duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.4.09 18:20

Bobi, teda opatrně na sebe! Fuj, to muselo být nepříjemné… :(

Ještě mám drobný dotaz - Samíkovi se asi udělala na vnitřním rtu afta :roll: Nezdá se, že by ho to bolelo, ale má to tam - nemáte nějaký tip co na to? Normálně bych mu na to dala mléko, já mu tak léčím skoro všechno :lol: ale vevnitř v puse je to takové nešťastné místo :roll: By mě zajímalo, jak k tomu přišel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 18:26

Angu, mne se take kdyz kluci procuraji plinku, tak vyleze to na zadech :))))

Stani, dik za info o Slunicku.Takze ze by?asi do toho pujdeme.Ikdyz ta zenska je neskutecne otravna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.09 18:29

Rosi, tak si to vyřiďte na pobočce a ženské řekněte, že jste to tak udělali, protože vás furt prudila :lol: :lol: :lol:

Tak to jsem ráda, že se na zádech počurávají i jiná miminka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 18:36

Stáni díky moc za informace, asi tomu taky dáme šanci a půjdeme do toho …

bobi, teda to jsou šoky, hlavně že jste oba v pořádku bez ujmy … opatrně …

Angu, já jsem i uvařila u toho jak je dneska Jakub neskutečně protivný a uřvaný, dneska je vůbec den, i já jsem zase řvala jak želva …
Chystám se žehlit, ale vůbec nevim kdy, ale už mi to tady přetýká, a možná budu tak líná že jen poskládám, tělo to vyžehlí … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.4.09 18:36

a jak trávim nejvíce času :lol: :lol: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 18:38

Stani moc ti to sluší, a tak nějak podobně je to i u nás … :lol: akorát já mám Jakuba tady vedle sebe v lehátku … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 18:42

Holky mě se tak strašně stýská po Matýskovi, on je od minulýho čtvrtka u babičky v Hradci, sice jsem za ním byla v sobotu a zítra za ním jedu zase, ale chtěla bych ho mít doma …

Mamka si ho vzala protože měl neskutečnou rýmu a kašel, tak jsem se bála aby to Jakub hned nedostal, jsem to ale matka … :oops: :(
ale už si ho vezmu o víkendu domů, ať bude zdravý nebo nemocný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.09 18:50

Jo tak takhle to děláte! :lol: :lol: :lol: K čemu by ty lehátka jinak byly, co? :lol:

Vlastně, včera jsem taky žehlila, chlapi spali u hokeje a já jsem byla dole se žehlením na Ordinaci :lol: Na Samíka žehlím málokdy - skrčené to skoro není a beztak to další den počurá nebo něco :roll: Dneska v noci si při přebalování třeba 2× po sobě načural až do obličeje - a zkropil i mě :lol:

Miri, já jsem dneska měla těžce na krajíčku, protože jsem nemohla najít dva stejné truhlíky na ty muškáty - to šestinedělí je teda fakt peklo! :roll: :lol:

Taky vám připadají ostatní děti proti těm našim prckům jako takoví obři? Dneska jsem mluvila se sousedčinou vnučkou, má ročního brášku (17 měsíců mu je) a ten měl teda obrovské tlapy a všecko! :lol: Stejně tak 14 měsíční synek mého kolegy - přitom ještě před měsícem mi připadal tak maličký! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.09 19:00

Taky má Samík ode dneška průkazku pojišťovny - první průkaz! Celkem mě překvapilo, jaká to byla rychlost, dělala jsem to přes net… Jsem nadšená :lol:

Bože, já jak se tu dostanu, to je smršť, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.4.09 19:15

Angu vy už máte kartičku pojišťovny???
u jaký jste???
My stále čekáme a to jsem byla na VZP už minulý týden, máme jen takový kus papíru jako prozativní potvrzeníže je pojištěncem VZP.

No Jakub se teď solidně posral :oops: (pardon ten výraz ale doslova myšleno ) do vany, musela jsem ho osprchovat, byl chudinka vykulený, co se děje, ale aspoň se mu ulevilo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
29.4.09 19:37

Ahooooooooooojjj,tak prcek už spinká :wink:
Kartičku poj.my teda ještě nemáme..........................
a pročůrané plínky máme taky…jen teda ty z DM neeee,jinak jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.4.09 19:57

Bobi Tak to byla klika, hlavně že jste v pořádku. A co že se Ti motá hlava? Nechtělo by to zajít k lékaři? Něco s tlakem?

Stanuska Vypadáš tak strašně nad věcí - to dělá ta maminkovská praxe? Já nejvíc času trávím mezi postýlkou, postelí kde kojím a přebalovacím pultem, nebo sedačkou v obýváku, kde zvládnu kojit, přebalovat i utišovat na jednom místě :) Ostatní místa v bytě míjím jen tak v cuku letu…

Angua Tak nechat se rozbrečet i truhlíkama, to už je co říci, hormony holt fungují. :) Já měla dneska slzy na krajíčku jen dopoledne, kdy Mates pořád řval a řval a já nevěděla proč a tak strašně se mi chtělo spát, až mi bylo špatně. Tak to jsem se málem rozbrečela, proč zrovna já musím mít takovýho řvouna… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
29.4.09 20:01

Bobi..teda ještě že se vám nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
29.4.09 20:51

Angu, u nas Danik mel na vrchnim rtu jako mozol uprostred, to je z toho sosani, asi jak intenzivne sosa…nevim, jestli to je to stejne co ma Samik…ono to pak uschlo a odpadlo..

Tu babu mam 100 chuti poslat do haje..ale kdyz rikate, ze to Slunicko je dobre, tak asi se manzel s tim nejak poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.09 21:01

My jsme u České národní pojišťovny… Zatím mě teda trochu štvali, hlavně, že jsou u nás jen ve středu, ale pak začli přispívat 4500,– maminám a teď mě dost potěšili, jak bleskově zafungovali přes ten net… Předtím jsem je chtěla vyměnit, ale dostanou ještě šanci :lol:

Rosi, ten „mozol“ červený má Samík taky, ale tohle je bílá tečka na rtu uvnitř v puse - jak afta… Už jsem odchytla naši mudru, občas se vrací domů pozdě - radí černý čaj a kdyžtak pak fialku - přijde se na to zítra mrknout.
A babu bych klidně do háje poslala, dyť není jediná, kdo to pojištění dělá a když přijdete do České pojišťovny na přepážku, že chcete zřídit Sluníčko, tak vám to určitě udělají i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí