duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
20.4.09 08:41

Jo obden to utíká rychleji :) Akorát mám těhu průkazu jako nějakou biblu…tam mám samej papír z monitoru :D
Jinak ten poslední měsíc se táhne neskutečně pomalu…Těch předešlých 8(9)měsíců uteklo strašně rychle…Připadám si jako slonice a to nemám skoro žádný břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.4.09 08:44

To je zvláštní s tím tvým PM to jsem ještě neslyšela o měsíc později 8O myslela jsem, že jsi se překlepla a asi ne, teda to je velký rozdíl..
Tak ať ti dobře dopadne kontrola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
20.4.09 08:54

Luci ja ten termín podle PM vůbec nevnímám…Otěhotněla jsem někdy v červenci.MS se mi asi o tři dny zpozdila,tak jsem si dělal test,ale byl negativní…Pak jsem to normálně dostala…V srpnu se mi MS zpozdila už více jak o týden,tak jsem si opět dělala test a ten už byl pozitivní…No ale pár dní po testu,jsem to opět dostala…Měla jsem to sece jen nějaké dva-tři dny a slabé,ale prostě měla…Takže když jsem pak šla k dr. aby mi řekla zda jsem nebo nejsem těhotná,tak se ptala na PM a vypočítali jsme termín právě až na toho 22.5. :cry: Takže nevím,no… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
20.4.09 09:00

Ahoj holky.......... Stanusko,taky vše nej nej k narozeninám :srdce:
Jinak když já začala kojit tak bradavky šíleně bolely…mazala jsem bepanthenem a přešlo to trošku,ted už to jde.Ale mažu je raději dál :wink:
Zuzu,Luci..je to dlouhé ted už co…tak at miminka brzy vykouknou :wink: ale je vidět,že se jim u maminek líbí :lol:
Matyášek je pořád zlatý dítko…v noci papká po 4 hodinách,přes den tak po3..nají se,pokouká kolem,vyprdí se a zase spí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
20.4.09 09:10

Zuzi , a ten termín máš asi podle UTZ, viď? Ono to je prý tak, že ještě 14 po termínu se to nebere jako přenášení, i když často už týden po termínu porod vyvolávají. Ale já jsem rozhodně pro to, aby mimčo vylezlo samo, až bude chtít - dokud je mu tam dobře. 8)
Včera jsem měla termín, který jsem si spočítala sama - mám kratší cyklus. Takže už mám taky po termínu. :wink:

Teda já budu asi všechny přítomné provokovat, ale na dnešek jsem se už čtvrtou noc za sebou vyspala báječně. Sice jsem byla párkrát na záchodě, ale zase jsem hned zabrala. :)

Luci , na okna taky koukám, aspoň v kuchyni a v ložnici by chtěly, ale asi bych pak dostala od celé rodiny vynadáno, že už takové věci nemám dělat. Tak si asi najdu jinou činnost. :wink:

Jsem moc ráda, že jsme v sobotu jeli do porodnice a že vím, že je mimčo v pořádku. Teď už se totiž hýbe jen maličko, tak bych byla zbytečně nervózní.

Tak já končím, dítko mi tu doslova leze po zádech a nudí se, tak asi zase vyrazíme ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.4.09 11:34

Dobré poledne …

Především Vše nejlepší Stanušce ke krásným narozeninám :-)

Holky čekatelky, přesně vím jak vám je, ale věřte že to příjde a příjde to už brzy!!!!!!!!!!! Už abychom to tady měli všichni za sebou … a psali si o miminkách

Péti tak to je malý fakt zlaťáček … Jakub je taky zlatý sladký miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
20.4.09 11:47

Miri..jen si je pochvalme :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.4.09 11:58

Péti ale každý den nemáme tak slavný … ale když to srovnám s Matesem, tak můžu říct že Jakub je milionový miminko …

Takže si je pochvalme … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
20.4.09 12:13

Ahojm maminky

absolutne nestiham…jen jsem v rychlosti precetla, co se tady delo

No a parada!!!dalsi miminka na svete!!moc gratuluji Bobi a Angu. Vidim, ze chudak uzila se Samikem,ale hlavne, ze uz je venku. Ale Angu se nedostane do kina :lol: :roll:

U nas nic noveho, uz je mi trapne se tady stezovat…koukam, ze sestindelni depku jste tu take mely..ja jsem probrecela skoro cely vikend, no…
Miri, ale mam posledni tyden toho sestinedeli, tak ze by????Uz premyslim nad tim, ze bych se mela objednat na gyndu,ale najak po porodu mam panicky strach z kozy :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: ale zase potrebuju antikoncepce…hm…nevim, co vybrat, jak jsme se dlouhodobe snazili, tak uz jsem zapomnela na to, co to je chranit se..no ale jelikoz pricinu, proc to neslo nam nejak neodhalili, tak ja bych docela i verila na zakon schvalnosti, tak bych rada mela jistotu…jinak, kdyby mne nestacili kluci, tak bych asi take adoptovala cernoska z Afriky, nez rodit znovu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
20.4.09 12:16

Rosinko,taky jsem už myslela na antiko potom…
sive jsme se snažili a miminko nešlo,až po umělém,ale stejně…náhoda je blbec.....tak si asi nechám pak napsat něco…a kdyby jsme pak chtěli ještě mimi,máme mrazáčky v Podolí :lol:

A minule jsme si říkali,jak měl Matyášek štěstí,že ze všech embryí vybrali právě jeho a je ted tady s námi................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.4.09 12:21

Ahoj holky, tak vidím, že ta naše miminka jsou učinění pokladi :D To je moooc dobře :)

Rosi, to to letí teda! Malému budou ve středu 4 týdny, to je fakt fofr :) No a na gyndu jsem se objednala právě dneska, jdu tam 7/5, ale byl to problém najít termín :( A taky budu řešit antiko.. A víš jak to je, nešlo vám to, když jste chtěli, ale co kdyby se teď zadařilo hned :)

Dneska jsem byla u doktorky kvůli tlaku, tak jsem měla ukázkový, tak jsme zase snížili dávku. Beru už jenom dvoje prášky a 2× denně, ráno a večer, tak to už vypadá nadějně :)

No a taky mi ráno v 6:43 přišla SMS ve znění: „Rodím :) Jsem v Mělníku.“ Ovšem od koho to bylo, to teda fakt nevím.. Takže to je taková info na nic.. No odepsala jsem, kdo že to rodí, že to číslo neznám, a odpověď žádná, tak to má maminka asi plné ruce práce.. No snad se ozve i se jménem.. Nenapadá mě, kdo by to mohl být. Jeden tip mám, ale uvidíme.. Největší sranda by byla, kdyby to byl někdo z mého okolí a ne vůbec z emimina :) No ale nevím o nikom, kdo by teď měl rodit a ještě v Mělníku.. Tak to bude překvápko pro nás pro všechny :)

Budu muset ostříhat psa, vůbec se mi nechce, ale už je chuděrka tak zarostlá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
20.4.09 12:30

Amber, tak to je sranda s tou smskou. Tak asi mamka zrovna funi na porodnim boxu, tak urcite pak napise :)))
Super, ze uz mas tlak v poradku. Jo jo s tou antikoncepci bude se muset neco brat…to by me zabilo byt ted' tehotna :))))))))))))))NE NE NE:)))

Peti, take porad premyslim,kdyz se podivam zpatky…jak se vsechno meni…pred rokem to jeste bylo zoufale snazeni…a ted' antikoncepce:)))a ze s mikrofazolek mam ted' poradne rvounky:)))a ze jsou tak sladci…ted' zrovna vychutnavam posledni minuty klidu, vypravila jsem bandu s babickou na prochazku,ale uz za chvili jsou zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
20.4.09 12:32

my mrazacky nemame, mela jsem 5 vajicek, a dali mi dva nejlepsi :)a 3 rekli, ze na mrazeni nejsou, kdyby se meli zavest hned, tak jo, jsou v pohode,ale pro zamrazeni nejsou tak silni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.4.09 12:38

Rosi, tak to je taky sranda, v porodnici mi bylo líto, že furt spal, že jsem si ho nemohla mazlit, abych ho nerušila, a teď si přesně říkám „ještě mám 2 hodiny, než se vzbudí“ :D A taky pravda, loni v březnu jsem vy:,–(ila prášky, začali jsme se snažit a letos v březnu se mi narodil cvrček :) A teď honem přemýšlet, aby nebyl hned sourozenec :) Zatím ani nevíme, jestli budeme chtít, každopádně takhle brzy určitě ne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
20.4.09 12:48

Tak to my máme mrazáčků hodně…ted ani sama nevím,jestli 12nebo 15........no jo jsem nosnice a měla jsem 23 vajíček :lol:
Být mladší,mám hodně dětí :lol: ted budu ráda pak ještě za 1 robátko…jestli to vše půjde dobře.Ale to už mi bude 37…když bych chtěla po 3 letech,at si prťouska užiju a to nevím nevím.....asi už to bude pozdě............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí