Poradna duly
Jana Čurdová
Musim se pochlubit tou naší nejmenší,fakt se mi zdá,že už se úmyslně usmívá,dnes se mi jí dokonce při opičkách podařilo vyfotit a taky už trošku brouká(to jsem nevyfotila
) .
První pokusy o nesmělý úsměv:
A ségry,z toho jedna má modrou pusu od modré tříště:
Rosi, tím širokým nahoru
To dole je jenom na vytahování, posléze se to může i ustřihnout… Prý to funguje, pořídila si to i kolegyně v práci a je nadšená…
Stani, super fotky, to je vidět, že má Žofinka už takový vědomější výraz…
Jo, Ody, dobře že se vám to kojení spravuje, třeba nakonec ani dokrmovat nebudete… ![]()
Díky Amber
tam si deku vyberu… ![]()
A objednám jí......holky něco vyberou a zbytek si doplatím kdyžtak ![]()
Mě prcek taky škytá ![]()
A spocený jsme všechny????????,,,tak to jsem ráda…že v tom nejsem sama ![]()
Stanusko…nádherný úsměv ![]()
taky se smějeme.....ale ještě asi ne cíleně ![]()
Angu…holky na jiné diskusi si kalíšky chválej ![]()
Tak hlavně abyste byli spokojení ![]()
Téda, tady je tak hnusně.. Drahý odjel na čáry pálit ohně, tak nevím, nevím, co z toho dneska bude
To je hnus venku..
Angu, to vypadá zvláštně, ještě jsem o tom neslyšela..
Krásný 1. Máj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teda tady nikdo není, snad vás včera neupálili!!! ![]()
Stanuško jako vždy nádherný fotky, a ten úsměv bych řekla že skoro úmyslný, jsou to koťátka krásný, ty prckové … ![]()
Holky chtěla jsem Vám nabídnout odsávačku mateřského mléka, PHILIPS AVENT ruční, je skvělá, jen já už nemám co odsávat, už ani kapku … ![]()
Kdyby jste měli některá zájem tak se určitě domluvíme i na ceně, původně stála 1890,– … dodám ji v originál krabičce i s účtenkou … mám ji 14 dní …
Ahoj holky…
krásný prvomájový den a sladké pusinky pod třešní ![]()
Miri…já mám odsávačku a zatím ji nepotřebuju......
Ahoj, maminky!
my jsme dneska meli co delat, nez jsme rano nasli rozkvetlou tresen, uz totiz skoro vsechno odkvetlo…ale provedeno ![]()
Miri, ja uz v jednom prsu take mam jen par kapek, tak myslim, ze moje „kojeni“ za chvili uplne skonci…
Ahoj holky, tak mi přišla nepotěšující zpráva, asi od Evičky, protože mě nenapadá nikdo jiný, kdo by s Honzíkem ležel v porodnici..
„Tak Honzík má nějakou bakterii, museli od něj odstěhovat ostatní miminka, je sám a k němu pouze v zeleném empíru jako mají operatéři na sále a v rukavicích, pak odesinfikovat ruce, no hrůza, aby to nenaskákalo na ostatní mimča. Doktorka operuje, to mi řekla sestřička. Byla jsem za malým a vzala ten empír na sebe a rukavice, děs, je tam sám izolovaný od ostatních, až tu bude doktorka, tak písnu co a jak..“
To je tedy něco zase
Chudáci.. Snad to ale nebude nic vážného a nebude tak izolovaný dlouho ![]()
Ahoj,
dneska dopoledne jsme byli v ZOO,jen tu rozkvetlou třešeň už asi nenajdeme,tak bude líbačka pod jiným rozkvetlým stromeme,snad něco najdeme,odpoledne aza chvilku se chystáme do Českého ráje.
Miri-tenhle nesmělý úsměv je už určitě vědomý,úmyslný,jindy se už šklebí jakoby se usmívala i víc,ale to byl mimoděčný škleb,tenhle jsem odchytla,když jsme na ní dělali s drahým blbiny a když začneme,tak se takhle už usměje.Myslím,že nejvíc je to poznat na očích,ty se najednou smějou taky,do té doby jsou to takové mimické tiky,ale právě Daník od aleshy mě taky přišel,že už se mu smějou i oči.
A nejvíc se těším až se bude hlasitě smát,to je nádhera.
Tak se hezky dneska líbejte a užijte krásného dne,prý se má počasí po víkendu zase pokazit.pááááá
Tak to byla Evička. Moc vás všechny pozdravuje a těší se, až zase poklábosí s námi
Je to pro ni už náročný, ale já se vůbec nedivím
Jsou tam dlouho a furt nějaký komplikace
A to jsem si stěžovala, že jsem v tý porodce byla 8 dní, úplně se stydím ![]()
Stani, já se taky strašně moc těším, až se budou chechtat nahlas
A i když se na mě usměje, to bude super, zatím se umí pěkně mračit a vztekat, když má hlad a já nejsem rychlá ![]()