Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, moc děkuju za gratulace k Terezce. Prosim kdo můžete mi dopsat do tabulky ještě váhu 3560g a 51 cm, děkuju. Fotky tý naší kočičky určitě taky dodam ![]()
Jinak maminky čekatelky, moc dobře si vybavuju jak mi bylo, pak už jsem ani nemohla psychicky chodit na emimino, když jsem viděla jak tu holky jedna za druhou krásně rodí. U nás v porodnici se nechává přenášet 10 dní po prvním termínu, takže to jsem byla 41+3, pak už se vyvolává.
Nemam čas dočítat všechno zpátky,vim že jste kojení už probírali, ale jak často kojíte? Nám v porodnici říkali, že se má budit po 3 hodinách, ale to malou vůbec nezajímá, tak jí vždycky dam když si řekne, na začátku se mi udělalo strašně mléka, tak jsem furt jak blázen odsávala, teď už pěkně kojíme, ale vůbec nevim jestli jí dávam dost.
Aandy......já teda nebudím,on to má stejně tak nějak načasovaný.........a neboj,malá by si řekla,kdyby měla hlad ![]()
Tý jo Peti, tolik mrazáčků? Tak to je krásný
Klapzubova 11
No a ve 37 není rozhodně pozdě! Vem si Basikovou
Můj doktor je toho názoru, že když je chuť, na věku nezáleží ![]()
Aandy, tabulka doplněna. V porodnici říkali krmit každé 3 hodiny, ale dětská doktorka říkala, že se budit nemusí, až se vzbudí sami. Můj malý se budí cca po 4 hodinách a vyhovuje to. Tak ho nechávám ![]()
No já bych pak ještě jedno chtěla.................. ![]()
ale teda fotbalové mužstvo teda nestihnu ![]()
Mě se taky budí po 3-4 hodinách…a dr.nás chválila jak hezky přibíráme ![]()
Ahoj holky,
teda vám ty děti tak krásně a dlouho spinkají
Ta naše opice se tuto noc budila po hodině a žrala a žrala, jinak se to s prominutím napsat nedá
. Asi tušila, že jdeme dnes k doktorce, tak se chtěla ještě trochu vypást. Takže váhu má už 4,05 kg a 55 cm
. Roste nám holka jako z vody…
Za tři týdny jdeme znovu, tentokrát to bude i s pícháním uší, což mi už teď rve srdce, ale doktorka říkala, že čím dřív, tím líp, tak ať to máme za sebou. A přes den teda spí max. hodinu a půl, velká sláva je, když dvě hodiny. Pak hodinu a půl čučí a sosá, případně se dožaduje nošení. I přesto jsem nějaká víc v pohodě a odpočatější, než když jsem měla jenom Fadníka miminko. To bude asi tou transfuzí, v porodnici mi slibovali, že pak budu jako nabitá energií. Nebo tím počasím… Hlavně, že je fajn.
Aandy , gratulace k narození Terezky.
Stanuško , všechno nejlepší ke krásným narozeninám!!! A mám dotaz, co dáváš Žofince v tomhle počasí pod šatičky, když jí je oblékáš??? Punčocháče nebo dupačky? Já dostala takových šatiček, že je Kačka asi neunosí, tak jí je chci začít dávat už teď, ale nevím, jak jí obléct, aby jí nebyla zima na nohy, do punčocháčů se mi jí moc soukat nechce, přece jen ty nožky jsou ještě hubené…
A moc myslím na Evu, chudinka, jak tam s klučíkama v nemocnici bojuje a jestli už je Martínkovi lépe. Neozvala se někomu??????
Lucinko, býk je strašně krásné znamení, hned bych měnila za berana, toho se bojím, jsou to tvrdé palice… Ale býček a ještě k tomu holčička, to sis nemohla vybrat lépe. Buď ráda, že to bude tak
Už to brzo bude, neboj!
A držím palce do Mělníka, ať je to, kdo je to!!!
Tak jsem se vrátila z nehtíčků, mám je krásně upravený, maličký, a teď už fakt můžu nastoupit ![]()
No jo holky ono se to říká, když člověk nechce, tak by do toho přišel hned
a nebo že říkají, že po 1. miminku se tělo a hormony můžou změnit úplně a vy pak budete super plodný
![]()
A Peti není pozdě v 37, když se na to budeš cítit, tak proč ne? A ty si těhu snášela v pohodě, tak si myslím není problém ![]()
Teda Amber, to je záhada, a koho tipuješ? Mě vůbec nikdo nenapadá
no snad se mamina brzy ozve a budeme mít po záhadě ![]()
Andy já už to taky psychicky nezvládám, je nás tu už málo, co čekají miminka a mě je to líto, už bych to taky chtěla mít za sebou a řešit s váma ty krásný problémy kolem miminek, ale bohužel…
Titty máš pravdu, taky bych chtěla aby to šlo přirozeně a nemusely malou vyhánět, ale pak už bych byla asi ráda ![]()
A holky jen si pěkně chvalte miminka, to je správný ![]()
Jinak jsem koukala na vaše fotečky co máte ve svých albíčkách a mimi jsou úžasný, slaďoučký ![]()
Luci..tak ted už můžeš…jak máš nehtíky,tak už je to jasan
![]()
No kdyby nám to šlo vše tak,jak jsme si naplánovali,tak ted už máme mimi možná druhé......ale prostě příroda to vyřečila za nás.........
jo jo Evinka,myslím na ní často,jak asi válčí,snad je v pořádku a kluci taky ![]()
Ahoj holky, tak chvilička klidu a mohla jsem vás zase dočíst
Jinak je to peklo ![]()
Stanusce všechno nejlepší k narozeninám!!! Hodně zdraví a lásky, štěstí jim už přijde naproti
xmersy Klobouk dolů, kolik mléka ze sebe dostaneš!
U mě si prcek vezme při pití tak 30, odstříkám ještě 70 a jsem vypumpovaná
Prckovi těch 30 stačí tak na 30 minut, pak začne řvát a domlaskne ještě těch 70. Mám pocit, že nedělá nic jiného než jí a pokud nejí, tak řve hlady ![]()
PetraZ Bolavý bradavky jsem měla taky, ale bylo mi vysvětleno, že je to díky špatnému přiládání prcka. Laktační sestra (bože, to je blbej název) mi pak ukazovala jak a co, a bylo to mnohem lepší. Problém byl v tom, že si prcek bral jen bradavku, ale je potřeba, aby měl v puse i co největší část dvorce (pod bradavkou). Pak to nebolí
A když si to tak neumí chytit, tak ho odendat a přidat znovu.
Dotaz: prcek mi pořád hrozně loupe, vypadá jak croisant
Když se narodil, měl kůži jak pergamen (přijde mi, že se tam louhoval nějak dlouho
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Ahojky Gabu, teda ta tvoje princezna krásně roste, to je paráda…
Mě dneska přišly punčocháčky, který chci dávat pod šatičky, ale přijdou mi strašně veliký a to paní psala od 0 měsíců, ale ono se to snad ztratí
A jéé vy už budete mít naušničky, to bude malá kočka, pak určitě hoď nějaký fotečky, ať se můžeme kochat
![]()
Jinak s tím znamením, je mi to tak nějak jedno, sestra s tetou jsou býci a jsou to super lidi, jinak beranů máme taky požehnaně, z manželovi strany jsou to skoro všichni
![]()
Jen ať mě už dlouho nenechá čekat, už se na ní všichni těšíme ![]()
Taky myslím na Evičku, dneska jsem o tom chtěla psát, jestli Rosi nic neví, snad jsou všichni v pořádku a kluci přibývají… ![]()
Peti,tak ty jsi teda nosicka
tolik mrazacku!!urcite neni pozde!moje kamaradka bylana KETu v sobotu a je ji 41 a prvni dite.
Luci, tak nehtiky mas, na co ceka Terezka?treba jsi na neco zapomnela, co jsi jeste neudelala-nepripravila.
Evicka nic nepsala.......take na ni porad myslim…zkusim ji napsat, bojim se byt otravna zvedulka…
Lucink_a Vůbec nemusíš závidět, že my už řešíme problémy s miminky. (jak jsi napsala - „krásné“ problémy)
Až se tři dny noci nevyspíš, tak si budeš říkat, jaký to byl klid, když byl prcek v bříšku
Tak si to ještě užívej, dokud můžeš ![]()
Ellennko,malej je taky hodně suchej…a loupe se…,no mastím ho olejíčkem pro děti a pomáhá to.........tak uvidíme.
Jinak holky.....včera poprvé při koupání neřval ![]()
Rosi já si každý den říkám, co že to ještě chci dělat???
tak dneska myju okna ještě zvenčí a parapety, ale to až se trošku srovnám, jsem z toho města taková hotová či co ![]()
Ale to jsou takový věci, co bych radši oželela, jen kdybych už rodila ![]()
Dneska mi nehtařka říkala, jak mám strašně oteklý ruce…
no je to hrůza a nohy jak mám flekatý, jako stará babička
![]()
Joo teď jsem si vzpoměla ještě čekám na 2 balíčky, tak asi berunka nechce vylízt dokud nepřijdou ![]()
Jinak víkendová depka je pryč, je krásně svítí sluníčko a já se můžu válet jak chci
a vůbec u nás dnes nefouká, prostě balzám…
Jo jo Ellen to mi všichni říkají, ale já jsem tak natěšená, že už to chci mít za sebou a víc než já je snad netrpělivý okolí
ty jejich otázky, tak co, ještě nic? no hrůza a to je teprve začátek
![]()
Já jsem na jedný diskusi o tom loupání četla, a ta maminka psala, že používá slunečnicový olejíček z lékarny, tak nevím
ale asi určitě mastit a mastit ![]()