Poradna duly
Jana Čurdová
Angu…tak Hamilton…jsi jasná,za chvíli máš miminko u sebe ![]()
A teda já už ted převážně přebaluju po kojení.....hlavně se vzbudí a hned řve hlady
![]()
Peti, já jsem skeptická - Miri taky dělali Hamiltona a nepomohlo
Mně to prostě přijde furt jako sci-fi - kdybych měla aspoň nějaké poslíčky nebo něco, tak bych tomu věřila, že budu rodit. Ale to všecko třeba dneska přijde… A co pročítám diskuzi, tak většině lidí to zabralo fakt do těch dvou dnů… Tak třeba zítra by to šlo
V každém případě - sbohem moje Maiden kino
mohli by mi pak do porodky aspoň přivézt něco z KFC ![]()
Jo, Peti a ještě jsem ti chtěla napsat, ja vypadáte spokojeně na procházce… Je fajn, že je takové hezké počasí…
Sranda, jak mají všichni ten dudlík Nuk - že je to z toho Prenatal Boxu? ![]()
My máme spotřebu nejmíň 10 plen denně, přesně jsem nepočítala. Ale časem se to zlepší, ta malá miminka jsou prostě průtoková
Přebaluju před kojením, aby se pak Dan neprobudil, i když při kojení se často taky něco uvolní
A kojím po 2 hodinách, v noci je jedna 4h pauza. Už mám slušný spánkový deficit ![]()
Angu: tak ať máš mimi brzo venku
!
Amber: a díky za včerejší info ![]()
Angu, ty bláho, mě taky nic nebylo, jen mě po celej čtvrtek tvrdlo břicho, a pak šup bolesti stupňovalo se to … a Jakub je tady… Neboj to příjde jak z čistýho nebe … Držím pěsti ať je to nato tata…
No my máme pampersky a já jsem s nima spokojená, ale asi taky zkusíme jiný, v porodnici měli Happy a ty byly taky super …
Jinak my přebalujeme před kojením, no a pak podle sluchu …
ono je slyšet kdy je potřeba nová toaleta … ![]()
Jo jo Ali o spánkovým deficitu mi nemluv … My máme většinou tu pauzu od 20.00 do půlnoci no a pak ty 2 hoďky …
Děkuji za přání brzkého porodu
Snad to vyjde… I když teď na mě jde zrovna spaní, jak jsem dneska brzo vstávala, tak by to i mohlo počkat, než si ducnu ![]()
Spánkový deficit, to teda nezávidím…
No, ale taky mě to čeká
Já jsem vždycky bývala strašně protivná, když mě něco v noci vzbudilo - třeba hlídka na táboře, tak doufám, že už mě to přešlo a nebudu na zabití
![]()
Když u nás spali známí s dcerkou, která se cca 2× za noc vzbudila pláčem, tak jsem si v duchu říkala, ať sklapne
Ale u vlastního je to asi jiné, co? Nejvíc jsem se asi bála toho, že bude protivná i ráno, ale ona byla vyspinkaná do růžovoučka (narozdíl od nás dospělých) a to byl svět hnedka veselejší
![]()
10 plen denně, to by ještě taky šlo… Já jsem se hlavně bála, aby ty naše dva balíky nebyly za týden pryč ![]()
Nazdárek, gratuluji všem k novým mimískům. Ani nevím komu všemu.
Koukám, že řešíte pleny. Tak Pampers už nikdy!! U Kuby mi protékávaly a teď u holek taky. Normálně je zčúraj. Kupuji Babylove z DM nebo Babysmile ze Schleckera - je to naprosto stejný a jsou supr. Až povyrostou přejdu na Tesco pleny - ty používám i u Kuby a jsem s nima nejvíc spokojena.
Jinak Gabča nám v noci dost řvala, tak jsem taková nevyspalá a teď tam zase holky na střídačku pokřikují. Kuba jediný spí! ![]()
Jinak na doma dávám pleny bavlněný.
Teda holky tak jak vás čtu, tak pampersky nic moc …
Asi budu muset taky vyzkoušet ty babylove z DM, i když jsem s Pamperskama nadmíru spokojená … ![]()
No jdeme se nachystat ven …
Jo a jinak Kuba od té doby co jsou holky doma, tak se nám počůrává a pokakává. Jsem z toho na prášky. Vůbec si neřekne a jemu to fuk. Četla jsem, že to bývá normální - ale dost mě to nervuje.
Maminy druhých mimčat nemáte s tím někdo už zkušenost?
Ibri: toho jsem se taky bála, že se Lucka začne zas počurávat. Ale naštěstí ne, takže neporadím. zato mívá slušné záchvaty vzteku, zvlášť když kojím ![]()
Pleny máme zatím huggies (nedobrovolně - když jsem šla do dm, zrovna jiné pořádné neměli a na tyhle byla akce) a teď jsem koupila ty bablove a pro Lucinku na spaní Alana, tak uvidíme. Na Lucinku jsem od začátku používala tesco plíny.
Miri: Daneček má taky pauzu od 8 do 12, jinak co 2h. Ale v 8 si nikdy nestihnu jít lehnout, ledaže bych nevečeřela. I když ono by mi to prospělo, skoro do ničeho se po porodu nevejdu ![]()
Titty: Ten kočár Phil&teds je fakt bezva, lehký, ovladatelný
A taky mě baví, jak všichni nejdřív myslí, že mám jedno dítě a při bližším pohledu jsou překvapeni, že je tam i mimčo
Dnes mě takhle dokonce jedna paní v obchodě pustila u kasy před sebe ![]()
Angu…však mě taky pořád nic nebylo…a pak šup šup ![]()
No plíny…chce to vyzkoušet…měli by prodávat zkušební balíčky tak po 5ti kusech ![]()
Ahojda holky hlásím se z knihovny u nás celý den nepůjde proud, je to k vzteku, prý to bylo ohlášený, ale já samozřejmě nic okolo nečtu,když nechodím pěšky
, takže mám doma ticho až hrůza…
Moc vás všechny zdravím, v osm by nám měly zapnout, ale počítám, že se dostanu na net až zítra tak uvidíme…
Jinak plínky mám taky dm babylove a tesco, tak jsem ráda, že se tu chválí…
Dneska jsem si koupila kloboučky na kojení, a ten pytlík s těma peckama jsem tam viděla, tak jsem ho koupila, třeba ho využiju i já
a za 79kč nekupto
tak si myslím, že už snad mám všechno, rodit bych klíďo šla, ale u mě to vůůůbec nevypadá…
Jo ještě hodně sil maminkám co mají nemocný prcínky, ať jsou brzy fit, Rosi drž se,ju?
Peti na procházce vám to moooc slušelo a malý je rozkošný ![]()
Tak zatím a já zase písnu, večer jdu s kámoškama na pizzu asi poslední výlet, tedy doufám… takhle sama a 2v1 ![]()
Jooo,přidávám se kočárek Phil&teds nemá chybu,jsem z něho nadšená.
Nejčastěji tedy jezdím s autosedačkou a Emou dole v sedačce.
U nás je čtyřhodinová pauze většinou od 21:30 do 1:30h. a pak po třech a dvou a půl hodinkách…
Pleny koupila jsem nějaké Happy 2-5kg a jsem z nich mnohem nadšenější než z Pampers,bohužel jsem nesehnala tak maličkaté Hugies.
Tak mi snad za chvilku razíme do Prahy(Žofie jako na potvoru dodržuje tři hodiny),na nějaké terásce pojíme něco k snědku a budeme i s drahým,tak se těšim,dneska má být naposledy takhle hezký počasí.
Tak se mějte pááááá
Ahoj holky,
promiňte vůbec na vás nemám čas. Máme doma tátu na dovolené tak si užíváme s malým.
Chtěla bych pogratulovat novým miminkům !!!
![]()
Nicky - překvapila, tipovala jsem kluka.
![]()
Ještě jsem pochytila téma pleny! My jedeme na Babylove, a včera jsme dostali balík: Happy, tak uvidíme!
Angu - tak co holka zlatá! Samíku......... pojď mezi nás!
My dnes byli u upírů na krvi, jstli malý nemá žloutenku. Zítra výsledky v 10, tak držte palečky.
Taky se chci zeptat jak vám drobci kakají? My 3 den nic, ale bolení zatím nemáme a papáme dobře. Tak nevím. ![]()
Snad najdu čas a napíšu víc později!
Zatím máte pár foto na rodině! A ukázku zde: ![]()
Ody, ten je rozkošný ![]()
Ty pleny, já slyšela chválu na Babylove, Happy a klasické Pampers. Tak uvidím, kde co bude v akci. Ale ty sleep and play už nechci vidět
Jinak přebaluju před kojením, protože u kojení většinou usneme jako špalek, tak abychom se nebudili, protože okamžitě začneme hledat, kde zase jíst, a navíc bychom zvraceli
Takže po kojení až tak za hodinku, nebo prostě za delší chvíli, aby se něco udrželo v bříšku. On je vždycky tak nešťastný, když blinká, no já se mu vůbec nedivím, sama to nesnáším ![]()
Rosi, držte se. To je nepříjemný, když jsou kluci nemocní, a ještě to máš double..
Snad to bude brzy pryč.
Angu, držím palce s tím porodem, snad bude brzy ![]()
Lucinko, to je teda pech s tou elektrikou..