duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
1.5.09 16:12

Tak my jsme teď přišli z venku, začíná se zase zvedat vítr a zatahuje se … ale políbit jsme se stihli, sice ne pod rozkvetlou třešní, ale to neva … :wink:

Taky se strašně těším až se to naše mimino začne tlemit, teď je to ještě takový fakt náhodný když se usměje, ale je to super … :)

Na Hozulku myslím, hlavně ať je brzy v pořádku … Věřím že to pro Evku musí být strašně těžký, teď do toho ty hormony, chudinka … když ji budete někdo psát, tak moc zdravím !!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
1.5.09 18:58

Miri, já jsem jí psala, že na ní všechny moc myslíte a těšíte se na ni :)

My jsme se políbili jenom doma, neboť můj drahý přijel značně použitý ze včerejší oslavy čarodějnic. A já jsem taky použitá, protože jsem konečně dostala energii po tom těhu a porodu, takže jsem doma gruntovala. Jak psala myslím Angu, svátek práce jsem oslavila prací :D No ale neublížilo mi to, hnila jsem dost dlouho :) Ten náš dům bude jako ze škatulky, sice to bude ještě chvíli trvat, než se protřídí všechen ten binec, co se sem za těch 5 let nanosil, ale bude to.

Taky myslím na Ibri, jak jde stěhování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
1.5.09 19:48

Pomalu vás dočítám, každý den kousek, ale pořád jsem pár dní pozadu. Teď koukám, že jsem nevyřídila zprávu od Mispulin - moc se omlouvám, byla jsem fakt mimo. :oops: Zprávu jsem dostala 27.4. v 19.36, tady to je:

Julča je na světě, má necelé 4200g a 54cm. Je v pohodě, já vcelku taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
1.5.09 19:49

Velká gratulace Mispulin a jak vidno, je Julinka pěkný macík!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.5.09 20:53

Dnes jen na skok, byli jsem skoro celý den venku na zahradě, a jsem úplně grogy.

Honzíčku a taky Evičko držte se, to je fakt hrůza! Sand vám bude brzy líp! Moc na vás myslíme! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.5.09 20:57

mišpulinku-moc gratuluju k julince. pěkný kus ženský se ti narodil. :wink: 8)

my dnes byly dopoledne v zoo navečer na procházce po zahradách pražského hradu i hradu,to byla taky nádhera.nakonec jsme se líbali pod rozkvetlým kaštanem,nic jinýho už nekvetlo. :lol: :lol:

pár fotek z dneška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.5.09 21:02

Tak Mispulince velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Julča to je pořádný kus baby!!!

Stáni tak to jste si dnešek parádně užili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
1.5.09 22:14

Mispulin, moc gratuluju k princezně Julii, je jí kousek :) Ale pořádný ženský jsou potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.5.09 22:27

Tak předně velká gratulace k Julince!!!

Evičce a Honzíkovi držím pěsti, snad bude brzy všecko OK…

Stani, opět super fotky, je vidět, že si užíváte…

My jsme dnes byli na návštěvě u prababiček, všichni byli nadšení :lol: I tu pusu pod rozkvetlou třešní jsme zvládli - sice už dost odkvétá, ale cosi tam ještě bylo… A drahý prohlásil, že to není jeho vina, že to takto s tím kvetením vyšlo :lol:

Dneska jsem se pokusila vypotit pohádku o Červené Karkulce :lol: Co má taky člověk těm mrňatům furt vypravovat, že jo… :wink: Ale ani za boha nevím, co to nesla v tom košíku - shodli jsme se na víně, já tvrdím, že bábovku, drahý vdolečky - prostě chlast a buchtu, to je jisté :lol: :lol: :lol: Ale co ještě? Mám pocit, že toho bylo trochu víc… :nevim: V každém případě je to dost brutální pohádka, jako malé mi to tak nepřišlo :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
1.5.09 22:40

Pokusím se aspoň na něco reagovat, z toho, co se tu psalo za poslední víc jak týden. :)

Ze všeho nejdřív - moc gratuluju Zuzi a Lucince k miminkům!!! :D :D :D

Prsní vložky mám Fixies, stojí kolem 70,– Kč za 30 kusů. Teď už jich nespotřebuju tak šílené množství, protože před kojením odsávám a druhé prso si vždycky „zacpu“ prstem, aby mi to mlíko neuteklo. :)

Nicky , Rosálka se nádherně ksichtí!!! :P Tomík to občas dělá taky, ale vyfotit jsem to nezvládla, vždycky na něj okouzleně zírám a teprve pozdě mi dojde, že bych měla doběhnout pro foťák. :oops: :lol:
Martínek bráchu zatím bere docela dobře, ale měl teď pár dní plnou pozornost babičky, manžel má dovolenou, tak se mu taky hodně věnuje. Já se s ním mazlím a věnuju se mu, jak to jenom jde - vidím na něm, že je to pro něj veliká změna a je z toho chudák vedle. Ale jak říkám, zatím dobrý.

Tomášek je úplně zlatej, asi mi chce vynahradit to nervování ze začátku. 8) Od včerejška začal spát 5-6 hodin v kuse! 8O 8O 8O
Skoro vůbec nepláče, jenom když má hlad nebo plnou plínu. Občas chce chovat, když nemůžu, tak si jenom tak stěžuje, ale neřve.

Rosinko , jídelní židličku máme z IKEA, používáme ji tak od těch 9 měsíců (??? - asi, jestli si to dobře pamatuju) - prostě když dítko už umí samo dobře sedět. Určitě se užije, Martínek v ní jí dodnes, pokud má zrovna náladu. Vyhrála i v nějakých testech, co se týká stability, je levná, snadno se udržuje, já jsem s ní spokojená.
 http://www.ikea.com/…cts/00069725

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
1.5.09 23:12

Evi , držte se, myslíme na vás!!!

Peti , hrací deku jsme taky hodně užili, mám Chytráčka od Taf Toys - je super, že se na ní vejdu i já, nejen mimčo a má spoustu vychytávek.
http://www.babymax.cz/…ozi-239.html
 http://www.babymax.cz/…25TAF_bg.jpg

… teď koukám, že už to Aleesha psala a ostatní už ji taky pochválili. :wink:

Angu , taky jsem tohle měla před dvěma lety, že mi starší děti přišly moc velké (a většinou vůbec ne hezké). Nejhorší je, že mi teď připadá strááášně obrovský i Martínek, nejen cizí děti! Ale hezký je pořád, aspoň to. :wink:
Jo a připadá mi najednou hrozně nepatřičné ho přebalovat. On by tedy už měl být bez plíny, ve svém věku, ale zatím jsme to nějak nezvládli.

Bobi , hlavně, že jste oba v pořádku.

Ibrisam , obdivuju, že to zvládáš i se stěhováním. Já vím, že musíš a nikdo to za tebe neudělá, ale stejně. :)

Pocení - taky se přidávám, ráno bývám celá zplavená.

MS jsem minule dostala až skoro rok po porodu, tak se neděste, nemusí se objevit ještě dlouho (ale může, potvora…).

Stani , ty tvý holky jsou sladký!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
1.5.09 23:18

A ještě jeden příspěvek ode mě, aspoň nějaké fotečky. První dvě jsou těsně po porodu, další dvě druhý den. :)

http://rodo.foo.cz/…es/57612.jpg /> http://rodo.foo.cz/…es/57621.jpg /> http://rodo.foo.cz/…es/57695.jpg /> http://rodo.foo.cz/…es/57721.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
2.5.09 12:49

Ahoj holky...........
krásný fotečky.......a detičky :lol:
jinak ty deky co jste sem dali jsou super :lol: ale jsou drahé…ale asi nejlepší,co jsem našla.Ale máme plovoučku,takže pod deku musím ještě dát deku 8O je tady docela studeno,tak jsem nakonec vybrala jinou…odkaz hodím…
 http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…ickou-zirafa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.5.09 12:54

Ahoj,
jdu trošku provokovat,i když kojíme v noci po čtyřech hodinách,dneska nás rodina s Žofií nechala spinkat do 11h,uf je to slast,jsem přespaná. :lol: :lol: Dneska se jen budeme poflakovat po zahrádce a sem tam něco porobíme,drahý odpad okapů a já asi posekám zahradu,pampelišky zase už vyrašily.Pogrilujeme klobásky a k tomu salátek…mňam. :wink:

Titty-taky ikeácká židlička,snad už neznám nikoho,kdo by jí neměl,je fakt skvělá.A fotky Tomáška a tebe,ty vůbec nevypadáš,žes rodila a Tomášek je krásný,kdybych nevěděla,jak se rodí,řekla bych,že je jako by ti z oka vypadl,ale víme,že odjinud. :lol: 8) Moc vám to sluší!!! 8)

Tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
2.5.09 15:24

Ahoj všem,

gratulace Mispulin k Julince, je to opravdu kusanec ženský :wink: .

Titty , jak jde kojení??? To jsi mě dostala s tou laktační poradkyní, to je asi ta samá, kterou jsem měla u Fandy já :lol: . Ta určitě pomohla, zlatá paní. A Martínka a plenky neřeš, podívej na Fandu, je skoro o půl roku starší a donedávna je měl též. Odplenkoval se sám ze dne na den, s jedinou nehodou, nevím, jestli díky tomu, že si uvědomil díky Kačce, že pleny jsou pro mimina??? Každopádně teď, když mu chci dát plenu na noc, páč to mu ještě nejde, tak strašně řve, že už je veliký a chodí na WC. Jinak vám to moc sluší a Tomášek je takový vymazlený mimčo :wink: .

Stanuško, nechutná provokace, u nás se ustálil dvouhodinový rytmus kojení ve dne i v noci, vstávačka s Fandou stále mezi 5 - 6 hodinou, ale zvyknout se na to dá, říkal manžel :wink: . Já si to nemyslím… :( . Dnes též grilujeme, Fanda je u tchánů, protože je nastydlý a kašle a nechci,aby nakazil Kačku kašlem, rýmu už bohužel chudinka malá má. Takže v noci každé dvě hodiny odsávám a následně hodinu uspávám. Fakt lahoda. A v ZOO koukám, že mají děti stejné myšlenky :wink:

http://rodina.cz/…_kopie_1.jpg

Myslím moc na Evu a Honzíka, je mi to moc líto, že má tak těžký start do života, ale určitě to zvládne!!!

Angu, Červená karkulka měla v košíku bábovku, víno a kytku. Naše nejoblíbenější pohádka, po té o princi a drakovi :wink:

Pusu jsem nedostala, manžel není dost romantik a navíc líný, aby někde vyhledával třešně. Pozval mě na pivo na zahrádku, jsem holt jeho nejlepší kamarád :lol:

Jinak u nás se také ještě čeká na první úsměv, Kačka už dlouho vnímá a fixuje mě očima, ale po úsměvu zatím ani stopa. Jsem hrozná, říkala jsem si, že nebudu srovnávat,ale zatím neustále porovnávám podle fotek a videí, jak si na tom Kačka stojí oproti Fandovi v jejím věku. Ten už se teda smál dávno… Jenže na něj jsem měla čas a pořád na něj mluvila, na Kačku moc nemluvím, protože jsem se bála,že bude Fandík žárlit. Ale nedávno jsem si s ní povídala a Fanoušek u toho byl a byl hrozně fascinovaný tím, jak infantilně žvatlám, a hrozně se mu to líbilo a od té doby pořád chodí a prosí, ať si povídám s Kačenkou, sedí vedle mne a poslouchá a usmívá se. Je prostě samé překvapení, úplně v něm vidím toho staršího bratra ochránce. Doufám, že mu to nadšení z Kačky vydrží i ve chvíli, až mu oslintá nebo rozkouše auťák :D . Takže jsem zahájila komunikaci a očekávám úsměv každým dnem 8) .

Jinak mám dotaz, jak moc přes den děti nosíte a chováte, když jsou vzhůru???? Mně se zdá, že já až moc, nějak mě z toho už bolí záda, nerada bych si vychovala další nosící dítko. A uspáváte, nebo čekáte, až odpadnou dítka sama, případně uspáváte u prsa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí