duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
27.4.09 12:18

Monitor dechu nemám, ale v noci spí dobře i na zádech. A ve dne usne všude možně, kde si zrovna s Luckou hrajeme. Ale taky ho pořád kontroluju. Taky mám špatný pocit, že bývá hodně v lehátku, tak aby neměl něco se zády :? Ale já ho musím pořád stěhovat, podle toho, kde je Lucka nebo kde potřebuju něco dělat. Nemůžu je nechat bez dozoru.

Jinak posledních pár dní Dan ve dne nespí dýl jak půl hodiny v kuse :roll: Ale venku nebo v autě vydrží i tři hodiny. Jinak chce pořád chovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
27.4.09 12:29

ali Kubovi se taky líbí chrupat na bříšku, tak přez den semnou v obýváku chrupe na břiše, v noci nee

Matěj spával jen na bříšku, i v noci a pak už i v kočárku, nějak jsem to moc neřešila, teď se strašně bojím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
27.4.09 12:31

Jo jo Ali to je jak ten náš Jakub, když je vzhůru tak by se choval, nebo byl v lehátku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
27.4.09 13:49

Tak Matyášek doma přes den taky už moc nespí…spíš kouká kolem sebe…a chovat-jak kdy..ale spíš si ho chovám já,protože chci :lol: ne proto,že to vyžaduje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.4.09 14:04

:cry: :cry: :cry: Tak máme za 5 dní jen 40g , ještě nemáme ani porodní váhu. Má 3590g a porodní váha byla 3700g. Ve středu jdeme zase na vážení. Holky já to obrečela, úplně brutálně až jsem škytala. A teď se mi chce taky. Proč ten náš šmudlíček tak málo přibírá??? :cry: :cry: :cry: Vždyť hlady mi tu neřve.
Dr říkala že pokud nepřibere budu muset dokrmovat, a nám tokojení tak pěkně jde, já už si fakt nevím rady. Jsem úplně na dně. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.4.09 14:12

Ahoj, Žofie spí jak kdy,přes den i ty tři hoďky dá,ale v noci to samé,pravda,nají se spí dál,ale kojení Žofie vyžadujety dvě za noc,málokdy se stane,že kojim jen jednou.Ema,ta byla zlatá,v noci spala celou bez koja…přes den ale nespala skoro vůbec.A když je Žofie vzhůru,nevíce navečer do deseti hodin,tak chce chovat a uspat. :wink:

Ody-netrap se,vždyť kojit můžeš dál nějaký čas i s příkrmem.Koukej i na pozitiva,budeš moct vyjít ven i bez chlapiny,popít trošku vínka.....Hlavně se nenervuj,prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.4.09 14:21

Ahojda holky jsem tu a stále v celku…
Dr. mi řekl, že se to dole pěkně připravuje a podle toho co říkám, špinění atd. že asi porodím sama, ale zaručit mi to nemůže, což je jasný :?
Udělal mi dalšího hamiltona, tentokrát prý razantnějšího a to jsem tedy už cítila, vůbec mě nešetřil, ale jsem ráda, snad to OPRAVDU už něčemu pomůže :D
No a další kontrola už v porodnici ve čtvrtek, už se mě zbavil :(
Takže další čekání a čekání, už to není žádná slast, podbřišek mě preventivně bolí pořád… :roll:

Ody to je mi líto, že malej nepřibírá,ale neplakej kvůli tomu, to bude ještě horší, takhle to měla moje kamarádka, měla málo výživný mlíčko, tak kojila asi jen 3 měsíce a myslím, že taky přikrmovala, ale pak to nakonec vzdala, ona asi měla jen to přední mlíčko, nebo jak… tak držím pěstičky, ať se to srovná a když ne, tak nesmutni, Miri už taky nesmutní, ono to fakt nemá smysl :wink:

Ježiš mě se nějak motá hlavina, jdu se natáhnout, nějak to se mnou zamávalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
27.4.09 14:22

Přesně Ody, ono to nějak dopadne.. Jak já říkám, s těmi příkrmy nakonec skončíme všichni :) Asi malý nemá takovou potřebu, náš Radim v porodnici taky nepřibíral, hlady neřval, budil se po 3-4 hodinách a byl spokojený. Ber to tak, že to tak je a co, svět se nezboří.. :) Peťa nebude o nic méně spokojený, než je teď, bude to i nadále krásné zdravé miminko a Ty spokojená a usměvavá máma :)

Stani, Ty jsi prostě naše zasloužilá mamina, co nás drží nad vodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
27.4.09 14:24

Lucinko, držím palce, ať se to rozjede. Podle toho, co říkáš, to vypadá fakt nadějne :) Tak snad.. Hlavně pak podej zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
27.4.09 14:26

tak jsme se právě vrátili z poradny a hurá Rosálka přibrala od pátku 100g :-)
a vyrostla o 3cm …mám radůstku
takže už má 2780g
Olivo dávám na sluníčko a dávej klíďo taky, hlavičku dám než se ohřeje pak přikrývám stříšku nebo šoupu do stínu, malý se to moc líbí, je tam celá nahatá, pod ní dávám takovou tu jednorázovou čtvercovou plenu, aspoň jí to tam z těch plínek dole větrá :lol: A to že každý říká něco jiného, tohle už sem dělala u mlaďocha, dělá se to v porodnici, doktorka schválila, tak opravdu se toho neboj a klíďo sluň :-)

aleesho zrovna jsme se o ležení na břiše bavili s doktorkou (je fakt úžasná) já jsme taky měla mládě v době, kdy se propagovalo ležení na břiše, takže mi to teď celkem překvapilo, jak tvrdě se to zakazuje, ale doktorka mi říkala, že tak od měsíce dávat na břicho přes den často, při přebalování, při hraní a tak, ale radši ne na noc. Já už jí občas dám, ale Rosálka má pořád nožičky ještě pokrčený od toho KP takže vypadá jak žabička :-) Jinak já to lehátko ještě podkládám, aby nebyla našikmo, přeci jen je v něm taková zhroucená. Jo a malá spí zatím pořád na boku, ze zad se šoupe na bok, takže zatím spí takhle…

Ody teď to čtu, že malej nepřibírá, hlavně se nenervuj, to je to nejhorší, já jsem měla to samý minulý týden a zakázala jsem si na to myslet, vůbec si to prostě nepřipouštěj a buď hlavně v klidu, když budeš plakat nebo smutnit bude to ještě horší. Tak hlavu nahoru, prso mladýmu do pusy a uvidíš jak vám to krásně půjde

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.4.09 20:49

Tak jsem dnes taky zas slunila…malýmu žloutenka taky ustupuje docela pomalu… A furt blindí, fakt si připadám jak blbec. Neodříhává, pak ho přebaluju, tak začne škytat, u toho se poblije, tak zas nový oblečení. Pak ho dooblíkám a on si tááák uprdne, že je jasný, že to nebyo jen tak a můžu jít znova přebalovat :_)

JInak je fakt děsně nosící. Akorát dnes měl dobrou chvilku a ležel i sám asi hodinu na lehátku a něco si brblal :-), tak jsem stihla i poklidit. Do šátku jsem vázala zatím asi 3×, do kolíbky nechce vůbec, nasvislo vydržel dýl. Látkuju jen občas, abych ušetřila jednorázovky, při všem tom přebalování se mi někdy nechce motat novorozenecký sklady apod. Tak jen když mám náladu. Je fakt, že jak počůrá látkovku hned se hlásí, do Pamprďáků jen moc velký sr… :-)

Spí nejvíc v kočárku…

Jinak vás průběžně čtu a sleduju. Rosi drž se, Stani fotky báječný, Angu vítej doma, pokud jsem tě ještě nevítala, Nicky taky krásná princezna :-)

Ahoj, suvajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.4.09 22:28

Tak hlásím, že po hamiltonu se opravdu začlo něco dít, odpoledne ze mě odešel hlen zbarvený do krve, ted už jen špiním…
Pak bolesti začaly po 20 minutách, v osm jsem dala sprchu a už byly po cca 15 minutách, pak deset a teď už jsou po 8 minutách… jen vůbec nevím, kdy jet do porodky??? Až budou aspoň po 5 minutách? a jak dlouho, někde jsem četla že 2 hodiny po 5minutách a pak jet…
Snad tu ještě někdo z vás bude aby poradil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.4.09 22:30

Jinak bolesti mi přijdou docela už pěkný, nemůžu u nich ani dýchat :roll: já doufám, že kdyby jsme dorazily do porodky, že to nebude planý poplach…
No kdyby něco dám vědět, ale až asi ráno, nechci budit maminky s miminkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.4.09 22:33

Lucinko tak huráááááááá!!! Klidně mi napiš!!! I v noci, stejně kojíme!!!

Tak alespoň jedno pozitivum dnešního dne!
Já tu jinak celý den bulím kvůli tomu kojení. Díky za slova útěchy, ale stejně mě to pekelně mrzí, snad to ještě nějak rozjedeme! Doufáááám! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.4.09 22:36

Jinak do porodky se má jet s bolestmi po 5 minutách. Ovšem po mé zkušenosti, z porodu Peťka, ti radím: Jestli se budeš cítit líp pod dozorem doktorů jeď kdykoliv! Každopádně s příznaky co máš, tě určitě nevyženou!!! :wink:

Dnes budeš mít princeznu u sebe!!! Nebo možná spíš zítra! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital