duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
2.5.09 20:15

Předtím jsem nestihla všechno dopsat, rodina si mě žádala :)

Myslím na Evu a miminka, ať je Honzík v pořádku!

Já mám asi 5 kg navrch, bohužel v oblasti břicha a boků, takže do svých milovaných džín se nevejdu :( Ale jde to pomaličku dolů :)

Ellen: já si moc pozor na jídlo nedávám, ale snažím se nejíst pálivé a nadýmavé věci. Ale třeba čerstvé pečivo jsem si neodepřela :oops: A čokoládu :oops:

Stanusko: do 11 jsem nespala už kolik let :roll: . Nechápu, jak to s tolika dětmi děláš - musejí být super vzorné. A manžel taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.5.09 22:12

Ahoj holky, tak jste (jsme) neuletěly, to je super :)

Co se týká uspávání, nechci provokovat, ale já mám zatím samousínací dítě :) Buď kouká na hračky, až z toho usne, nebo usne při kojení a už mu to vydrží na 3 hodiny. Ne nadarmo jsme mu v porodnici říkali Šípková Růženka :) Ale to se může ještě změnit.. Vždycky to klepu, abych to nezakřikla :)

Fram, přeji brzký porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
2.5.09 22:50

Ahojík---- :lol:
Elanko…proto jsem jí vybrala :lol:
jinak..dítko mi většinou usne samo…přes den na rozloženém gauči nebo v lehátku a po koupání večer a papkání pak většinou v postýlce…a pokud neee,tak ho chvíli vyndám i rychlozavince,pošimrám na čele a spí :lol:
A moje kahoty natáhnu tak tak…ale ještě nezapnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.5.09 23:51

Peti, ta deka je naprosto boží!! :)

Ellen, já nejím jahody a v porodnici říkali luštěniny, brokolice, květák.. A pálivé asi není dobré. Ale jinak to moc neřeším, jahody jsem už dala a prcek je osypaný, ale doktorka říkala, že to spíš vypadá jako potničky, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.5.09 08:27

Ahoj,
dneska jsem vstávala s Emou v sedm,Žofie si pospala do osmi,ale beze mě jí to v posteli prý nebaví. :lol: 8)

Alesho-samozřejmě můžu spát do jedenácti jen s drahým doma,vzal si Emičku do přízemí,udělal jí snídani…David je u kamaráda na chalupě a Esterka, dvanáctiletá slečna mě už opravdu k ničemu ráno nepotřebuje a Žofie spala vedle mě v posteli.S Emou jsme si takhle vychrupkávaly často i přes týden,když všichni odešli do škol a práce. :wink:

Jídlo-moc neřešim,je pravda,že se Žofie osypala co jsem snědla kousíček pomeranče a jahod,ale je osypaná pořád,tak nevim.Jinak se opravdu neomezuju,Žofie umí nádherně prdět,jak dospělej chlap. :lol: 8)

Dneska k nám dorazí kamarád s přítelkyní,tak se moc těšim,počasí má být krásný,tak si užijeme grilování a zahrádky…
Mějte se krásně páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
3.5.09 08:54

Ahojík :lol:
tak já jím taky tak nějak vše…
jahody nemusím a pomeranč jsem teda nedala…ale čokoládu jím pořád :lol:
A vstávali jsme v 8…ale s kroucením od půl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.5.09 10:40

ahoj,maminky

Stani, od tebe to byla opravdu kruta provoace…ja druhy den spim jen 4h…
Gabu, u nas take neexistuje samouspavajici miminko..houpame, zpivame,jsou porad na rukach…nejhorsi doba dne je u nas rano od cca 8 do 11,pak dalsi krmeni a spasa je jen v tom, ze razime na prochazku.....jinak by zase nespali,a pak vecer od cca 18 do 22.to jsou k neutiseni..
Na lehatka mi zatim kaslou, nevydrzi tam ani minutu…doufam,ze zatim…nezajimaji se ani o hracky..a zatim se neusmivaji umyslne, a to komunikujeme teda hodne..kdyz jsou porad na rukach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.5.09 10:43

Gabu, a jak Fandika krmis,nebo koupes,tak Kacenku mas kde?rve v postylce?u nas je to tak,kdyz je jeden spokojeny,tak druhy rve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.5.09 11:05

Krásné poledne,

děkuji všem moc za gratulace k holčičce :oops:
a také gratuluji novopečeným maminkám k miminkům :)

Porod

Tak já jsem měla vážně úžasný porod :) Celý den jsem vůbec necítila,že bych měla rodit.Byla jsem u sestřenky a hrála jsem si pořád s jejím téměř dvouletým synkem.Pořád mi říkali,že jsem čila,ať ho netahám,a že ten den určitě pojedu už do porodky.Říkala jsem si,že je blbost,aby ten malej ďáblík mi vyvolal porod…Jenže asi od 19hod ze mě začalo něco vytékat..Myslela jsem si,že je to jen nějaký výtok,tak jsem tomu nevěnovala až takovou pozornost.Přítel byl zrovna ten den v práci,tak jsme se domluvili,že ještě nemá jezdit,že to bude opravdu jen ten výtok.Jenže pak mě začalo bolet i bříško,tak jsem psala té sestřence,ta přišla,že je to určitě ONO.No a ve 23hod mi praskla voda,takový proudy co ze mě tekly a začaly kontrakce po 5min:) Tak jsem hned volala drahému,ať přijede.
Byla jsem u rodičů,tak musel pro mě až tam…CEstou do porodky jsme se stavili domů pro věci a jeli :)
Do porodnice jsme přijeli kolem 1h v noci.Napojili mě na monitor,pak jsem šla ještě na utz.Ale dr říkal,že to na porod v nejbližší době nevypadá.Ale nechali si mě tam.Dostali jsme s přítelem pokoj(porodní sál).
Celou noc jsem nespala,měla jsem stále kontrakce po 5min.K ránu už se to nedalo vydržet,tak jsme brnkli na PA,ta mi dala nějaké čípky a poradila mi,ať se jdu vysprchovat.Tak jsem šla,bylo to potom trochu lepší,ale stále jsme nemohla spát…Před 8hod jsem měla strašné nutkání tlačit.Přítel mě fackoval a říkal,že tlačit nesmím,že oteču a bude to ještě horší.Jenže se to nedalo.Tak opět zazvonil na PA.Ta přišla,že mám chvíli počkat,že bude velká vizita.Pak se mě zeptala,zda mě to nutí tlačit,tak ji říkám,že šíleně moc.Tak šla,šáhla mi dovnitř a říká:Už cítím hlavičku,tak jdeme na to :)
No a vylezla jsem si na kozu,nastřihla mě a asi tak na 5zatlačení byla malá venku. :oops: Takže úplně bomba porod!

Jenže pak když nás měli propouštět,tak jsem byla na utz a zjistili,že mám v sobě ještě sraženiny krve.Dr říkal,že je toho fakt malinko,jenže když se pak do mě podíval,tak nestačil zírat…Bylo toho habaděj.a jak jsem zašitá a už se to začalo hojit,tak mi to opět roztáhl :cry: Byla to větší bolest než při porodu.Říkala jsem,že raději bych šla ještě dvakrát rodit,než aby mi dělali „výškrab“ :cry:

Tak toť vše o mém nádherném porodu a hnusném výškrabu… :) :cry:

Jinak maličká je hodňoučká,přibírá krásně-už máme 3,20kg :)
Zítra až budu mít více času,tak hodím foto na rodinu :)

Tady jen tak na ukázku-těsně po porodu :)
http://rodina.cz/…lbum/zxe.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.5.09 12:49

Ahoj Zuzu, to je fakt parádní porod :) I když ta noc kontrakcí.. No a ten výškrab.. Ale zvládli jste to krásně :) A jak malá spinká? A je hodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.09 13:13

Ahojky, taky jsme včera grilovali :D

S usínáním je to u nás tak, že buď usne hnedka po kojení nebo pak na rukách v zavinovačce, případně se ududlá dudlíkem sám v postýlce - záleží na aktuálním rozpoložení… Ale taky mám strach, abych nevypěstovala mamánka - nosiče… Jenže když on je u mě tak spokojeňoučký… :lol: :lol: :lol:

Titty, super fotky…

Gabu, tak ještě kytku… Já jsem Samíkovi řekla, že babička ráda čte, tak dostala knížku :lol:

Proboha, 20 miminek, to je maso 8O My jsme rodili ten den úplně sami a jinak to tak vycházelo 2 mimča na den…

Co se týče váhy - samovolně jsem ztratila 10 kg, zbývá 7 (a pak ještě těch 10, co jsem měla navíc už předtím…)

Ellen, já se snažím vynechávat věci jako zelí, luštěniny atd. Včera jsem ale třeba měla kynuté povidlové knedlíky a podle toho, co následovalo nevím, jestli to bylo úplně dobře… Taky je možné, že se Samík přecpal, nevím…

Zuzu, tak to je maso, mně dělali výškrab v celkové narkóze 8O 8O 8O

Co se týče novinek u nás, tak mě začlo včera večer bolet prso, dneska to pokračuje, masiruju, i jsem měla teplotu 37,6 - tak jsem včecko naštudovala, lupla Paralen a jdu zalehnout a doufat, že se z toho nevyklube zánět… Tvrdé ho nemám, ani červené, jen prostě bolí :roll: Ach jo, to je furt něco… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
3.5.09 14:48

Zuzu,tak porod OK ale ten výškrab??? 8O no ale mimi je na světě a to je hlavní :lol:
Angu..taky bych nechtěla nosícího mamánka,ale když on je taky u mě tak spokojený :lol:
ted ho má mamka asi od 12,vše jsem vyžehlila a už se mi po prckovi stejská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.5.09 20:53

Ahoj holky,

nestíhááááááááám!

Jdu vám jen vyřídit denešní sms od Lucinky a Terezky:

je stále v porodnici, měli nějaké problémy s kojením a teprve včera se jí nalili prsa. Doufala e jí dnes pustí, ovšem to by se hlásila na netu. Jelikož se nepřihlásila tak si je tam chudinky asi ještě nechaly.
Mám vás moooooooooc pozdravovat.

Foto z MMS mi z nějakého záhadného důvodu nejde vložit na rodinu, tak prd! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.09 21:38

Jé, chudinky, že si je tam nechali o den dýl… Já jsem brečela jak želva, že tam musíme ještě den zůstat, je to hrůza… Přitom špatně nám tam nebylo, všichni byli úžasní, navařené jsem měla, donesli mi to až pod rypák… To doma není :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
3.5.09 21:48

Jo tak já taky musela zůstat o den dýl............
a Angu…taky jsem málem bulela a přitom na nás byli tak hodný všichni :lol:
http://www.kojeni.net/databaze.php
jinak toto je dobrá stránka,jestli neznáte...........spousta rad tam je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest