Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo další miminko, Bobi moc moc moc gratuluju k Adámkovi!!!!!!!!
A to porodila normálka, včra totiž psala že se bude domlouvat na císaře …?
Tak tedy pro zvědavky (že Miri
) , BOBI píše:
Císař, on by se sám nenarodil ani do Vánoc
![]()
Wow, tady nemůže být jedno miminko, za den, ale hned dvě
Teda Angu zatím nic, ale když jí píchli plodovku, tak to už snad musí jet jako po másle, ne?
Chuděrka, si tam asi užívá, s vtipným doktorem ![]()
Miri, copak že depkaříš? Zahoď depku, Kubíno je venku
Ba ne, úplně Ti rozumím, ale ono se to ustálí, já už nebulím, ale po porodu to byl teda nářez, to mě rozbrečelo naprosto všechno.. Vydrž ![]()
Malý od bobi je krásný, oni ty miminka všechny jsou nádherný…
No Amber, ty hormony mi dneska fakt dávají zabrat, snad se to brzy uklidní … ![]()
Adámek je úžasný ![]()
No jo Miri, já vím.. V porodnici jsem se za sebe fakt už styděla.. Přišla sestra, že malý nepřibírá, a já bulela, pak zase, že přibral, a já zase bulela.. No hrůza se mnou
Ale naštěstí se to fakt uklidní
A co Matýsek? Jak se k bráchovi chová? ![]()
Bobi-velikánská gratulace k Adámkovi! Moc hezké jméno jste vybrali. ![]()
Nakukuju co ANGU, chudinečka, stále nic???
Ta to má nějaký dlouhý! ![]()
Tak já nakujuju jestli je odrozeno a ona porodila Bobi, teda, to byl tedy fofr
Bobi moc moc gratuluju hodně zdravíčka tobě a Adámkovi
![]()
Na Anguu myslím celý den, a už jsem fakt myslela, že to má za sebou, ale Samíkovi se asi moc nechce, ale dnes to snad bude určitě ![]()
Miri já měla depku ráno, ale jak Brno…
jely jsme do krámu, už jsem úplně nemožná, tlačí mě kalhoty, bolely mě nohy, no na odpis, k tomu to počasí a že se tady rodí a bulela jsem v autě jak blázen…
manžel na mě koukal co se děje, jestli mi je špatně… ![]()
Dneska mám prostě krizový den ![]()
Už bych to štěstíčko chtěla mít u sebe, ale u mě se nic neděje, až na ty křeče od střev
tak jsem si odpoledne lehla a hned mi je líp, já už toho v noci moc nenaspím, hrůza děs ![]()
Tak jsem si postěžovala
opět
jsem děsná já vím… tak se vám všem omlouvám,že to musíte číst ![]()
A to jsem ráno dala 10 dřepů, manžel mi tvrdil, že to nedám a fakt dala, až jsem se divila jak lehce, vyhrála jsem čokoládu a on pěkně švindluje a koupil mi grep
![]()
Zítra jedeme ke tchýni na oběd, jsem tak strašně ráda, že nemusím stát u plotny, je to pro mě čím dál horší a mám dovoleno přijet v teplákách já v těch těhu kalhotách nemůžu vydržet, ten pás dole mě strašně škrtí ![]()
Bobi: velká gratulace! Adámek ani nevypadá jako čerstvě narozené miminko ![]()
Angu držím moc palce, ať už ji Samík moc netrápí!
Já mám dneska taky depku, je ošklivo, nikam nemůžeme. Navíc se pořád cpu a trápím se, že jsem tlustá a do ničeho se nevejdu
A taky bulím kvůli každé pitomině ![]()
Tak koukám že Angu ještě nic …
Holky já jsem dneska fakt uplně na zastřelení … jen řvu jak kráva, já věděla že moje šestinedělí bude stát za hovno, a taky že jo, už aby to bylo zamnou, už jen 5 týdnů … ![]()
Ty hormony semnou fakt lomcujou … ![]()
Tak jsem ráda, že den blbec nemám sama, i když vy k tomu máte asi větší dávku hormonů než já, já bych v podstatě měla být ve šťastném očekávání, no nevím valím se už jak koule ![]()
A když to tady tak čtu, tak jsem zvědavá na sebe v šestineděli
![]()
Jediný co nás může utěšovat, je že to není na pořád a bude to mít svůj konec ![]()
Holky tak Angu ještě nic???
Chudinka myslím na ní, už aby to měla za sebou …
ANGU - chudinečko, stále nic? ![]()
Snad jen nepíše, že má už po všem a jen se dává do kupy. ![]()
Holky můj dnešní úlovek, náš Andílek háže andělíčky do kamery. ![]()
Omluvte kvalitu je to z videa!