duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1668
16.4.09 14:41

Ahoj všechny!!!

Nicky, veliká gratulace k Rozárce, tys tu holčičku stejně tušila, že???

Myslím na Evu a její prcky, ať to není nic vážného a ať se z toho brzy dostanou.

A prosím pěkně, 4 hodiny v noci pauza na kojení, co to je???? Já znám jen dvouhodinovky, ve dne kojím celou dobu, co je Kačka vzhůru, vůbec nemá smysl zastrkovat prsa zpátky… 8O

Ibri, s počůráváním též neporadím, neboť u nás se s nočníkem stále ještě nezačalo. A to jsem prosím přikoupila troje čupr slipy s tygrem… 8)

Amber, prď na všechny a užívej si svoje spokojené a hodné dítko. A kdyby ses náhodou ptala, tak Fandík byl do roka a půl strašně zlaté a hodné a ukázněné miminko… :lol: A podívej se teď, co je to za péro. 8)

Rosi, vydrž, blíží se konec šestinedělí, hormony poleví, kluci se začnou zajímat o svět okolo sebe a hnedle bude lépe. Rýma je protivná, to ti nezávidím, tak držím palce, ať brzo odezní.

Víc už moje hlava nepobrala, jen nevím proč jsem to sem chtěla napsat, ale na bolení hlavy mi v porodnici dovolili Ibalgin 400, prý až třikrát denně. Zatím jsem si jednou musela vzít půlku, ale zabralo to hned a svět byl pak o něco veselejší. Prý se nemám dívat na to, co píšou v příbalovém letáku, že se tím jen jistí a mimču to nemůže ublížit. Tož tak.

Tak se zatím mějte, jdu umřít na gauč, než se mi moje divá zvěř probere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
16.4.09 14:45

Jo jasně, že jsem zapomněla, chtěla jsem pochválit miminka, Matyáštek, Lucinka i Peter jsou krásní. Jestli jsem nějaké mimčo přehlédla, tak se omlouvám, ale za chvíli mi dojde baterka, tak musím končit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.4.09 14:50

Gabu, hláška s prsama a Kačkou mě opět dostala :D Ty máš prostě skvělé děti :) A jak říkáš, že je Fandík péro, tak já bych byla ráda, kdyby náš Radim byl takový živý :) Nemusím mít dítko, které někam ráno postavím a večer ho tam najdu :) Ale zase nenajít ho vůbec, to bych taky nemusela, něco tak mezi :D No ale že je teď hodný, za to jsem fakt ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 16:26

Jé, tady to dneska žije :D Já jsem schrupla a je mi teda líp :D A začla jsem špinit :roll:, takže se mu to prošťárnutí zřejmě povedlo :lol: Už jsem Samíka litovala, že ho vyhánějí z domečku, bobečka mojeho malinkého… :lol:

Ody, malý je sladký! A kde má Guns n Roses?!!! :lol:

Gabu, Rosinka psala, že ji bolí hlava z toho řevu, tak to asi proto jsi chtěla napsat…

Amber, my jsme dneska v Deichmanu viděli, jak se nějaké babičce ztratil chlapeček - jmenoval se Bořek :lol: Asi podobné péro, páč jí zdrhnul úplně mimo obchod :lol: :lol: :lol: Jo, a já jsem si tam koupila nové botičky, takové plátěné baleríny, asi v nich pojedu do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.4.09 16:34

Chudák babička, protože až mi ta moje někdy řekne, že se jí ztratil Radim, tak si něco vyslechne :D

Tady se zvedá pekelný vítr :( A malý furt vykřikuje a moc nespí, doufám, že to v noci dožene :) Chce dudlík! Jenže mu vždycky vypadne a neumí si ho ještě sám vzít (zase tak šikovný teda není :D ), takže už mám chuť vzít lepicí pásku.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 16:46

Nám tchýně vyprávěla nějaký příběh (nevím, jestli to bylo třeba někdy někde ve zprávách), že se nějaká babička na výletě hvízdla a zapomněla dítko v lese - to by mě trefil šlak :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.4.09 16:51

No, jeden příbuzný nechal dítě i s kočárem před hospodou poté, co mu opilci rozbili hlavu půllitrem, on byl taky opilý, takže došel domů bez kočáru :D Malému nebyl ještě ani rok, naštěstí bydleli na malém městě, takže se neztratil a už je to 30 let dozadu :D Jojo, dějou se věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 16:57

Ježiš, no to bych mu ji rozbila podruhé :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.4.09 16:58

Ahoj holky,
narychlo Vás zdravím už z domva…dnes nás konečně pustili z porodnice,ale zítra tam jedeme zase na kontrolu se žloutenkou a na kyčle…Děkujeme za gratulace k Honzíkovi…holky,je zlatej…já už taky na porod skoro zapomněla :P Nestíhám dočítat,natož reagovat,jen jsem si vyhledala kdo porodil…Takže moc gratuluji Evičce ke klučíkům a Nicky k Rosálce,no a všechny moc zdravíme…Zatím ahoj a až bude víc času tak si Vás dočtu a snad budu zase brzy v obraze :wink: Mějte se krásně…
no a Angu,držím palečky aby se porod brzy rozjel a abys měla Samíka brzy u sebe :wink:
Amber moc děkuju za podávání informací :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 17:06

Ahoj Oli, vítejte doma :D To je super, jak jste všichni z těch vašich prďolků unešení - už se na to těším :D

No snad se to teda rozjede brzy, tak nějak jsem pochopila, že by mi to asi chtěl v pondělí snad už vyvolávat, i když to takto přímo neřek - tak bych radši, aby to proběhlo samo… Zatím teda jediná změna je, že Samík sebou pere jak mokré tele - asi nějaká msta, že mu ráno dr. šahal na hlavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.4.09 17:28

Ahoj Oli, to je super, že už jste doma :) Já se na kyčle taky musím objednat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 17:28

No fakt, a co mi dělá s tím čípkem - on ho snad roztahuje nebo proráží, aby se mohl dostat ven :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.4.09 17:31

Jé Angu, že bys dneska rodila? No držím palce, koukej dát vědět :) Ježíš, to by bylo skvělý :) Samíku, vylez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 17:41

No já nevím, že by to bylo už dneska…? To by byly fofry… No, ale do půlnoci času dost, že jo… :lol: :lol: :lol: Minimálně Samíka ten Hamilton povzbudil k větší aktivitě - tak už možná masíruje svaly :lol: :lol: :lol:

No, šak tu sedím, mám to zaplé, budu informovat :lol: I kdyžtak potom přes mobil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.09 18:15

Tak teď teda nevím, jak moc čerstvá krev je ještě v rámci špinění v normě? Je toho malinko, tak 1 cm, spíš s hlenem, jak třeba při MS, ale stejně jsem myslela, že špinění je spíš tmavě hnědá…? :nevim:

No, budu ještě chvilku vyčkávat a uvidíme… Kdyžtak někam pak brnknu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital