duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65352
19.4.09 19:48

Gratuluju holkám a vítám Adámka a Samíka na světě

mám prcka u prsa a datluju :lol: jinak nějak nemám časík na net :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
19.4.09 20:09

Ahoj Nicky vítej doma …

Aandy gratuluju k Terezce …

Jinak s kojením chvilku dobrý, chvilku na prd, že bych s tím praštila a dala lahev … :roll: ale držím, a chtěla bych vydržet aspoň do konce šestinedělí … ale bradavky mám rozžužlaný, že než se Jakub přisaje tak mám palce u nohou skroucený do vrtulky … :roll: :)
Holky jsme na tom asi všichni stejně, vydržme určitě bude už jen líp … :wink:

Dneska jsme byli v botanický zahradě byla to nádherná prochajda a Jakub pěkně chrupkal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.4.09 20:47

ahoj,
tak dneska je mi už 35let a ani nevim, jak to uteklo.Čekala jsem ,kdo mi k narozeninám dá ten nejkrásnější dárek,ale vypadá to,že se dneska nerodí.
My popracovali na zahrádce, zasázeli tůje a složili zahradní nábytek,pogrilovali,sfoukla jsem svíčky a taky navečer umyli jedno auto.

Nicky-vítám tě doma!

Aandy-moc gratuluju k Terezce ,holčiček je tu málo,každá posila dobrá. :lol:

Tak se mějte,páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
19.4.09 21:12

Ahóój z porodnice,
gratulace Nicky a Aandy ke krásným panenkám a Angue k chlapíkovi(i když mamku tak potrápil)
Já děkuju za projevené blahopřání a chválu našeho prďoly :D
Jinak se máme dobře,jen to první vstávání a následná chůze-nic moc :( Sice při císaři člověk nepozná co jsou kontrakce,ale potom to není opravdu žádná lahůdka a po druhém už vůbec ne :evil: .Připadalo mi,že jsem to i víc cítila než prvně,nemohli ho z břicha vydolovat jak byl vysoko.
A už 2 dny jsem nedostala najíst :( ,ale potají jsem sežrala kousek buchty,ale nikomu to neříkejte)
Zatím pa,asi vezou malého na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.4.09 21:21

Gratulace Aandy k princezně!!! to je super! Holčičí posila! :wink:

Já vím slíbila jsem dodat popis porodu, ale drahý měl dovču tak jsme byli co nejvíc spolu! Tak pokud mě zítra skřítek nechá a bude spinkat, tak vám napíšu. Ale v podstatě chybí už jen část, páč část jsem byla tady s vámi. :lol:

Co se týče kojení, musím říct, že se mi zdá že mám o dost míň mléka než s poprvé a podruhé, ale zdá se že malému to stačí. Jsem zvědavá co váha, ale to zjistím až ve středu u dr.

Spíš mě dost trápí, že zítra to bude týden co malej naposledy kakal.
Dočetla jsem se tu v diskuzích, a taky dr. mi telefonicky potvrdila, že to tak některé děti mají, že spotřebují všechno mlíčko pro svojí potřebu. Ale jsem z toh krapat nervní. No uvidíme!

Teď jdu odpočívat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
19.4.09 22:03

Aandy, dodatečně gratuluju k narození Terezky! :D Když budeš mít chvilku, tak za námi přijď! 8)

Lucinko , to je fakt, že to tolik nestíhám, ale teď už jsem hodně zmírnila tempo, hodně odbývám domácnost a vaření, tak se sem dostanu častěji. :wink:
Vydrž, ono to jednou přijde. A berušce se u tebe líbí, jen ať si rozhodne, kdy se jí bude chtít ven.

Zuzu a jak to vypadá u tebe, už ti jde bříško dolů? Nebo se taky ještě nic neděje, jako u Lucinky?

Kojení a net - já jsem byla v minulém šestinedělí na netu téměř výhradně v době, kdy jsem Martínka kojila. Po nějaké době jsem zvládala psát při kojení dokonce všema deseti. :P

Stani, všechno nejlepší k narozeninám!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
19.4.09 23:27

Titty u mě to vypadá všelijak…Jednou mi přijde,že mám bříško níž než předtím a pak zase,že ho mám normálně,takže já sama nevím… :?
Zítra jdu k dr.,tak ta říkala,že už pak budu chodit jen do nemocnice…Na monitoru jsme každý druhý den…Jednouje to všechno divoký,pak zase vůbec nic… :? Podle PM mám termín až 22.5.,ale špatně jsme to vypočítali,takže ten termín neplatí…Měla jsem tedy jen jeden termín a to toho 16.4.
Občas mívám nějaké „bolesti“…Myslím,že jsou to možná i slaboučké kontrakce(jen má domněnka),ale mám to třeba třikrát do hodiny a pak zase celý den klid…takže nic… :)
A moje tetka mi říkala,že prvorodičky můžou mít kontrakce třeba i dva dny před porodem…Takže já porod nepoznám…Teda poznám,že rodím až budu mít hlavičku mezi nohama :D
Drahý je teď pořád ve stresu…Jen mě někde píchne,já zasténám a on už chce dávat věci do auta,že rodíme… :D Pořád ho uklidňuji,že jsou to poslíčci,ale on mi říká,že mám po termínu a že četl že poslíčci jsou cca 3týdny před porodem,tak ať ho nelakuju :D Njn,vzdělanější než já :)

Jéééžíš,jsem se rozepsala,ale píšu bohužel jen blbosti,tak pardóóón :)

Ještě opožděně Stanušce přeji vše nej k narozeninám :)
tak aspoň něco nééé blbýho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.4.09 01:55

Stanu, všechno nejlepší k narozeninám, tak to je vás beránků doma víc :)

Nicky, vítej doma :) To jste to vzali teda hopem :) Jsem zvědavá, jak jsi snášela Podolí Ty, jestli jsi měla štěstí na sestřičky atd.

Bobi, po císaři to bolí jako sviňa, ale mě jenom asi 2 dny, pak už to celkem šlo :) Ale já měla první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.4.09 08:02

Dobré ránko, předně chci pogratulovat Stanušce k půlkulatinám :-) :srdce: :srdce:

Já mám doma jednoho berana a pravděpodobně i zůstane sám…dneska je poslední možnost, pak už bude beruška býk :lol: to by se dnes muselo dneska něco náhle změnit, ale nepočítám s tím :D

Titty děkuju napsala si to moc hezky, já už pak včera byla v pohodě, ale večer po telefonátech a ptaní se, tak co??? jsem zase dostala depku a šla jsem spát :roll: Přitom mám ještě čas druhý termín podle utz mám tuhle sobotu, takže není co plašit…

Jinak poslíčky mám asi už taky, dnes v noci jsem měla jako bolest při MS, ale jen jednou a pak konec, za to jsem vstávala každou hodinu na záchod :evil: :roll: hrozný, jsem jak zmlácená…

Zuzu já taky píšu jen blbosti, ono už je v podstatě vše řečeno, teď už jen to finále :wink: a jsem stejná, taky si myslím, že porod nepoznám, ale všichni mi tvrdí, že jo, tak asi na tom něco bude :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
20.4.09 08:14

Dobré ránko,

tak dnešní noc uplně hrozná…Taky jsem byla každou půlhodinu vzhůru,ale ne na záchod(to jsem byla jen jednou),ale nemohla jsem prostě spát :? Takže za chvíli přijede drahý z práce,tak se musím hodit nějak do klidu,jinak budu opět protivná jak pr*** :cry:
Luci,od nás z rodiny je beran strýc a moje babička…Ale drahý včera říkal,ať to ještě vydržím dva dny a je beruška býk-po něm…
A bolesti jak při MS mám taky furt,ale co mám po termínu,tak jsou ty bolesti horší a horší…Kolikrát nevím co mám dělat,a žádný prášky polykat teď nemůžu.. :?
Za chvíli vyrazíme k dr a pak do nemocnice,tak jsem zvědavá,jak dopadneme…Říkala jsem si,že chci porodit teď v pátek nebo sobotu :D Jsou to takový sympatický dny a už budu mít cca 10dní po termínu,tak proč ne?! :D No ale pochybuju,že se mě někdo bude ptát,kdy chci roidt :)
Všem přeji pohodový den,u nás to dneska na nějaké extra teplo nevypadá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.4.09 08:22

Zuzu to znám, já v noci asi taky hodinu čumákovala do tmy a pak jsem zase zabrala a šup na záchod :lol: připadám si jako blázen…

Jinak já jsem taky strašně protivná, manžel je ze mě už na větvi, na monitor jdu zítra, tak se těším, jak malá holka i když vím, že mi stejně nic neřekne :roll: :roll:

U nás je dnes tedy krásně, rozhodla jsem se prát a ještě jednou umýt okna, zase je mám zvenčí poťapaný od koček :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
20.4.09 08:29

Luci,já se taky těším na monitor…i když si taky myslím,že jediný co mi řeknou,tak že mám dojít opět ve středu… :?
Na JARŇÁTKÁCH 2009 mi psala jedna,že od prvního termínu přenášela ještě 16dní…Já mám termín pouze jeden a když si tak představím,že přenáším terpve nějký 4dny a ona přenášela 16,tak je mi z toho vcelku na nic…Ještě tak dlouho budu muset třeba čekat na naší berušku… :?

Mě už to úplně leze na mozek… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.4.09 08:33

To je právě to, čeho se já hrozím, že mě může nechat 14 dní po druhém termínu a je mi zle, 10 dní ještě vydržím po 1.termínu,ale pak už ho budu prosit na kolenou, to je první na co se ho chci zítra zeptat, jak dlouho on nechává přenášet…
Tady to záleží na dr. kámoška má doktorku a ta prý nechává týden, což není tak hrozný… ale moje kamarádka přenášela asi 14 dní a bylo mi jí líto, pak už to fakt je na nervy a leze to na mozek…
Já se pak i bojím o ní, už teď si dávám pozor, jestli se dost hýbe atd. naštěstí jo, to by mě hráblo úplně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.4.09 08:35

Přitom, když si tak člověk řekne, co je to 14 dní … nic, ale pro čekající maminku celá věčnost…
Já jdu na KO zítra a jestli nic, což nic určitě, když mi nic není :lol: tak jdu na kontrolu až za týden, obden ti to uteče uvidíš :wink: a hlavně už přenášíš, já ještě ne a chytám nerva :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
20.4.09 08:38

Já nevím teda jak moje dr. ale asi se ji na to dnes zeptám…Ale zase když říkala,že dneska k ní pujdu naposledy a pak už jen do nemocnice,takže o tom asi moc nerozhoduje… 8O
Já mám právě jen jeden termín,druhý podle Pm mi vycházel o měsíc později než podle UTZ..Takže ten druhý neplatí… :?
No nic,valím si umýt hlavu,ať se mě u dr. neleknou :)
POkud mi bude po návštěvě těch ústavů dobře,tak se ještě ozvu…
Jinak se mějte kráááásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital