Poradna duly
Jana Čurdová
Dobře Ody já písnu, doufám, že bude co ![]()
A nesmutni, třeba to ještě opravdu pořádně rozjedete, budu držet pěstičky…
A už neplakej, ju? ![]()
Jééé Ody abysme to nezakřikly, to bych nerada ![]()
Počkám na bolesti po 5 minutách a uvidíme, vzbudila bych tu šípkovou růženku v ložnici a vyrazily bysme… ![]()
Moc děkuju za podporu ![]()
Lucinko, jupííí, držte se holky ![]()
Ody, nebreč, tím už vůbec mlíku nepomůžeš.. Buď to půjde nebo ne, nebuď smutná..
JE tu TEREZKA od Lucinky!!!
LUcinka píše:
To je ale rána, dnes v 6:15 k nám přletěla vrána, nechala nám v uzlíčku krásnou zdravou holčičku. Jmemuje se Terezka měří 49cm a váží 3310g ![]()
MOOOOOOOOOOOOOC Gratulujeme!!!
![]()
Lucinko moc gratuluju! Ať se vám daří a jste brzy doma!
Ody: to mě moc mrzí, že malý nepřibírá
Ale snad to ještě rozjedete. I když hlavní je, abys byla v pohodě a mimčo taky ![]()
HURÁ!Lucinko posílám obrovskou gratulaci k malé princezně,tak ať vám Terezka pěkně roste a ty hezky odpočívej ![]()
Ody hlavu vzhůru,taky jsem dávala malému příkrmy,no a teď jak přibejvá jenom po mlíku…snažila jsem se k tomu odstříkávat abych věděla kolik mám mlíka.Aspoň bys viděla kde je chyba,jestli je mlíka málo,nebo je prostě jen málo výživný…děláš pro to všechno,tak si nic nevyčítej…nebyli byste první ani poslední na umělé výživě ![]()
Včera jsem dala Honzíka na sluníčko,no holky,dneska měl mnohem tmavší stolici,tak to je dobrý znamení že se billirubin vylučuje…hurááá.Jinak malej se vzbudil v noci jen 2krát,jednou po pěti a pak po čtyřech hodinách a já jsem z toho nadšená…opravdu je zlatej,tak hlavně aby mu to vydrželo ![]()
Dobré ranko!!
No to je zprávička hned po ránu - Lucinko tak konečně moc moc moc gratuluju k princezně, ať je zdravoučká a dělá Vám jen a jen radost …
Ody uplně ti rozumím jak ti je, já to kojení taky ořvala jak želva, teď mi to už nepříjde, odstříkávám, přikládám ho, ale stejně ten Nutrilonek mu dám… to bude v pohodě, uvidíš …
My jdeme na vážení molýho golema dneska, tak jsem zvědavá …
Suvi jinak ten náš Kuba je taky chovací typ …
Pravda Amber, Stanuška je naše zasloužilá mamina a vždycky zvedne náladu a dodá optimismus …
No tsk monečně se Lucinka dočkala
Luci,moc moc ti gratuluju k Terince a at dělá jen radost
Tak mě to nějak rozbrečelo............ ![]()
Moooc gratuluju Lucince!!!! ![]()
Konečně si malá dala říct ![]()
Holky je super jak jsou naše miminka rozdílný, ale zároveň se tu najdou i shody, tak člověk nemá pocit, že je na to sám. Dneska třeba jsem se moc nevyspala
Ale na něj se nedá zlobit!
Ráno mu stejně vždycky odpustím
a spal dokonce v kolíbce ![]()
Tak pa, zas letím!
Peti taky mě to dojalo. Vzpomněla jsem si zároveň i na svůj porod a jak je ten okamžik narození fakt krásnej!!! ![]()
No oprávě taky jsem si vzpoměla,jak jsem rodila a poprvé viděla malého.........no a jak to utíká,dnes už 3 týdny........
Jinak malej prostě jako hodinky…po 3 hodinách papá--------a ted už tady hodinu kouká kolem sebe ![]()
Jinak je úžasný,když si pořádně prdne
a pak se usměje…tak krásně jako by říkal..jo-to se mi povedlo ![]()
Lucinko-obrovská gratulace k Terezce!!!!!!! Jste to holky šikovné a huráááá,další princezna je tu!!
Lucinka píše:
Je to nádherný pocit mít to za sebou a žížalku u sebe
V půl druhý jsme jeli a za 4 hodky byla na světě. Ale teda bolesti žádná slast, taky jsem řvala.
Epidurál mi chtěli dát, ale nakonec jsem se nečekaně rychle otevřela a už se tlačilo. Tak papa
Mám vás pozdravovat!!! ![]()
Lucinko, velká gratulace, tak vidíš, stihli jste ještě dubňátko
To je paráda, další nevěsta ![]()
Jak tady čtu o princeznách, já jsem moc ráda, že máme kluka, ale tu holčičku bych chtěla taky, jen tatínkovi se moc nechce.. No ale třeba se za dva roky nechá ukecat ![]()