duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
17.4.09 10:14

Tak jsem ještě v sedm usnula a probudila mě pošťačka :roll:
U nás se už zatáhlo a každou chvíli to vypadá, že spadnou první kapičky, v Praze prý už prší…
Jinak se tedy citelně ochladilo, fuj, byly jsme s mamkou v lidlu a fakt zima…

Angu jsi super manželka :lol: ale třeba to vůbec nebude potřeba a ty budeš už o víkendu rodit,to by bylo ideální, ne? :wink:

Mě bylo řečeno, že bříško mám ještě hodně nahoře, tak uvidím, kdy se jí bude chtít vylézt :lol:

Peti ať vám dopadne dobře kontrola a ten kolega, teda to nemám slov, hrozný… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.09 10:55

Luci, mohlo by to být už i dnes… :lol:
Studuju si tady tu zprávu ze včerejška a už jsem dešifrovala, že čípek je spotřebovaný - což jestli tomu dobře rozumím znamená, už mi žádný nezbyl :lol: hlavička malým oddílem znamená, že je trochu už vstouplá do pánve (no že ho to neštve, že se mu deformuje hlava :lol:), děloha tonická znamená napnutá a on prostě nepude a nepude :lol: A to bylo ještě před tím Hamiltonem, teď už to přece musí být ještě pokročilejší, ne? :roll:

Ale zjistila jsem, že když chodím, tak se něco děje (asi gravitace) :lol:, když sedím, tak nic… Tak se budu asi dneska nějak procházet nebo co…

U nás zatím ještě neprší, prý bude večer, ale už spadlo pár kapiček a taky se dost ochladilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
17.4.09 11:52

los fotoz

neb bych dostal vynadáno, tak hnedle přidávám fotky :wink: :D

obě kočky sou naprosto v pohodičce, všechno je jak má být, Verča pozdravuje, možná v neděli jí už pustěj, tak Vám to řekne všechno sama :wink:

manžel :wink:

http://dvouval.cz/…kinka001.jpg

http://dvouval.cz/…kinka002.jpg

http://dvouval.cz/…kinka003.jpg

http://dvouval.cz/…kinka004.jpg

http://dvouval.cz/…kinka005.jpg

http://dvouval.cz/…kinka006.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.09 12:01

Manželi, paráda… Oběma holkám to hrozně moc sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.4.09 13:19

Ta je tak nádherná :D A to víš, že bys dostal vynadáno manželi, i od nás :D Díky moc :)

Holky, propadám depresi. Malému jsou 3 týdny a nějak mu nestačí jídlo z 1 prsa, nemám je už tak plný a mám dojem, jako bych přicházela o mlíko. Je normální krmit z obou, nebo by mělo stačit jedno? Holky zasloužilé maminy, poradíte některá? Pozoruju to od včerejška, kdy se malý budil častěji a dneska ráno po přísunu z prvního ukončil jídlo sám, tak jsem si říkala že dobrý, ale začal si vztekle strkat pěst do pusy, jako že jíst, tak jsem mu dala druhý a jedl až usnul.. Docela dlouho. Tak už krmíme z obou :(

Angu, vydrž, ono to přijde, určitě v nejméně vhodnou dobu, takže buď po dobu kina nebo při těch laser games :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.4.09 13:35

Rosálka je nádherná, malinká a vlasatá, teda fakt princezna :D

Amber s kojením neporadím, já si teda vždy myslela, že se kojí z obou prsou, třeba nejdřív jedno, a pak další kojení druhý, jen vím, že se nemá v jednom kojení střídat prsa, no to bude taky boj :roll:
Ale zkušený maminky poradí, tedy určitě poradí a já si to snad budu pamatovat, až to bude čekat mě :lol: 8)

Já jsem se teď zase dozvěděla, že se nesmí tonic a já to vůbec nevěděla, já ho tedy nepiju, doma vůbec, ale když někam jdu, tak si ráda dávám zázvorovej, tak jsem už tak rozložená ze všeho, že se mi z toho chtělo brečet :? ale už jsem to zase strávila :lol:

Jinak jsem zjistila, že máme něco s pračkou, ona teda pere dobře, ale máchá asi v horké vodě a já pak to všechno tahám strašně zmuchlaný, tak mě tak napadá, že ta zavinovačka z emitexu (beruška) jak mi pustila červená do bílé, tak to může být z toho, není tedy chyba ve výrobci, ale v naší pračce, no jsem z toho na palici, musíme sehnat nějakýho opraváře, protože teď budu pračku docela dost potřebovat, že?
No a jak jsem o tom mluvila s mamkou, tak jsem se rozbrečela, no mám to zase den :roll:

Ale maminka mi dneska udělala radost a udělala mi k obědu buchtičky se šódo a já je mám tak ráda, tak si trošku spravím náladu :D

Jdu vyvařit dudlík, ať máme do porodnice, kdyby náhodou :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.09 13:42

Amber, nám říkali na kurzu, že se po čase (no, ale po jaké době, že? to bych musela taky něco udržet :roll: :oops: ale ty cca 3 týdny to být mohly…) začne tvořit jakoby kvalitnější mléko a je ho tím pádem míň - takže se nám bude zdát, že o něho přicházíme, prsa nebudou tak nalité, třeba se i vrátí do původní velikosti. A prostě že to chce vydržet a furt tvrdohlavě kojit a bude to OK :wink:

No já jsem si teď dala horkou vanu, mám zapálenou skořicovou aromalampičku (to jsem kdesi vyčetla :lol:) a vyčkávám, jestli něco bude či ne :lol: Když chodím, tak mi tvrdne břicho a trochu to bolí, tak uvidíme… Škoda, že se nedá jít na procházku, když je tak hnusně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.4.09 13:47

Luci, no právě, do teď jsem to tak dělala, že jedno kojení jedno prso, druhý kojení druhý prso, pak zase první.. Ale malému to prostě najednou nestačí :( Tak právě během jednoho kojení postupně dám obě :(

Angu, tak to by bylo fajn, kdyby to bylo jenom o tom vydržení, já vydržím ráda, ale aby něco teklo.. Už jsem přemýšlela i o odsávačce, že bych si jako zkusila odsávat, aby se dělalo víc.. No uvidíme.. Ach jo.. :( A jak se člověk nemá nervovat, že jo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.09 13:50

Luci, já jak jsem teď hledala nějaké „moudré rady“ ohledně vymítání Samíka, tak jsem se mimo jiné dočetla, že se tonic nesmí kvůli možnosti vyvolání porodu - kvůli obsahu chininu. Na druhou stranu nám myslím v biologii říkali, že už tonicy chinin neobsahujou (nebo ne všechny - bohužel to nemůžu nikde najít…) - dřív se tím léčila malárie a teď už to nejde (tak, jak Coca Cola už neobsahuje výtažek z koky…). A na vyvolání někdo doporučoval i nějaký zázvorový čaj. Takže když už něco, tak zázvorovým tonicem bys to mohla maximálně uspíšit, si myslím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.4.09 13:51

Angu já myslím že o víkendu porodíš, určitě, a to že tvrdne to je dobrý znamení, tak ať se to brzy rozjede…
A mají přijít bouřky, tak to třeba taky pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.4.09 13:53

Taky jsem to teď hledala a našla jsem, že se právě nesmí kvůli tomu, že by mohl vyvolat potrat nebo předčasný porod, tak to u mě už zase tolik nevadí :wink: :lol: jo a při kojení by se neměl… ale ten zázvor, vidíš to, kdybych to věděla, tak si dám včera aspoň 2 a ne jen jeden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.09 13:54

Amber, právě mi něco říká, že ta paní na kurzu říkala, že když se vydrží, tak se začne tvořit, kolik je třeba, když ne a začne se třeba dokrmovat, tak taky může jít celé kojení do kytek :roll:

A co se týče střídání těch prsou, tak myslím, že se to nemá dělat jakože cucnout z jednoho a pak z druhého, páč se nedostane k tomu zadnímu výživnému mléku. Ale když vypije jedno a chce ještě, tak se klíďo může… Teď mám před sebou na stole brožurku laktační ligy, tak tam zkusím něco vyčíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.4.09 13:55

Tohle mi posílala jedna kámoška a je tam toho taky docela dost… :wink:
 http://www.vasedeti.cz/…a-clanek-473

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.4.09 13:57

Já bych to dnes viděla na sklenku červeného :lol: babička slaví narozeniny a horkou vanu dám zítra, ale musím u mamky, ať se pěkně můžu ponořit :D
No a ten čaj z maliníku,jdeme dnes do města, tak že bych se na něj zeptala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.4.09 14:06

Angu díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie