duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
4.5.09 08:48

Ahoj,

já jsem taky zůstavala v porodnici o den dýl.Byla jsem spíše smířená s tím,že nás nepustí dětský dr,že malá hodně blinkala.Myslela jsem si,že já jsem naprosto v pohodě,a pak najednou ten výškrab :cry:
No malá je zlatíčko,ale už začíná být vyčuraná.Když ji nikdo nechová,nedrndá,tak řve,ale jakmile k ní někdo dojde,tak je zticha :)
Taky ji nechci věčně chovat,ale mě je jí vždy tak líto,když pláče.Nevím,zda i třeba něco nebolí,tak ji lituji :?
Spinkání?!Tak přes den spí pořád,k večeru začne trošinku zlibit a v noci je to jak kdy.Jednou se vzbudí třikrát za noc a někdy jen jednou! :) Ale dost nás trápí prdíky :cry: A to se v jídle hpdně omezuji,nejím přesně to,co je zakázané,tak nevím čím to je 8O
Prsa mám nalité extrémně.Mám hodně nlíka,takže odstříkávám,ale malá z flašky nechce,takže musíme zamražovat :o Taky mě dost bolí! :(
Ale jinak je malá hodňoučká.Je to naše sluníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.5.09 10:26

Ahoj,
Zuzu, výškrab bez narkozy 8O To bych asi nepřežila
A poprvé jsem měla prsa taky hodně nalitá, přisátí bolelo jako čert, málem jsem kojení vzdala. Ale ono se to za pár týdnů srovná a pak je to pohoda.
Klidně malou chovej, když díky tomu přestane plakat. Já myslím, že malá miminka nejde rozmazlit, u mámy v náručí je jim nejlíp :) Já sice Danečka pořád chovat nemůžu, když mám ještě jedno dítě, ale chovám ho jak nejvíc to jde. A už se těším, až mu budou 3 měsíce a prdíky ho přejdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.5.09 10:51

ahoj, dlouho jsem se sem nedostala, ale čtu vás :-).

Mates začal mít taky prdy, chudák malej, taky už aby to bylo pryč. Máte někdo Babycalm? Pomáhá to?

Vložím vám fotku, jak jsme ho zas „opalovali“, pořád je žlutej, takže ještě asi několik kúr…jestli bude svítit.

http://emimino.cz/…5/465736.jpg

pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
4.5.09 11:40

Ahoj…
jéé Suvik.ten je dlouhej :lol: náš matyášek teda taky…a přijde mi,že tak strašně vyrostl…že to ani není možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.5.09 14:04

Holky, konečně se mi podařilo nahrát na rodinu tu Terezku od Lucinky!!!

Tady jí máte:

http://rodina.cz/…lbum/ter.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.5.09 14:12

Holky tak jsem tam dala i nějaká nová fota Peťkova, a dokonce i jedno se mnou, ovšem já tam vypadám děsně, stále 2 brady, ty už mi asi po 3 dětech zůstanou. :cry: Ale dala jsem jí tam kvůli Peťkovi, je tam poprvé v šátku, tak svou pozornost zaměřte na něj. :lol: :lol: :lol:

A takhle jsme se krásně naučili spinkat s dudánkem. :D

http://rodina.cz/…ixsxdudu.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.5.09 14:24

Ahojda holky hlásím se z domova, včera nás tedy pustily, ale bylo tady moc návštěv, tak jsem nestihla jít na net. Mám toho pořád nějak plný kecky takže nestihnu teď ani dočíst, snad možná časem se k tomu dostanu…
Na rajčeti máte fotky, tak se jukněte, děkujeme za gratulace snad se časem zase zapojím, taťka snad dostane dovču, tak to bude lepší… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.5.09 15:00

Suviku: to je perfektní fotka :D

Ody: náhodou vám to moc sluší oběma. A připomnělo mi to, že jsem chtěla vyzkoušet klokanku :)

Lucinko: taky moc krásné fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 15:12

Já jsem si dnes na prdíky koupila nějakou mastičku…je to nějaký masažní gel na pupík.Nejdřív jsem si říkala,že je blbost,aby nějaká mastička pomohla na prdíky,ale mamka mi říkala,že ji taky používali,a že to vážně pomáhá!!!
Magistra v lékárně mi ještě nabízela nějaké kapičky,ale to jsem zase přemýšlela,jak bych ji je dávala 8O
Takže zvítězila ta mast,tak jsem zvědavá :)
Miminka máte moc krásňoučký :P
Myslela jsem,že dnes budu mít více času,že doložím fotky,ale byli jsme celý den ve městě,tak jsem strhaná jak pes.Takže teď kojím a pak si s ellušou dáme odpolední siestu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.5.09 16:18

Luci - vítejte holky!!! Promiň že jsem včera neodepsala, byla jsemnějak mimo. Večer jsem si i poplakala zase!

Angu - já včera taky měla trochu teplotu a prsa mě bolela jako trám, hlavně levé a z hora bylo tvrdé, tak jsem si loupla paralen a šla spát, ani hokej jsem nedokoukala. Dnes už je to trochu lepší.

Holky vážili jsme malého na kuchňské digiváze. :lol: Tak to vypadá že už má porodní váhu a něco navíc! 8) No uvidíme ve středu u dr. Snad nás pochválí.
Teď se tu probouzí v lehátku a u toho vesele tlačí do plenky. :lol: 8)

Jdu na něj, takže zase nedopíšu to co jsem chtěla......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 16:23

Ody,my jsme malou taky vážili na kuchyňské digiváze,máme ji do 3kg,takže už nám to malou nezvážilo :P Ale vážili jsme ji u „švagrové“,tak tam se nám ukázalo 3,2kg,tak jsem zvědavá kolik bude mít,až půjdeme teď ve středu k dr :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.5.09 16:37

Zuzu - my máme váhu do 5 kg, takže ještě máme rezervu :D Ovšem odvažujeme na nulu košík ve kterém leží, takže už nám dlouho taky nebude sloužit k vážení. Dnes ukázlo že má malej 3711 g. 8)

Tak tu sedíme, malej je přebalen a baští až u toho hýká jak oslík jak loká rychle. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.5.09 16:59

Ahojky maminky a ještě možná mamky čekatelky :?:

Ody sluší ti to, vypadáš spokojeně …

a miminka jsou rozkošný …

Luci vítejte, to je dost že jste doma … malá je uzlíček … super … :)

Malýho bohužel vážit na kuchyňský váze nemůžeme, protože by jí strhnul … :lol: protože on tak kolem 4500g mít bude ne-li víc …
Mě se mlíko uplně ztratilo a to že uplně samo, takže Jakub je plně na Nutrilonu, už jsem si na to zvykla i v noci, stravu má nachystanou během minutky, ani se nestihne pořádně probrat …
Je fakt že mu mlíko chystám jednou za noc, což je príma …

No dneska jsem Matesa přihlásila na tenis, od zítřka bude trénovat 2× týdně, tak se trošku vybije strašáček můj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
4.5.09 17:07

Tak jsme byli venku i když počasí nic moc......... Lucinko,krásný fotky :lol: a víš co se mi líbí??že ty naše dětičky mají víc vlasů.než tatínek :D :D :D Ody,taky spíme s dudákem :lol:
jinak my váhu nemáme,ale skočíme si k dr.asi ve čtvrtek…to máme měsíc 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.5.09 17:33

Ahoj,
dneska jsme zase pobyli po Praze.Ema byla plavat a my se byly objednat na kyčle,jdeme v čtvrtek,tak jsem zvědavá,jak dopadneme.Na váhu jsem taky zvědavá,posledně měla Žofinka 3750g a to jsme byly přdet týdnem a pěkně se jí kulatí papulka a mišelínovatí jí nožky. :lol: 8) Počítám,že 7.7.,kdy jdeme do poradny už Žofina bude mít kolem čtyř kilo.
A teď se jdu podívat na fotky na rodinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí