duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65333
26.4.09 11:07

Amber…my prdíme pořád…i bez čaje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.4.09 11:25

Ahojky …

Stáni krásný fotky a děti jsou moc šikovní …
vím že jsem s tím otravná s tím mým kojením, už to nebudu řešit, Jakub je spokojený miminko a to je nejdůležitější …

Péti já dávám taky ten čajík a Jakubovi moc chutná a myslím že lahvičkou nic neskazíš, já dávám ten Nutroš a stejně se k prsu ještě krásně chytí, takže bych se toho nebála…
A jestli máš obavu, tak mu to dej stříkačkou jakoby přez prst, to mám radili v porodnici …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.4.09 11:46

Ahojda holky, jdu vás uklidnit, že u nás se opravdu nic neděje :lol: bohužel,ale je to tak…

Včera jsme měly honičku, oslava u dědy, nakonec jsme tam vydržely docela dlouho až jsem se divila a pak jsme doma opíkaly, a v deset jsem padla do postele úplně hotová… a pak klasika každou hodinu na záchod a přišlo mi, že jsem poslíkovala každý 2 hodiny, takže super noc, ale kupodivu jsem i vyspalá :D a v dobré náladě…
Jinak co bylo v noci poslíčkování pokračuje zatím i ráno, po asi cca 2 hodinách, tak třeba se už něco chystá, ale moc tomu nevěřím, ono to pak nakonec přestane a nic… uvidíme, každopádně bych vám dala vědět, nebojte :wink:

Stani fotečky úžasný, a gratuluju k super výsledkům :srdce: :-) :-) to musíš být pyšná maminka :wink:

Miri máš pravdu, vyprdni se na to, hlavní je, že je Kubík spokojený a ty tím pádem taky :wink:

Zítra jdu zase do poradny, to bude mít pan dr. radost, že mě zase vidí :lol: :lol: u nás tedy hamilton fakt nezabral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.4.09 11:49

Miri vůbec nejsi otravná s kojením, podívej na mě, já jsem nabručená přenašečka a včera ráno jsem byla tak protivná, že už i manžel vybuchnul, no už toho je na nás moc :roll: ale ona ta nálada fakt nejde korigovat a to jsem mu řikala, ať se těší na šestinedělí :lol:

Přeju všem krásnou neděli, my jsme zase pozváni na obídek, jsou na mě budoucí babičky hodný, já už jaksi nemám sílu stát u sporáku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.4.09 12:57

Luci vidíš ještě si můžeš užít pár chvil v klidu, pak už bude šrumec … :)
určitě v nejbližších hodinách či dnech porodíš …
Uplně ti rozumím, taky jsem byla protivná, teď v šestinedělí nejsem protivná, ale ubrečená, z toho je drahý taky na větvi … :lol: no jo a jak píšeš neporučíš tomu …

Dala jsem na rodinu pár aktualních foteček Kubína …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.4.09 13:22

Ahojky,

já jsem včera měla napsaný dlouhý příspěvek a když jsem ho chtěla odeslat, vypnuli nám elektriku :evil: Tak už neřeším, co jsem tam psala…

S tou škytavkou jste mě potěšily, že to je vlastně spokojenost, Samík nám taky po jídle škytá - a škytal často už v bříšku, tak jsem si začla říkat, jestli mu něco není :roll:

Pčikají vám taky miminka? Samík má tak 2× denně kýchací příhody - tak 3× po sobě si kýchne a už jsme mu i vydloubli šušínek s nosíku :oops: Tak nevím, jestli třeba nemá rýmu? Ale říkám si, že si asi mimča tak čistí nosík - jak jinak to dělat, že jo…

Stani, super fotečky, máš šikovné dítka!

Luci, neboj, ono už to brzo přijde, dyť nejsi slon, ne? :wink: Koneckonců v pátek už je květen… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.4.09 13:27

Jo, už vím, jednu věc - děláte doma normálně všecko i v šestinedělí, chodíte na procházky a tak, že jo? Mě začala strašit Samíkova doktorka, jakože stačí, abych někde chvilku pochodila a budu mít zánět prsu, že po těžkém porodu je šestinedělí 2 měsíce a že bych měla v podstatě jenom ležet a nechat se oprašovat. Po atb, co mi dali v porodce na koka, že nesmím 14 dní na slunko, jinak (hádejte co) dostanu teploty a zánět prsu.

Mně to přijde ujeté, když se cítím dobře, abych furt ležela… Když jsem unavená, což min. 1× denně jsem :lol:, tak si lehnu a zdřímnu, to je jasné, ale jinak… Kromě toho jsem vypadala po porodu poměrně jak smrtka, mám málo železa, byla jsem bledá a až jsem začala chodit po venku, začala se mi vracet i barva - tak mi přijde, že kdybych ji poslechla, tak budu jak zomba ty dva měsíce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.4.09 13:35

Chválím všecky fotečky a dětičky! To je fakt boží, jak ty větší děti už jsou takové akčnější, otevřené očka a tak… Už se těším :D Ale taky už pozoruju rozdíl, už není Samík taková želvička, jak byl - čím dál víc kouká kolem sebe… :lol:

Taky jsem přihodila 3 fotky - ještě z porodnice… Na té u prsa je chudáček takový dobitý - to má z těch kleští - ale už mu modřina hodně vybledla, za chvíli ani nebudem vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
26.4.09 13:40

ahoj, maminky

jdu vas na chvilku pozdravit, moc reagovat nestiham.....

my take skitame po jidle a to hodne dlouho, tak to je dobre, ze je to spokojenost. Cajik od Hippu nam take moc chutna. Jen nevim, nekdy jsem slysela, ze po dvou hodinach by se mel vylit, pokud ho dite nespotrebuje..jo, a pisou tam 100 ml vody a 4g caje........ale jak odmerit 4g?????????poradite?

Nicky, mala Lukrecie je tak nadherna......je k sezrani!!

Stani, ty mas tak sikovne deti, to musis mit radost :D

Lucinko, tak uz snad se pocita na hodinky......ten zacatek Tveho velkeho dne D :wink:

My jsme vcera jeli poprve na velky vylet .do pruhonickeho parku.....myslela jsem, ze unavime decka a budou klidni.......ale nakonec jsme 3 totalne znicene, decka breci ;))))seznam, co vsechno vsechno vzit s sebou jsem sepisovala jeste vecer, pak cele rano mezi kkojenim jsem balila veci, ve dve jsme vyjeli.......pak byla velka zacpa, opravovali silnici, v pruhonicich do pokladny byla dlouha fronta, tak pak jak jsme vlezli do parku, uz byla doba krmeni.....pak po krmeni se brecelo, ale potom jsme jeste vlezly do restauraci na zahradku, aby jsme se najedli, protoze doma nebylo nic a stejne jsme byli utahani…no..a muzu vam rict, ze uz se nenajim v klidu ani v restauraci, hltala jsem to jidlo, protoze kluci nespali :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.4.09 14:21

Angu, nechci tě strašit, Jakub taky pšikal a vyklubala se z toho rýma, teda už je to dobrý, ale dva to byla síla… větrejte a ať má Samík vlhký vzduch, mokrou plínu na postýlku…

Rosi 4g toho čajíku, by měli být 2 čajové lžičky, teda takhle to dávám já, protože jsme měli vzoreček a v něm byli právě 4g a vyšlo to na ty 2 lžíčky…

No my jsme ještě nezkoušeli jít někam na dlabanec…
Včera jsme taky byli na velkým výletě, byli jsme u ségry, bydlí 100km od nás v Hradci, Jakub byl zlatý a já byla ráda že jsem vypadla z Prahy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
26.4.09 14:37

ANgu, mne kluci taky psikali, a take z toho byla ryma a ted' tak se zbavuji zaschlych nudlicek, kychnou a jim to leti :)))))))))vetsinou babicce do dekoltu :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
26.4.09 14:39

jo, Miri, dik, ted' budu vedet. Jinak nevim, proc tam normalne nenapsali 2 cajove lzicky :? , jak clovek to ma vedet?ja jsem tam hledala odmerku, ale tam neni..takze kdyz chci klukum polovicni davku, tak muzu 1 lzicku a 50 ml.Toto mnozstvi oni schopni ve dvou vypit behem tech 2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.4.09 14:49

Tak jo dám na to bacha, díky… Hodím mu tu plenku na postýlku… A přestanu furt zavírat to okno :lol: Právě furt hledám,jak ho oblékat, buď se mi zdá, že má něco studené nebo třeba dneska v noci propotil zavinovačku :roll: Ale to jsme měli jakési horko, to je fakt… Většinou mu dávám bodýčko s dlouhým, na to overálek a ponožky na nohy - občas čepičku, když se mi zdá zima nebo po koupání…

U nás má právě rýmu moje mamka i taťka, tak doufám, že to od nich nechytl, i když se drží od něho dál… :roll:

U nás dneska hrozně fučí, ani na procházku asi nepůjdem, bo by nás to odfouklo pryč :roll: :lol:

Ještě si vzpomínám, že se Lucinka ptala na jméno a reakce okolí - tak reakce byly super, všem se to moc líbí. I naše mamka říkala, že si snad zvykne. Sem tam někdo hledí s otevřenou pusou, ale jinak veskrze kladné ohlasy :lol:

Tak teď nevím, jestli bysme ten čajík neměli dávat taky :lol: Ale čurá a kaká statečně, normu splňuje, tak tekutin má snad dost… :wink: Ani dudlíky jsme ještě nevytáhli, zatím se mi to nezdá potřeba… Co vás přimělo, že jste na:,–(ili dudlíka?

Rosi, to tak bývá s dětma, pamatuju si, že nás naši často chtěli unavit a dojeli na to jenom oni sami :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.4.09 16:46

Angu, já jsem si celkem dlouho cucala palec, mě prý jako malé dudlík nedávali. No a jakmile si malý začal dávat palec do pusy, už byl dudlík :) A to kýchání, mě říkali v porodnici, kde jsem se na to ptala, protože jsme furt větrali a já měla přesně strach, aby nenastydl, že mají z té plodovky ještě oteklé sliznice, tak kýchají. A Radim kýchal asi 3 týdny a rýma z toho nebyla. Naštěstí..

Rosi a Miri, já toho čajíku dávám 1 vrchovatou čajovou lžičku. A malý to pije. Tak nevím, jestli ho teda nemám dávat víc? Chjo, měli by dávat raději tu odměrku :) My ten vzoreček měli taky, a právě jsem si říkala, že je tam nějak málo zrníček, tak dávám tu jednu na 100 ml. A co nevypije malý, kopnu do sebe pak já. To to dostane v mlíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.4.09 16:56

No nevím, poslíčci, přesně jak jsme řikala ustaly a je klid a nic mě kromě střev nebolí :roll:
Já to vidím, že holka bude v květnu a už se s tím začínám smiřovat, hlavně ať je zdravá a nic jí není…
Angu to je super, že ohlasy na jméno byly kladný :wink:

Jo u nás taky fučí, strašně a teď se i zatáhlo, že už nás nezahřeje ani sluníčko, ale ono se stejně nedá být venku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí