Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jo Eli jak píšeš, Mates kňoural pořád a řval taky pořád, najedenej přebalenej, prostě furt …
Pak už jsem to taky ignorovala … nic jinýho mi nezbylo, byla bych jeho uplný otrok … ![]()
Ale teď je zlatý !!!!
No Rosi asi je to změna počasí, usnul, tak snad bude chrupat aspoň chvilku … ![]()
Jinak já si ty vložky do podprdy dávám taky jen ze setrvačnosti, protože jsem v DM koupila 2 balení a mám ještě ty Chicco. ![]()
Stáni to by byl tvůj manžel moc hodný, kdyby sem napsal názor … snad to hlava jako já pochopí …
jo jo, Miri, ja jinal nevim, jak by se dalo jeste pouzit ty vlozky
maji tam lepici pasku, tak treba to nejak namontovat do kalhotek jako denni vlozky
![]()
ty jsi dostala moji SZ?
Eli no sice na to malá je, ale spí takhle od příchodu z porodnice. Jednou jsem jí zkoušela budit a neprobudila jsem jí, fakt to nešlo. Asi je v tomhle po bráchovi, ten už takhle spal od narození. Doktorka taky říkala, když nejde vzbudit, ať jí nechám, ona by pak nemusela zabrat. Jinak jak jsem psala, ona si asi dělá navečer zásoby, pije tak po hoďce tři krmení, takže je to takovej syslík
![]()
No to není špatný nápad Rosi …
s těma vložkama do podprdy … ![]()
jojo dostala jsem SZ, a jak budeš moct můžeme vyrazit … ![]()
mne totiz uz dlouho pripada, ze je tam cpu zbytecne.....
![]()
tak ja ti pak napisu pristi tyden ![]()
Tak jste mě holky opět nepotěšily s těmi vložkami do podprdy, protože já mám tak 2 na den, mlíko neteče, ale malému snad stačí zatím.. No uvidíme zítra u doktorky, kolik navážíme.
Evička a kluci jsou bojovníci, přeju jim, aby šli už domů. Snad Honzík brzy přibere.
Rosinko, Ty jsi taky bojovnice
Holky dvojčátkové, já vás fakt obdivuju.
Musím jít vařit, ale vůbec se mi nechce
Všechny zdravím, nějak nevím, na co jsem ještě chtěla reagovat..
ahoj,
za chvilku dorazí kámoška,štrůdlik se už peče,oběd jsem taky nějaký zvládla a ta malá treperenda pořád spí,ta se předvede před návštěvou. ![]()
Nazdárek, zdravím z maratonu ![]()
Mám Gabču v náručí neb mi jinak řve jak tur ![]()
V noci se holky budili co chvilku - no děs. Jinak v pátek se začínáme stěhovat - tak to bude taky veselo. Když nelítám kolem holek a -kuby, tak se tu snažím balit.
Holky díky za info ohledně očkování - já už si ti vůbec nepamatuji jak to bylo s Kubou - jen vím, že se mu tam udělal ten vřídek.
Jinak vložky do podprdy mám nakoupený ale nepoužívám.. Mlíko mi nevytéká - zatím.
Jooo,a mě taky nic nevytýká,odchytávám jen,když kojim,tak druhé prso a taky když Žofie přetáhne tříhodinovku,tak se občas stane,že taky teču,myslím ale že má mlíka dost,dle váhového přírůstku.
![]()
Ibri, tak dnesni noc take jste pretrpely…no asi neco bude na te zmene pocasi, tak snad bude lip.Obdivuju, ze jeste zvadas stehovani........ ![]()
Zaslouzile maminky, od jakeho veku se pouzivaji jidelni zidlicky?a je to dobra vec? doporucite nejakou? nase druha babicka chce udelat klukum darek, tak jsme prave premysleli, co by se nam hodilo…
Rekla jsem fura plinek, ale chce neco „lepsiho“ ![]()
Holky, tak Gabča je vyčúraná, když ji vozím, tak je klid a usíná, jakmile přestanu - vzbudí se a řve jak tur!!!!
Ahoj holky…
Jee Evunka chudák,karpální tunel…tak to mě trápilo skoro celé těhu a teda v noci jsem vždy trpěla jako pes…a po porodu to přešlo ![]()
Jinak jsem dnes byla na sociálce žádat o porodné a hned jsem vyfasovala další 3 papíry ![]()
Rosi…tak mě zase holky z práce uhánějí,at jim řeknu,co chceme za dárek…že taky plíny neeeee
tak jsem myslela hrací deku máte jí?????
A kdo máte tak jakou?????????a využije se to??
Ibri, tak ja mam oba prcky vycurane.....rvou, pak je clovek vezme do naruce a prestanou, dokonce usnou, a chrapaji!!!a pak pomalicku jdes dat do postylky, a jen se zvednes, tak uz je vsechno znovu…
![]()
Holky,,,já jak malého dám do postýlky,taky se probudí,ale jak ho chvíli hladím na čele
dělám prstem takové krožky jemně,tak hned zabere
říkám,že jdeme kroužkovat ![]()