Poradna duly
Jana Čurdová
Elli, tak super, no dal ti mrňous teda zabrat! Moc moc gratuluju!!!
Tak jsem teda zaostala
Ale včera večer se mi „něco“ dělo po 45 - 30 minutách, ale kontrakce to byly asi těžko, páč to by byl hrubý výsměch
Spíš takové asi tvrdnutí… Pak jsem usnula a nic…
Luci, teď jsem počítala seznámek a je to tam 18:18 - těhule:maminky. Ale je fakt, že ne všichni jsou hlášení, takže už asi bude fakt víc maminek… ![]()
S tou velikostí - nevím teda, ale podle mě jde spíš o cm než o kg, ne? Aspoň jak jsem se dívala, tak v šířce se ty oblečky ani snad neliší, spíš jsou malinko delší rukávy nebo nohavice… Aspoň jsem se tím řídila, při nákupu, páč málokteré miminko má nad 56 cm… Ale je fakt, že každý mi kupuje 62 a myslí si, že to budu dávat od narození, protože ty 56 jsou „už moc mrňavé“ ![]()
Ellenko-moc gratuluju k Janovi Matyáškovi! Dal ti chlapák zabrat,ale dneska se už určitě na to díváš jinak. ![]()
Majusko, děkujeme za info, tak snad to budou mít už brzy za sebou…
Tááák a teď už jsem teda fakt na řadě - no nazdar
![]()
Ellen, moooooc gratuluji
A oznámení o narození fakt originál
To mě teda pobavilo
Tak už se těším na fotečky ![]()
Lucinko, my fotky doplňujeme na http://picasaweb.google.com/jitkahla/Radim# A co se týká oblečení, přesně jak píše Angu, je to o cm, protože do šířky dobrý, jde jen o délku. Já jsem si myslela, že vůbec neoblíkneme ty nejmenší věci, 50, ale naopak ze všeho ostatního vypadáváme, je nám to velký, a to máme už 3490g. Při narození 49cm a teď 50cm. V porodnici byla holka, co měla kluka 53cm a 50 samozřejmě neoblíkli, tak se tomu strašně divila
Malému to bylo krátký, nebyla šance body zapnout ![]()
Angu, výsměch? Co Ty víš, třeba ani nebudeš vědět, co to je porod, každý to má jinak
Moc bych Ti přála, aby ty kontrakce byly jako výsměch
Já je sice nezažila, ale stačí vidět ostatní.. ![]()
Oli, držíme palce, ať je to fofr a těšíme se na fotečky ![]()
Amber, no právě, podle toho, jak to ostatní popisují si myslím, že to nic nebylo (a taky podle toho, že jsem to zaspala a neporodila, teda)
Bylo to spíš takové nepříjemné, než bolestivé, takže ty pravé teprve očekávám ![]()
Bezbolestný porod by byl fajn (třeba mám indiánské předky
), ale zas nevím, jestli bych včas odjela - s něčím takovým, co jsem měla včera bych se teda nikam necpala - bych si přišla jak blázen
![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…P4073541.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…P4103580.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…P4093577.JPG
tak to je on
náš prcek
Jé, Peti, ten je krásně ošklivý
Ale jen na té první fotce - to jsme byli koneckonců všichni… Jinak je to hrozně slaďoučké miminko…
Angu...........tak první co jsem řekla..........
jéééééééé toho si nespleteme,ten je oškliváček náš ![]()
Ale pak už je to fešák… Že je podobný na taťku?
Naši známí byli u první dcery na císaři a asi ji maminka po porodu nějak hned neviděla nebo co, tak na ni ten kamarád (její manžel) volal „je ošklivá, jako ostatní miminka“
Prý se na ně dívali jak na blázny ![]()
Jo jo na tatínka...........ale on tvrdí že ne…ale je to celý on..........uvidíme,jak se nám vybarví ![]()
Jééé Peti malej jak je zmačkanej ![]()
Ale já když viděla tu první fotku co sem někdo dával, tak jsem hned řikala, celej taťka, fakt aspoň tedy podle fotek, takže ať se vůůůbec nebrání…
Oli držím pěstičky, Angu už jde do tuhýho jsi na řadě
pak ještě 2-3 a jdu já na řadu
ale já už se těším, ne na bolest, ale na malou ![]()
Jinak Angu jak si napsala no nazdar, tak tak si připadám já, nějak mi to pořád nedochází či co,ale už to chci mít za sebou…
Aha tak tak to je s těma velikostma,tak teď nevím jestli bude malá po mě prcek nebo po manželovi habán, to se ukáže
Já jen že tý 56 mám minumum a 50 žádnou, asi počítám s obříkem ![]()
Jak bude čas juknu na fotečky Amber, už se těším… teď musím pádit něco udělat
![]()
Luci, ale zas lepší zahrnout, než aby to bylo malé… A tys kupovala i nějaké šatečky a tak, ne? U těch to je snad skoro jedno, si myslím
Skoro se mi nechce věřit, že bys měla málo oblečků - podle toho jak jsi házela postupně fotky
To my budem chodit v tom případě nahatí - teda minimálně Samík
Třeba mě vůbec nenapadlo, že by se mi mohl prcek vyčurat do osušky, jak to má Amber u těch fotek - takže mám jenom jednu, mamka říkala, že to stačí… A tak ![]()
Já se taky hrozně moc těším na Samíka, taky už to chci mít za sebou, ale na druhou stranu si nedokážu představit, že už to přijde, jak ležím na tom sále a leze ze mě mimino - to je úplně sci-fi ![]()
Jo, Amber, Radimek je krásný buclík - jaké má krásné faldíčky na ručičkách a ty tvářičky, to je super ![]()
Jo holky…oblečení,taky kdo to šil…říkám,nám je i 50,co mám doma a 56 dost veliký…uvidíme další věcičky…
jinak s tím čůráním…jojo,plínu na přebalováku,co mám pod malým už jsem 3 krát měnila,v noci převlékala,byl jaksi mokrý naskrz…spotřeba prádla to teda bude ![]()
Suviku, gratuluji k značkovému baťůžku, myslím, že hezčí značku než Mates jsi si nemohla přát. Ať ti krásně roste, je zdraví a jste brzo doma. Prckovi hodně štěstí do života!!!!
Gratuluju Miri ke Kubíkovi a vítám dalšího chlapa do party, Kačkač k princezně Lucince!!!
Jo holky, já si dávám fotky na net - asi bych nestíhala dávat je ještě na rodinu a sem.. ![]()
Nicky - ten císař nebyl tak děsný, jesti tě neco zajímá písni SZ, ráda odpovím. Neboj. Za mimouška to určitě stojí - to vzládneš!!!!