Poradna duly
Jana Čurdová
Kdyby aspoň to okolí nebylo tak netrpělivé… Včera mi už psaly dvě kámošky, jestli jsem jim náhodou nezapomněla něco říct - každý má strach, že to prošvihne nebo co…
Přitom jim říkám, že jim napíšu…
A dnes mě bratr přivítal otázkou „furt nic?“ ![]()
Ale mamka už se neptá - sice byla nejdřív trochu naštvaná, ale to, že jsem jí to řekla pomohlo. Nejlepší je můj taťka. Včera se ptal, kdy mám TP a pak se ještě ptal, kdy že vlastně je 14.
A byl strašně překvapený, že už to může být co nevidět
On má totiž naplánované nějaké grilování krůty na počest narození vnuka ![]()
Ještě uvažuju, že bych se vydala odpoledne na ten bus pěšo - když se budu furt válet, tak tomu moc nepomůžu
Stejně už nevím, co bych - kromě úklidu, ale to si ještě rozmyslím, vytírání mě brutálně zmáhá
![]()
Holky já vím, to jen ta rozladěnost s tý kontroly, jsem otrávená a to mám ještě čas ![]()
Taky bych měla trošku zapojit tělo, jít na velkou procházku, ale ta moje váha, ty otoky, to bych nedala, ale kdyby nebylo takový teplo…no třeba vyrazíme s drahým večer na procházku,ale dnes ne, ale v týdnu bysme mohly, třeba to pomůže
![]()
Angu taky mě rozčilujou dotazy, typu, tak co už? a to nemám ani termín
zatím se ještě držím,ale kdyby přece něco, tak jim napíšu, no jsem z toho na nervy
Taky už jim píšu, kdyby něco, tak přeci napíšem, no ne? ![]()
Tak jsem lentilky snědla a jsem řádně přeslazená, ještě jsem si k tomu dala koláč
jsem to ale prasátko, fuj…
jdu se natáhnout na gaučík, ta kontrola mě zmohla, za chvíli se vrátí drahý z práce, tak at na něj nejsem protivná, to by mě bylo líto,ale ty nálady nahoru dolů
to stojí za to… odpoledne má přijít návštěva, ale teď tedy nemám náladu, hlavně se mi pořád nechce odpovídat na dotazy, tak co jak se máš, co novýho…
co u mě může být novýho… že?
![]()
Ahoj,
já jsem taky první den úplně sama s dětmi a zatím to jde
Akorát Daneček teď nespinká a chce se chovat, takže si zas neodpočinu.
Docela jsdem se poznala v příspěvku Gabu, jsme na tom hodně podobně ![]()
Suvi: jako ty jsem se poprvé cítila taky. Pěkně se v tom člověk plácá. Ale je to úplně normální a bude líp ![]()
Amber: Daneček už má taky nějakou vyrážku na obličeji, jak akné. žeby ten vigantol? Nebo hormony z mlíka.
Ještě mám podezření, že mu v porodnici blbě píchli tbc. Hned nás totiž propustili a jak jsem ho oblíkla, najednou koukám, že má v těch místech velký mokrý flek. Skrz body i overálek
To nemohla prosáknout jen dezinfekce. A navíc teď nemá po vpichu ani památku. To Lucka měla reakci děsnou, měla i posunuté další očkování.
Luci, taky jsem s těma dotazama říkala - ještě nemám ani termín, co bude, jestli budu přenášet…? A už je to skoro tady
Asi prostě přestanu vycházet a budu spoléhat na to, že většině lidí je blbé napsat sms ![]()
Aleesho, a to jde blbě píchnout? Jakože myslíš, že mu ta očkovací látka vytekla nějak ven?
Já myslela, že jak je to jednou v těle, tak se to ven nedostane ![]()
Angu: já právě nevím
Ale co to z něj vyteklo, že to prosáklo skrz dvě vrstvy oblečení? Ale neva, kdyžtak ho časem přeočkují ![]()
Dan konečně usnul, ale hned se mi probudila Lucka ![]()
Mě to moje dítě po každým jídle zvrací
Už nevím co s ním, když odkrkneme, a to třeba i 3×, tak pak hodí šavli jako blázen, když ho nechám ležet v klidu a pak ho přesunu do postýlky, tak se buď málo ublinkne, nebo vůbec.. Ale většinou jo
Prý jsem to mívala taky, ale už mi z toho hrabe, to je furt čistý oblečení a plíny ![]()
Špatně píchli TBC? Nám to snad píchli dobře.. Ani nevím kam, ale v patičce máme pořád vidět, jak brali krev nebo co to s ním dělali..
