duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
4.5.09 18:18

Ahoj holky, ve středu mi končí šestinedělí, MS zatím naštěstí nikde, ale dneska jsem měla poprvé na sobě svoje jeansy! Pořád mám stejně kil jako když jsem se vrátila z porodnice, jeansy lehce tlačily, ale byla to paráda, jít zase ve svém :) Tak jsem měla obrovskou radost. Počasí nic moc, tak jsme s malým sjeli nakoupit na Chodov, parkoviště pro kočárky opět obsazené, tak jsem si zaparkovala na jedné trojce, kde bylo úplně volno a debil chlap (že to tak musím říct), všude spousta míst, on si musel vybrat zrovna místo vedle mě, tak jsem měla chuť mu to tím kočárem omlátit! Přitom bylo všude místa… Chlapi jsou fakt debilní, já to nepochopím.. A potkala jsem v Mothercare nějakou maminku s chlapečkem Tobiáškem, jsou mu 2 měsíce, rodila taky v Podolí, tak jsme zdrbly jednu dětskou sestřičku, která byla fakt drsná :D Naprosto stejné zkušenosti. Tak jsem měla radost, že jsem nebyla úzkostlivá, ale že ta dotyčná lezla na nervy všem. No ale ta paní měla štěstí a dostala se na nadstandard, tak od ní měla pokoj.

Jinak na prdíky v Podolí dávali Sab Simplex, tak jsem si ty kapičky taky koupila, ale ještě jsem je nepoužila a ani nevím dávkování :( Jedna kapička? No nevím. Ale podávala bych je asi stejně jako ten Vigantol, náš malý se na tu lžičku třese :D On je fakt jedlík asi po mně :D Ale zatím nám stačí ten fenyklový čaj od Hippu.

Dneska se přítelově sestřenici narodil kluk. Tak bude v rodině veselo :) Jsem zvědavá, jak si ti kluci budou rozumět.

Na rodinu mrknu, ale zrovna měníme vodu do vířivky, tak musím jít pomáhat, jinak bude zase milion keců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.5.09 18:29

Všechny miminka jsou úžasná,dubńátka s enám povedla!!!!

Alesho-koukám,že Daníka trápí podobné pupínky jako Žofie.

dneska jsem viděla v DM ty pytlíky s třešňovýma peckama na prdíky,slyšela jsem,že to prý taky výborně zabírá.

A dneska má taky naše Žofinka měsíc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.5.09 18:40

Tak jsem tu jen na skok, dokud mi malá spinká.
Nemám ani čas skouknout fotky, ale doufám, že se k tomu časem dostanu.
Jinak porodnice, strašný, připadala jsem si chvílemi jak idiot, z toho stresu a přikládání jsem dostala mlíko až vlastně 4 dny po porodu a jak jsem je měla tvrdý, tak malá nechtěla sát, tak jsme rozkojily přes kloboučky, chvála bohu za ně :D
Dneska se na nás byla podívat dětská dr. a malá měla jedno očičko opuchlý už v porodnici a já jsem se na to ptala tam a pořád mi řikaly, že je to z porodu a ať jsem trpělivá no a dnes to měla tak nateklý a naše dr. řikala, že je to opravdu ošklivý, má ucpaný oční kanálek.. choudě, tak musím masírovat, vyplachovat a kapičky, to bude zase řevu, mě to tak vždycky trhá srdíčko :(
Všechno oblečení nám je skoro velký a máme enormní spotřebu, každou chvilku něco počůrame, nebo pokadíme, no ještě to nemám v ruce jsem taková spomalená, ale snad to časem vypilujeme :D
Peti jo, to je sranda, vlasatá je, asi po mě, ale jinak celej taťka :wink:
Když mi u porodu už koukala hlavička, tak doktorka řikala, jak to máme vlasatý a podívala se na manžela a prý, že to asi nebude po něm :lol: :lol:

No je rozkošná holky, mám o ní šílenej strach a teď to očičko je mi jí choudě líto, no snad to bude v pořádku, ty výplachy musíme dělat 5× denně :?

Ody malej je slaďounkej, taky mě prďolka usíná s dudlíkem a pak vyhazuje a spí bez :wink:

Prdíky nás asi taky trápí, začala jsem pít nějaký čaj, tak snad to pomůže, vždycky se kroutí jak žížalka :D

Suvi ta tvoje fotečka nemá chybu, ty mimísci jsou stejně rozkošný a jak si tam hezky hoví :D

U nás snad žloutenka nic, to by mě dodalo ještě do toho problému s kojením, fuj…

Jinak se mnou hormony cloumají fest, jsem ubulená, v porodnici to snad bylo každý den.. manžel ze mě byl už hotovej, ale to se fakt nedalo, byla jsem zoufalá z toho, že ze mě nic neteče, malá pořád brečela hlady a já pořád lezla pro příkrmy k sestřičkám a připadala jsem si neschopně :(
Přesně jak píše Aleesha taky jsem myslela, že to vzdám a prostě kojit nebudu, a v sobotu to nalití prsou síla :roll: byla jsem jak dolly buster, myslela jsem že mě ty prsa snad prasknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.5.09 18:56

Stani: jj, má pupínky, ale už to má mnohem lepší. nakonec nejvíc pomohl bepanthen :wink:

Lucinko: chudák malá :( Ať se očičko brzy vylepší! A v porodnici brečí snad úplně každý, zvlášť poprvé :)

Amber: já dávám sab simplex od oka, tak 5 kapek. Přímo Daníkovy do pusinky :) Ono je to sladké, tak mu to děsně chutná :lol: Ale nejsem si jistá, jestli to pomáhá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.5.09 19:21

Alesho-však oni jim pupínky zmizí. :wink: Emě zabírala Holtova mast. :wink:

Lucinko-chudítko Terezka,zkus to rozmasírovat,Ema na očička taky trpěla a masáže byly asi nejúčinnější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.5.09 19:32

Ahoj maminky,

nejak nestiham ani cist ani psat :(

Ted v rychlosti jsem vas docetla a nepamatuji si, na co jsem chtela reagovat..

Lucinko, vitej zpet, vidis to, jaka to byla nakonec rychlovka a uz mas svuj ruzovy uzlivek u sebe :)))a take uz resis miminkovske problemy.

Sab simplex, myslim nam dr psala 10 kapek. Ja veskere kapky davam na lzicku a kluci z ni nejak zbasti. Primo do pusinky bych netrefila, oni se porad krouti.. :roll:

Maminky, nevite, od jakeho veku ditete se da vyridit cestovni pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
4.5.09 22:14

Maminky holčiny moje, tak se hlásím z domova, dnes ráno při vizitě nás s Martínkem nečekaně pustili, mají málo míst a na roomingy je tlačenice, bohužel Honzík zůstaůl na Jipu tak jsem z toho nesvá a probrečela jsem pomalu celé dopoledne. Zítra pokud čas dovolí stáhnu fotečky a hodím k vám na net ted jdu do hajan , zítra se pokusím ozvat jen jsem vás chtěla pozdravit a poděkovat za podporu paaaaa.

• Citovat
  • Upravit
1446
4.5.09 22:32

Evičko - vítej doma!!! To je teda smůla, že Honzček tam zůstal!!! Musí to být pro tebe hrozné! :cry: :cry: :cry:
Ale hlavu vzhůru, máš doma Martínka a za Honzíčkem budete jistě jezdit a brzy vám ho taky dají domů! Vydrž to maminko!!! Jsi moc statečná!!!
Drž se!!! :huban: :huban: :huban:

Rosi - pasy
http://www.hodonin.eu/…kumenty2.asp?…
Každopádně by mě zajímalo jak fotí na pas miminka. Dřív jsem slyšela, že pas pak paltí jen rok. No každopádně to bude zajimavé, já takhle lítala před lety s Vendy. Peklo!

Já tu už sotva koukám, ale čekámna miláčka dorazí každou chvilku z práce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
5.5.09 08:25

Ahoj holky :lol:
Evinko,vítej doma a neboj,Honzíka budeš mít brzy u sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.5.09 08:34

Ahoj,
rychle,rychle,dokuť ta nejmladší ještě spí…

Evičko-moc na tebe myslím,vůbec si nedokážu představit,jak hrozně těžké to pro tebe musí být.Ale máš doma Martínka,ten ti snad trošku pomůže a Honzíka vám určitě brzy taky pustí za váma,držim palce,ať je to co nejdříve a můžete být komplet doma a užívat jen starostí s nevyspánim… :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.5.09 09:52

Ahoj Lucinko a nic si nedělej z toho brečení, já jsem to měla úplně stejný. I doma jsem pak ještě týden kvůli tomu kojení bulela. Pak se to zlepšilo, hlavně v hlavě. Člov+k je ze všeho vystresovanej a přesně jak říkáš, zpomalenej, nemá to ještě v ruce. Když se mi malej pokadil po přebalení a pak ještě poblindil, hned jsem měla v hlavě, že za to můžu já, protože jsem to špatně odhadla a udělala blbě…teď už to skoro neřeším, prostě se stane, tak přebalím znova třeba a koupila jsem bryndáky, tak nemsuím tolik měnit oblečení :wink: . To se utřepe neboj. Sranda je, že tohle přesně mi říkali holky z Těhulovin :lol: :lol: :lol: a teď to tu hlásám já :-). Ale aby sis nemyslela, někdy na mě taky ještě padne depka.

Evčo , moc přeju, aby jste Honzíka měli taky už doma, věřím, že to musí být na bednu ještě víc, než to co tady řešíme my (v podstatě blbosti).

Jinak já začínám pochybovat, že se někdy zbavím té jeho žloutenky. Po slunění je druhej den míň žlutej a pak zas najede. Četla jsem, že někdy je to kvůli mlíku a musí se na 24 - 48 hod. odstříkávat a kojit mlíkem ohřátým na 50 stupňů, aby se zbavilo nějakých hormonů, který tu žloutenku udržují. No, jestli to budem muset absolovovat, to bude taky něco.

Taky půjdu koupit Vincentku, malej má rýmu a nasucho tou odsávačkou skoro nic neodsaju… Jinak máme atypickej vysavač, tak nevím, jestli by mi vůbec seděla ta odsávačka na vysavč, naše hadice totiž nemá výstup jako kruh ale jako jakejsi patvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.5.09 09:59

Ahojda holky, zdravím Evičku a posílám hodně síly, musí to být strašný, ale vy to zvládnete :wink: a brzy budete všichni spolu…

Suvi přesně jak popisuješ, mám mraky prádla, buď poblinkáno, nebo pokakáno a někdo to je fakt boj, ještě to prostě není úplně ono..

Jinak očičko masírujeme, kapeme, no je mi jí líto, má to pak celý fialový, ale už to vypadá líp, naštěstí jí to nebolí, zítra jdeme na kontrolu a zváží nás, tak snad mi po mlíčku přibírá, jsem jak kojná :lol: :lol:

V půl jedný jsem kojila, hoďku trvalo než mi usnula a pak spala do půl osmý… 5 hodin 8O ale to už mi prsa samy tekly :D tak jsme musely trošku pomoct, aby se nám šípková růženka probrala :lol:

Jinak jsem ráda, že to je normální, že jsem v porodnici bulela, byla jsem z toho trošku vykolejená a bez manžela… no bulela jsem dost, ale snad už bude jen líp… :wink:

Malá mi spinká, tak se jdu taky na chvíli natáhnout, zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.5.09 10:24

Ahojky …

tak především … Evi vítej doma, snad Vám Honzulku dají brzy domů, přeju hodně zdravíčka, a určitě to všechno zvládnete a věř že se to určitě bude zvládat lépe z domova, než ve stresu v nemocnici… Určitě za malým budete dojíždět !!!!!!! Určitě to bude vše dobrý, jinak to ani dopadnout nemůže …
Hodně síly!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.5.09 10:29

Jéé holky a jak já řvala v porodnici, jak kráva, kvůli kojení, pak kvůli tomu že mi návštěva zavolala že nepřijedou ve 13.00 ale 14.00, pak taky proto že mi sestřička řekla že za mnou kvůli kojení nemůže hned, ale až za 5 minut, no prostě kravka …
Pravda doma to pokračovalo, ale už je to v pohodě, sice sem tam mám ještě náběh, hlavně když Jakub řve a nevím proč…
Už se to konečně ale ustáluje …

Už jsem schopná vyprat uklidit i uvařit … :wink: a do toho vařit mlíko, už si začínám dělat systém … po měsíci dobrý … :lol:

Jinak Jakub dneska chrupak od 20.00 do 6 ráno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
5.5.09 10:30

Lucinko,tak očičko my měli tak zahnisaný,že ho kolikrát ani neotevřel…chudinka.
Tak jsme dostali kapky a omývali převařenou vodou a spravilo se to.
A taky kolikrát spinkám s malým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital