Poradna duly
Jana Čurdová
Ody az bude ta zloutenka lepsi zacne se budit sam a bude lip pit uvidis… Mates byl to stejny, ted je to lepsi a musim mu davat uz i druhy prso, nestaci mu to. neboj, vydrz. ja taky furt resim jestli ma dost mlika…ale asi jo a zbytecne nervacim…
Miri, přesně, já už taky jiný než Babylove nechci, ale bohužel těch Pampers mám fakt zásobu, tak až je spotřebujeme..
Ali, tak nám ta vyrážka z obličeje skoro zmizela, ale nevím, jestli je to tím, že jsem mu obličej namazala krémem Seba med na obličej, nebo tím, že na procházce mu sem tam zasvítilo sluníčko, ale je pryč. Ale myslím si, že se brzy zase objeví.. Stačí trošku vedra a je to. A co je to ta vodní kýla? My zase prý neměli sestouplé varle, ale to mi snad řekli ještě v porodnici, od té doby nevím. Vždycky jdu k doktorce a ona na mě hrne tolik informací, že zapomenu, na co jsem se chtěla zeptat. Si to snad začnu psát ![]()
S mlíkem je to jeden den tak a druhý jinak.. Někdy mám prsa nalitý hrozně moc, a někdy mám pocit, že mlíko není skoro žádný.
Mě začal malý nějak hůř spát přes den, nevím čím to je
Mám dojem, že skoro nespí, pak to dohání v noci.
Amber jsme na tom fakt dost podobně
, malýmu se vyrážka taky trochu spravila…mažu mu to Bepanthenem a hlavně mu blitinky otírám mokrým hadrem a ně jen osušit jak předtím (nechápu, že mě to nenapadlo). A s prsama taky totéž, někdy to ze mě teče, jen dám pryč podprdu a jindy jsou to měkkoty.
A GRATULUJU ZUZU A TITTY K DALŠÍM DUBŇATůM ![]()
Kdypak se tu ukáže Angu?
Jinak ten náš je hroznej suchoň, dneska jsem začla mazat modrou Indulonou, připomíná mi to starý časy
. Olejíčky jsou na prd ![]()
Tygří krásná fotka, úplně boží! Jinak šátek jsem včera zkoušela, přišlo mi, že se mi to i povedlo hezky navázat, Matesa jsem tan nasoukala, nepalakal, jak se rozkoukal, kde to je, začal vřeštět a dělat napínáka
, tak musím zas někdy znova, nevím, co se mu nelíbilo… Hrozně ráda bych to už měla natrénovaný, kočár je přece jen velkej.
Jinak malej dopoledne skoro nespí, zabírá až odpoledne. Dneska dokonce sám bez uspávání (i když trochu jsem mu pomohla prsem
, ale pka ještě čučel, pustila jsem mu hudbu a on nakonec usnul, hurá! Kéž by mu to vydrželo.
Máte nějakyý rituály už? Já ještě ne. Prý se má na noc převlíkat do jiných věcí, to jsem nedělala a jaký máte světýlko v pokoji, já takový malý rožlý pořád, přece jen je v tom pokoji dost světlo - prý je lepší tma (to na něj ale neuvidím). Každej den nekoupu, když je to suchárek. A pupík ještě občas stroupkuje, takže kýbl ještě nemůžem…
Suvi, to jsem ráda, že v tom nejsem s tím mlíkem sama
Mám někdy i proteklou tu vycpávku do podprdy a druhý den zase skoro nic. A ten náš malej byl taky suchej, loupala se mu kůžička v kotnících, na ručkách v zápěstí, kolem pupíku, na zádech.. Olejíčky jsme vzdali, koupeme obden a mažeme niveou baby krémem
a od té doby je to dobrý. Jo a na koupání máme seba med. Spánek taky nic moc, teď mi usnul u kojení, ale jen jsem ho přenesla, tak oči dokořán. No a teď se tam kroutí jak píďalka a snad usne. Já teda neuspávám, dám do postýlky a čekám. Kupodivu nám to tak jde od narození. Vlastně ani nevím, jak se uspává mimi
Teď si připadám jako blázen, že nevím, jak se uspává
Jo a líbí se mu masáž chodidel, to si u toho spokojeně vrní, ale nemá rád, když se mu sahá za krk ![]()
Angu by se tu mohla ukázat ![]()
Ahojda holky, tak vás jdu pozdravit, když už tu brouzdám a hledám rozumy…
![]()
Tygří máš moc pěknou spermijku, je moc roztomilej a maličkej ![]()
Jsem ráda, že jste s plínkama babylove spokojený, já v podstatě žádný jiný nemám, jen tesco plínky pak ještě, ale hodlám pokračovat v těch DM, my tu tesco nemáme, to jen kdyby mě nějaký přivezla tchýně, až pojedou kolem HK.
U nás pořád stejný, včera mi asi odešla hlenová zátka a dneska ráno ještě něco, poslíkuju, ale nepravidelně, teď mě začalo bolet v zádech a bolí to skoru už hodinu, dost nepříjemný ![]()
Sbírám tu prožité zkušenosti od ostatních a snad už se to trošku připravuje, když už nic jinýho, budu doufat, že se pondělní kontroly u dr. už nedočkám.
Včera jsem byla s kámoškou na pizze a bylo to moc příjemný, akorát to sezení je už mě už horší, ty těhu kalhoty strašně tlačí
asi už je hlavička nízko, tedy doufám ![]()
Já jak to tady čtu, tak začínám mít strach jestli tu péči o novorozence zvládnu, nějak je toho moc či co
![]()
Ale mám vás, tak to snad nějak zvládnu, no budu muset ![]()
Taky myslím na Angu, snad už brzy budou se Samíkem doma
U nás je teď prý na porodnici prázdno, PA se kopou do zadku, tak prý mám jít rodit, ha ha, to bych ráda… ale poručit tomu neumím
![]()
Lucinko, třeba se to fakt už chystá a víkend budete trávit v porodnici
A péči zvládneš, neboj, kdyby jsi viděla, jaký já jsme „střevo“ a zvládám to
Spíš mám strach z doby, až přijdou příkrmy a polévky a kašičky, to bude mazec! No ale budeme to muset zvládnout
Držím palce, ať se malá vyklube ![]()
Tak já taky zásobu Pampers mám,používám doma a na ven a na noc jedině Babylove…
Suchý je malej taky........mažeme indulonou ![]()
Jo a rituály???teda nemáme…prostě po jídle nechám odkrknout,přebalím a dám spát.......přes den na gauč v obýváku a večer do postýlky.........a malej se kouká kolem sebe a pak usne.
Lucinko.............tak si myslím,že budeš mít brzy prcka u sebe ![]()
Tygři - teda malej je kouzelnej!!! Opravdu spermijka. Tu si schovej pro období puberty.
Mužeš jí ukazovat potencionálním snachám.
![]()
Luci - holky, že by? Křížové bolesti.....
Mě odešla zátka a za den a půl byl Peťko venku. Tak snad už se začíná něco dít holka! Však ona princezna vyleze jen se neboj! Vyřiď jí do bříška, že se na ní už tetky těší! ![]()
Holky, malej se zase nasosal a spí, tak jsem složila lehátko od Fisher Price co mi dnes dovezla PPL.
Chtěla jsem teda původně raději s těma červenýma nohama, ale poslali zelené. No neva! ![]()
Ody v lehátku jsem měla malého včera adnes v kuchyni,když jsem vařila......tak si v něm vegetil ![]()
Luci sleduju tě v tý diskuzi o Hamiltonovi
. JInak ségra ho měla a ještě ten den rodila…tak třeba to taky vyjde. Už ti moc času nedávám, podle toho, co píšeš ![]()
Peťo, ty stíháš vařit? Jsem nějaká neschopná, já jsem vařila akorát kolínka k masu, zatím jedu ze zásob z mrazáku. Budu s tím ale brzy muset něco dělat.
Všichni dáváte usínat jen tak do postýlky…mě to zatím nějak nešlo…to se taky budu muset polepšit. Jak ho vidím, tak ho furt chovám a dám až usne, je mi ho líto, když tam leží sám
…jsem nějaká cíťa, tak bacha abych ho nerozmazlila
. Když on je tak zlatej!!!! ![]()
Suvik…nevařím
jen jednou brambory k rybím prstům a dnes polévku…to je vše ![]()
Přítel taky malého bere z postýlky.....prý je tam sám a je malinkej a kouká smutně.....ale já to moc ráda nevidím.....pak aby si nezvyknul a já se třeba v noci zcvoknu ![]()
Ale přes den ho mám teda taky většinou u sebe…máme roztažený gauč v obýváku,tak spinká tady............nebo v kočárku ![]()
Peti …to je tak hezký a milý „je malinkej, je tam sám a kouká smutně“ … přesně tak to mám taky
, tak že zdravím tvého přítele
. Je fakt, že v noci ne
, v noci mu říkám, že má už spát, protože ho jinak nebudu mít ráda (já si kolikrát nepamatuju co v noci dělám, jak jsem grogy).
Já se taky v noci vzbudím a říkám si......mám kojit,nebo už to bylo???
Já ho taky nerada nechám samotného drobečka mojeho…proto ho mám přes den u sebe ![]()
Suvi taky doufám, že se to brzy rozjede a začne se konečně něco dít… no každopádně ven musí ![]()
Lehátko mám už objednáno skoro 14 dní a ještě nedorazilo a to tam mají penízky už nejmíň deset dní… psala jsem jim a měly odeslat v úterý a doma ho tedy ještě nemám, no počkám do zítra a pak jim znova písnu ![]()
Jsem ráda, že už už ho používáte a jste s ním spokojený, to je dobrý vědět, když máme všichni stejné ![]()
Ody vzkaz jsem vyřídila, tak snad to s ní pohne
žížalka moje maličká ![]()
Jdu si dát vanu, dnes je u nás tedy kosa a sluníčko nikde, snad bude o víkendu lépe ![]()
Tak nám v paneláku naštěstí topěj…ale teda dnes si dám taky vanu…i když dr.říkal,že jen sprchovat.............chvíli si poležím v teplé vodě…holky co myslíte..........můžu??
Co šestinedělky…můžu vanu??????????? ![]()