Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj zdravím
.
Mates se dnes koupal v kyblíku, tak pořád dobrý. Sice tomu předcházel pláč, ale měl ho na starosti můj muž, tak nevím, co se mu dělo. Já jsem se nechala vystresnout, protože jsem se vrhla rychle na kuchtění a pak jsem skončila tak, že jsem lítala mezi troubou a malým, abych ho utišila, protože jsem nechtěla, aby plakal pak při koupání a byla jsem na muže protivná, že na nic nemyslí (nic nenachystá ke koupání) a dostatečně se mu nevěnuje - klábosil se sestrou, co u nás byla na návštěvě…takže u mě hormony taky pracují, chtělo se mi brečet, že je malej dnes tak hodnej a skončíme ten den takhle, když se má pěkně vycáchat v kýblu a užít si to.
Holky, to je sranda, byla jsem na poště a všimla si zrovna toho pojištění Sluníčko a vy tu o něm zrovna mluvíte
. Tak to je fajn, že je asi dobrý, kouknu na něj a taky ho malýmu uděláme.
Jinak nám průkajda VZP taky ještě nepřišla.
Peti, jinak tu moc s tím svým Matesem neprovokuj jo?!!
![]()
Maminky, a jak casto menite povleceni v postylce?pokud se na to nepocura, nepokaka, nepoblinka?ja jsem dneska nejak prisla na to, ze od te doby, co jsme doma, ja jsem ho nemenila
asi jsem cune........a decka jsou cunatka.......ale zadna nehoda na nem nebyla..tak nevim. A spinkaji obleceni, a pod pusou maji plinku..
nazdarek maminy!
jdu vas zase po par dnech pozdravit a koukam, ze se lucinka uz taky konecne dockala, tak to opozdene gratulujuu!!
tak ja mam termin zitra a furt to u nas na nic nevypada.. ale nejak jsem si na toho mojeho pupika uz zvykla, tak me to ani zatim netrapi, rikam si, ze si mimca pak jeste uziju
jen mi na tom vsem vadi, ze nevim, kdy ten porod prijde.. poslicky zatim zadne nemam a ani nevim, jak je poznat.. no bude to jeste vesele..
tak se mejte zatim krasne, at vam mimca krasne prospivaji, pijou jedna basen, mate dost mlicka a malo uplakanku!
brou noc!
Koukala jsem, že jste měli debatu o hracích dekách. My jsme dostali úžasnou velkou s hrazdičkou, tak jsem vám ji sem chtěla dát. Ovšem teď jsem ji našla a málem jsem omdlela z ceny. Je to od Taf Toys - http://www.forbaby.cz/…zdou-ii.html
Právě jsem dokojila, dala malého do postýlky, tak si tam brouká s hračkama a v 8:30 musíme být u doktorky, tak ani nemá cenu si jít ještě lehnout. To spíš potom ![]()
Dobré ráno,
Bobi: uf, ještěže se vám nic nestalo!
Rosi: tu jídelní židličku používám tak od 7 měsíců, hned jak začla lucka sedět. A golfky asi od stejné doby ![]()
Angu: ty chicco vložky jsou teda drahé. To radši zůstanu u Dm a kelímku
Navíc mi včera přišla další slevová knížka ![]()
Kartičku pojišťovny jsme dostali tak týden po přihlášení a jsme u VZP.
Daník se mi vzbudil, tak musím zas letět. Ale přijde hlídat mamka, tak se třeba ještě objevím ![]()
Tak jsme se dneska vrátili od doktorky, Radim má 4250g a 54,5 cm. Je to prostě mišelín, má všude faldíky, ale do délky teda moc neroste
A je osypaný na bříšku, tak jsem se přiznala, že mě zlákalo pár jahod na zkoušku, tak se doktorka smála, že jsem si to zkusila, ale že letošní jahodová sezona pro mě nebude
a prý bych mohla vyndat z jídelníčku i čokoládu a oříšky, tak to je peklo!
Ale prý zatím ne, jen kdyby se to nelepšilo. A taky ho prý nemám tolik nabalovat. No jo, nezkušená matka a chudák dítě trpí ![]()
Ahoj,
kartičku pojištěnce ještě nemám,ale taky protože jsem lajdák a pozdě jsme se nahlásili.
Taky jsme ještě nebyly na kyčlích,to musim vyřídit přístí týden.
Jak čtu hala bala,tak co se stalo Bobi,mi nějak uniklo?
Ellenko-vůbec nejsem nad věcí,jsem od přírody dost nervák a hysterka,ale přeci jen čtvrté dítko tě fakt už tak nějak srovná a vychová,co řešit a co vypustit a nelámat si s tím hlavu.To s první Esterkou jsem byla uzlíček nervů a bohužel,pak i to mimčo je nerváček. ![]()
Stani, Bobi psala, že se jí snad zamotala hlava a upadla i s mimčem..
Amber-díky za info,tak to jsem opravdu přehlídla,hlavně,že se jim nic nestalo.A teda,Radimek je pěkný,krásně přibral a i na délku mi příjde,že 3cm je na čtrnáct dní dost.Taky jsem zvědavá kolik bude mít Žofie,i ty hubený noženky se jí už obalily a má faldy,za chvilku budou i na lýtkách.
![]()
Amber: já už taky jahody zkusila a kupodivu mu nic neudělaly
i když on v tu dobu Daneček už nějaké pupínky měl, tak to radši zkusím ještě jednou
Ale třeba pro mě letošní sezona ztracená nebude ![]()
My byly včera taky na kontrole a Dan má 4,88 kg a 57 cm. Taky je samý faldík
A tu vyrážku na tvářích už má mnohem lepší.
Na kyčle ještě nejsme ani objednaní, naše dr. říkala, že to vypadá ok a stačí tedy až po 6. týdnu. Tak snad nic nezanedbáme.
Rosi: povlečení (no, my máme zatím jen prostěradlo a mantinel) v postýlce jsem taky ještě neměnila. Ale Daník tam je vždycky v rychlozavinovačce a ještě má pod hlavičkou plínu, tak to vůbec nemůže umazat.
Aleesho, ja mam v postylkach take jen prosteradla a mantinely,no a to stejne, jak pises, zavinovacka a plinka pod oblicej…ale mne prislo divne, ze prcci uz maji 1,5 mes a ja jsem jim to jeste nevymenila.
Teda, Amber a Aleesho, vy uz mate macecky! to jsem zvedava, kdy moji drobecci vas dozenou
to asi ve 3 mesicich
0
holky, mne ted v pondeli skoncilo sestinedeli, uz jsem dlouho jen malo spinila, a ted' zase krvacim na normalni vlozku.....co to je?ze by uz 1. MS? ![]()
Amber,decka je suprova,koukala jsem,ze velikostne by se hodila i pro nas, ale ta cena..... ![]()
Holky mám obrovskou radost, dnes mi Kubu vzali do školky!!!!
![]()
NO nevím jak to ale do listopadu vydržím. ![]()
Jinak Gábina je pěkně vyčůraná včera tu řvala snad do osmi večer. Když ji ale člověk vzal tak byl klid. To je taková mrška.
Jinak od kojení mám tak citlivé bradavky - to je děs. Mažu bepantenem, ale stejně …
Holky držte palce - zítra začíná velké stěhování resp. už začalo balením, ale zítra se to bude přemísťovat. Doma máme jak po výbuchu - je tu takový bordel (jinak se to napsat nedá), že přijít sem sociálka, tak nám děti seberou. ![]()
Rosi - pokud zase začínáš krvácet, tak to už asi bude MS.
Teda vám ti mrňousové krásně přibírají! Jsem zvědavá, jak na tom budem my, jdem se vážit příští čtvrtek…
Rosi, že by první MS? To je teda opruz
Já už jsem úplně odvykla, jak mně bylo dobře ![]()
Taky jsem dneska řešila krvácení - už to tak jakože ustupuje, do hněda, do žluta… a už párkrát se mi stalo, že zase vyteklo něco krve, ale jen taková „epizoda“ vždycky, tak přemýšlím, jestli to je normální… Ale druhý týden po porodu snad ještě jo…
Samíka dnes uspal Nickelback! Takže se ty koncerty vyplatily, musela jsem to zavolat drahému a měl děsnou radost
Akorát mi tak usnul na rukách u PC a levá už mi upadávala, tak jsem ho dala do postýlky a vypla hudbu, abych ho slyšela - a už sem tam trochu vrní
No Snad bude ještě chvilku spát…