duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
18.4.09 13:47

Ty jo další miminko, Bobi moc moc moc gratuluju k Adámkovi!!!!!!!!

A to porodila normálka, včra totiž psala že se bude domlouvat na císaře …?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 14:16

Tak tedy pro zvědavky (že Miri :lol: ) , BOBI píše:

Císař, on by se sám nenarodil ani do Vánoc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 14:19

Wow, tady nemůže být jedno miminko, za den, ale hned dvě :) Teda Angu zatím nic, ale když jí píchli plodovku, tak to už snad musí jet jako po másle, ne? :) Chuděrka, si tam asi užívá, s vtipným doktorem :D

Miri, copak že depkaříš? Zahoď depku, Kubíno je venku :) Ba ne, úplně Ti rozumím, ale ono se to ustálí, já už nebulím, ale po porodu to byl teda nářez, to mě rozbrečelo naprosto všechno.. Vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 14:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.4.09 15:08

Malý od bobi je krásný, oni ty miminka všechny jsou nádherný…

No Amber, ty hormony mi dneska fakt dávají zabrat, snad se to brzy uklidní … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 15:25

Adámek je úžasný :)

No jo Miri, já vím.. V porodnici jsem se za sebe fakt už styděla.. Přišla sestra, že malý nepřibírá, a já bulela, pak zase, že přibral, a já zase bulela.. No hrůza se mnou :) Ale naštěstí se to fakt uklidní :) A co Matýsek? Jak se k bráchovi chová? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.4.09 15:29

Bobi-velikánská gratulace k Adámkovi! Moc hezké jméno jste vybrali. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 15:47

Nakukuju co ANGU, chudinečka, stále nic??? 8O Ta to má nějaký dlouhý! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 16:21

Tak já nakujuju jestli je odrozeno a ona porodila Bobi, teda, to byl tedy fofr 8O Bobi moc moc gratuluju hodně zdravíčka tobě a Adámkovi :dance: :-) :srdce: :srdce: :srdce:

Na Anguu myslím celý den, a už jsem fakt myslela, že to má za sebou, ale Samíkovi se asi moc nechce, ale dnes to snad bude určitě :wink:

Miri já měla depku ráno, ale jak Brno… :roll: jely jsme do krámu, už jsem úplně nemožná, tlačí mě kalhoty, bolely mě nohy, no na odpis, k tomu to počasí a že se tady rodí a bulela jsem v autě jak blázen… :oops: :oops: manžel na mě koukal co se děje, jestli mi je špatně… :roll:
Dneska mám prostě krizový den :?

Už bych to štěstíčko chtěla mít u sebe, ale u mě se nic neděje, až na ty křeče od střev :roll: tak jsem si odpoledne lehla a hned mi je líp, já už toho v noci moc nenaspím, hrůza děs :roll:

Tak jsem si postěžovala :lol: opět :lol: jsem děsná já vím… tak se vám všem omlouvám,že to musíte číst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 16:25

A to jsem ráno dala 10 dřepů, manžel mi tvrdil, že to nedám a fakt dala, až jsem se divila jak lehce, vyhrála jsem čokoládu a on pěkně švindluje a koupil mi grep :? :lol:

Zítra jedeme ke tchýni na oběd, jsem tak strašně ráda, že nemusím stát u plotny, je to pro mě čím dál horší a mám dovoleno přijet v teplákách já v těch těhu kalhotách nemůžu vydržet, ten pás dole mě strašně škrtí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.09 16:44

Bobi: velká gratulace! Adámek ani nevypadá jako čerstvě narozené miminko :)

Angu držím moc palce, ať už ji Samík moc netrápí!

Já mám dneska taky depku, je ošklivo, nikam nemůžeme. Navíc se pořád cpu a trápím se, že jsem tlustá a do ničeho se nevejdu :( A taky bulím kvůli každé pitomině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.4.09 17:06

Tak koukám že Angu ještě nic …

Holky já jsem dneska fakt uplně na zastřelení … jen řvu jak kráva, já věděla že moje šestinedělí bude stát za hovno, a taky že jo, už aby to bylo zamnou, už jen 5 týdnů … :lol:
Ty hormony semnou fakt lomcujou … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 17:16

Tak jsem ráda, že den blbec nemám sama, i když vy k tomu máte asi větší dávku hormonů než já, já bych v podstatě měla být ve šťastném očekávání, no nevím valím se už jak koule :roll:
A když to tady tak čtu, tak jsem zvědavá na sebe v šestineděli :lol: :lol:
Jediný co nás může utěšovat, je že to není na pořád a bude to mít svůj konec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.4.09 18:41

Holky tak Angu ještě nic???
Chudinka myslím na ní, už aby to měla za sebou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 19:10

ANGU - chudinečko, stále nic? :(

Snad jen nepíše, že má už po všem a jen se dává do kupy. :?

Holky můj dnešní úlovek, náš Andílek háže andělíčky do kamery. :D

Omluvte kvalitu je to z videa!

http://rodina.cz/…um/hihix.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest