duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
2.5.09 16:04

Ahojky …

Stanuško, teda ty máš zlatý miminko … Ale Kubí je taky zlato, v noci vstává max 2× …

Gabu, Fandis je skvělej a s těma plínama moc šikovnej …
No a co se týká toho chování, tak Jakuba chováme taky celkem dost, ale zalíbilo se mu v tom lehátku, tak po většinu dne je v něm, i v něm kolikrát sám od sebe usne …
No já uspávám jak kdy, pokud je v náladě, tak ho položím do postýlky a po chvilce chrupe, a když nálada není, tak ho holt uspím … :roll:
A uď v klidu, taky jsem nechtěla srovnávat Matese a Jakuba, ale nedá mi to, a abych pravdu řekla Jakub zatím vede, určitě v tom že neřve tolik jak Matěj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 16:05

Jinak fotečky jsou krásný, a Titty moc ti to sluší …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
2.5.09 16:27

Miri, tak to Kačka v tom případě nemá náladu nikdy. Já nevěřím, že existují samousínací děti, páč doma takové nemám :wink: . Přitom jsem byla přesvědčená,že když se mi narodila holčička, že bude určitě usínat sama, nevím,jak jsem na to přišla. Nejhorší chvilky mám vždy večer od šesti do deseti, to Káča prostě neusne a musím jí neustále nosit, jinak po dvou minutách na zádech začne řvát. V lehátku po třech. V náručí je spokojená a čučí po okolí. Ale zase to má jednu výhodu, už krásně drží hlavu, protože ji musí mít neustále zvednutou, aby o nic nepřišla. Je to taková zvědavá opice. Ale je zajímavé, že když jí uspím před desátou večerní, tak je stejně do deseti minut vzhůru, prostě dřív jak v deset do postele nejde. A to je docela náročné, když večer musím ještě nakrmit Fandu, vykoupat a uspat a síly po celém náročném dni už došly…

Jinak jsem dala na vaše kyblíkové rady a kýbl pořídila a je fakt, že se v něm Kačce moc líbí, už se tam i vykakala 8) . Pokusím se nafotit, teda spíš donutit manžela, aby nafotil, protože já jí oběma rukama křečovitě držím,aby se mi tam neutopila. Tu koupací techniku musím ještě vypilovat, držím se Stanuščiných instruktážních fotek, co sem nedávnou házela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 16:46

Gábi taky si říkám že ty mimina sami prostě neusnou, ale Kubovi se to asi tak 2× povedlo … 8) teď je už skoro hodinu a půl v lehátku a čučí, možná poslouchá jak hrajou hokej ty naši kluci … :lol:

Teda ale máš to fakt náročný, obdivuju tě a vůbec Vás všechny co mají takhle brzy po sobě dětičky, já bych se houpala na první větvi co bych potkala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.5.09 16:54

Gabu-jsem ráda,že kyblík slouží,tvůj klid při koupání určitě taky brzy přijde,zvlášť když Kačenka už drží hlavu,to se pak jen dítko jistí,náročnější to pak je,když si začnou v kýblu stoupat a že jim to jde podepřeným vodou krásně brzy. :lol: :lol:
Usínání-Žofinka sem tam usne sama a nebo se třeba v autě uřve,ale většinou uspávám,buď,že jí držim,houpu v sedačce,mám jí v babyvaku a nebo alespoň hladím a nebo držím v postýlce za ruku,že bych položila a odešla a ona usnula,to se mi stalo víceméně spíše náhodně a sama jsem byla překvapená,že už nesleduje kolotoč,ale usnula. :wink:
Fandík je skvělý bráška,Ema se taky stará a ráda pozoruje činnosti s Žofií. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 17:02

Oni ty prckové jsou v podstatě všichni stejní … :lol:

Dala jsem na rodinu pár foteček …

Teda tak chválíte ten kyblík, je fakt že jakub se vyprdí i vykadí i do vany, ale pořád přemýšlím jestli ho ještě nepořídím, pak využití určitě najdu, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.5.09 17:08

Miri-Jakub je krásný mimčo :D a ty jsi pěkná zrádkyně,ty už se vejdeš do kalhot!!!! 8O 8O :? To já ani omylem,pokus a oblíknutí končí kousek nad koleny.Co já budu dělat,Žofie má skoro měsíc a já jsem zhubla jen deset kilo,dalších patnáct pořád na sobě. :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 17:16

Jo stanuško já jen klamu těle, musela jsem si koupit větší kalhoty … :lol:
Sice jsem už dala dolů nějakých 12kg, ale 15 mám stále na sobě, a moje původní kalhoty, radši jen ke svýmu obtloustlýmu tělu přikládám a smutně koukám do zrcadla … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.5.09 17:22

Ahoj,
tak já dnes chovám skoro celý den. Daneček pořád pláče, už má i slzičky v očích, tak je mi ho líto. Ale občas ho odložit musím, jinak bychom neměli co jíst :) Cíleně neuspávám, jen chovám, aby neřval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.5.09 17:31

hezke odpoledne preju!
jdu vas zase pozdravit, my jsme porad 2v1.. na porod to pry stale nevypada, nic se nechysta.. miri, jdu ve tvych slepejich :lol: :lol: ta bulovka ma asi nejaky vliv na prenaseni ci co 8) :D
zkoukla jsem fotecky a teda ta vase mimca jsou naprosto uzasna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 17:35

Fram nech pobejt, nevypadá nevypadá a ono to dorazí jak blesk z čistýho nebe …
Určitě brzy budeš mít prcka taky …
A na porod na Bulovce budu ráda vzpomínat, chytila jsem skvělý lidi, a byla jsem naprosto spokojená …
Jen v ten den co jsem rodila já, se tam narodilo 20 miminek, takže jsem 2 dny za Kuboušem docházela z 5.patra… ale bodlo to, aspoň jsem nasbírala síly …

Držím ti pěsti ať je to brzy a rychle ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.5.09 17:37

no nedes me!! 20 miminek za den?
kamaradka rodila ted ve stredu a rikala, ze tam meli plno, ale ten den rodily jenom 4 maminy.. no dneska kdyz jsem tam byla na monitoru, tak jsem si rikala, ze by mala uz mohla vylezt, bo tam byl strasne sympaticky personal. to se o tech damach z predevcerejska rict moc neda.. :twisted: se svym stestim vim uz ted dopredu, ktere tam chytnu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.5.09 18:11

No jo Fram, úplněk zafungoval ve velkým … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.5.09 18:29

ja si prave rikala, ze by mohla malou vyhnat ta bourka ve ctvrtek, ale teda neee… :-P nastesti me ten pupik netrapi, tak mi nevadi, ze se to jeste na par dni protahne. jen me znervoznuje ten fakt, ze nevim, kdy k tomu dojde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.5.09 19:23

Titty Krásný fotečky :) Vůbec nevypadáš, jako bys byla po porodu. Asi je fakt, že ženskou po porodu pohled na mimčo tak dobije a rozjasní, že pak vypadá jako sluníčko, stejně jako Ty :)

Stanuš to spaní do jedenácti beru jako ohavnou provokaci! :D Zrovna dnešní noc byl Mates vzhůru co dvě hodiny, dvakrát taky už něco málo po hodině. Naspala jsem asi tři hodiny, a to Mates nechtěl spát ani se mnou v posteli a od sedmi ráno byl vzhůru, spal pak vždy tak 30 minut a zase hodinu lelkoval za vydatného řevu. Teď navečer je klidnější, asi ho drtí prdíky, tak jsme masírovali bříško a kupodivu řev na chvíli ustal. Teď má sovu oblíbenou 30ti minutovou pauzu na spaní :D

Petra Z Ta deka co jsi na ní hodila link, vypadá skvěle - líbí se mi, že se dá složit na ohrádku a nehrozí odvalení mimča mimo.

Gabu Koukám, že máš s Kačkou podobnou noc jako já s Matesem. Taky se už těšíš, až se jim ustálí trochu lepší spací režim?? :D osobně na to čekám jak na smilování boží :) Jo a pobavil mě popis vztah Fanda a Kačka - s tím oslintaným autem… Myslím, že to pak ten krásný vztah asi opravdu vezme na chvíli za své :D Jinak já moc Matesa nechovám, alespoň se snažím. Bojím se, že pak by to vyžadoval pořád. Stačí, že ho chovají všechny návštěvy :) A co se uspávání týká, snažím se ho většinou ukojit tak, aby byl tvrdej jak rohlík. Ne vždy se mi daří, je to hrozněj žrout. A když už vytuhne, za chvíli se probere, protože si nakonsternuje do plíny :)

Jak jste řešily váhu, tak já mám ještě pořád 6kg nahoře. Nezdá se to moc, ale bohužel to zůstává už nějak nehybné a bohužel přesně ve středních partiích. Těšila jsem se, že po porodu mi zůstanou třeba větší prsa (nikdy jsem moc vyvinutá nebyla - táta mi vždycky říkal, že mám prsa jak lentilky pod kobercem a v polovině těhotenství mi přítel s radostí sděluloval, že „už mám konečně prsa“ :D ), nicméně tahle partie moc posílena nebyla, zato stehna, boky a zadek mají tendence zůstat „valachovité“ :D

Mamky, které kojí - je nějaké jídlo, které při kojení vynecháváte? Mě tu řekli jen nejíst oříšky, protože to může být alergen pro prcka… Ale předevčírem jsem si dala tacco chips (hranolky se směsí mletého pikantního masa) a dnes mě napadlo, že bych si asi měla kontrolovat, co jím, protože i to může být jeden z důvodů, proč je Mates tak plačtivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí