Poradna duly
Jana Čurdová
Angu díky, celý těhu jsem poslouchala, jestli nemám dvojčata, že budu mít uřvaný dítě po příteli, a teď když je hodný, že to je začátek, že ho to přejde, že je moc šikovný, jestli nebude hyperaktivní.. Problém je, že nevím, jak má vypadat normální 3 týdenní mimino, ale doktorka by si snad všimla, ne? No asi to pustím z hlavy, ale to víš, že se bojím.. Jen co vidím jako problém je ta uzdička pod jazykem, jak na to tak koukám, tak ji má až po špičku jazyka, na to mě upozornila doktorka a přítelova sestra to prý měla, museli ji to stříhat. Prý to asi bude vadit na mluvení, tak nás možná nemine logopedie
No ale na druhou stranu to je to nejmenší..
Ach jo, hlavně nepropadat depresi.. ![]()
Jakmile Nicky napíše, tak dám hned vědět, kdo je to ta Lukrécie ![]()
Nicky-fíha,moc držim palce a jsem zvědavá na překvapení.Moc !
Čajíčky nedávám,jestliže plně kojim,ale myslim,že se jima nic nezkazí.
Ahoj holky, moc nestiham ani cist,ani reagovat.........vim, ze Nicky je v porodnici,moc drzim palce,at' vse probehne hladce.....
Vsem novym maminkam gratuluju k prckam at' jsou hlavne zdravi
Ja mam dneska brecici den..je mi smutno ze vseho..............a krome prdiku, ktere jeste neodeznely, Danik ma plny nosik nudli a ma teplotu 37,2...........a breci a breci..........odsavacka kterou mam, moc neodsava.....tak nevim, jak mu pomoci a co s tou teplotou??????
Jeste mi psala Evicka......no chudak:
Honzik ma tezky zanet strev, ceka se, musi bojovat,aby nebyla operace,podle Dr muze na to umrit, to rekl na rovinu,hruza, Martinek zatim dobry,jdu za nima za chvilku na jipku,zkusi mi Martinka prilozit,zatim odstrikavam, mlicko se teprve dela,ja jsem jako po bitve,nemuzu moc chodit,boli to jako svina…
no a ze az bude Evicka sama v poradku tak stejne jeste asi dlouho bude na jipce s klukami ![]()
A moc na nas mysli a vsech pozdravuje............
tak poslušně hlásim, že se dneska narodila Rosálka v Podolí a obě moje krásný ženský sou naprosto v pořádku. Rosálka 2820gr a 48 cm.
Ja su tak šťastné
![]()
manžel ![]()
Teda dneska bude mimi, tak to se taky moc těším na překvápko
![]()
Moc držím pěstičky, ať to vše proběhne v pohodě a jste oba zdraví… ![]()
Rosi to si mě vyrazila dech s tou Evičkou, moc jí pozdravuj a ať se holka drží, to je strašný, ale Honzík je bojovník a zvládne to, držím pěstičky… je to strašný, opravdu nejdůležitější je zdravíčko toho mimíska a maminky, ach jo… já se o tu svoji princeznu taky bojím, snad to zvládneme obě v pohodě…
Amber já mám taky tenhle čajík od Hipp fenyklový, uvidíme jestli užijeme, ale já myslím, že v létě tím nic nezkazím
a z lidí si nic nedělej, a buď pyšná maminka, prostě máš kluka šikovnýho a hotovo
a ať si všichni trhnou… ![]()
Jůůůůůů další holčička, super
Moc a moc gratulací k princezně Nicky a hodně zdravíčka do života
Nicky moc moc gratuluju tobě a celé tvé rodině k vaší princezně
A teda Evinka si pprožívá svoje chudinka.......hlavě at jsou broučci v pořádku
A Rosi…breečící mám taky..........
Angu-žehlení jsem zady měla před odjezdem do porodky a Pepa že to vyžehlí,at to nechám…no a pak v záplavě oslav to nestihl a jen se to hromadilo.Ale ted to dožehlil.....a zítra můžeme nanovo,prcek má plný sušák ![]()
Nicky-obrovská gratulace k princezně Rosálce!!!!!!! Opravdu krásný překvapení.
Moc myslim na Evičku a její kluky,zvláště na Honzíka a držim všechno,co mám,at je co nejdřív v pořádku.
Rosi-drž se.Na teplotu nevim,od kdy se můžou sirupy a nebo čípky?Asi bych volala k nějakému doktorovi,teď večer asi na pohotovost.
Nicky, takže holčička!!! Takže se nám trošku vbylepší bilance… Super, hrozně moc gratuluju!!! A je teda droboučká, co? No aby ne, podle toho Nickyna pidibříška ![]()
Jejda, no Evička má teda starostí, ale Honzík to určitě zvládne! Rosi, vyřiď, že na ně moc myslíme…
Rosi a to máš tu odsávačku obyč? Ta na vysavač prý sosá líp a rychleji… My máme teda zatím taky obyč a budem řešit až bude rýma… Jo a vlastně Gabu nebo kdo tu psal, že tu obyč připojuje na vysavač - udělat do kartónu díru na tu hadičku, přiložit na hadici, utěsnit trochu ještě rukou a na malý výkon odsát… Třeba to bude fungovat…
Šak za pokus nic…
stani, a 37,2 uz je to zvysena?stejnou ma i Vladik…a on rymu zatim nema…ale take breci no…
Jestli je to teplota ze zadečku, nemá se odečítat půl stupně? Že by měl jako 36,7…
Já jsem našla takovouto diskuzi o teplotě
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?…
Aha, tož to nevím
Ale hodně v té diskuzi píšou, že řešit až od 37,5 výše… Nejlepší asi někam brnknout, třeba na tu pohotovost a zeptat se - tam poradí raz dva ![]()
A není možné, že Daník brečí, protože má ucpaný nos a štve ho to (to bych kolikrát brečela taky
) a Vládík brečí, protože brečí brácha? Ale nevím, no, ještě jsem nezkušená ![]()