duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
18.4.09 19:12

ty jo Ody to je super fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 19:28

Ody malej je úžasnej :D :wink:

Já taky doufám, že se Angu nestihla ozvat nebo tak… je to už docela doba…

Já jsem si dala horkou koupel, a někdy mi přijde že ty křeče ze střev jsou trošku jiný a třeba už to jsou nějaký poslíci :lol: :lol: nevím to se uvidí :lol:
ale někteří jste tady měly poslíky třeba měsíc před :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 21:55

Tak pořád nakukuju a nic, moc na Anguu myslím, snad mě tu ráno budou čekat dobré zprávy, já si jdu už lehnout :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.4.09 22:01

Holky, tak mi ve 21:03 přišla SMS, že se v 17:26 narodil Samík, má 3550g. Ani nevím, jestli reprodukovat celou SMS, Angu to měla teda složitý jak blázen, použili i kleště, další dítě prý bude adoptovaný černoušek z Afriky :D Moc gratuluje Bobi a závidí císaře :) No holky, ta si to teda chuděra užila :( Ale vypadá to, že je i tak v dobré náladě :) Prý i přes modřiny je Samík k sežrání :) Máte foto na rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.4.09 22:11

Jééé tak se mi vyplatilo se vrátit, teda tak to měla teda holka dlouhý… :o

Angu tobě a Samíkovi hodně zdravíčka, jsi moc statečná :potlesk: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Samík je krásný miminko a nosánek má opravdu stejnej jako na fotce z 3D utz… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.4.09 22:12

Anguo-moc gratuluju k Samíkovi! Ale teda užilas sis,doba i průběh nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
18.4.09 22:24

Veliká gratulace Bobi a Angue k chlapákům, hlavně, že to holky máte za sebou!!!

Víc ze sebe nevymáčknu, jdu se zhroutit do postele.

Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
18.4.09 22:48

Bobi, moc gratuluju k narození Adámka
a Angu, tobě k Samíkovi!!!
:D :D :D
Ať vám kluci krásně prospívají a dělají vám jenom radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
18.4.09 22:57

My jsme si dnes odpoledne dali cvičný výjezd do porodnice, protože už od včerejška se mrňousek mnohem míň hýbe a dneska jsem ho necítila skoro vůbec.
Naštěstí je všechno v pořádku. Už má prý hlavičku pěkně napasovanou dole a nejspíš i proto tam tolik neřádí. :)
Já jsem byla docela klidná, ale pro jistotu jsme jeli - a jsem ráda. A jak mi dnes zopakovala i porodní asistenka - je lepší jet třikrát zbytečně, než jednou pozdě. Byli tam všichni opravdu moc milí. :)

Nicméně na porod to ještě nevypadá. Tak si třeba aspoň počkám do pondělí, kdy mi mají přijít ještě další 3 balíčky poštou. :wink:

Lucinko , to už tu z těch aktivních přispěvatelek zbýváme jenom my dvě, co? Zrovna v týdnu jsem si říkala, že je půlka dubna a většina dubňátek už je venku. 8)
Jak to u mě ve čtvrtek už vypadalo, že je porod na spadnutí, naladila jsem se do správného rozpoložení: „A teď už nebudu nic dělat, jenom odpočívat a čekat…“ :D Jenže teď už to zas nevypadá, tak si asi budu muset naplánovat nějakou činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
18.4.09 23:02

Tak jsem se pokusila všechno dočíst a zkusím reagovat.

Aleesho, Stani , Phil&Teds ve čtvrtek dorazil - zatím jsme s ním jezdili jen po zahradě s Martínkem, ale je to paráda!!! :D Už se těším, až vyrazíme v plné sestavě. :P
Vozíte mimča taky v tom cocoonu? Ještě před pár dny jsem si říkala, že ho snad ani neužijeme, že se v tom mimčo upeče, ale na tohle počasí to bude fajn.

Plíny - mám nakoupené Huggies Premium (zeleno-modrý obal), bohužel měli jen tu první velikost a druhou už ne, tak snad včas doplní zboží. Na Martínka jiné nepoužívám už asi rok, tak se snad osvědčí i pro mimi.
Minule se mi dost osvědčily i Bella Háppy a DM Babylove . Naopak Tesco plíny Martínkovi nesedly, přijde mi, že měl jinou postavičku, než na jakou jsou Tesco dělané.

Elleno , to je jasný, když to bříško 9 měsíců roste, tak to chvilku trvá, než zase splaskne. :)
S přítelem se to snad brzy srovná, ona je to pro ty chlapy taky novinka a musí se sžít s tím, že už se po nich taky bude něco chít. :wink:

Amber , myslím, že to vůbec nevadí, kojit z obou prsou. Hlídej si, ať dostatečně piješ, aby se mělo mlíčko z čeho dělat. A pak se taky dostavují tzv. „růstové spurty“, tedy období, kdy mimčo najednou hodně rychle roste a tím pádem potřebuje i víc jíst. Jenom si už vůbec nepamatuju, v jakém je to věku - zkusím to někde najít. Každopádně čím víc budeš kojit, tím víc mlíka by ti mělo dělat, tak se to snad brzy srovná. …jak postupně dočítám, tak holky už ti mezitím poradily. :)

A všem chci pochválit fotky, moc krásná miminka se nám v dubnu rodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
18.4.09 23:05

Tak když už tu má být půl stránky příspěvků jen ode mě, tak ať to stojí za to. :wink: :lol:

Dávám odkaz na super stránky o kojení a nejrůznějších problémech, co se při něm vyskytují
 http://www.kojeni.net/databaze.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.4.09 23:18

Ahoj holky,

moc gratuluju Bobi k Adamkovi a Angu k Samikovi...........

Miri, snad Te depka brzy opusti, taky se tesim az sestinedeli skonci.....i kdyz malej krasne spinka, citim se unavene a hlavne osklive..........

Jak pise Aleesha, taky jsem hotova,ze se do niceho nevlezu, vaha jde sice dolu, ale ne tak jak bych chtela, jde to pomalu.......

Amb, ja kojim na jedno kojeni z obou taky, radila laktacni poradkyne…jinak by mu to nestacilo, i tak nekdy podam Nutrilonek, mam taky Otesanka.........

Vsechny zdravim...........

Luci jak je?Uz se ti to blizi...........

Titty, ja jsem zatim moc spokojena s plenkama z DM Babylove.........ted zkousime Pampers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.4.09 02:17

Bobi a Angue velké gratulace k narození miminek!!! :) Ať jsou tlustý na tři prsty a maminky jsou brzy v plném pořádku :)

Chudák Angua to asi neměla jednoduché - ale andílka má nádherného, má krásně světlé vlásky :) Snad první blonďaté dítě tady, ne? :) Jinak je to holka statečná. A Bobi je svým porodem snad nejblíž z nás všech původnímu termínu, ne? Nebo tu snad někdo porodil přesně na termín?

Titty Doufám, že to bříško nebude splaskávat dalších devět měsíců :D :D Jinak přítel se už lepší ;) Doufám, že to bude mít narůstající tendence ;) A ten link o kojení je moc šikovnej, už jsem tam najukla a šlověk se tam docela dost zajímavých věcí dozví :) Třeba že si můžu dát bez výčitek pivo ;) ;)

Ody Ta fotka je super!!! To ten náš zamračenec se usměje jen sem tam a to ještě jen ve spánku :) No, snad z něj bude usměvavější děcko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.4.09 03:03

Titty a Merssy, díky za info o kojení. Vypadá to dneska líp, ale dávám obě :) No hlavně že něco teče :)

Ellen, já mám dojem, že Kačkač měla termín 10/4 a porodila 9/4 22:50 :)

Já nezapnu nic svýho a váha dolů nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
19.4.09 07:47

Dobré ránko, Titty taky mě to včera napadlo, jsem si řekla tak a teď jsem tu v podstatě sama čekatelka vylepená pořád na netu :lol: to jsme byly já a Angua a ty že máš doma Martínka, tak to tak často nejde… 8)
Ale zaplaťpánbůh že nejsem sama úplně, ještě sem chodila Zuzulenda, ale ta teď taky chvilku mlčí, taky by už to mohla mít za sebou :wink:

Titty u tebe to aspoň už vypadá a mimísek je dole, to u nás tak není, na minulé KO mi dr řekl, že tam hlavička má ještě dost místa, je sice trošku víc dole, ale nic moc :roll:

No jdu teď 21.4. na kontrolu den před TP.. už se začínám tak trošku smiřovat s tím, že budu přenášet, ale bojím se o mimi, tady se to tak nebere a když budu přenášet, tak nebudu chodit na monitor obden jako Miri, ale normálně jednou za týden, takže mi nejde o mě ale o ni… a to mě může fakt nechat 14 dní což je do května 8O :roll:

No uvidíme, zeptám se dr. jak to tady chodí, doufám, že mě nenechá těch 14 dní nebo mu skočím kolem krku :evil:

Jinak mám zítra taky v plánu ještě vyzvednutí balíčků na poště a ještě nějaké menší praní, tak mi to zas tak nevadí a jdu naposledy na nehtíky a v úterý mám kafíčko s kamarádkama, tak tam ještě dorazím…A hlavně má být lepší počasí, tak snad bude i lepší nálada, včera ze mě byl už manžel na větvi a já se mu ani nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí