duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
22.4.09 17:48

Titty-moc držim palce ať to máte rychle za sebou a a´t má chlapeček i nějaké jméno! :wink: :lol: 8)

Lucinko-chápu tě,je to nanic být mezi posledníma na seznámku,ale určitě se brzy dočkáš a hned ti bude veseleji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.4.09 17:56

Holky děkuju, jste zlatíčka a já se k vám pak zase ráda přidám, ale teď nějak nevím co bych písala, když to svý štěstí nemám ještě u sebe…
Moje nálady jsou nahoru dolů a nechci tím už nikoho otravovat…
Tak zatím… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 18:02

Luci, neotravuješ!!! :) A psát můžeš, co Tě zrovna trápí, to že píšeme o dětech neznamená, že nebudeme mít pochopení pro Tebe.. Je tu víc holek, co se nemohlo dočkat.. A třeba brzy pojedeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
22.4.09 18:21

luci, nepropadej panice, ja budu rodit asi az nekdy na podzim..
dneska jsem byla na ko, tak mala ma skoro tri kilca a je pry o tri tydny pozadu. ale vzhledem k tomu ze vim, kdy jsem otehotnela, tak mi ten TP na konec dubna proste sedi. jen na porod nic nevypada a tak cekam a cekam a cekam. ale nastesti me ten pupek jeste nevadi a tehu si zatim uzivam. ale drzim palce, at se uz brzo dockas!!

jinak gratuluju k novym prirustkum a titty drzim palec, at mimco brzy vyleze!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
22.4.09 18:45

Luci…tak mě se po bříšku teda zasteskne docela často..........
A vím,že ti budu závidět to čerstvé miminko.....nám je 14 dní a už ted vyrostl jako blázen…není to ten uzlíček,co budeš mít ty :D
A depky???No co,se mnou zase hormony cloumají a taky si tady stěžuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.4.09 19:34

Lucink_a Depky zažeň, užiješ si jich po porodu víc než dost, až přijdou nervíky a vyčerpání se bude prohlubovat ;) :D To se Ti po bříšku ještě bude stýskat. Jak já Ti závidím, že máš ještě klid a pohodu, žádné nervy s tím či oním…

Btw.: dneska jsem prvně na:,–(ila látkové pleny. A očko se po čištění nějakým roztokem, co jsme koupili v obchodě, zlepšilo. Doufám, že na pořád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
22.4.09 20:24

Lucinko, vsak nam pis, co te trapi, a mysli na to, ze to brisko nemas navzdy, za chvilku se ten stav skonci a budes mit malou v naruci :)
My jsme zkusili plenky Happy, Pampers New baby, Baby love a pripada mi to vsechno stejne, ted' jsem koupila v tescu v akci tesco plinky tak uvidime, doufam, ze se nam budou hodit…protoze ta cena …s nasi spotrebou je velice lakava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 21:24

Je tu dubňátko od TITTY

Tomášek už je na světě! Narodil se kolem 17 hodiny, má 3,33 kg a 50cm a je nádhrnej! Oba jsme v pořádku. Porod byl nakonec hodně rychlý a úplně bez komplikací, na pokoj jsem šla po svých! Titty

MOOOOC GRTULUJEME! A přejeme do života jen to nejlepší!!!! :potlesk: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.09 21:30

Titty, velká gratulace :) Tak malé miminko, to je uzlíček :) A fotečka by nebyla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.4.09 22:22

Titty-moc gratuluju k Tomáškovi!!!!! Krásná váha. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.4.09 22:26

Moc gratulací Titty a Tomáškovi, hodně zdravíčka :-) :srdce: :srdce: :srdce:

Nakonec jste vybraly moooc pěkné jméno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
22.4.09 22:42

jeje dalsi miminko!! Titty velka gratuace !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.4.09 07:29

Titty: moc gratulujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
23.4.09 08:19

Titty…moc vám gratuluju k Tomáškovi