duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5264
23.4.09 08:44

Gratuluju Titty k Tomášku, tak ať ti dělá jen radost, koukám že porod jsi zvládla na 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
23.4.09 08:51

Jo dala jsem na net nové fotky, tady na ukázku - naše malá měsíční spermie :D
 http://www.tygrik.unas.cz/…PICT0163.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
23.4.09 08:54

Tygříku.............to je úžasná fotka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
23.4.09 09:20

To teda je Tygří :) Z tohohle to měsíční štěstí vzniklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
23.4.09 09:29

Amber - když já si nemůžu pomoc :D Mamina mi tvrdí, že vypadá jako duch, ale já v tom vidím něco úplně jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
23.4.09 09:40

No to musím uznat, že jsem s Tebou :) Taky v tom ducha nevidím :D Máme taky takovou čepičku, ale v modrém, a až bude starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.4.09 10:58

Ahoj maminky a zbytek těhulek …

hlásím že žijeme, ale jak je krásně tak se snažím být s klukama venku… a taky tady mám maminku …

předem chci pogratulovat Zuzu a Titty k miminečkům … ať vám krásně rostou a jsou zdraví a hodňoučký !!!!

Lucinko, přesně vím jak ti je, ale nepropadej depresím, ona vyleze … a pak už bude napořád s tebou … :)

Jinak Jakub je uplně v pohodě, brečí asi tak hodinu denně, v noci spinká krásně, kojení se nám užjakž takž srovnalo, tak jsem docela ráda …

Jo a koupila jsem plenky babylove a holky jiný už nechci, jsou krásně měkkoučky, fakt vynikající, takže doděláme zásoby pampersek a pak jen babylove …

Tygří fotečka výborná
No a Stanušky princezničky jsou krásný … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
23.4.09 11:11

Ahoj holčiny, tak se zase hlásím z dvojčecího maratonu. :D
Gratuluji ke všem novým mimískům (ani nestíhám dočíst)
Holky mi furt na přeskáčku řvou, už je zavírám v pokoji a ignoruji neb by mě kleplo. Nejlíp je jim venku a když je dnes hnusně, tak zkrátka doma řvou.
Musím se taky pochlubit - příští týden se budem stěhovat - do většího bytu (ten náš nynější o 50 metrech čtver. je fakt pro nás dost malej). Už se moc těším a hlavně na balkon, kam holky vystrčím a bude. :D
A jestli hezký počasí vydrží, tak asi odjedu na chalupu a tam se budem rekreovat na zahradě. Jinak holky obě kojím a nedokrmuji. Max na noc jednou dostanou Nutrilon (když je méně mléka) a popř. když nejsem doma a musím něco zařídit. Ale Gábina se rozpila a mám z toho radost. Dokonce jsem si kvůli ní pořídila i Suplementor, což jsou takové hadičky, které se připevňují k prsu a dítě se tak dokrmuje. Ale ještě jsem ho vůbec nevyužila. Tak doufám, že ani nebudu muset. Holky máte někdo zkušenost s těmi homeopatiky na podporu kojení? Snažím se neustále dělat vše pro zvětšení tvorby mléka (no zkrátka kojit dva draky - to chce hodně mléka).
Rosi - jak to zvládáš? A co Evča? Jak ona to zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.4.09 12:08

Ahoj,
Ibri: já mám mimčo jedno a taky bych ho občas někam zavřela. Nebo spíš starší sestřičku, tu jsem dnes zavřela do koupelny, neb vzteky řvala a nešla uklidnit :oops:

Daneček má zase po týdnu o půl kila víc, čili 4,5. A má vodní kýlu ve varleti, ale prý se to vstřebá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
23.4.09 12:53

Holky a máte od dr.nějaký vitamíny pro děti??
já mám dvoje…jedny se berou kapka týdně a jedny kapka denně.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.4.09 12:56

Peti: jj, kanavit a vigantol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
23.4.09 12:58

Aleesho..........jojo to je ono :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
23.4.09 12:59

jo jinak jsme byli včera na KO u Mudr a holky mají následující míry:
Kristýna - 3,550g a 51,5 cm a Gábina - 3,6 kg a 52 cm.
Jsou to už holky pucandy.
Aleesho - s tím vztekem to znám. Já Kubu neustále zavírám do pokojíka. Nejhorší ale na tom je, že mě většinou ty nervy ujedou a pak na něj řvu. A pak je mi to líto. Zvláště, když holky řvou, tak pak se fakt neudržím.
Peto - od Mudr máme taky dvoje kapičky. Ten Kanavit 1× týdně a Vigantol denně.Ještě do nich peru Sab simplex.
Jo a Kristýna je hrozně osypaná potničkama - ale je to děs. Z obličeje má jeden velkej rudej flek. Chudinka malá. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.4.09 13:04

Ibri: taky řvu :oops: A Dan má obličej poďobanej jak puberťák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
23.4.09 13:58

Holky,

teda já budu mít snad depku. My jsme za týden přibrali jen 90g.
Kvůli tomu jdeme v pondělí znova na vážení. Já vám nevím, ale snad je to tím jak je stále spavý z té žlouteny, vždy se rychle nasosá a pak už jen spí a dumlá, ať ho křísím jak ho křísím tak chrní. :(
Normálně se mi chce z toho brečet. Zatím hlady nebrečí, ale já vám nevím. Obě děti tak pěkně přibírali z kojení, tak teď mě to nervuje. :cry: :cry: :cry:

Ibri - já brala v porodnici ricinus communis 5ch, a asi si je zase nasdím, ať má malej víc mlíka, ovšem, někde jsem četla že by se neměli brát dlouhodobě, třeba jako 14 dní nebo měsíc. No nevím co je na tom prvda asi by chtělo se pordit z homeopatem.
V porodnici jsem brala 5 kuliček pod jazyk ráno a večer. Půl hodiny po tom by se nemělo jíst ani pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí