těmi 4.. ![]()
Kačka s Miri by mohly jít pomalu taky domů, co?
Honzík je krásný mimčo, a jaký má háro, to teda zírám
Olče to moooc sluší ![]()
A taky jsem chtěla pochválit Eviččiný dvojčátka, kluci jsou nádherní
A těch hadiček se brzy zbaví.. ![]()
Olči i Honzíkovi to moc sluší
Fakt, jaké drsné háro už má
Ale že je celkem brutální, jak mají ty mimča po porodu šišaté hlavičky? Kdybych nevěděla, že se to srovná, tak by mě to i dost vyděsilo
Ale je to krásňoučké miminko… Fakt se nám zatím ty miminka daří moc ![]()
Amber, o polštářku s peckama jsem taky jenom slyšela, i jsem si říkala, že by to mohlo být fajn na porodní bolesti, jak psala Nicky o tom pytlíku rýže… Kdoví, jestli ty pecky musí být nějak spešl - včera jsem šla u nás pod třešní a je jich tam hafo - ještě jak v létě úřadovali špačci
![]()
Taky jsem říkala drahému, že stačí sníst hafo třešní, pecky nějak odhmyzit - vyvařit, vysušit na sluníčku nebo nevím, strčit do kusu látky a je to ![]()
No ty naše už budou asi sušené dost
Ale zase se k tomu teď neohnu - ledaže bych tím vyvolávala porod
Asi drahého pověřím koupí 1 ks a když se osvědčí, budu v létě schovávat pecky a vyrábět polštářky
![]()
Ahoj,
dnešní den byl nabitý.Ráno děti sbírali sladkosti od zajíců ze zahrady,dostali jsem od kluků vyšleháno,dojela jsem si pro mámu a zase jí odvezla,při cestě zpátky do mě vrazil chlápek,metr jsem odskočila i s Espacem,takže šleha docela veliká,ještě,že jsem jela sama.
Hlavní dnešní zábava,ale byla jízda na kole,alespoń co se Emy týče.Ráno měla ještě zvláštní techniku jízdy a to že sešlapávala jednou nohou a zase jí vracela zpátky,odpoledne to už ale vypilovala a už má i dva pády za s sebou,ale dostat jí domů ze zahrady z kola byl docela záhul a už si to krásně drandí,je šikovná.
Gabu-jj,spánek,ten bude asi chvilku trpět.Ema na plotě to byl její hit,před kolem,dneska si na plot ani nevzpomněla. ![]()
Všechna miminka jsou nádherná,chtělo by to zase nějaké holčičky,co Luci?
Moc děkuji za pochvalu fotek akdyž už je tak hezky a je co fotit,hned vás zahltim další várkou,sbírání velikonoční nadílky na zahradě a pak jízda Emy na kole,je nadšená a taky nám překrásně vykvetla třešeň,miluju jaro!A pak moje velký děti s tou nejmladší. ![]()
Stani, super fotky, Ema jezdí krásně, je to šikula… No a den jste teda nabitý měli - a to doslova… Co autko? Asi má pořádný šrám, co?
Holky - těhulky, taky už nevíte roupama co byste? Já už jsem si nic na teď neplánovala, furt mě každý strašil - jestli neporodíš, abys nerodila a ani nemám naplánované něco dělat nebo někam jít a jenom čekám, jestli teda začnu rodit nebo ne, což je dost opruz a pak jsem z toho nevrlá…
Tak jsem vymyslela takovou legrácku
Jak si dělali z drahého srandu, že jsem malovala, tak mi volal kamarád, že by potřebovali vymalovat koupelnu a prý že by se jim to hodilo 14., jestli mám čas… Tak jsem si říkala, že si udělám takovou papírovou čepici, vezmu si váleček a kyblík od barvy a půjdem je zítra navštívit, že jdu teda jako na tu koupelnu - jestli se teda nic nerozjede
No nejsem já střelená?
![]()
Tak už mám i čepice udělané, autobus zjištěný - super, zas se mám na co těšit, kdyby porod nedorazil
Pak se asi budu těšit na čtvrteční KO, že se něco dozvím a pak nevím… Když se nic nedozvím, tak asi na to kino příští úterý
![]()
Teda Stanu, Ty máš s tím autem smůlu, no ještě že jsi fakt jela sama. A jak auto vypadá? Někteří sváteční jezdi by měli po zimě nechat auta v garážích
Co jsem zase koukala, že o velikonocích bylo tolik nehod se smrtelnými následky.. To je síla.. ![]()
Angu, taky potřebuju vymalovat ![]()
Všechny zdravím, moc nestíhám psát, jak je tak hezky, jsme pořád venku - a pokud ne, snažím se doma dodělat, co je třeba.
Olivo, moc gratuluju!!! ![]()
Stani , ty fotky, to je idylka! ![]()
A s autem - ještě, že se ti nic nestalo…
Angu , tvůj plán na zítřek plně schvaluju, hlavně nám to tady pak musíš popsat, jak se kamarád tvářil. ![]()
Nicky , koupelna je úžasná!
A tvoje bříško - no konečně je vidět, že jsi těhotná! ![]()