duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
14.4.09 11:43

Kdyby aspoň to okolí nebylo tak netrpělivé… Včera mi už psaly dvě kámošky, jestli jsem jim náhodou nezapomněla něco říct - každý má strach, že to prošvihne nebo co… :lol: Přitom jim říkám, že jim napíšu… :lol: A dnes mě bratr přivítal otázkou „furt nic?“ :roll:

Ale mamka už se neptá - sice byla nejdřív trochu naštvaná, ale to, že jsem jí to řekla pomohlo. Nejlepší je můj taťka. Včera se ptal, kdy mám TP a pak se ještě ptal, kdy že vlastně je 14. :lol: A byl strašně překvapený, že už to může být co nevidět :lol: :lol: :lol: On má totiž naplánované nějaké grilování krůty na počest narození vnuka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.09 11:48

Ještě uvažuju, že bych se vydala odpoledne na ten bus pěšo - když se budu furt válet, tak tomu moc nepomůžu :lol: Stejně už nevím, co bych - kromě úklidu, ale to si ještě rozmyslím, vytírání mě brutálně zmáhá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.4.09 12:02

Holky já vím, to jen ta rozladěnost s tý kontroly, jsem otrávená a to mám ještě čas :lol:
Taky bych měla trošku zapojit tělo, jít na velkou procházku, ale ta moje váha, ty otoky, to bych nedala, ale kdyby nebylo takový teplo…no třeba vyrazíme s drahým večer na procházku,ale dnes ne, ale v týdnu bysme mohly, třeba to pomůže :lol: :lol:

Angu taky mě rozčilujou dotazy, typu, tak co už? a to nemám ani termín :evil: zatím se ještě držím,ale kdyby přece něco, tak jim napíšu, no jsem z toho na nervy :roll: Taky už jim píšu, kdyby něco, tak přeci napíšem, no ne? :wink:

Tak jsem lentilky snědla a jsem řádně přeslazená, ještě jsem si k tomu dala koláč :oops: jsem to ale prasátko, fuj…
jdu se natáhnout na gaučík, ta kontrola mě zmohla, za chvíli se vrátí drahý z práce, tak at na něj nejsem protivná, to by mě bylo líto,ale ty nálady nahoru dolů :? to stojí za to… odpoledne má přijít návštěva, ale teď tedy nemám náladu, hlavně se mi pořád nechce odpovídat na dotazy, tak co jak se máš, co novýho… :lol: :lol: co u mě může být novýho… že? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.4.09 12:49

Ahoj,
já jsem taky první den úplně sama s dětmi a zatím to jde :) Akorát Daneček teď nespinká a chce se chovat, takže si zas neodpočinu.
Docela jsdem se poznala v příspěvku Gabu, jsme na tom hodně podobně :)

Suvi: jako ty jsem se poprvé cítila taky. Pěkně se v tom člověk plácá. Ale je to úplně normální a bude líp :)

Amber: Daneček už má taky nějakou vyrážku na obličeji, jak akné. žeby ten vigantol? Nebo hormony z mlíka.

Ještě mám podezření, že mu v porodnici blbě píchli tbc. Hned nás totiž propustili a jak jsem ho oblíkla, najednou koukám, že má v těch místech velký mokrý flek. Skrz body i overálek :? To nemohla prosáknout jen dezinfekce. A navíc teď nemá po vpichu ani památku. To Lucka měla reakci děsnou, měla i posunuté další očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.09 12:58

Luci, taky jsem s těma dotazama říkala - ještě nemám ani termín, co bude, jestli budu přenášet…? A už je to skoro tady :lol: Asi prostě přestanu vycházet a budu spoléhat na to, že většině lidí je blbé napsat sms :lol:

Aleesho, a to jde blbě píchnout? Jakože myslíš, že mu ta očkovací látka vytekla nějak ven? 8O Já myslela, že jak je to jednou v těle, tak se to ven nedostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.4.09 13:39

Angu: já právě nevím :? Ale co to z něj vyteklo, že to prosáklo skrz dvě vrstvy oblečení? Ale neva, kdyžtak ho časem přeočkují :)

Dan konečně usnul, ale hned se mi probudila Lucka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.4.09 14:28

Mě to moje dítě po každým jídle zvrací :( Už nevím co s ním, když odkrkneme, a to třeba i 3×, tak pak hodí šavli jako blázen, když ho nechám ležet v klidu a pak ho přesunu do postýlky, tak se buď málo ublinkne, nebo vůbec.. Ale většinou jo :( Prý jsem to mívala taky, ale už mi z toho hrabe, to je furt čistý oblečení a plíny :(

Špatně píchli TBC? Nám to snad píchli dobře.. Ani nevím kam, ale v patičce máme pořád vidět, jak brali krev nebo co to s ním dělali..

Angu a Lucinko, vyprdněte se na okolí.. Ať si trhnou.. Až to přijde, tak to přijde. A CS3 podle mě není tak špatný :) I tak to může Luci přijít kdykoli.. Někdo je otevřený bůh ví jak dlouho a nic, někdo jde s CS1 a je to hned :) Hlavu vzhůru :)

Aleesho, dneska jdu k dětský doktorce, tak jsem zvědavá, co mi na tu vyrážku řekne. Kam chodíte vy? Do Průhonic? My máme nakonec tady u nás v Jirčanech, Bartošovou. Jinak byl problém někoho sehnat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.4.09 15:02

Amber já vím, může to přijít kdykoliv, je to těžký no, člověk už se na konci tak těší a to čekání je dlouhý, dnes mě rozladila ta kontrola, ale už je to lepší, jsem si spinkla po obídku a přijel mi miláček tak je to hned veselejší, už se pomalu připravuju na májové dítko :lol:

Jinak s tím zvracením, moje kamarádka taky řikala, že měla blicí dítě, ona řikala, že to bylo strašný blinkal pořád a všude, ale jestli si to měla ty, tak to má malej po tobě, no hlavně že přibírá a daří se vám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.4.09 15:18

No jo Luci, já vím, sice jsem si to nezažila, protože jsem díky bohu rodila 37+5, a už tak jsem toho měla plný kecky, ale nenech se vytočit okolím :) Nestojí to za to. A malá vyleze co by dup :) Holky se prý rodí dřív, tak budu držet palečky :) A s miláčkem je to vždycky lepší, to věřím :) Ten náš je furt v práci, jenom slibuje, že si vezme dovču a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.09 15:19

Amber, to je nějaký ten reflux nebo co? Nebo to prostě jen tak blije? :roll: U nás měli reflux moji dva malí bratranci, ale jinak nikdo, tak doufám, že to měli ze strany přivdavší se tety…

Luci, mě taky spánek vždycky spraví náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.09 15:25

Jé, Amber, u nás se zase říká, že se rodí dřív kluci, protože holky se ještě krášlí, tak jim to dýl trvá. Včera to do mě hustil tchán a já jsem se mu snažila vysvětlit, že jsou to blbosti :roll: Akorát, že s ním je málokdy rozumná řeč :roll:

No, šak my mu ještě se Samíkem ukážem :lol: Kromě toho v době rovnoprávnosti a metrosexuálů se nějaké krášlení vůbec nemůže brát jako čistě ženská záležitost, přece :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.4.09 16:20

Angu, cože to měli ti malí bratránci???

No jo, každý asi říká, co se mu víc hodí :D A je fakt, že dneska se krášlí všichni :D Teda jako že je jedno jestli holka nebo kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.4.09 18:05

Joo holky u nás se zase říká, že holky se víc courají než kluci, tak uvidíme, ale já myslím, že je to jedno :D Já už jsem se trošku srovnala, je to určo lepší… no spánek ten dělá divy :D :lol:

Byla tu kámoška na kafíčku, a už je 6 hodin, a zítra načínám poslední týden :wink: tedy oficiální… uvidíme jak jí to pak dlouho ještě bude trvat :D

Mě jsou teď už docela líto reakce okolí, každý říká něco jinýho, chlapy a ženský co nerodily mi říkají, že vypadám na dvojčata, dneska to řikal jeden kolega manžovi v práci, který nás potkal ve městě a ženský co rodily mi říkají, že jsem normální těhule před porodem… :D
Snažím se to pouštět jedním uchem tam druhým ven,nic jinýho se ani dělat nedá, že? Už to mám za pár,tak to musím zkousnout 8) ale někdy mě to holt přepadne :roll: :roll:

A kde jsou ostatní těhule.. co Andy, tak taky už musela porodit… a Zuzu a Bobi jsou vlastně na řadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.4.09 19:43

Ahojky,
mě taky dvě kamošky furt bombardují SMS co teda,i když mám termín až v pátek.
Včerejšek a neděli odpol.jsem skoro celé prospala,tak jsem alespoň dnes vydržela s malým 4 hodiny na hřišti.Dávala jsem si kávičku s kamoškou a ta to má za 5 týdnů,tak to jí vůbec nezávidím.
Luci,Angu,třeba máme tak vychované děti,že nás nechtějí v tak hezkém počasí držet zavřené v porodce :D a čekají na víkend,kdy má pršet a ochladit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.4.09 19:48

Jééé Bobi to by bylo super, a víš, že by mě to vůbec nenapadlo :lol: :lol: to máš pravdu, ono to teď může být opravdu každým dnem a třeba taky ne, ale ten víkend bych klidně brala :wink:

Ve čtvrtek se má zhoršit počasí, tak přemýšlím, že bysme si ještě stihly opíct zítra, když bude pak ošklivo, no uvidíme, ona tady u nás stejně pořád strašně fouká, no ale na duben to je stejně super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí