Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám že píšu chujárny!
Přelouskejte si to!
Nemám sílu opravovat. ![]()
Joooooo ahooooooooooj Angu!
Ahoj,
Nicky-nádhernou máš holčinku Rosalinku,oči na ní můžu nechat.A jsem moc ráda,že se kyblík osvědčil. ![]()
Ahojky, Nicky ta tvoje princeznička je roztomilá …
No tak to moje kojení je spíš nekojení … pořád Jakuba přikládám, aby aspoň něco si ze mě vytáhl, ale pak ještě vypije 60ml Nutrilonu, takže toho mlíka mám hodně poskromnu …
, ale co není první ani poslední na UM, ne???
Dneska jsme měli krásný den u ségry na zahrádce, Jakub tam chrupal jako blázen, vůbec jsem o něm nevěděla, jednou se vzbudil hlady …
No a už je spokojeně nahamaný a spinká v postýlce …
A kdepak je Lucinka, že by už???
Miri..tak tak…není první ani poslední..a i tak bude spokojené miminko ![]()
A Matýsek taky už chrupká v postýlce ![]()
Péti takhle to jsou zlatíčka, viď???
Kubíček spokojeně oddychuje …
Ahoj holky, dneska mě nějak začaly svědit bradavky, nebo spíš tak nějak skoro mravenčí a docela bolí i při kojení přes kloboučky, nevíte, co to je a jak na to? Mažu bepanthen a sundala jsem podprdu.. Víc nevím, co udělat ![]()
Nicky, malá je nádherná
A ty pleny jsou z DM, jsou fakt super ![]()
Miri, to jste si krásně užily na zahrádce ![]()
Ody, snad se to zase zlepší a intervaly se prodlouží, třeba jenom dneska straaašně rostete ![]()
Holky dík za pochvalu ![]()
Miri vůbec nic si z toho nedělej,, hlavně že bude mít co baštit ![]()
Amber s těma bradavkama, taky to občas mám, hcce to hodně větrat - chodit bez ničeho.
Ody tak z toho mám aky hrůzu, že si to malá obrátí, zatím se drží, dnes v noci vstávala v jednu a pak až v šest, ale furt u tohohle věřím na geny
já jsem taky takhle spala a mladej taky tak snad…
Ahoj holky........
Nicky,tak malá má 2 jména???má tam i tu Lukrécii,nebo to máš jen pod metříkem??A co žloutenka??My už žlutý nejsme ![]()
Jinak s bradavkama.....já zase po kojení dám vrstvu bepanthenu…a větrám a pokud to nejde,dám tu vložku a je to…ale stejně trošku bolí…ale jen když se přicucne..pak už to jde.
Ahoj,
Gabu-gratuluju k postupnému nočníkování Fandíka. ![]()
Miri-jak už jsem psala,nestresuj se kojenim,když jsou dnešní UM tak kvalitní,těš se z Jakoubka a neřeš,jestli pije z lahve nebo z prsa,tím se dobré mámy nestávají,když kojí,je to o něčem jiném,ale ty to určitě víš.
![]()
Myslím na Lucinku,že by?
Včera byly naše starší děti na závodech Sokola v Mělníku,byly supr úspěšní.Esterrka získala dvě první místa za obě části závodu a David byl v Atletice druhý a v plavání první.Dávám fotky z včerejšího sportovního dne.
Já s holkama,Ema má umatlanou pusu ze snídaně:
Mratíňáčata pohromadě:
Ema si našla kámoše:¨
Ester byla první v atletice:
David si mohl vylést na stupeň vítězů za plavání:
Ema vbíhá do cílové rovinky:
Stani…tvoje fotečky jsou vždy super ![]()
Holky......mám dotaz
![]()
Malej má docela často škytavku…myslela jsem že pořídím fenyklový čaj,aby si kdyžtak cucnul,nebo i na ven…je plně kojený,myslíte,že můžu?????????????????
Ahoj Peti, já mám fenyklový čaj od HIPPu, granulovaný, může se od 1 týdne věku a klidně ho dávám. Ono se spíš říká, že jak se dá dítěti lahev, že přestane chtít prso, ale co je na tom pravdy.. Asi je to dítě od dítěte.. Ale škytavku po jídle máme taky a někde na netu jsem vyčetla, že to je normální, že to je symbol dobře napapaného bříška ![]()
Amber…tak náš je napapanej po každém jídle ![]()
A už v bříšku škytal a škytal ![]()
No koupím ho a uvidíme…budu ho brát i třeba ven..jako nouzovku,když pojede třeba s mamkou a vzbudí se,aby si cucnul.........
Peti, tak přesně tak ten čaj využíváme my
Říkám tomu poslední záchrana
Malému ten čajík chutná, kdybych mu tu lahev nebrala, tak vyžbrundá snad všechno
Od toho HIPPu je snad ještě jeden, co se může od týdne, myslím heřmánkovej.
Amber…tak chutná jo??? ![]()
jede sem ségra,tak mi ho přiveze a uvidíme ![]()
No fakt, pije to jak šílenej a pak se krásně vyprdí
Tak snad budete taky úspěšní ![]()