duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
18.4.09 02:12

Tak nevím, jestli ten olej bude nutný… Začalo se mi něco dít - snad by to mohly být i kontrakce… Hlavně to teda trvá tak kolem té minuty a vcelku pravidelně se to opakuje… Začalo to o půl dvanácté a do 12 se to opakovalo tak po 8-10 minutách. Pak 40 min. po 6 minutách, potom dalších 50 min. po 6-8 minutách. Pak jsem vstala a zapla teda ten měřič a je to už 30 min. po 4-6 minutách. Tak nevím, jestli vyrazit nebo první ještě horkou sprchu nebo co… :roll: No, teď mi tu asi nikdo neporadí :lol:

Teď jsem někde vyčetla, že dokud můžu komunikovat a jsem relativně v poho, mám času dost, ale zase se to asi zkracuje… No nechtěla bych jet zbytečně, u nás všichni chtějí vzbudit až pojedem, tak zburcujem celý barák, ti tu budou sedět s očima jak tenisáky a třeba to nic nebude… :roll:

No, kdybysme jeli, tak napíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.4.09 02:22

Do pytle, tady si člověk nemůže dát ani tu horkou sprchu - zase vypustili teplou vodu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.4.09 03:19

Tak jsem to vyhodnotila, že když mám po termínu, Hamiltonovi a už 3 hodiny po 5-6 minutách a ještě k tomu koka, tak mě nemůžou snad považovat za hysterku… Takže jdu budit drahého a asi pojedem… Ozvu se :wink: Páčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 07:22

Jůůů Angu nám tu ponocovala a jelo se do porodnice, paráda. Držím pěstičky, ať to máš rychle za sebou :wink: a Samík je u tebe v náručí :D

Snad se nám brzy ozve, nemáte na ní někdo číslo?

Já měla zase včera křeče do podbřišku, ale asi byly zase střevního rázu :( ne asi ale určitě, fakt hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 09:10

Ahoj holky, hlásila se mi Angu, dorazila do porodnice na 2 cm otevřená, dostala ATB a čeká se, prý snad porodí během dopoledne. Jedu fofrem na nákup, než se mi malý vzbudí na další kojení, bude hlídat taťka, tak ať není řev :) Dejte prosím někdo dubňátko na cestě a hned jak bude info, hodím to sem :) Snad to zvládnou rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 09:16

Moc držím pěstičky ať to má co nejrychleji za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 09:29

ANGU - do toho!!!

http://www.kolobok.us/…ridia_25.gif

Holky, včera jsem vám začala psát a zase nic z toho… drahý mě vykmitnul, protože mupsal tatínek na ICQ.
Tak snad dnes!!! :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 10:50

Amber píše, že ANGU píše:

Moc se to nehýbe, tak mi píchli vodu. A mám dr. s velmi svérázným humorem. Ale prý je moc hodný. :D

Děkuje nám za držení palečků. :wink:

Holky to je prdel, datlím jednou rukou a na druhé je Peťulka u prsa. :lol: 8)

Testy na žloutenku máme vyšší, ale na nemocnici to zatím není. Tak sluníme, držte palce ať je vše oki. :?
Jinak baštíme o 106.

J|sme moc šťastní, láskou by jsme ho snědli, ale zatím baští jen on mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
18.4.09 11:44

Ody - Peťulka je moc krásný!!! Datli jsednou rukou moc dobře znám :D
A s tím baštěním to znám - už jsem si četla, jak dopadla pohádka o Otesánkovi a je to dobrý, všechny zachránili - tak snad mě taky někdo zachrání :D :D :D

Angu držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.4.09 12:13

Anguo-držim palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 12:56

Tygří, vždycky když mi malý vyvětluje, jak velký má hlad - strká si pěst do pusy a koulí na mě oči - tak vždycky říkám „snědl jsem mámu, tátu a Tebe taky sním“ :D Všichni jsou to Otesánkové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 12:57

Jinak zatím od Angu žádná zpráva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.4.09 13:22

Ahoj,
Angu taky držím palce ať to máte rychle za sebou…jen jsem nakoukla jestli nejsou nějaký novinky…no a tady se rodí :) další dubňátko na cestě…jsem jak na trní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.4.09 13:40

Ahojky …

Ty jo tak Angu do toho ať je Samík brzy venku … myslím na tebe …

Jinak já mám dneska den D!!!!! čapla mě docela solidní poporodní depka, od rána jen brečím nevím proč, ani mluvit nemůžu … :roll:

Holky prosím o radu, jak se dávají ty Sab - simplex kapičky, inteligentně jsem si vyhodila příbalový leták …

Jinak jsem se tady od vás hodně poučila co se týká kojení, začala jsem dávat obě prsa každé tak na 15 až 20 minut a Jakubje v pohodě spokojenost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.4.09 13:45

Další dubňátko je tu!!!

BOBI píše:

AHOJ JMENUJI SE ADÁMEK, NARODIL JSEM SE DNES V 10.20. VÁŽÍM 3400G A 52 CM

Bobi - mooooooooooc gratulujeme k chlpíkovi, a posíláme velikou pusinku!!! :potlesk: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí