Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nevím, jestli ten olej bude nutný… Začalo se mi něco dít - snad by to mohly být i kontrakce… Hlavně to teda trvá tak kolem té minuty a vcelku pravidelně se to opakuje… Začalo to o půl dvanácté a do 12 se to opakovalo tak po 8-10 minutách. Pak 40 min. po 6 minutách, potom dalších 50 min. po 6-8 minutách. Pak jsem vstala a zapla teda ten měřič a je to už 30 min. po 4-6 minutách. Tak nevím, jestli vyrazit nebo první ještě horkou sprchu nebo co…
No, teď mi tu asi nikdo neporadí ![]()
Teď jsem někde vyčetla, že dokud můžu komunikovat a jsem relativně v poho, mám času dost, ale zase se to asi zkracuje… No nechtěla bych jet zbytečně, u nás všichni chtějí vzbudit až pojedem, tak zburcujem celý barák, ti tu budou sedět s očima jak tenisáky a třeba to nic nebude… ![]()
No, kdybysme jeli, tak napíšu ![]()
Do pytle, tady si člověk nemůže dát ani tu horkou sprchu - zase vypustili teplou vodu ![]()
Tak jsem to vyhodnotila, že když mám po termínu, Hamiltonovi a už 3 hodiny po 5-6 minutách a ještě k tomu koka, tak mě nemůžou snad považovat za hysterku… Takže jdu budit drahého a asi pojedem… Ozvu se
Páčko…
Jůůů Angu nám tu ponocovala a jelo se do porodnice, paráda. Držím pěstičky, ať to máš rychle za sebou
a Samík je u tebe v náručí ![]()
Snad se nám brzy ozve, nemáte na ní někdo číslo?
Já měla zase včera křeče do podbřišku, ale asi byly zase střevního rázu
ne asi ale určitě, fakt hrozný ![]()
Ahoj holky, hlásila se mi Angu, dorazila do porodnice na 2 cm otevřená, dostala ATB a čeká se, prý snad porodí během dopoledne. Jedu fofrem na nákup, než se mi malý vzbudí na další kojení, bude hlídat taťka, tak ať není řev
Dejte prosím někdo dubňátko na cestě a hned jak bude info, hodím to sem
Snad to zvládnou rychle ![]()
ANGU - do toho!!!
http://www.kolobok.us/…ridia_25.gif
Holky, včera jsem vám začala psát a zase nic z toho… drahý mě vykmitnul, protože mupsal tatínek na ICQ.
Tak snad dnes!!!
![]()
Amber píše, že ANGU píše:
Moc se to nehýbe, tak mi píchli vodu. A mám dr. s velmi svérázným humorem. Ale prý je moc hodný. ![]()
Děkuje nám za držení palečků. ![]()
Holky to je prdel, datlím jednou rukou a na druhé je Peťulka u prsa.
![]()
Testy na žloutenku máme vyšší, ale na nemocnici to zatím není. Tak sluníme, držte palce ať je vše oki. ![]()
Jinak baštíme o 106.
J|sme moc šťastní, láskou by jsme ho snědli, ale zatím baští jen on mě. ![]()
Ody - Peťulka je moc krásný!!! Datli jsednou rukou moc dobře znám ![]()
A s tím baštěním to znám - už jsem si četla, jak dopadla pohádka o Otesánkovi a je to dobrý, všechny zachránili - tak snad mě taky někdo zachrání
![]()
Angu držím palce!!!!
Tygří, vždycky když mi malý vyvětluje, jak velký má hlad - strká si pěst do pusy a koulí na mě oči - tak vždycky říkám „snědl jsem mámu, tátu a Tebe taky sním“
Všichni jsou to Otesánkové ![]()
Ahoj,
Angu taky držím palce ať to máte rychle za sebou…jen jsem nakoukla jestli nejsou nějaký novinky…no a tady se rodí
další dubňátko na cestě…jsem jak na trní ![]()
Ahojky …
Ty jo tak Angu do toho ať je Samík brzy venku … myslím na tebe …
Jinak já mám dneska den D!!!!! čapla mě docela solidní poporodní depka, od rána jen brečím nevím proč, ani mluvit nemůžu … ![]()
Holky prosím o radu, jak se dávají ty Sab - simplex kapičky, inteligentně jsem si vyhodila příbalový leták …
Jinak jsem se tady od vás hodně poučila co se týká kojení, začala jsem dávat obě prsa každé tak na 15 až 20 minut a Jakubje v pohodě spokojenost …
Další dubňátko je tu!!!
BOBI píše:
AHOJ JMENUJI SE ADÁMEK, NARODIL JSEM SE DNES V 10.20. VÁŽÍM 3400G A 52 CM
Bobi - mooooooooooc gratulujeme k chlpíkovi, a posíláme velikou pusinku!!!
![]()