Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky-------tak my dnes spinkali skoro do 9ti…a stejně se mi nechtělo vstávat.........
Tak ted jsem stihla snídani sprchu a dnes razíme na kyčle…tak jsem zvědavá.
Lucinko…tak tak…moc na to nemysli a užívej si ![]()
Tak dnes dorazil poslední balíček, tak můžeme jít na to
![]()
Zrovna sestavuje manžel lehátko, teď už jen to mimi do toho a budu spokojená ![]()
Lucinko…tak super,o víkendu at prďolka vyleze na svět
já myslím,že vyleze stejně už brzy ![]()
Jé Peti kéž by jsi měla pravdu, zítra jdeme na oslavu dědových narozenin, tak jsem docela ráda, že tam ještě můžu dorazit, on půjde na těžkou operaci srdíčka v úterý 3 dny před svýma narozkama, tak se to slaví teď už dřív
Pořád se čekalo, kdy mu zavolají a tohle nikdo nečekal… chjo
Tak snad to všechno bude o.k. musí, myslela jsem, že stihnu porodit ještě před jeho narozeninama, aby měl první pravnoučátko na světě a bohužel už to asi nestihnu ani před tou operací, tak je mi to líto…
Teď jsem se to dozvěděla, nebo se holčička narodí na jeho narozeniny 1.5. to je taky pěkný ![]()
Dneska mi právě nic není, ani nemám žádný poslíky nic, ticho po pěšině, takže si užívám sluníčka venku, ale u nás tedy strašně fouká, fuj.
Luci…však já neměla jediného poslíčka ani tvrdnutí…a šup…bylo to ![]()
Jinak na kyčlích nám řelki,přidávat plínku..............
Ahoj,
jsme doma od doktorky,Eminka i Esterka zvládly očkování na jedničku 1s* a Žofinka má 3550g,což je necelých půl kila za necelé dva týdny,byla pochválená,že je pěkná a že má už vypapkaný bříško a faldíky na nožkách. ![]()
ahojky …
Stáni máš šikovný holky … ![]()
No my jsme na Nutrilonu, mám málo mlíka a Jakub mi totálně oddělal bradavky, až do krve, dopoledne jsem to obrečela, ale už je to dobrý, nejde to nejde, Matěj taky vyrost na umělým mlíku …
U Matýska jsem chtěla tak strašně kojit, že mě to přivedlo až na psychiatrii, tak teď si z toho už nic nedělám, ale člověka to mrzí …
kojit jsem chtěla … ![]()
Lucinko budu na tebe tento víkend myslet, určitě Terezka vyleze, má idealní podmínky, krásný počasí a je víkend, taťku budete mít určitě doma a už máš vše nachystaný, nic nebrání … ![]()
Držím pěsti …
Já vím Péti,ale strašně moc bych chtěla abychom kojili, pořád ho přikládám, ale je to bolest na posr… myslím že víkend a pak už budeme jen na UM…
![]()
Miri a Bepanthen nepomáhá??mě pomohl…a taky jsem měla až krev…jak mě zrasoval malej
Miri to mě moc mrzí, ani kloboučky nepomáhají? To je mi líto, ale někdo holt prostě nemůže kojit
ale ty se nestresuj maminko, hlavní je, že existují jiný způsoby výživy a důležitý je, abyste byly oba spokojený a šťastný ![]()
Stani vidíš, holky jsou šikulky…
Jinak s víkendem moc nepočítám, ani nevím proč, právě asi proto,že jsou ideální podmínky
a já tak nějak počítám se zákonem schválnosti ![]()
Miri jak dlouho si nakonec přenášela?
A a když to vyjde, budu moooc ráda…
a jinak jdu v pondělí na kontrolu a řeknu mu o dalšího hamiltona, i když pomoct nemusí, v mým případě teda moc nepomohl
no napořád ji nosit nebudu ![]()
Ahojky, tak se hlásíme zpátky z porodnice - konečně
Vůbec nemám nic dočteno, ale třeba se mi to časem i podaří - vůbec netuším, na které straně jsem psala naposledy…
![]()
Jinak Samík je úžasné a pohodové miminko - v podstatě buď jí nebo spí, skoro nebrečí… Zatím
![]()
Co se týče porodu tak ten byl brutální… Jak jsem psala, že mě to zajímá, jak to bolí, když se kolem toho tolik nadělá - no, upřímně řečeno se divím, že se kolem toho nenadělá ještě mnohem víc
![]()
Přijeli jsme tam v 3:45, natočili mi monitor, otevřená jsem byla na 2 cm, tak že mě teda už domů nepošlou… O půl desáté seznali, že bysme tam byli asi týden, tak že mi píchnou vodu, ať se to trochu rozjede, protože kontrakce co jsem měla byly prý „houby“ a potřebujem větší. Je fakt, že se to o dost zhoršilo, ale furt nebyli spokojení, tak (a to už fakt nevím kdy, ale bylo to už určitě po poledni) na:,–(ili oxytocin - to už jsem teda lezla i po zdi, no děs
Doktor stanovil, že porodím do 18:00, abych se nemusela seznamovat s další směnou
a vyšlo mu to - Samík se narodil v 17:26. Ale v podstatě do poslední chvíle jsem nebyla otevřená, tak jak bylo třeba, bolesti šílené, i mi to tam nějak ještě roztahovali rukou… Pak už jsem ani nevěděla, kdy mám kontrakce a kdy ne… roll: No nakonec se ukázalo, že měl Samík nějak blbě hlavičku, takže kleště… Nastřižená / roztržená jsem byla i kdesi vevnitř, šili mě skoro hodinu. Ale Samík je naštěstí úplně OK, má jenom modřinu na tvářičce, ale ta mu už postupně mizí a musel na nějakých pár vyšetření kvůli těm kleštím - ale všecko je OK.
Blbé bylo, že nakonec mi nedali ani nic proti bolesti - když jsem se ptala po epidurálu, tak mi dr. řekl „ale prosim vás, to jste vyčetla někde v Blesku pro ženy, ne?“
(měl brutální smysl pro humor, ale když jsem už věděla, že si dělá srandu, tak to bylo super a byl hrozně moc hodný) a normální injekci mi nejdřív nechtěli dát, prý až budu na nějakých aspoň 5-6 cm, najednou to bylo 7-8 a to už ať prý vydržím, že za hodinku to bude a že je to lepší bez, kvůli miminku… Takže masakr
No a pak ještě ta revize, co nás o den zdržela…
Stejně moc nechápu, že neudělají to kontrolní sono rutinně všem a čeká se, jestli z někoho něco vypadne… ![]()
No, takže se tak postupně secvičujem, všecko se spolu učíme… Nejvíc mám hlavu jak škopek ze všech těch informací - kdy jít ještě na jakou kontrolu (nefrologie, nožičky, obvodní, tuberkulóza), kdy užívat jakési ty kapičky, co nám napsala dětská doktorka - mám strach, že na něco zapomenu, tak jsem to všecko zanesla do kalendáře, i ty kapky
a snad to bude v pohodě…
Takže tak je to s náma
![]()
Angu…vítáme tě tady...........
takže to bylo teda síla co…ale stejně......miminko za to stojí vid ![]()
Taky mám strach,že něco zapomenu…kalendář to jistí ![]()
Hlavně že máš pohodové miminko a zdravé
![]()
Angu vítám tě doma a teda ten porod síla
to se mám na co těšit, ale jak píše Péťa mimi za to stojí a je super, že to dobře dopadlo a jste oba zdraví a v pořádku a teda dr. pěknej šprýmař ![]()
Koukám, že je asi dobře, že jsem si koupila blbníček, já jsem taky hrozná a vše si musím psát ![]()
Až budeš mít čas, tak ještě hoď ještě nějaké fotečky, budeme se těšit… ![]()
Angua píše:Nejvíc mám hlavu jak škopek ze všech těch informací - kdy jít ještě na jakou kontrolu (nefrologie, nožičky, obvodní, tuberkulóza),
Tak kapičky mám v pohodě, ale nožičky kdy mám jako jít mi nikdo neřekl
ani v porodce ani obvodní. Naštěstí mě napadlo jí zavolat, takže jdeme v pondělí. Nefrologie je co a jde se tam proč a tuberkulóza? To se hlídá na co a kdy se to dává? Nám v porodce fakt nic neřekli
Ani mi neřekli, že nemáme odběr z patičky, protože je prcek dřív a že na něja musíme ve třech týdnech k dr ![]()
Jo jinak Angu - vítej doma!