duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
29.4.09 15:10

Miriam Tak jestli je teď Tvůj Mates zlatej, tak to ve mě probouzí naději, že ten můj by snad taky jednou mohl… Nicméně to co dneska předvádí od rána, je zatím spíš na negativní vyhlídky. Od šesti do desíti se budil co hodinu a od desíti řval jak tur… Několikrát jsem ho nakrmila, několikrát přebalila, převlíkla (už řeším i pohodlí dupaček, jestli neřve kvůli tomu, ale evidentně je mu to jedno. Mám pocit, že řve už ze setrvačnosti). No usnul cca před patnácti minutami. Doufám, že mu to alespoň chvíli vydrží, protože jsem nevyspalá a vkrádají se mi myšlenky jako přilepit mu dudlík do pusy páskou atp… :-D už se nedivím, že z vězňů dostávali přiznání mučením typu nenechat vyspat. Já bych momentálně vraždila :D Jenže lehnout si jít teď nemůžu, páč musím vyprat plíny a další vyžehlit a taky bych se měla konečně najíst :-D

Nicky To nám taky vlastně říkali v porodnici, že budit na kojení každý tři hodiny, ale pokud by nešel vzbudit, nechat spát. Bohužel, nás se to netýkalo :-D Taky by se mi líbilo mít takového syslíka. Jenže mates je schopen pít každou hodinu a pak je stejně vzhůru…

Ibrisam Mít tři děti, z toho čerstvý dvojčátka a do toho se stěhovat, tak to chce obdiv… Klobouk dolů. Já tu mám jednu kupu blech, stěhovat se netřeba (ale udržet 5ti pokojový dům v uklizeném stavu je taky peklo), a někdo po mě chtít výkony, jaké zvládáš Ty a jiné mamky více dětí (stanuš, dělat ještě štrůdl, … kde berete tu energii a čas?? :-D )… prostě klobouk dolů :-)

Rosi Přenos do postýlky je i u nás velké riziko, povětšinou jasně končící řevem… :)

PetraZ Já bych mohla Matesovi vykroužkovat na hlavě klidně olympijský kruhy a bylo by mi to prd platný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 15:11

ze bych to,Peti take zkysila :? jen u me jsou hned strasne vztekli, tak nevim, jestli to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.4.09 15:11

Rosi: Židličku máme tu obyč z Ikey za 400, ale jsem s ní naprosto spokojená. Sice nejde polohovat (ale zkraje se dá krmit v lehátku či autosedačce), perfektně se udržuje a je hrozně stabilní. Kdysi byl v černých ovcích nějaký test židliček a tahle vyhrála :)

Hrací deku neporadím, máme jen hrazdičku a nějak se mi nechce kupovat. Ale holky z ledna07 si hrozně pochvalovaly Chytráčka od Taf toys. Titty bude vědět.

Dan taky spí jen když se chová nebo jede v kočárku :lol: Ale teď přes poledne si dal 3 hoďky v lehátku :D

Chudák Eva s tím karpálním tunelem, zrovna když potřebuje obě ruce zdravé na miminka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
29.4.09 15:24

Ellen - Není třeba obdivu. Já si myslím, že člověk to prostě zvládnout musí - tak jak to přijde. Teď mi tam např. řvou obě holky, ale už na ně dlabu a zavřela jsem je v pokoji a dala hodně nahlas rádio :twisted:
Jídelní židlička - koupili jsme Ikeáckou a od našich později dostali tu klasickou dřevěnou, jak z ní lze vytvořit židlička se stolečkem. Ta Ikeácká byla lépe udržovatelná a lehčí. Ale, když byl Kuba větší, tak si pak do té dřevěné lezl sám, neb tam byly takové špricle. Ale myslím, že ta Ikeácká bohatě stačí a je supr.
Hrací deka - máme chicco po Kubovi a docela jsem ji využila. Hlavně na ní ležel, aby byl na rovným - lehátko jsem neměla - není dobré aby tam mimi bylo dlouho neb si údajně ničí páteř. Takže byl hodně na dece a měl tam spoustu věcí na prozkoumání. :D
Jinak soucítím s Evíkem - má můj velký obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 15:51

My jsme taky měli tu klasickou dřevěnou stoličku, byla skvělá, a pak hlavně i proto že se z ní dal udělat i stoleček a židle … Mates v ní byl rád … byla bych ráda kdybych ji zase sehnala, a když ji neseženeme, tak koupíme tu z té Ikei…

Jakub je dneska extrémně protivnej … už nevím co s ním pořád řve, už jsem ho zavřela v ložnici ať si řve …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 15:55

a ta ikeacka zidlicka staci az do te doby nez dite uz bude pak sedet na dospele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.4.09 15:55

Ibrisam Tomu říkám návod k použití!!! :D :D Mě ten jeho řev pořád trhá srdce, ale mít dítě absolutně bez pláče asi nejde. Takže nemusím mít výčitky svědomí, když ho občas nechám vyřvat? trochu se bojím, aby se nezalknul nebo tka něco, protože občas řve tak, že se pomalu zapomíná nadechnout, rudne a fialoví v obličeji vzteky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 16:00

Eli tak já jsem právě nechala Jakuba vyřvat v postýlce, poprvé, až z toho usnul, a spokojeně chrupe …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.4.09 16:31

Eli: taky občas nechám řvát. Se dvěma dětmi to prostě jinak nejde.

Ibri: Mám trochu špatný pocit z toho, že je Dan hodně v lehátku. Ale na dece bych ho asi neuhlídala a sestřička by mu ukopla hlavu. Takže radši volím riziko křivých zad :oops: . On si je stejně časem zkřiví u počítače :lol:
Lucku jsem mívala na normální dece, kolem hračky a hrazdička :) Ale hrací deka je určitě fajn. jen nám ji nikdo nedal a mně se nechtěla kupovat.

Rosi: Lucinka tu židličku používá doteď - už na střídačku s normální židlí. Takže do 3 let určitě :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 16:47

Aleesho, dik za odpoved' kvuli zidlicce, promin, ze otravuju, a od jakeho veku jsi ji zacali pouzivat?ja se vubec nevyznavam…

takze asi babicce rekneme o neco jineho…ale ted' mne nenapada, co by jeste dobreho,„velkeho“ se nam hodilo…ze by uz prispevek na golfky?pisou, ze se muzou ale pouzivat od 6 mesicu…tak to nam vyjde na podzim…a nevim, v golfkach asi pres zimu nejezdi..

Miri, Ibri, a na jak dlouho nechate prcci rvat v postylce?mne se prave take zda, ze mali se mi umrou tim revem, pokud je nebudu utesovat......cele modro-cervene…slzicky tecou… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.4.09 17:21

Ahoj,
jé,tak my jsme dneska měly šípkovou Růženku,Žofie se nakojí a spí,dokonce jsem jí po čtyřech hodinách musela vzbudit.S kámoškou jsme aspoň měly čas všechno probrat,jen Ema mi teď odpadla,budu jí muset vzbudit,nebo by nespinkala v noci.

Židličku se připojuju máme Ikeáckou,je suprova,stabilní,krásně se udržuje a Ema v ní je do teď moc spokejená,doporučuju.

Alesho-všechny moje děti byly často v autosedačce,dokonce ani v lehátku,často jezdím a když už dojedu a spí,tak je většinou stejně ještě přesunuju v autosedačce,doma přemisťuju přesně ze stejných důvodů,jako ty po baráku taky v autosedačce,lehátko nemám.

Hrací deku máme-nevim od jaké značky,případně nafotim. :wink:

Nicky-krásných osm hodin ti Rosálka spí,to s Žofií mám smůlu nejvíc pet a půl hodiny bez jídla.Ema byla stejné zlatíčko,jako to tvoje,ta taky spinkala celou noc bez sosání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.4.09 17:25

Ahojky,
tééda,vy jste matky tyranky-nechat řvát ty ubohé andílky a ještě za nima zavírat dveře :D :D ,ale ne,ono to někdy jinak nejde,to by člověk byl jejich otrok bez nároku na jídlo,čurání apod. :) Ze mě zas dneska málem byla matka-vražedkyně-když jsme se chystali do poradny,chtěla jsem malého přebalit a zatočila se mi hlava,takže jsem spadla i s ním,udělal ve vzduchu salto,shodil přebal.podložku a košík s plenkama.Naštěstí jsem ho chytila a nespadl na parkety.Dr.ho prohlídla a zdá se,že je O.K.Ale měla jsem pěkně nahnáno,jen má na hlavičce mini oděrku,asi jak ho štrejchl nějaký krém z toho košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.4.09 18:05

Napravuju informace o Sluníčku. Pokuď chcete dítko pojistit,tak je to pojistka velmi dobrá,zvlášť budete-li pojišťovat dítka věku našich dubňátek.Drahý byl mimo,protože když se o Sluníčko zajímal,bylo našem dětem více let a tím už pro nás bylo pojištění nezajímavé,nevýhodné.To je ve zkratce všechno,ještě prý záleží na věku i rodičů,ale to si myslím mladice budete splňovat. :wink: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.09 18:15

No, tak na nakonec se z našeho problému včera vyklubalo bodýčko počurané na zádech (už zase :evil: :roll: :lol:), fakt nechápu, jak to dělá… Pak dostal malý cuc a spal jak dřevo… :wink:

Aleesho, ty Chicco vložky jsou trochu dražší - 60 ks 249,– :roll: (Nicky, kde to kupuješ tak levně, koukám, že mě u nás pěkně vzali na hůl :evil: ) Ale zas když si ji tam dám, tak mi tam vydrží celý den - narozdíl od DM, která mi po prvním kojení promočila durch podprdu i tričko :roll: A mohla jsem měnit… Takže ve finále to zas tak dražší není… Nevím, jestli je to všeobecný problém, ale když kojím z jednoho prsa, tak mi teče i z druhého, je to děs :roll: :lol:

Titty, tak snad s kojením zabojujete a bude to OK, Tomášek na to určitě přijde…

Sluníčko mě taky zajímá, i u nás v porodnici rozdávali bodýčka, tak počítám, že nás budou kontaktovat :lol: Manžel nás dneska pojistil na kde co, jen něco pro Samíka ještě chybí… :lol: Á, už doplněno, tak bysme to mohli zkusit… Minimálně můžem dát paní šanci, ať nám o tom něco poví :wink:

Je fajn, že Eviččin Honzík je na tom líp, jen tak dál! :wink:

Teda taky obdivuju ty, co něco ještě udělají - já jsem dneska byla na sebe neskutečně hrdá, že jsem utřela prach :lol: Jo a ještě na:,–(ila muškáty, vlastně… Dneska jsem se poprvé cítila, že mám jakousi energii, tak jsem se jenom neválela a nekojila :lol:

No a další obdiv směřuje k těm, co dokážou dítko zavřít a nechat řvát - já na to nemám - zadělávám si na problém a mamánka :roll: :lol: :lol: :lol: Ale taťka je ještě horší než já… :wink:

Hrací deku máme, taky nevím, co je to zač, ale zatím jsme nevytáhli, bo by na to beztak hodil bobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 18:20

Tak dekuju za reference ikeackych zidlicek, asi take do nich pujdeme.Babicku asi zaukoluju na golfky:))

Teda Bobi…spadnout a chytnout dite…no ty jsi dobra! jeste ze se nic nestalo ani malemu ani tobe. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí