duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
21.4.09 22:32

Elleno, vsak uz premyslim, kde skoncim, jak mi odjede mamka, ted' mi hodne pomaha…ale pak jak na nich zustanu sama…tak nevim nevim…jestli bude na me cekat blazinec, nebo budu mydlit provazek…nevim
Prave, kdyby clovek aspon trosku tusil, co ten plac znamena........ale fakt nevim, co chybi…nejezeno, zadne hovinko v plince neni…dudlikuje…nevim..
a prave nechapu, ze se vytuhnou u toho jidla…ale pak jak mile se jde do postylky, tak se najednou probudi a rvou......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.4.09 22:40

Rosinka Přesně - nechápu, jak můžou u jídla tak nádherně vytuhnout, a ikdyž ho sebeopatrněji pokládám do postýlky (rychlostí 1cm za minutu), sotva lehne už zamžourá a už spouští hysterák. Začínám ho podezřívat, že mi to dělá schválně. Zrovna to dnešní odpoledne po deseti minutách sosání vytuhnul na prsou, (já naprosto s nervama na dně) ze spaní se usmál a když jsem si pomyslela, že mi to dělá naschvál, že při spaní je tak spokojený a při vzhůru dělá takovou rotyku), normálně se ze spaní rozchechtal až nadskakoval… A když mě to zaplavilo vlnou štěstí, probral se a začal ječet…

Jinak s tou stolicí nevím - Mates má taky někdy řidší někdy tuhý, ale se zácpou problém nemáme. Zatím. Doufám, že ani mít nebudeme.

No, až ti mamka odejde, to asi bude peklo, ale alespoň máš ty první dny za sebou a mamka Tě zanechá samotnou o pár zkušeností bohatší. Nicméně budu Ti držet palečky. Ať se na tý větvi s provazem nepotkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
21.4.09 22:46

Ellen, Rosinko , a nešlo by je krmit tak, abyste je pak nemusely nikam přenášet? Já jsem jednu dobu Martínka kojila ve své posteli, on u toho usnul a já ho tam nechala spát. Při pokládání do postýlky se probudil zaručeně, takhle jsem měla šanci se odplížit a mít chvíli klid. :wink:
Ještě jsem ho tedy obložila peřinou a kojicím polštářem, aby se nepřekulil z postele dolů (což asi zatím nehrozí, ale není špatné si na to zvyknout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
21.4.09 22:54

ja nevim, asi prso anebo lahvicka jich uklidnuje, a pak ze jsou v naruci u mamy…a v te postylce jsou prece jenom sami…a to moc dobre citi..asi tak vydiraji, ze chteji zase do naruce, nevim..

dneska oba meli takove kozi bobky..tak z toho jsem udelala zaver, ze treba jsou tak protivni, ze jim nejde vydolovat hovinka…to ja jsem take protivna, kdyz mam zacpu :lol: :lol: :lol:

take doufam, ze se na tom provaze nepotkame :?

nic, jdu spinkat, uz mi vsichni padli do postylek, jen ja ponocuju…ale chtelo se mi docist a trochu poreagovat, kdyz moc pres den nestiham, a mivam abstak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
21.4.09 22:57

Titty, ja bych rada, ale s tema dvema chci zavest rezim, jinak to pak nepujde…kdyz se povyrostou a uz zacnou plazit a vice se hybat, a budou zvykli spinkat treba na nasi velke posteli, tak se pak zblaznim, to budu muset behem jejich spanku sedet a hlidat jak pes. Proste potrebuju, aby zvykli, ze se chrni pekne ve svych postylkach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
21.4.09 23:09

Rosi, to je asi rozumný přístup, je fakt, že jsem si Martínka v tomhle docela rozmazlila. Ale zase když to pak bylo potřeba, tak se hodně rychle naučil spát sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.4.09 23:17

Titty Já kojím většinou v posteli a postýlku mám cca 20 cm od postele, tak to pokaždé zkouším. Je fakt, že nechat ho v posteli by asi šlo, ale já mám právě strach, že se někam odšoupe a spadne. Zvládá se totiž otočit na bok, z čehož není daleko na břicho a když je na břiše, umí se odšoupávat nožkama a hlavou ryje postel. V postýlce jsou přeci jen mantinely, ve velké posteli je těžko vyrobím (jedině mít nějakou velikánskou pokličku, pod kteoru bych ho na té posteli zavřela :D

Navíc bych stejně jako Rosinka nechtěla, aby si na to zvyknul. Už takhle ho rozmazluju tím, že když kojíme nad ránem, nakojím ho v posteli a usneme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.4.09 23:27

Rosi, já si toho od paní doktorky moc nepamatuju, ale utkvělo mi v paměti, jak je to s hovínkama, i když jenom napůl :) Říkala, že přijde čas, kdy budou kadit třeba jenom jednou za 4 dny. Ale už nevím, kdy to má přijít. Jestli v 6 týdnech? Fakt nevím, ale třeba jo a třeba je to zrovna u vás :)

Dneska měl malý nějaký prdíky, tak se kroutil jako had, od rána moc nespal, až mi z něj hrabalo. Tak jsem do něj teď nalila zase ten jeho fenyklový čajík, vypil ho 40ml a pak ještě chtěl mlíčko a už spí u sebe v postýlce a chrní :) No po celým dni, co nespal, ještě aby nechrněl! Jen jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. Tak já jdu taky zapadnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.4.09 08:02

Tak já mám dnes první termín a nic :( už se ptá i manžel a při vstávání na záchod se ptá, co jdeme rodit? Tak jsem mu to pěkně zatrhla, ať mě ještě nestresuje on :roll:

Včera jsem měla nějaký poslíky a pak už nic, ale dalo se to čekat, že to nezabere, chjo, tak budu doufat, že snad do pondělí vyleze, opice mrňavá :D

Dneska chci posekat zahradu, tak to třeba popožene k něčemu do května tady být nechciiiii!!!

Vy už si tady sdělujete problémy s miminkama a já to všechno zapomenu, tak budete muset mít se mnou trpělivost, když se na ty samý věci budu ptát znova,snažím se vše pochytit, ale je to nad moje síly, když se mě to ještě netýká :?

Přeju všem krásný den, dnes má být poslední slunečný, večer už se na nás ženou mračna, škoda… venku je mi líp než zavřený doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.4.09 08:15

Rosi, Ellen … oni mají totiž takovej senzor víte? Tuhle byl tuhej i v kolíbce, tak jsem si rychle odskočila do sprchy, pár minutek, vrátím se a řval. Sednu ke stolu, že se najím, probere se a řve. Včera předvedl první vyloženě hysterák. Asi začly prdy, protože se kroutí, ale nevím.

Mám ho na ruce, píšu jen jednou, potřebuju ho pžebalit, namazat, ale tak moc se mi nechce ho budit… :twisted:

Luci, opička už určitě vyleze, vsaď se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
22.4.09 08:25

Ahoj holky.......
Včera zase moje hormonky pracovaly…vytýkala jsem miláčkovi,že ho samotnýho nic nenapadne…že na balkoně visí prádlo a je potřeba sebrat,že tady je bordel,tak třeba zamést…on že mu mám vždycky říct,co potřebuju,že to udělá............jenže mě to přijde blbý za ním chodit a udělej toto a toto............no pak žehlil a já tady kojila a nepadlo mezi námi ani jedno slovo.....hnusná nálada,ž jsem zase brečela...........
Pak jsem koupala malýho a při mazání řval až mi to trhalo srdce já bulela zase..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.4.09 08:29

Teď jsem si četla, co měla Angu předtím než šla rodit, tak ona fakt sázela růže, takže mě to sekání trávníku dnes fakt nemine a doufám, že se jí to nebude líbit 8) :lol:

Suvi opička vyleze, to musí, ale kdy?? Na vyvolání tabletkou se mi taky moc nechce, ráda bych aby to bylo přirozeně… no ještě máme čas… :lol:

Suvi je to prostě senzibil :lol: :D
To je stejně zvláštní jedny miminka jak jen chrupkají a další jak vám umějí krásně spestřit den :wink:
Maminky držte se a hodně síly :D
Dneska by se mohla ukázat Angu, jsem na ní zvědavá… tedy když si najde chviličku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 08:46

Tak jsem právě obdržela SMS:

Na vědomost se dává, že nás dnes v 8:02 navštívila vrána. Nechala nám v uzlíčku krásnou, zdravou holčičku. Říkáme jí Ellinka, měří 49cm a váží 2850g. Zuzulenda

Zuzu moc gratulujeme a přeji všem krásné slunečné ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.4.09 08:47

Ahoj,
s tím pláčem to máme všichni stejně :lol: Já už jsem trochu imunní a občas nechám Danečka prostě uřvat. Jinak by byl strašně chovací a to se při dvou dětech fakt nedá. Ale musím říct, že v noci je hodný. Sice se často budí, ale pak okamžitě usne :)
Kakání jednou týdně jsem zažila s Luckou, ale už si nepamatuju, kolik jí bylo. Nejdřív mě to vyděsilo, ale jí to nevadilo, tak jsem si zvykla.

Amber: ještě má Radimek tu vyrážku? Dan jo, vůbec to není to krásné růžové miminko, ale takový poďobaný puberťák :(

Rosi: to zvládneš! Brzy kluky přejdou prdíky a zavedeš jim nějaký pravidelný režim a půjde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 08:50

Ahoj Ali, má tu vyrážku, ale stěhuje se mu různě po obličeji, spíš bych řekla, když je vedro, jestli se spotí, tak mu to naskáče. Ale na čele už ne, má to spíš na tvářích. Doktorka ale říkala, že by s tím v šestinedělí nic nedělala, že se to může stát, tak tomu moc nevěnuju pozornost.. Vždycky se pupínek zahojí a druhý den má nový jinde. I vzadu v zátylku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí