duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
13.4.09 17:04

Tak jsme zpátky ze šmigrustu, já už jsem i vyspinkaná, páč nás to oba zmohlo - mají to ti chlapi těžké… :lol: :lol: :lol:

Luci, jo jo, už zítra, taky jsme to všude tak říkali, když tam byli nějací cizí lidi - jako „a kdy to čekáte?“ „zítra“ :lol: A všichni kulili oči :lol: :lol: :lol: Ale teda zatím to nevypadá, i když ono to vypadat nemusí a je to raz dva :lol: Třeba fakt zvládnem i to kino - jsem zvědavá, jestli dočkám KO ve čtvrtek… :wink:

Nicky, úžasné, úplně všecko… Obdivovala jsem ten „pult“ (sory, nevím, jak to nazvat :lol:) v koupelně - já si teď nemám ani kde položit věci, když se chci malovat, takže toto je naprosto božíííí :D A fakt máš malé bříško a vypadáš moc dobře - to je supr… I když dneska mě potěšila nějaká drahého teta (nebo prateta nebo tak), když říká - „a vy čekáte malé?“ :lol: Ale ona už má asi cosi přes 80 :lol:

Rosi, já vím, ta mamčina kámoška to měla taky tak, řval v kočáře a všude - třeba jela z města (min. 20 minut cesty) a on řval celou dobu - taky se po ní lidi dívali, co je to za matku, ale ona jak věděla, že nic nepomáhá, tak měla svědomí čisté a jenom drsně houpala kočárem, malý nadskakoval (to prý trošičku pomáhalo :lol:) a bylo jí totálně fuk, co si o ní kdo myslí… A to jsme malé město… Takže kašli na lidi, stačí že tě vyčerpávají kluci, ještě kdybys měla řešit, co si myslí kdejaká babka, která ví beztak prd :roll: :wink:

Suvi, vítej doma… A dík za pochvalu malůvky :wink: A Matýsek je moc krásný… Dívala jsem se, jestli jsou si s bratrancem podobní, ale moc asi ne, co?

Gabu, tak ať máte brzo ten režim :wink: Vidím, že maminky s jedním stíhají jakž takž docházet, ale se dvěma už to není moc sranda… :wink:

Co se týče dudlíků, mám nakonec 3 - různé druhy (Mam, co jsem koupila, Nuk z Prenatal Boxu a klasickou kytičku, co drahý vyhrál na stužkovacím večírku), tak jsem zvědavá, jestli nějaký bude chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 17:37

Včera jsem se ptala drahého, jestli mu taky přijde divné, že pojedeme do porodnice a já tam budu rodit a tak (protože mě do přijde jako strašně divná představa) a říkal, že mu to teda přijde divné dost - tak jsem ráda, že v tom nebudu sama… Ale zase s náma asi bude sranda, když budem oba tak vykulení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
13.4.09 19:31

Gabu, chudak, ty bys opravdu te nejak rezim potrebovala…tak drzim palce.

Co se tyce dudliku, tak ja take cpu horem dolem, funguje to chvili jen u Vladika…

Angu, to rvani venku v kocarku me hodne neprijemne prekvapilo a rozhodilo, stalo se to poprve a byla jsem saMa, za chvili asi obrnim kvuli vsemu a opravdu resit nebudu nic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
13.4.09 19:33

Gabu díky moc za držení palečků :wink:
Koukám, že se ti hezky dětičy co se spánku týče doplňují, tak ať se co nejdřív sesynchronizují :-)

Anguo nazvala jsi to správně, je to pult, mám na něj podložku na přebalování, ta je ještě zabalená :lol: a přesně kvůli odkládacímu prostoru jsem si jí vydupala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.4.09 19:49

Pozdrav od Olči prostřednictvím manžela

Zdravím diskusní kroužek, na přání Olči jsem uložil pár fotek z porodnice do fotoalba. Jinak je u nás vše v pořádku Olča i Honzík se mají dobře a pozdravují. Když bude vše v pořádku tak by mohli být už ve středu doma a Olča by se určitě hned ozvala s novými zážitky.
 Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.4.09 19:54

No jo Nicky, dneska jsem se dívala na rodinu na váš domeček, to je fakt paráda! Ta koupelna.. Za tu by se nestyděli ani v Hiltonu! Fakt super :) A postýlka a celkové vybavení pro malé, to je nádhera.. Až si říkám, že jsem šílený dřevo, co nekoupím, to nemám :(

Dneska měl malý problémy s prdíky a dostali jsme nějaký polštářek plněný peckama z třešní, tak jsme to dali nahřát do mikrovlnky a malý hned usnul, tak to pomáhá na to bříško, kdo by to řekl :) Já o tom slyšela, ale nevěděla jsem, kde to koupit, tak to přišlo formou daru od kolegů z práce :) Vřele doporučuju, kdo to ještě nemá nebo nezná. Neměla jsem k tomu důvěru, ale je to fakt úžasný.

Maminky dvou dětí musí být totálně vyšťavený! Vůbec se nedivím. Já mám zlatý dítě, ale unavená jsem někdy taky.. :) Natož dvojčátka, nebo pak Fanouškové :D A o Stanušce ani nemluvím, s těmi 4.. :)

Kačka s Miri by mohly jít pomalu taky domů, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.4.09 20:01

Honzík je krásný mimčo, a jaký má háro, to teda zírám :) Olče to moooc sluší :)

A taky jsem chtěla pochválit Eviččiný dvojčátka, kluci jsou nádherní :) A těch hadiček se brzy zbaví.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 20:10

Olči i Honzíkovi to moc sluší :D Fakt, jaké drsné háro už má :lol: Ale že je celkem brutální, jak mají ty mimča po porodu šišaté hlavičky? Kdybych nevěděla, že se to srovná, tak by mě to i dost vyděsilo 8O :lol: Ale je to krásňoučké miminko… Fakt se nám zatím ty miminka daří moc :lol:

Amber, o polštářku s peckama jsem taky jenom slyšela, i jsem si říkala, že by to mohlo být fajn na porodní bolesti, jak psala Nicky o tom pytlíku rýže… Kdoví, jestli ty pecky musí být nějak spešl - včera jsem šla u nás pod třešní a je jich tam hafo - ještě jak v létě úřadovali špačci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.4.09 20:20

Taky jsem říkala drahému, že stačí sníst hafo třešní, pecky nějak odhmyzit - vyvařit, vysušit na sluníčku nebo nevím, strčit do kusu látky a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 20:23

No ty naše už budou asi sušené dost :lol: Ale zase se k tomu teď neohnu - ledaže bych tím vyvolávala porod :lol: Asi drahého pověřím koupí 1 ks a když se osvědčí, budu v létě schovávat pecky a vyrábět polštářky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.4.09 20:24

Ahoj,
dnešní den byl nabitý.Ráno děti sbírali sladkosti od zajíců ze zahrady,dostali jsem od kluků vyšleháno,dojela jsem si pro mámu a zase jí odvezla,při cestě zpátky do mě vrazil chlápek,metr jsem odskočila i s Espacem,takže šleha docela veliká,ještě,že jsem jela sama.
Hlavní dnešní zábava,ale byla jízda na kole,alespoń co se Emy týče.Ráno měla ještě zvláštní techniku jízdy a to že sešlapávala jednou nohou a zase jí vracela zpátky,odpoledne to už ale vypilovala a už má i dva pády za s sebou,ale dostat jí domů ze zahrady z kola byl docela záhul a už si to krásně drandí,je šikovná.

Gabu-jj,spánek,ten bude asi chvilku trpět.Ema na plotě to byl její hit,před kolem,dneska si na plot ani nevzpomněla. :lol:

Všechna miminka jsou nádherná,chtělo by to zase nějaké holčičky,co Luci?

Moc děkuji za pochvalu fotek akdyž už je tak hezky a je co fotit,hned vás zahltim další várkou,sbírání velikonoční nadílky na zahradě a pak jízda Emy na kole,je nadšená a taky nám překrásně vykvetla třešeň,miluju jaro!A pak moje velký děti s tou nejmladší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 20:47

Stani, super fotky, Ema jezdí krásně, je to šikula… No a den jste teda nabitý měli - a to doslova… Co autko? Asi má pořádný šrám, co?

Holky - těhulky, taky už nevíte roupama co byste? Já už jsem si nic na teď neplánovala, furt mě každý strašil - jestli neporodíš, abys nerodila a ani nemám naplánované něco dělat nebo někam jít a jenom čekám, jestli teda začnu rodit nebo ne, což je dost opruz a pak jsem z toho nevrlá… :roll: Tak jsem vymyslela takovou legrácku :lol: Jak si dělali z drahého srandu, že jsem malovala, tak mi volal kamarád, že by potřebovali vymalovat koupelnu a prý že by se jim to hodilo 14., jestli mám čas… Tak jsem si říkala, že si udělám takovou papírovou čepici, vezmu si váleček a kyblík od barvy a půjdem je zítra navštívit, že jdu teda jako na tu koupelnu - jestli se teda nic nerozjede :lol: No nejsem já střelená? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 21:15

Tak už mám i čepice udělané, autobus zjištěný - super, zas se mám na co těšit, kdyby porod nedorazil :lol: Pak se asi budu těšit na čtvrteční KO, že se něco dozvím a pak nevím… Když se nic nedozvím, tak asi na to kino příští úterý :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.4.09 21:43

Teda Stanu, Ty máš s tím autem smůlu, no ještě že jsi fakt jela sama. A jak auto vypadá? Někteří sváteční jezdi by měli po zimě nechat auta v garážích :( Co jsem zase koukala, že o velikonocích bylo tolik nehod se smrtelnými následky.. To je síla.. :(

Angu, taky potřebuju vymalovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
13.4.09 22:44

Všechny zdravím, moc nestíhám psát, jak je tak hezky, jsme pořád venku - a pokud ne, snažím se doma dodělat, co je třeba.

Olivo, moc gratuluju!!! :D

Stani , ty fotky, to je idylka! 8)
A s autem - ještě, že se ti nic nestalo…

Angu , tvůj plán na zítřek plně schvaluju, hlavně nám to tady pak musíš popsat, jak se kamarád tvářil. :lol:

Nicky , koupelna je úžasná!
A tvoje bříško - no konečně je vidět, že jsi těhotná! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí