duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
26.4.09 21:42

hOlky, to je sranda s tim dubnatkovym lehatkem FP :)))))))))jak jste se o nem tady bavily a hromadne nakupovaly, ja jsem tise zavidela, ze my hned 2 asi klukum neporidime :(ale osudu se clovek nevyhne :lol: dostali jsme jako darek :D

Od Aleeshi usmevaveho chlapecka jsem nejak prehledla…kde je????moji prrci take se zatim neusmivaji, uz by se mi chtelo.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.4.09 22:49

Angu - určitě málo neoblékáš, male je taky doma v body a dupkách apodobně. Ale to je foceno když jsme přišli z venku a já ho tam odložila a běžela na wc. :lol: :lol: :lol: Když jsem se vrátila on chrněl, tak jsem ho vyfotila. 8) :wink:

Já teď bulím furt!!! Dnes dvakrát! No děsný! Klasika ........ šestinedělí! :roll:

Mispulin - ať jede vše rychle a máš to za sebou. Těšíme se na zprávy z porodnice.

Já do teď žehlila! Hnus! :? Ale už mi docházeli vyžehleé látkové pleny! :lol: Teď jdu za klukama do hajan! Zítra vstáváme! bleeeeeeeee! :roll: To bude týden na prd.

Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.4.09 07:18

Dobré ráno,
Mispulin: držím palce!

Vy máte taky moc krásná miminka :D On se Danouš nesměje úplně úmyslně, i když párkrát se na mě už usmál. Ale na té fotce je happy, že má nahý čistý zadeček :wink:

Angu: oblékám podobně jak ty a spíš mám pocit, že je mu někdy vedro. Máme doma tak 22 stupňů.

Fenyklový čaj piju zatím jen já, ale asi ho na léto taky koupím. Nechci kvůli vedru kojit pořád :roll:

Jinak už jsem zapomněla, na co chci reagovat, a Lucinka mi málem stáhla Dana z gauče. Tak musím letět. Ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.4.09 07:20

Dobré ránko holky, tak jsem stále tady :lol:
Celou noc jsem měla klídek a v půl šestý se ohlásil první poslík, fuj teda ale už pěkně bolí, a před chvilkou další :roll:
A přijde mi, že mám takový narůžovělý výtok, spíš jako do špinění, nevíte co to může být? Ještě že jdu dnes do tý poradny, zase začínám plašit… ale až v jednu odpoledne… no nic musím vydržet…

Tak jsem skoukla všechny ta vaše zlatíčka a nemají chybu, moc krásný miminka :srdce:

Angu určitě hoď fotečky z domova, už se těším, ona ta modřinka opravdu vypadá děsivě, ale jak píšeš, lepší než kdyby se choudě přidusil a že je teď v pořádku, to je důležitý :wink:

Mispulin moc na tebe myslím, ať máš brzy princeznu u sebe a vše proběhne jak má :D

Jo s těma lehátkama to je sranda, já už ho mám rozložený od pátku v obýváku 8)

A pobavily mě kluci od Rosinky, jak si tam hoví oba dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.4.09 09:05

Ahoj,

Mišpulinko-moc na tebe dneska budu myslte a držim palce,ať máš Julinku brzy u sebe a vše proběhne hladce…

Miri-taky jsem zapomněla,Jakub opravdu není tintítko,je ho kus chlapiny,kolik má?

Luci-všechno naznačuje,že už budeš mít Terezku taky brzy u sebe.Uvidíš,že se ti ale ještě bude po bříšku stýskat. :wink:

Já dneska budu mít náročnější den,drahý odjel na ředitelské vykecevání se,takže i přes noc budeme válčit samotné a ráno odvést velké děti do školy,to bude teprve zajímavý. :wink: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
27.4.09 09:12

Ahojky …

Luci to vypadá že Terinku budeš mít brzy venku, teda už aby tobylo … držím pěsti …

Stanuško, nezdá se mi Jakub nějaký velký, zítra jdeme na vážení, ale přez 4 kilča mít určo bude …

Jabub je maje štěstíčko, dneska nás nechal pěkně vychrupat, probudil se jen jednou ve 3.00 a pak až v 7.00, takže dneska jsem do růžova … :)

Mišpulinku myslím na vás ať to máte brzy za sebou, a malá je zdravoučká a ty v pohodě … :)

Jinak já mám Matýska u babičky v Hradci, zase nechce jet domů, tak ho tam nechám ještě a dojedu za ním …

Stáni ty jsi bezva mamka a určitě to s dětma zvládnete uplně v pohodě … :wink:

Dneska jdeme po úřadech, jdeme zažádat o porodný a podobný věci …
Holky už máte zažádáno o to porodné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.4.09 09:13

Ahojda,

Stanuško - vím jak ti je, já je vedla dneska poprvé! No žádná prdel to není vypravit se s mimčem tak aby bylo zrovna v dobré náladě - napapané a připravené se nechat uspat v kočáře.
Nás dnes od řevu zachránil až dudlík!

Vy co dáváte dudlíka a kojíte u toho, nepozorujete, že by pak míň sáli z prsa?

My jdeme teď na tu krev! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.4.09 09:21

No podbřišek pobolívá pořád, a vždy po poslíku mám to špinění, tak že by se čípek konečně pořádně připravoval na porod? :wink:

Jen kdyby se ty intervaly už zkracovaly :roll:

Holky doufám, že budete mít pravdu a já tu nebudu ještě týden :?

Jsem ráda, že vás tady mám a můžu si postěžovat, už je to opravdu nějak dlouhý a dneska se mi žížalka ještě k tomu extrémně hýbe a řádí…
Odpoledne dám vědět, jak jsem dopadla, snad se to opravdu nějakým způsobem pohybuje k porodu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.4.09 09:28

Ody-jj,bude to masakr,budu muset i vzbudit Emu a to taky nebude úplně OK,když se vzbudí,tak je protivná,jsem zvědavá na kdy nám padne kojení,asi budu kojit v autě u školy,protože musíme odjet nejpozději za deset minut sedm,jinak budeme v zácpě a děti přijdou pozdě do školy.....
A dudlík,nene,nic takového nepozoruju,že by se méně Žofie přisávala a nebo méně jedla…

Luci-třeba už ani domů nedorazíš,uvidíme,těšim se na tu tvojí princeznu taky moc,dneska bude i Julinka od Mišpulina,tak se nám ty princezny rozrostou,jinak tu moc ženských malých není. :wink: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.4.09 09:52

Ahoj maminky,
Mišpulin držím palce :wink:

Holky taky jsem vás dočítala protože moc nestíham..
DUDLÍK…malej ho má hned od prvního dne co jsme přišli z porodnice,dala jsem mu ho proto že v porodnici mi probrečel celý noci a jediný co ho uklidnilo byl můj malík v jeho pusině,no a doma když jsem mu ho dala,tak ho chytil oběma rukama a hned si ho zamiloval…no,když mu ho nedám,narve si do pusy celý prst a pak se dáví…navíc ho ten dudlík vždycky zklidní
Jinak nepozoruju že by malej pil míň když mu dávám i dudlíka…dr.mi říkala že v šestinedělí mu ho dávat nemám kvůli kojení,ale kojení zvládáme v pohodě a myslím že bude malej brzy takový menší provedení SUMO :lol: :lol: :lol:
holky fotky dětí jsou super,máte krásný miminka…obdivuju Rosinku jak to zvládá s dvojčaty,já mám jednoho a ještě je zlatej(podobně jako Péťa,malej mi hodně spinká a nebo kouká…brečí jen výjimečně) a i tak jsem někdy vystresovaná 8O

maminky co máte miminka se žloutenkou…poraďte mi,v porodnici mi říkali že mám malýho dávat na sluníčko za okno tak,aby měl hlavu ve stínu…no a když tu byla sestra u nás doma,tak mi říkala že ho na slunce nesmim dávat vůbec…prý stačí jen denní světlo…ale mně přijde že se ta žloutenka Honzíkovi nijak moc nelepší…Koukala jsem na fotky Nicky(jinak malá je opravdu nádherná) a ty tam máš Rozálku celou na sluníčku..tak nevim.Štve mě,že sestry a dr.říkají pokaždý něco jinýho…

Lucinko držím palce aby se porod rozběhl co nejdřícv a přirozeně…já přenášela 8dní a bylo to na palici,zkoušeli jsme co se dalo,no a nakonec se malej umoudřil,v 10.00dopoledne jsem měla jít do nemocnice stím že si mě tam asi nechají,no a ve 3.30mi praskla voda,začaly kontrakce a rodili jsme…tak Ti přeji abys třeba taky začala rodit spontánně teď před kontrolou.Mně Hamilton pomohl…pak mi dva dny odcházela hlenová zátka,no a pak se to rozjelo…tak držím palce ať už je Lucinka u Tebe v náručí… :wink: protože to čekání je fakt nepříjemný…

holky musím si změnit metřík…ale jsem teď na to líná…za chvíli se malej vzbudí,pak musím uvařit a odpoledne půjdeme ke kadeřnici,malej miluje procházky a v kočáru spí ještě líp než doma,včera jsme byli venku tak 6hodin…Angu,taky se cítim dobře a snažím se dělat všechno na co se cítím…tělo si řekne co potřebuje…tak nic nepřeháněj,ale pokud ti dělají procházky dobře tak si z dr.nic nedělej a udělej si to podle sebe.Jinak Honzík taky škytá,no a pšíká tak 2krát denně a rýmu nemá…snad nám to vydrží..taky jsem se bála aby nebyl nemocný…mám taky problémy s tím jak ho oblíct…jednou mám pocit že mu je zima a pak ho zase uvařim…no děs…to ještě musíme vypilovat :oops:
Užijte si krásný slunečný den,prý se má teď ochladit…tak snad ne na douho.Jdu věšet pleny(Nicky taky látkuju a je to bomba…jsem moc spokojená…je s tím sice trošku víc práce,ale myslím že to stojí za to :) )
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.4.09 10:27

Dudlík: taky nepozoruju, že by Dan sál hůř. Ale my máme ten anatumický dudlík od aventu a dost ho plive. Jiný jsem nezkoušela. Ale když mu sedne, tak ho taky strašně uklidní.

Holky, Dan miluje ležení na bříšku 8O Hezky se vyprdí a skoro hned usne. Ale já nevím, jestli ho tak nechávat, když teď tak straší tím SIDS :? . V noci tedy určitě ne, ale ve dne by si tak občas mihl dáchnout, ne? Nemám s tím zkušenosti, protože Lucka v tomhle věku na břiše být nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
27.4.09 10:38

Olivo - já to dělám podle sebe. Jak to cítím, na dr. a sestry kašlu právě proto, že každý říká něco jiného. Já dokonce už v lékárně koupila i Daylong krém na opalování s 30 pro děti, lékárnice měla kecy, že děti do jednoho roku by neměli přijít na sluníčko, tak jsem si v duchu říkala, že jako v létě to udělám asi jak, aby mu ani třeba na nožičky nesvítilo. Je jasný, že slunit ho nebudu, ale pro jistotu mu nožičky natřu.
Takže - jak říkala - děti do jednoho roku by neměli přijít na sluníčko - ale na přímé sluníčko. Za oknem se ti malý nespálí, já Ondráška dávala na přebalovací podložku jen v body a ponožkách přímo pod střešní okno - moc se mu to líbilo, byl krásně teplý a u dr. jsme dostali pochvalu, jak nám to žloutenka krásně ustupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.4.09 11:04

Tygře, ta lékárnice je … :evil: Vždyť i ve stínu se člověk může opálit, co odražené sluníčko? Já malého natírám, i když na přímé slunce nepřijde.
Přesně, každý tvrdí něco jiného, a bysme se v tom pak vyznali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65335
27.4.09 11:17

Tak koukám,že opravdu všude říkají něco jiného…
na sluníčko pod okno jsem dávala malého už v porodnici…tak jak bylo doporučeno…
Dudlík---saje normálně,i když máme dudlík :wink:
Alessho…na bříško dávám,ale jen když jsem u něj a v porodnici říkali,že to máme zkoušet.......a pokud se jim to líbí......... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.4.09 11:17

Holky děkuju za rady…já už ho te´d taky budu slunit za oknem…myslim že to má rád,teplíčko,běda když ho vysvleču a je mu zima,nebo když bych ho koupala ve studený vodě…je v tomhle celej po mně,já taky miluju teplo a sluníčko…
Aleesho,zrovna jsem tu měla na víkend mamču a ta mi říkala,že ségru dávala spát jen na bříško(v roce 1980 se to propagovalo),no a mně prý taky,protože s tím měla dobrý zkušenosti právě se ségrou.....no tak jsem malýho včera odpoledne taky nechala spát na břiše,byl ve stejný místnosti jako já a pořád jsem ho pro jistotu kontrolovala…na noc bych si to asi neriskla…ale pokud máš monitor dechu,tak bych se nebála…kdyby se něco dělo,tak tě vzbudí alarm…no,navíc se vlastně pořád neví z čeho ten syndrom náhlého úmrtí je…je fakt že v poloze na břiše se malej krásně vyprdí a je spokojenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí