duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65341
22.4.09 12:52

Stani…Eminka je krásná holka :lol: A žofinka taky :lol:
Jinak ten můj prďolka se napapkal,pokoukal kolem sebe a zase spinká…jeee kdyby byl pořád takový zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
22.4.09 12:55

Stani, jak se divam na tvoje kouzelne holcicky, tak zacinam pripoustet myslenku, ze by holcicku za par let :oops: :? :roll: skoda, ze se to neda naplanovat, to pohlavi, kdyby vysel 3.chlap .....a s tatou 4.tak je po mne… :twisted: :lol: mas je moc kraaaaasne, k sezrani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
22.4.09 13:12

Rosinko…já bych taky ještě holčičku :lol: :lol:
Jinak mi ted přišla SMS od doktora a na kyčle jdeme už ted v pátek místo příštího týdne.....tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 15:09

Titty píše:

Tak už si mě dneska při pordaně nechali v porodnici. Mám nějakou zvýšenou hodnotu v jaterních testech a protože už jsem v termínu porodu, budou mi ho vyvolávat, než aby to zkoušeli nějak řešit. Teď jsem na příjmu a čekám na doktroku. Zdravím všechny na emiminu! Titty

Tak Titty, do tohooooo!!! Snad budeš mít broučka brzo u sebe!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 15:15

My dnes byli u dr.
Za týden jsem přibrali jen 90g. Máme 3550g. Tak v pondělí se jdeme zase zvážit!
V po taky jdeme zase k upírům, kvůli hodnotám žloloutenky, ale dr. se zdál už lepší! A ve středu nás čekají kyčle!

Jedno plus z dneška ale máme! Po týdnu jsme se pokakali! A to tak že hooooodně moc! :lol: :lol: :lol:

S tím přibíráním teda nevím, malému dnes je 14 dní. No je to nějak míň, ale mléko papá, možná je to tím jak u toho usíná, jak je ještě trochu žluťásek.
Trochu mě to vystreslo! Že jsem si miláčkovi pobrečela na rameni. Ještě že má odpol a šel s námi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
22.4.09 15:22

Titty..........tak at vše dopadne dobře a jsi co nejdřív s miminkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 15:23

Tak my jdeme na kyčle až 14/5, a jestli dělali vyšetření v porodnici nevím, protože mi nikdo nic neřekl :( Tak z toho začínám mít depku. Doufám, že bude vše v pořádku.

Dneska jsem koupila poprvé ty pleny DM Babolove. Fakt na mě působí velice dobře. Po těch Sleep and Play měl malý odřenou nožku. No ale ještě je taky máme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 15:24

Jo a Titty, do toho!! Ať to máš brzy za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
22.4.09 15:33

Amber…já měla ortopeda v porodnici a tam ho zkouknul a hned si nás objednal.
Joooo a ani nevím,jestli jsem to psala,ale malej měl pochroumanou klíční kost…no snad bude vše Ok…to nám taky zkoukne.
Já mám taky pampersky…dávám je teda když je doma a můžu častěji přebalit…a píndíka :lol: dávám dolů.....jak ho měl v plíně nahotu,bylo mokro na boku, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 15:40

My tada jedem taky na Babylove od začátku, doporučila mi je ségra a souseda. Jsou super, kam se hrabou Pampersky. A to teda musím říct, že nic proti Pampers na děti jsem dávala Nejraději, ale Babylove jsou ještě lepší! :wink:

Titty jsem psala ať nás informuje, pokud bude možno! Tak uvidíme jestli bude mít čas! 8)

Nás ortoped prohlédl v porodnici, a pak jsme dostali rovnou povánku na KO ve 3 týdnech! Tak jdeme ve středu příští týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 16:27

TITTY píše:

Mrňouskovi se nějak nechce ven, během 2 hodin po vyvolávačce přišlo pár slabých kontrakcí. Možná chce počkat do zítřka, aby byl přesně na termín. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.4.09 16:48

Moc držím pěstičky Titty ať to má brzy za sebou 8)
Tak jsem tu poslední aktivní přispívající těhule, nějak to na mě padlo, ale tak nějak jsem to tušila :roll: už před měsícem…

Možná jsem to tím přivolala :(

Všem vám gratuluju k úspěšným kontrolám a super, že vám prcínci rostou…

Nějak se ta moje depka rozšířila a je mi smutno :-( i z toho, jak všichni okolo rodí… a už jsem protivná i sama sobě a tak nějak si tu nemám už s kým pokecat a postěžovat, vy už řešítě mnohem krásnější a příjemnější věci… tak budu jen občas nakukovat, protože mi ani emimino už nepomáhá…ba právě naopak… :(
Mějte se tu moc krásně, já jen nakouknu jestli má Titty odrozeno, pa pa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 16:49

No jo holky, Podolí je prostě jenom porodnice, co se musí, to se udělá, ale jinak chodíme jinam. Dokonce i když já v porodnici dostala rýmu a kašel, tak mi řekli, že tam je pouze gynekologie, tak ať mi něco donesou z domova. No chápete to?

Ty Babylove jsou fakt super! A pampers jsou určitě taky super, ale ne sleep and play :) Fakt to jsou igelity.. NO ale když už je máme v zásobě :( Ale na noc budu určitě dávat ty babylove. Tam toho bylo teda a nic se nepřihodilo :)

Titty držíme pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 16:53

Lucinko, nelbázni, vždyť máš teprve termín porodu před sebou, vždyť jsme byli roztroušeni po celý měsíc, tak nemůžeme porodit v jeden den.. Kočko.. My už budeme mít „velký“ děti a Ty to krásné miminko, čerstvě vylíhnuté, to je přece nádhera :) Nenech se vydepkařit.. Já tak koukám na toho našeho 4 týdenního kluka a říkám si, že už nevypadá jako to mládě, co na mě koukalo po porodu, ale už je to skoro batole :) A trošku mě to mrzí, jak to utíká. Tebe čeká to nejkrásnější, co už máme všechny za sebou, uvidíš konečně poprvé to svoje štěstí :) Nesmutni.. :) Užívej si ještě pohyby, víš jak mi to teď chybí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.4.09 17:12

Lucinko , aky bych tě ráda povzbudila! Ale chápu tě, že jak tu kecáme o něčem, k čemu se nemůžeš připojit, že máš depku ještě větší…vůbec se ti nedivím. Chtěla jsem ti taky říct, že mi to břicho normálně chybí, i když jsem už před porodem se těšila, jak budu bez něj. Dneska jsem viděla jednu těhuli a normálně jsem jí záviděla :-) a bylo mi až i smutno, fakt že jo. Jak se tam mele to malé v bříšku, to si budu muset počkat zas (snad) na další těhotenství :-).

Ono ti to asi stejně nepomůže tyhle řeči viď :wink: . To bude dobrý, uvidíš! Depka přejde. A hlavně, čeká tě ten euforický pocit po porodu, to je nádhera, ať je porod jakejkoliv…tak neboj, to zvládneš a malá už se určitě chystá na svět. Už jen pár dní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí