Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vy mi zase dáváte, mokvající po očkování? Včera jsem to studovala Radimovi a má to lehce vystouplé a červené, je mu přes měsíc. Ono to má ještě mokvat?
Ve čtvrtek jdeme k doktorce, tak jestli nezapomenu, tak se jí zeptám.. Stejně tam zase bude do naha ![]()
Gabu, Radim vydrží v postýlce koukat na hračky a povídat si třeba i celou dobu mezi kojením, což když je vzhůru bývá tak 2 hodiny
Jen nesmí mít hlad, to je zle
Jinak slušné slohové cvičení
A s tou školkou, podle mě se dá občas někde něco najít, co mám kamarády, tak nějakou školku vždycky splašili..
Fandík mě neustále dostává
Dneska jsem si pročítala stránky, jak jsem byla v porodnici, tak tam byla taky krásná story s Fandíkem
On je fakt úžasný dítě
Gabu, je to sice někdy na infarkt, ale závidím ![]()
Peti, to je můj sen,ležet a jen tak usnout, co bych za to dala!!! U Káči samožřejmě, já bych usnula hned i ve stoje ![]()
Miri, krásně ti Kubík přibývá, to je dobře, že se mu daří.
Dala jsem fotky na rodinu.
A Fandík ze spaní už i kašle, ale podezřele moc to zní jako psí štěkot, tak snad z toho zase nebude laryngitida!!! Bojim bojim.
Jo fandík je super kluk ![]()
Gabu…přítelovo Anetka taky měla dlouho plíny…a pak to taky šlo---ze dne na den------- ![]()
Amber, při mé mizivé frekvenci přispívání do diskuse se musím přeci trošku vypsat ze svých pocitů a podělit se se zážitky
A máš pravdu, já se vždycky tak po týdnu taky zasměju, když si vzpomenu, co mi zase Fandík vyvedl za opičárnu, ale v tu chvíli je mi fakt krušno. Kdybys viděla, jak ta tlačítka vypadala, když je nedobrovolně plival z pusy, oslintaná, pokroucená… Chtělo se mi brečet. Nechala jsem ten notebook na stole a šla zamíchat polévku se slovy: „Ne abys mi šahal na počítač!“ A pak se po dvou minutách vrátím, a najdu tohle… Ještě že písmenko x potřebuju málokdy, za nějakou samohlásku bych ho asi pověsila za ucho do průvanu… ![]()
No tak to ještě že „sežral“jen X
![]()
za samohlásky by byl bit jako žito
![]()
Gabi, prostě to tvoje dítě je fakt boží, a hlavně je šikovnej že už chodí na nočník, moc gratuluju !!!!!!!
O tý laktační poradně nebo poradkyni jsem přemýšlela o víkendu, ale teď už to asi nemá moc smysl, prostě když se mlíko nedělá, tak s tím nic nenadělá ani laktační poradkyně … ![]()
Jinak Jakub vydrží koukat taky jen chvilku, dneska trhl rekord koukal v postýlce na kolotoč celou půlhodinu … ![]()
sem tam se stane že z toho koukání i usne …
teď chrupe už 3 hodky
Já chci taky koukací a dudlíkové dítko!!!
To mi připomíná, Stanuško , kde se dá koupit ta kytička, co má Žofi jako dudlíka??? Já už vyzkoušela všechny možné druhy a tvary a vše plive, potvůrka, přitom by jí udělal tak dobře
Tak bych zkusila ještě tenhle dudlík, když jste tady psaly, že vám ho děti berou. Na anatomicky tvarované a jinak vylepšené dudlíky mi Kačka peče,tak třeba jí ten obyčejný nějak ohromí…
Ockovani se musi nejak projevovat???my uz mame po nem 3 tydne a ja o nem ani nevim, kde je ![]()
Miri, a ty stejne odstrikavas, ikdyz se ti ztraci mlicko?mne se zda, ze take mne mizi i ty kapky, co jsem mela........ale snazim se nestresovat,v porodnici me hned odepsali, ze dvojky s tim mnozstvim kojit stejne nebudu, a nakonec jsem je trosku kojila, tak jsem rada i za to. Ikdyz, je to tak hezky, jak jsou prituleni a saji…a jak se u toho hned zklidni…
Maminky, poridila nektera z vas pro prcky pojisteni SLunicko od Ceske sporitelny?nevim, jak v jinych porodnicich, na Bulovce to propagovali. Nas ted otravuje pani z toho Slunicka, tak nevim.
tak konečně se ta naše Lucinka taky dočkala… takže OOOOBR gratulace a ať jste holky brzo doma
![]()
Odsávačka koupila jsem si od kamarádky starší Medelu mini electric a je dobrá, jen dělá kravál, zatím jsem to vyzkoušela jen jednou, protože jsem měla malou dokrmovat třeba ijen 5ml přes stříkačku, ale ona to kategoricky odmítla, nechala si to hezky dát do pusinky a pak to na mě s chutí prskla, když to udělala po třetí, tak jsem se na to vykašlala, ale je fakt, že se mi pak udělalo mlíka jak pro tři děti
![]()
Bobi Rosálka je venku každé odpoledne, dopoledne se sluní, a i při tom vichru, jen jí víc zabalím a natočím kočárek, aby jí tam nešel ten vítr. Venku vlastně byla druhý den po příjezdu domů
Stani taky po tý pátý kojím skoro každou hodinu jak píše Gabu, ona už neusne, čeká na tu 19-20 kdy jde spinkat a bolení bříška zatím taky nemáme. Už sem si na to celkem navykla, prostě trávíme ty dvě hoďky povídáním s ní ![]()
Gabu hihihi písmeno X, Fandík opět nezklamal
![]()
rýma zatím teda nemáme, ale doktorka nám doporučila koupit LIBENAR, stojí cca 100,– a je to také desifekce a pročistí nosánek, jsou to takové kapsle. Prý je dobrý ho mít doma tak už ho doma máme ![]()
Gabu kde koupit kytičku neporadím, já sem i nasyslila v porodce dva
, dřív jí měly v každé drogérce, tak to zkus tam, ale my jsme jí úspěšně opustili a malá už je na anatomickým, sice na tom větším, ale tu bakuly už nedávám ![]()
Jinak já neustále každý den peru páč jak je Rosalka malá, tak máme málo oblečení, takže každý den zapínám pračku
ale už snad trošku povyroste a bude to lepší ![]()
Přihodím pár ksichtíků ![]()
http://ghianika.cz/…alka_076.jpg
http://ghianika.cz/…alka_077.jpg
coze???dite v klidu koukajici v postylce????ani vterinku…u nas to nefunguje
Rosinka Sluníčko určitě doporučuju, jen si dej pozor co ti tam dají, chce to uzavřít co nejdřív, jde to od 6týdnů
Rosi a Nicky, já o tom Sluníčku taky uvažovala, ale moc o tom nevím, v čem to je dobrý?
Lucince ohromná gratulace k narození Terezky! Mamka i malá vypadají skvěle, tak ať se mají obě k světu a pevné nervy na vše, co přijde
Nicky Ksichtíky malý jsou fakt úžasný!!!
![]()
Jinak nakrmit, dát do postýlky a usnout? Kdo to tu psal o sbvém děcku??? Já chci taky takové!!!
U nás to je: nakrmit, přebalit, popřípadě převlíknout, protože se zvládne zaprasit, potom pokus do postýlky - řev, vyndání, pohoupání, dokrmení, přebalení, další pokus do postýlky - ticho na deset minut, vzdálím se od něj a řev…
Te´d potřebuju udělat knedlíky, malej nahoře ječí jak tur, ale nemám jinou možnost, než ho chvíli nechat kvílet, protože jinak bych neudělala vůbec nic…
No radost veliká ![]()
Sotva vás stihnu dočíst, a chtěla bych reagovat, rozepíšu dva tři řádky a tur už zase ječí, tak alespoň takhle pár řádků.
Jak jde látkování těm, které látkují? V čem skladujete použité plíny? A poctivě vyváříte a žehlíte?
jo jo Rosi taky jsem dostala letáček od toho sluníčka, ještě to pořád zvažuju, a možná i do toho půjdeme …
Jo Rosi odsávám a přikládám, ale stejně pak na ten Nutrilon stejně dojde …
prostě se mi to mlíko netvoří … ![]()