Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám Merssy po delší době… teda jsem zvědavá na sebe z tou váhou, to bude depka, já počítám s tím, že do ničeho nevlezu, ale doufám, že to půjde dolů… no uvidíme, holky držte se a uvidíte do léta budete kočky ![]()
Titty ta stránka o kojení je super, taky jsem na ní narazila, tak jí mám danou v záložkách, myslím, že se bude hodit, ale mám taky vás, tak snad když bude problém poradíte
![]()
Moc gratuluju, Angu!
Chudák, si pěkně užila
Ale hlavně, že jsou v pořádku.
Titty: já ten cocoon vůbec nemám a zatím mi to nevadí. On by se mi tam Daneček v něm stejně brzy nevešel ![]()
Elleno: ono se říká, že těhotenství je 9 měsíců a stejný čas se tělo vzpamatovává ![]()
Dobré ranko …
Tak Angu to má za sebou, teda ta si užila …
Angu moc gratuluju a ať samík pěkně roste …
Bobi - Adámek se vám povedl - je nááádhernýýý!!!!
Angu - gratuluju!!! Téééda to tu máme chlapů - tak ať nám dělají miminečka radost
GRATULACE Angu k Samíkovi!!!!
Chudinečku koukám, pořádně potrápil! Hlavně že už je venku a v pořádku!
![]()
A je mooooc kráááásný!!!
Holky já mám dneska termín porodu!
![]()
Ráno se mě drahý ptal: Mamko, jak se cítíš, nechceš odvézt do porodnice?
.......... jak vtipné, že? ![]()
Já teda musím říct, že jsemv porodnici nechala 6 kg a doma pak slezly ještě 2 kg, takže všech 8 kg co jsem nabrala je fuč. Ale stále se cítím jako nafouklý balon, ještě budu muset hubnout. Navíc ten břichoun co mi zůstal.
Do kalhot se ale vlezu, ale musím tam narolovat břicho. ![]()
Jdu, hemží se mi tam naše hemžidlo. ![]()
ahoj holky, sem taky na seznámku, a i když nestačim přispívat, tak občas vás stačim přečíst. Takže máme Terezku, narodila se 13.4., vyvolávanej porod, protože jsem přenášela už 10 dní, takže si to dovedete představit, ale malá je úžasná ![]()
Jé, Aandy, no super, a fotečka na rodinu by nebyla?
Gratuluju
Jak se nám to tady rojí, co? ![]()
Dneska je venku krásně, ale docela zima ![]()
To kojení vypadá se nám srovnalo, tak to snad bude dobrý
Díky za podporu a informace, na tom odkazu od Titty jsem si docela početla ![]()
Holky vůůůůbec nestíhám, peru se s kojením! přijde mi, že má malej pořád hlad a já mám málo mlíka. Zkoušela jsem i odstříkavat pístovou odsávačkou a odsaju max. 20ml. Vůbec nevím kolik si malej vysosá, máme blbou váhu, takže co já vím. Příkrm mu zatím dávat nechci, ale taky si užiju noci s koukajícím hladovým dítkem.
Takže jsem jen strašně stručně přelítla a gratuluju moc moc ANGU BOBI a NICKY k prckům !!!! Mám z toho velkou radost !!!! ![]()
Holky ať už je to šestinedělí za náma, jsem na nervy…
Lucinko myslím na tebe!
Jinak holky můj porod byl krása, já bych šla rodit hned znova, zato teď je to na houbes …
Ahoj Suvi, četla jsi to do minulosti? Já to tu teď řešila 2 dny, že malému nestačí krmit z jednoho prsa, že chce obě, holky mi radily pořád přikládat a vydržet, klidně dávat obě během krmení, ono se to ustálí, a řekla bych, že máme zase mlíka víc
Zajímavý odkaz sem dala Titty - http://www.kojeni.net/databaze.php Takže nevěš hlavu jako já, ono se to srovná, je fakt, že jsem si myslela podle prázdných prsou, že tam nic není, ale prý se tvoří lepší mlíko a prsa nejsou tak plná, ale je tam
A když si po kojení ještě vytahneš odsávačkou, tak to je nádhera!!! Neboj..
Jo a piju denně hodně toho čaje na podporu mlíka - pro kojící matky a ještě jsem si koupila něco od Hami, nevím, jestli to pomohlo, ale je fakt, že mlíka je víc.
Ahoj Amber
.
Koukla jsem se, mě ovšem naopak pomohlo kojit jen z jednoho, předtím jsem je střídala
Pak se mi prsa zas nalily, teď to šlo ale zase do kytek. Chci to zkusit vydržet, ale nevím jak dlouho, zatím teda přibírá a kaká a čůrá, tak to je nejdůležitější, ale s tím kakáním to až tak slavný není. No, prostě fakt nevím, nevím kdy má hlad a kdy chce jen dudlat… Potřebovala bych mu vidět do žaludku
…nebo kdyby to měl napsný na čele
.
Ahojky,
Vidim, ze se tu bojuje s kojenim.........
Suvi, neves hlavu, vydrz, hlavne z malej pribiva, a jakou mate vahu?Ja si koupila nekoli dni po porodnici a jsem spokojena, ale taky to neni slavny, max nakojim tak 80-90ml z obou.........jinak tak 60tku........
a malymu to nestaci.........
Amb, vcera mi kamoska rikala, ze se rozkojila az 5-6 tyden poradne, no ja porad doufam, ze se to rozjede..........
Koukala jsem a docitala zpetne.......
Aandy, moc gratuluji k Terezce!!!!
Vsechna miminka jsou nadherna, fakt krasne fotecky.......... ![]()
Ahojda holky gratuluju Andy k Terezce, hodně zdravíčka holky, a to přenášení nezávidím, taky se toho hrozím ![]()
My byly na obědě u tchýně, tak jsem ráda, že jsem nemusela vařit ![]()
U nás svítí sluníčko ale je zima, vůbec když foukne, tak to stojí za to ![]()
Jinak nevím na co reagovat, nějak se tady ztrácím mezi maminkama, tak nějak jsem mimo
![]()
Tak všem přeju krásný zbytek dne ![]()
Gratuluji všem čerstvým maminkám k dětem.Hodně štěstíčka,zdravíčka,atd… ![]()
Jinak všem krásné odpoledne či co…
My jsme stále 2v1…Té naší berině se asi ven nechce…
Zítra jdu naposledy k dr.a pak prý už jen nemocnice a nemocnice…
Jak já už bych to měla nejraději za sebou… ![]()
Koukám,že řešíte plínky…Tak já mám nakoupené jen pampersky…do porodnice si beru ty pampers 2-5kg…Tak snad budou dobré… ![]()
ahojky maminy a a stále čekající Lucinku a Titty ![]()
tak jsme dnes dorazily domů, jsem totál unavená, tak podrobný popis dodám zítra.
Moc a moc gratuluju Angue a Bobi k prckům, ať vám kluci rostou tak jak mají a hlavně ať jste co nejdřív doma
Ahojky Nicky, vítám tě doma, tak až si odpočneš, tak určitě napiš ![]()
Budu se těšit…
Ody ty si taky slíbila popis porodu, co??? ![]()