Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzulendo-moc gratuluju k Elince! Krásné jméno a huráááá další princezna,jen tak dál.
![]()
Dneska jsem se moc nevyspla,Žofina celou noc tlačila prďany(u toho vydává zvláštní hekance
),ona sice spinkala,ale já nee,vzala jsem si jí k nám do postele a zkoušela se spící najít správnou polohu,aby nemusela tlačit prďany a bobany,ale nic nepomáhalo a tak mi bylo prd platný,že jedla jen ve dvě a vstávala v šest,stejně jsem si moc nepospala.
Teď už zase spinká a klidně,ale budu jí muset pomalinku vzbudit na dlabanec. ![]()
Zuzu posílám velkou gratulaci!
Amber: tak to máme úplně stejně - tváře a zátylek. Ten se mu dost opupínkoval včera, když se mu asi zpotil venku ![]()
Navíc si udělal škrábanec přes celou tvářičku pár minut předtím než jsem se mu chystala ostříhat nehty. A to jdem dnes do poradny ![]()
Stani: Dan takhle heká skoro pořád. Už to umím ignorovat a usnout ![]()
ZUZU obrovská gratulace k ELINCE!!!
![]()
ANGU píše:
Ahoj, tak domů jdem až zítra, ještě musím na revizi - mám tam jakési zbytky
Že gratuluju Kačce ..........
My razíme za chvilku do pordny na KO, tak držte palečka ať tentokráte máme přírůtek váhy!!!
Vy tu řešíte kakání, a to moje šmudle u týden nekadilo. ![]()
Zuzu gratulace k Ellince
Já jsem posekala celou zahradu a jsem ko jsem spocená až na pr…
Chudák Angu, to je nepříjemný, tak snad už jí brzy pustí…
Holky.........tak Matyášek má naprdíno aspon 2krát denně.......
A ted jsem si s ním hodinku schrupla ![]()
Můj kadí tak 5× denně, mám spotřebu plín jak blázen. A teď čučí už od 7 pd rána, no je to normální, uspávala jsem ho asi 3/4 hod. aby usnul na 10 min. V kolíbce řve…mě picne. Ale v noci spal hezky, aspoň něco.
Tak nějak všechno teď dělám jednou rukou…
Angu je mi líto, snad je už pustí teda zítra.
AHoj maminky!
ZUZU velka gratulace k Ellince! dalsi holcicka! tak snad budou nasim klukum stacit holky ![]()
Lucinko, je to otrava, verim, ale mala se proste vyleze, bude muset, neboj, budeme ti pak radit jeste s vetsi zkusenosti, nenechame te prece v tom ![]()
Angu, chudak…fuj…revize........a jak na to prisli? nas na koze nekontrolovali v porodnici…jen se divali na vlozku a z dalky co je mezi nohama…tak nevim, jak zjistit, ze clovek ma nejake zbytky v sobe…
Nas prdy porad trapi, asi take zkusim ten fenyklovy caj…ted' v 6.30 jedli, Vladik pekne chrupkal, Danik proste nechtel…tak mucil babicku, pak jsem vstavala ja v 7.30, mucil nas obe…tak jsme byli vzhuru do dalsiho krmeni.Ted jsme se najedli a brek, tak jsem je vypravila s babickou ven, at' se pekne projdou…a ja si uzivam ticha.Ale je tu spousta domaci prace…gr…
Peti, chlapy jsou proste vsichni stejni…nasemu drahemu take clovek musi vsechno rict, a ja mam take blby pocit, ze ho buzeruju jak maminka skolacka…ale on pri tom rekne, ze at' mu to vzdy reknu, co je treba…
A vite, co se stalo vcera…Danecek ublinknul v postylce, drahy chtel ho utrit..a ze vsech hadriku, co byly na postylce vzal ten, co byl nejdal a to byl zrovna na utirani prdelky po umyti
krasne jim utrel pusinku…ja jsem malem omdlela…ach jo…
Suviku!!kadi 5× denne????uff…to u nas kdyz se vykadil Vladik 2× za den, jsem myslela, ze se neco deje…jinak stava se ze nekadi i 2 dni…jsou asi po me, proste hovinka z nich jen tak nejdou…
Holky, Danoušek kaká pořád
! Fakt bych mohla přebalovat co deset minut. Je to teda vždycky jenom malinko, ale je. Taky pak bývá opruzený, když je v tom dýl ![]()
Tak to na mě zase padlo, vybrečela jsem se miláčkovi na rameni, a už je to zase lepší, to střídání nálad je strašný
![]()
A vy řešíte hovínečka, my jsme nainstalovaly nanny, a budu dnes povlíkat peřinky…
Rosi děkuju, budu ráda, když se budu mít na koho obrátit, až budu v koncích
to je super vědět ![]()
Ondráš taky kadí s každým prdem
Vydržet - bude líp
Velký kakání má tak jednou denně. A po jídle mi taky začal kapku zvracet. Prostě už jsou větší, líp se jim saje, tak si vytáhnou rychlejc víc a pak se přejí. Určitě se to upraví
Jestli vám prsa tečou moc, tak jsem četla, že je lepší kapku odstříkat, aby to mrňousům tak neteklo, že pak jedí pomaleji ![]()
Suvi - co zkusit šátek? Měla bys aspoň chvilku volné obě ruce …
Zuzu - gratuluju k princezně
Jo Zuzu taky gratuluju, já málem zapomněla!!! ![]()
Holky, na chvíli usnul, snad něco stihnu.
Tygří , chci zkusit, zatím jsem se k tomu nějak nedostala nebo co…
Zas mi nejde metr, jak se to tam dává? Co mám do toho podpisu zkopírovat?
pár fotek z dneška.
eminka se obouvá a skládá korálky
a zofinka se snaží pást
za chvilku pojedeme do prahy na oběd,tak pááááá