Angu a Lucinko, vyprdněte se na okolí.. Ať si trhnou.. Až to přijde, tak to přijde. A CS3 podle mě není tak špatný
I tak to může Luci přijít kdykoli.. Někdo je otevřený bůh ví jak dlouho a nic, někdo jde s CS1 a je to hned
Hlavu vzhůru ![]()
Aleesho, dneska jdu k dětský doktorce, tak jsem zvědavá, co mi na tu vyrážku řekne. Kam chodíte vy? Do Průhonic? My máme nakonec tady u nás v Jirčanech, Bartošovou. Jinak byl problém někoho sehnat.. ![]()
Amber já vím, může to přijít kdykoliv, je to těžký no, člověk už se na konci tak těší a to čekání je dlouhý, dnes mě rozladila ta kontrola, ale už je to lepší, jsem si spinkla po obídku a přijel mi miláček tak je to hned veselejší, už se pomalu připravuju na májové dítko ![]()
Jinak s tím zvracením, moje kamarádka taky řikala, že měla blicí dítě, ona řikala, že to bylo strašný blinkal pořád a všude, ale jestli si to měla ty, tak to má malej po tobě, no hlavně že přibírá a daří se vám ![]()
No jo Luci, já vím, sice jsem si to nezažila, protože jsem díky bohu rodila 37+5, a už tak jsem toho měla plný kecky, ale nenech se vytočit okolím
Nestojí to za to. A malá vyleze co by dup
Holky se prý rodí dřív, tak budu držet palečky
A s miláčkem je to vždycky lepší, to věřím
Ten náš je furt v práci, jenom slibuje, že si vezme dovču a nic ![]()
Amber, to je nějaký ten reflux nebo co? Nebo to prostě jen tak blije?
U nás měli reflux moji dva malí bratranci, ale jinak nikdo, tak doufám, že to měli ze strany přivdavší se tety…
Luci, mě taky spánek vždycky spraví náladu ![]()
Jé, Amber, u nás se zase říká, že se rodí dřív kluci, protože holky se ještě krášlí, tak jim to dýl trvá. Včera to do mě hustil tchán a já jsem se mu snažila vysvětlit, že jsou to blbosti
Akorát, že s ním je málokdy rozumná řeč ![]()
No, šak my mu ještě se Samíkem ukážem
Kromě toho v době rovnoprávnosti a metrosexuálů se nějaké krášlení vůbec nemůže brát jako čistě ženská záležitost, přece
![]()
Angu, cože to měli ti malí bratránci???
No jo, každý asi říká, co se mu víc hodí
A je fakt, že dneska se krášlí všichni
Teda jako že je jedno jestli holka nebo kluk ![]()
Joo holky u nás se zase říká, že holky se víc courají než kluci, tak uvidíme, ale já myslím, že je to jedno
Já už jsem se trošku srovnala, je to určo lepší… no spánek ten dělá divy
![]()
Byla tu kámoška na kafíčku, a už je 6 hodin, a zítra načínám poslední týden
tedy oficiální… uvidíme jak jí to pak dlouho ještě bude trvat ![]()
Mě jsou teď už docela líto reakce okolí, každý říká něco jinýho, chlapy a ženský co nerodily mi říkají, že vypadám na dvojčata, dneska to řikal jeden kolega manžovi v práci, který nás potkal ve městě a ženský co rodily mi říkají, že jsem normální těhule před porodem… ![]()
Snažím se to pouštět jedním uchem tam druhým ven,nic jinýho se ani dělat nedá, že? Už to mám za pár,tak to musím zkousnout
ale někdy mě to holt přepadne
![]()
A kde jsou ostatní těhule.. co Andy, tak taky už musela porodit… a Zuzu a Bobi jsou vlastně na řadě…
Ahojky,
mě taky dvě kamošky furt bombardují SMS co teda,i když mám termín až v pátek.
Včerejšek a neděli odpol.jsem skoro celé prospala,tak jsem alespoň dnes vydržela s malým 4 hodiny na hřišti.Dávala jsem si kávičku s kamoškou a ta to má za 5 týdnů,tak to jí vůbec nezávidím.
Luci,Angu,třeba máme tak vychované děti,že nás nechtějí v tak hezkém počasí držet zavřené v porodce
a čekají na víkend,kdy má pršet a ochladit se
Jééé Bobi to by bylo super, a víš, že by mě to vůbec nenapadlo
to máš pravdu, ono to teď může být opravdu každým dnem a třeba taky ne, ale ten víkend bych klidně brala ![]()
Ve čtvrtek se má zhoršit počasí, tak přemýšlím, že bysme si ještě stihly opíct zítra, když bude pak ošklivo, no uvidíme, ona tady u nás stejně pořád strašně fouká, no ale na duben to je stejně super ![]()