Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko, podle popisu mi to přijde skoro jako to, co měla Evička. Já bych možná zkusila Bepanthen.. No a nebo lékárna, tam určitě poradí. Je to ale smůla, co? ![]()
Nicky, držíme palce ![]()
Aleesho, kdybys něco zjistila o vyrážce, jsem jedno velké ucho, nebo spíš oko ![]()
No jo hrozný se mnou, já si to pěkně ke konci vybírám, to jsem celá já ![]()
No nic jdu se oblíknout a šupajdím do města a do lékárny, to se neda vydržet ![]()
Dneska dorazí tchýně s babičkou manželovou, tak mám před sebou další návštěvu, chtějí mě asi ještě vidět v celku ![]()
Zatím pá, ale on tady stejně nikdo netrůní ![]()
Ahojky,
tak Nicky držíme palec, ať to všecko dobře dopadne… ![]()
Jsem teda zvědavá, kolik tu bude nových miminek, než se Nicky vrátí. Drahý tipuje, že budem rodit v pátek
Což by klidně mohlo být, kdyby mě ve čtvrtek na KO nějak „prošťáral“… No uvidíme, já to vidím s náma bledě - asi budu jak ty žirafy, co jsou těhotné snad 18 měsíců ![]()
Luci, to je teda pech, s vyrážkou… Třeba by to mohla být i nějaká alergie na sluníčko… http://zdravi.doktorka.cz/…rgie-slunce/
Ahojda tak jsem zpátky koupila jsem se řepík, tak si ho večer uvařím a ten bepanthen, ještě jeden on se neztratí
Pošmajdala jsem po městě a jsem ko, hrozný jak člověk nic nevydrží a vleče se jak smrad ![]()
Dneska mi bylo řečeno, že bříško mám ještě hodně nahoře, takže to nevypadá
no jak jinak, tenhle víkend ještě strávím doma ![]()
Koupila jsem si tvarohový koláč, tak se jdu do něj pustit…
Angu co ta tvoje návštěva s tím malováním zadařilo se? ![]()
Ahoj holky…
Nicky myslím na tebe a at se vrátíš se zdravým a krásným miminkem ![]()
Suvik
taky opalujeme na sluníčku ![]()
Jinak všem krásný den ![]()
Jo, Luci, vidíš, návštěva
Bylo to boží, hrozně se smál a fotil, přesně jak jsem myslela… A furt nemohl pochopit, že jsem v den TP přijela jenom kvůli tomu
Fakt sranda, povedlo se…
Ahoj holky, jen nakukuji, nestíhám dočítat ani sem moc chodit. ![]()
Zkrátka děcka dávají záhul. Koukám, že jste už spousta porodila-tak všem moc gratuluji.
Jinak my máme po poslední KO - Kristýna - 48,5 cm a 2.950 kg a Gábina 51 cm a 3 kg. Takže už jsme pěkný cvalíčci. Prdíky nás trápí - ale s tím asi nic nenaděláme. JInak jsme teď skoro furt venku, když je tak nádherně. Tak si užívejte brzkého léta a zatím.
Ahoj holky, tak my jsme dneska poprvé výletili, jsou nám přesně 3 týdny
Byli jsme v práci na chlubení, na nákupech a už zase spinkáme v postýlce. Malý se všem líbil a opět jsem slyšela to co v porodnici, že ani nevím, co je to mateřská, že to naše dítě je úžasně hodné, a opět „však počkej, ono ho to přejde, to je ten začátek, však on začne řvát“
Proč mi každý bere moje ideály?
Já věřím, že máme andílka po mamince
![]()
Holky maminky, co si myslíte o čaji HIPP Fenykl, granulovaný, co se může dávat už od 1 týdne života? Používáte některá? Já ho koupila včera v lékárně a dneska nás zachránil v práci, byly prdíky a možná už i hlad, tak jsem ho malému dala, z lahvičky pil hnedka, držel si ji oběma rukama a krásně pil. To je další problém, skoro mi přijde, jestli není napřed, aby nebyl hyperaktivní, nebo jak se to říká
Říkali mi to i v práci, že je nějaký až moc šikovný
Jak se to pozná a vadí to? Já fakt asi nebudu mít nic normálního, těhotenství, dítě.. ![]()
Jo a ahoj Ibri
Holky krásně rostou. Si myslím, že nemáš čas, dvojčátka a ještě odrostlé dítko, to musí být mazec! No ale od zítra se prý počasí zhorší, tak se třeba ukážeš víc ![]()
Ahojík...........
Ibri…jasan,že to máš ted záhul…ale jsi šikulka a vše zvládneš
a holky rostou hezky ![]()
Amber…čajík teda nemám,ale asi na léto pořídím.............
a neboj…prcka máš naprosto normálního a zdravýho prcka a na řeči se vykašli ![]()
Já jsem ted poprvé bez malého má ho moje mamina a vozí a je to divný,že není se mnou.....ale zase jsem aspon něco vyžehlila.
Holky, tak si představte, že dneska bude asi miminko! Přišla mi SMS: Ahojky, tak to vypadá, že mímo se rozhodlo přijít na svět už dnes. Jakmile jsme sem přijeli, tak mi začaly kontrakce. Asi do 18 půjdu na sál, tak se ozvu ![]()
A víte, od koho to je? No od naší Nicky ![]()
Tak Nicky…tfuj tfuj a at jste hlavně v pořádku a prcek už dnes u tebe v náručí ![]()
Ahoj holky, mám dotaz na starý téma. Čí bylo to bodýčko Iron Maiden a kde jste ho sehnali please, v Těhulovinách je o něj zájem
, ale já si nepamatuju, od koho z vás bylo
.
Dneska Mates furt kouká nebo chce prso, mě šlehne! A v noci jsem se taky nevyspala…
![]()
Nicky držííím !!!! ![]()
Amber, já nevím, že ti lidi jsou takoví škodolibí nebo co… Když jsi těhotná, tak ti každý vykládá, jak se nevyspíš a kdesi cosi, když máš hodné dítko, tak ti prorokujou, jak ho to přejde… Jak kdyby ti to snad přáli nebo co
A jestli je šikovný, tak je to jedině dobře, ne? Kdyby tak šikovný nebyl, tak by ti zas říkali, jestli není nějaký zaostalý - já myslím, že si nevybereš
Tak buď ráda, že máš šikulu šikovného
S čajíkem nevím, ale když se může od 1 týdne, tak bych ho klidně dala - zvlášť jestli pomohl…
No Nicky, teda, tak držím palečky, ať všecko proběhne hladce!
Peti, já mám pocit, že ty furt jenom žehlíš, chuděro… ![]()
Suvi, myslím, že Iron Maiden má Ellenna a že to kupovali někde tam u nich, já jsem kupovala pro Ody Guns n Roses na www.ebay.com - ale mají tam i Maideny a hafo dalších kapel… Stačí zadat název kapely a onesie ![]()