Poradna duly
Jana Čurdová
Stani…Eminka je krásná holka
A žofinka taky ![]()
Jinak ten můj prďolka se napapkal,pokoukal kolem sebe a zase spinká…jeee kdyby byl pořád takový zlatíčko.
Stani, jak se divam na tvoje kouzelne holcicky, tak zacinam pripoustet myslenku, ze by holcicku za par let
skoda, ze se to neda naplanovat, to pohlavi, kdyby vysel 3.chlap .....a s tatou 4.tak je po mne…
mas je moc kraaaaasne, k sezrani ![]()
Rosinko…já bych taky ještě holčičku
![]()
Jinak mi ted přišla SMS od doktora a na kyčle jdeme už ted v pátek místo příštího týdne.....tak jsem zvědavá.
Titty píše:
Tak už si mě dneska při pordaně nechali v porodnici. Mám nějakou zvýšenou hodnotu v jaterních testech a protože už jsem v termínu porodu, budou mi ho vyvolávat, než aby to zkoušeli nějak řešit. Teď jsem na příjmu a čekám na doktroku. Zdravím všechny na emiminu! Titty
Tak Titty, do tohooooo!!! Snad budeš mít broučka brzo u sebe!!! ![]()
My dnes byli u dr.
Za týden jsem přibrali jen 90g. Máme 3550g. Tak v pondělí se jdeme zase zvážit!
V po taky jdeme zase k upírům, kvůli hodnotám žloloutenky, ale dr. se zdál už lepší! A ve středu nás čekají kyčle!
Jedno plus z dneška ale máme! Po týdnu jsme se pokakali! A to tak že hooooodně moc!
![]()
S tím přibíráním teda nevím, malému dnes je 14 dní. No je to nějak míň, ale mléko papá, možná je to tím jak u toho usíná, jak je ještě trochu žluťásek.
Trochu mě to vystreslo! Že jsem si miláčkovi pobrečela na rameni. Ještě že má odpol a šel s námi. ![]()
Titty..........tak at vše dopadne dobře a jsi co nejdřív s miminkem ![]()
Tak my jdeme na kyčle až 14/5, a jestli dělali vyšetření v porodnici nevím, protože mi nikdo nic neřekl
Tak z toho začínám mít depku. Doufám, že bude vše v pořádku.
Dneska jsem koupila poprvé ty pleny DM Babolove. Fakt na mě působí velice dobře. Po těch Sleep and Play měl malý odřenou nožku. No ale ještě je taky máme ![]()
Amber…já měla ortopeda v porodnici a tam ho zkouknul a hned si nás objednal.
Joooo a ani nevím,jestli jsem to psala,ale malej měl pochroumanou klíční kost…no snad bude vše Ok…to nám taky zkoukne.
Já mám taky pampersky…dávám je teda když je doma a můžu častěji přebalit…a píndíka
dávám dolů.....jak ho měl v plíně nahotu,bylo mokro na boku, ![]()
My tada jedem taky na Babylove od začátku, doporučila mi je ségra a souseda. Jsou super, kam se hrabou Pampersky. A to teda musím říct, že nic proti Pampers na děti jsem dávala Nejraději, ale Babylove jsou ještě lepší! ![]()
Titty jsem psala ať nás informuje, pokud bude možno! Tak uvidíme jestli bude mít čas! ![]()
Nás ortoped prohlédl v porodnici, a pak jsme dostali rovnou povánku na KO ve 3 týdnech! Tak jdeme ve středu příští týden!
TITTY píše:
Mrňouskovi se nějak nechce ven, během 2 hodin po vyvolávačce přišlo pár slabých kontrakcí. Možná chce počkat do zítřka, aby byl přesně na termín. ![]()
Moc držím pěstičky Titty ať to má brzy za sebou ![]()
Tak jsem tu poslední aktivní přispívající těhule, nějak to na mě padlo, ale tak nějak jsem to tušila
už před měsícem…
Možná jsem to tím přivolala ![]()
Všem vám gratuluju k úspěšným kontrolám a super, že vám prcínci rostou…
Nějak se ta moje depka rozšířila a je mi smutno
i z toho, jak všichni okolo rodí… a už jsem protivná i sama sobě a tak nějak si tu nemám už s kým pokecat a postěžovat, vy už řešítě mnohem krásnější a příjemnější věci… tak budu jen občas nakukovat, protože mi ani emimino už nepomáhá…ba právě naopak… ![]()
Mějte se tu moc krásně, já jen nakouknu jestli má Titty odrozeno, pa pa ![]()
No jo holky, Podolí je prostě jenom porodnice, co se musí, to se udělá, ale jinak chodíme jinam. Dokonce i když já v porodnici dostala rýmu a kašel, tak mi řekli, že tam je pouze gynekologie, tak ať mi něco donesou z domova. No chápete to?
Ty Babylove jsou fakt super! A pampers jsou určitě taky super, ale ne sleep and play
Fakt to jsou igelity.. NO ale když už je máme v zásobě
Ale na noc budu určitě dávat ty babylove. Tam toho bylo teda a nic se nepřihodilo ![]()
Titty držíme pěsti ![]()
Lucinko, nelbázni, vždyť máš teprve termín porodu před sebou, vždyť jsme byli roztroušeni po celý měsíc, tak nemůžeme porodit v jeden den.. Kočko.. My už budeme mít „velký“ děti a Ty to krásné miminko, čerstvě vylíhnuté, to je přece nádhera
Nenech se vydepkařit.. Já tak koukám na toho našeho 4 týdenního kluka a říkám si, že už nevypadá jako to mládě, co na mě koukalo po porodu, ale už je to skoro batole
A trošku mě to mrzí, jak to utíká. Tebe čeká to nejkrásnější, co už máme všechny za sebou, uvidíš konečně poprvé to svoje štěstí
Nesmutni..
Užívej si ještě pohyby, víš jak mi to teď chybí? ![]()
Lucinko , aky bych tě ráda povzbudila! Ale chápu tě, že jak tu kecáme o něčem, k čemu se nemůžeš připojit, že máš depku ještě větší…vůbec se ti nedivím. Chtěla jsem ti taky říct, že mi to břicho normálně chybí, i když jsem už před porodem se těšila, jak budu bez něj. Dneska jsem viděla jednu těhuli a normálně jsem jí záviděla
a bylo mi až i smutno, fakt že jo. Jak se tam mele to malé v bříšku, to si budu muset počkat zas (snad) na další těhotenství
.
Ono ti to asi stejně nepomůže tyhle řeči viď
. To bude dobrý, uvidíš! Depka přejde. A hlavně, čeká tě ten euforický pocit po porodu, to je nádhera, ať je porod jakejkoliv…tak neboj, to zvládneš a malá už se určitě chystá na svět. Už jen pár dní!